Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Δεν ειναι κ κατι Τοςο τραγικόΣε ευχαριστώ δεν το ήξερα το σαιτ .. Κράνος να βάζετε εσείς της δράσης, μην κολλήσετε κανέναν έρπητα
Μου πέρασε κ γαμαω Φούλ
Δεν ειναι κ κατι Τοςο τραγικόΣε ευχαριστώ δεν το ήξερα το σαιτ .. Κράνος να βάζετε εσείς της δράσης, μην κολλήσετε κανέναν έρπητα
Τύπε δεν χρειάζεται να φτιάχνεις βιογραφικά..καλημέρα καταρχάς... δηλαδή εάν σου πω να παραγειλεις σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί(καφέ,φαγητο κλπ) και να του ανοίξεις ολόγυμνη κ να φάει κ την μπριζόλα,γινετε?
υγ1! φτιάχνω ήδη βιογραφικό για ντελιβερας!
υγ2! εάν υπάρχει ντιλ είναι μονόδρομος για μένα το ονλιφανς να γίνω φανς σου!
Αυτό θα μπορούσες να το ξεκινήσεις και εδώ μέσα.
Μπορεί να επαναληφθεί το βίντεακι και το κονσεπτ, ναι, έχει ξανά γίνει, επέτρεψε μου τους όρους και τα περαιτέρω να συζητηθούν στο OF μου και όχι εδώ, δεν γίνετε να παραγγείλω από όπου μου υποδείξεις, θα μάθεις ίσως την διεύθυνση μου έτσι κτλ κτλ κτλκαλημέρα καταρχάς... δηλαδή εάν σου πω να παραγειλεις σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί(καφέ,φαγητο κλπ) και να του ανοίξεις ολόγυμνη κ να φάει κ την μπριζόλα,γινετε?
υγ1! φτιάχνω ήδη βιογραφικό για ντελιβερας!
υγ2! εάν υπάρχει ντιλ είναι μονόδρομος για μένα το ονλιφανς να γίνω φανς σου!
Μαν δν σε ευχαριστώ απλά ότι ο τρόπος σκέψεις μου είναι διαφορετικός !Τύπε δεν χρειάζεται να φτιάχνεις βιογραφικά..
Άκου τι θα κάνεις..
Παραγγέλνεις στο μαγαζί
Πας παίρνεις take away ( μην περιμένεις κιόλας να στα φτιάξουν)
Επιτόπου στέλνεις στην κοπέλα να παραγγείλει..
Φτάνεις στο 10λεπτο..
Κανείς ότι είναι να κάνεις.. (!!!)
Αφήνεις ένα μπουρμπουαρ για το ντελιβερα που θα χτυπάει και δεν θα του ανοίγει κανείς...
Με ευχαριστείς αργότερα..!!
τους όρους προφανώς τους έχεις εσύ!Μπορεί να επαναληφθεί το βίντεακι και το κονσεπτ, ναι, έχει ξανά γίνει, επέτρεψε μου τους όρους και τα περαιτέρω να συζητηθούν στο OF μου και όχι εδώ, δεν γίνετε να παραγγείλω από όπου μου υποδείξεις, θα μάθεις ίσως την διεύθυνση μου έτσι κτλ κτλ κτλ
Εξακολουθείς να γράφεις σε ένα θρεντ που δεν είναι στις επιλογές σου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!! Μπριζόλες υπάρχουν πολλές, στη δική μου κουζίνα τρώω μόνο εγώ!!!τους όρους προφανώς τους έχεις εσύ!
η ερώτηση μ ήτανε ξεκάθαρη νμζ -συγκεκριμένα μαγαζί-...
αλήθεια δν μ νοιάζει η διεύθυνση σ!
υγ!Το καλό Τρώγεται μια φορά!
Εκτός τόπου και χρόνου!!Αν δείξω εγώ το πουλί μου την ώρα που τον παίζω θα πάρω τίποτα ή το κλασσικό 5-6 χρόνια στη μπουζού
Μετά στου λέει ισότητα και φταίει η πατριαρχεία
Και γνωρίζει Ελληνικά σε αντίθεση με πολλά μέλη του φόρουμ!!Ενδιαφέρον προσέγγιση. Φαίνεται να είσαι αρκετά εύστροφη και οξυδερκής ..
είχα ένα εύλογο ερώτημα απλά...Εξακολουθείς να γράφεις σε ένα θρεντ που δεν είναι στις επιλογές σου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!! Μπριζόλες υπάρχουν πολλές, στη δική μου κουζίνα τρώω μόνο εγώ!!!
BOOM!!!Εξακολουθείς να γράφεις σε ένα θρεντ που δεν είναι στις επιλογές σου και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!! Μπριζόλες υπάρχουν πολλές, στη δική μου κουζίνα τρώω μόνο εγώ!!!
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση!είχα ένα εύλογο ερώτημα απλά...
τεσπα, στην κουζίνα σ τρωωως όπως θέλεις προφανώς! αλίμονο!
Δεν θα σε βάλει κανένας στην μπουζού αν κάνεις ότι κάνεις σε πλατφόρμες που το υποστηρίζουν, αν απο την άλλη βγεις έτσι στις ΤοκΤικ ή στο γκραμινστα, ναι, εννοείται θα έχεις επιπτώσεις!δεν είναι προσωπικό το ζήτημα
και κακώς το αντιλαμβάνεσαι έτσι
Ξέρω πολύ καλά πως τοποθετούμε δημόσια και όλα αυτά δεν θα τα ανέφερες αν διάβαζες ότι έχω γράψει!!Άννα δεν αντιλαμβάνεσαι την ανισότητα που είναι ενάντια των ανδρών
αύριο εσύ μπορεί να ισχυριστείς ότι σε πίεσαν να τα βγάλεις πορνογραφικό υλικό στην πλατφόρμα κι αυτός που σε πίεσε να φάει 20 χρονάκια
Σωστά, οτιδήποτε μπορεί να είναι μέχρι και ένα ΑΙ.οκ ναι
κι εγώ λέω ότι είναι άντρας αυτός που γράφει
παράδειγμα είναι μην το πάρεις της μετρητής
Λυπάμαι πολύ γιαυτό και είναι σίγουρο ότι θα το δούμε και αυτό και σίγουρα έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που γράφει άντρας σε ονλυ φανς κοπέλας και καλά κάνεις και έχεις τις αμφιβολίες σου και δεν το γράφω ειρωνικά. Θέλει προσοχή και πάντα ζητάτε came, live κτλ κτλ και όχι μόνο φώτο!θα το δούμε σύντομα κι αυτό
με τίτλο
Έπεσα θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από στυγνή συμμορία ΤΝ
Φυσικά!!! Ειναι στις τοπ επιλογές από τους ακόλουθους μου να μαγειρεύω γυμνή!Αννα τωρα που διαβασα για μπριζολες και κουζινες πεινασα. Να σου πω,μπορεις να μου κανεις ενα custom να τηγανιζεις κεφτεδακια γυμνη?
Κατανοητό, ναι, γιαυτό και έγραψα ότι δεν είναι τίποτα ειρωνικό και συμφωνηα σε μέρος του ποστ σου!επαναλαμβάνω δεν είναι επί προσωπικού
Έχω ήδη το εξώδικο στα χέρια μου….Να της κάνεις μήνυση..
….μέσω του οποίου ζήτω πίστωση!!!να του κανεις πιστωση!
Ενδιαφέρον προσέγγιση. Φαίνεται να είσαι αρκετά εύστροφη και οξυδερκής ..
Και γνωρίζει Ελληνικά σε αντίθεση με πολλά μέλη του φόρουμ!!
πηγα να σε τρολαρω και με τρολαρες πισω!Φυσικά!!! Ειναι στις τοπ επιλογές από τους ακόλουθους μου να μαγειρεύω γυμνή!