kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Αερογαμήσια ;μαλλον πρεπει να το κανει cis (cum in screen)
Αερογαμήσια ;μαλλον πρεπει να το κανει cis (cum in screen)
Να κάνουμε unsubscribe όσοι είμασταν στον παλιό;Πιστεύω μέσα στη βδομάδα, διαδικαστικό είναι το θέμα, όλα είναι σχεδόν έτοιμα
Ναι, έχω ενημερώσει σε προηγούμενα ποστ, όσοι ήσασταν μαζί μου εκεί επί πληρωμή σας έχω όλους σε λίστα και θα σας σταλεί λινκ για ένα μήνα δωρεάν, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλη την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.Να κάνουμε unsubscribe όσοι είμασταν στον παλιό;
Αναμένω!Ναι, έχω ενημερώσει σε προηγούμενα ποστ, όσοι ήσασταν μαζί μου εκεί επί πληρωμή σας έχω όλους σε λίστα και θα σας σταλεί λινκ για ένα μήνα δωρεάν, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλη την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.
Μπορώ να κάνω τα ρεπό του;
Όπα ενδιαφέρομαι και γω.. είναι τρομερή επαγγελματική προοπτική!! Που στέλνουμε βιογραφικό;Έρχομαι για μοντέλο να προσφέρουμε θέαμα ...και φυσικά δεν θέλω λεφτά ...όλα για την καύλα ....εάν θες περνάω και καστιγκ!!!!!!
Προικισμενος ο λεγάμενος!
Ούτε καν αυτό...Το Onlyfans είναι για τον πέο....Τίποτα.
Ένα screen recorder υπόθεση είναι
Με συγχωρείτε, αλλά εγω αν δε δω φλόκια να κρέμονται από τα ρουθούνια σαν ταρζανέλια δε πλερώνω.....Για αυτούς που ρωτάνε στα ινμποξ πόσο face φαίνεται στους non face creators το δικό μου είναι μέχρι εδώ,, όχι παραπάνω
αυτό το κλιπάκι το θυμάμαι από μία τσόντα που είχα δει στο redtube. Πάει καιρός από τότε, δεν θυμάμαι τον τίτλο του video και δεν έχω χρόνο να κάτσω να ψάχνω
Δεν το έχω ανεβάσει κάπου αλλού, μάλλον μπερδεύεσε!!αυτό το κλιπάκι το θυμάμαι από μία τσόντα που είχα δει στο redtube. Πάει καιρός από τότε, δεν θυμάμαι τον τίτλο του video και δεν έχω χρόνο να κάτσω να ψάχνω
μήπως το ... "δανείστηκες" από κάπου αλλού;Δεν το έχω ανεβάσει κάπου αλλού, μάλλον μπερδεύεσε!!
Είναι πολύ φτηνό αυτό που προσπαθείς να κάνεις διότι δεν έχεις μπει καν στον κόπο να δεις τις προηγούμενες σελίδες αν είμαι εγώ ή όχι, επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη προσπάθεια που θα κάνεις μέσα στο θρεντ μου προσπαθώντας να μειώσεις, παραπλανήσεις και διασπειρεις ψευδές ειδήσεις με αποτέλεσμα να ζημιωθει η δουλειά μου το προφίλ μου και το περιεχόμενο μου. Όλο μου το περιεχόμενο φέρει ηλεκτρονικές υπογραφές μόνο από εμένα και έχει εγκριθεί και διανεμηθεί από την σελίδα μου στο Only fans!μήπως το ... "δανείστηκες" από κάπου αλλού;
Καλά να περνάς κορίτσι!!Έτοιμο!!!!!!!!
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και τα ποστ αυτές τις μέρες, αν στεναχώρησα κάποιον χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη, να περνάτε καλά να κάνετε αυτό που νιώθετε, να συνεχίσετε τις τρολιες στα θρεντ είστε απίστευτοι!!!!
Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι!!
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη τώρα για να δούμε φωτογραφίες μόνο στην σελίδα της .... κρίμα και θα έκανε μεγάλη καριέρα σαν ανεξάρτητη κορασίδαΈτοιμο!!!!!!!!
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και τα ποστ αυτές τις μέρες, αν στεναχώρησα κάποιον χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη, να περνάτε καλά να κάνετε αυτό που νιώθετε, να συνεχίσετε τις τρολιες στα θρεντ είστε απίστευτοι!!!!
Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι!!