Νέα

Γειά σας!!! Anna.cim

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anna.cim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Να κάνουμε unsubscribe όσοι είμασταν στον παλιό;
Ναι, έχω ενημερώσει σε προηγούμενα ποστ, όσοι ήσασταν μαζί μου εκεί επί πληρωμή σας έχω όλους σε λίστα και θα σας σταλεί λινκ για ένα μήνα δωρεάν, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλη την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.

• Like
Αντιδράσεις: Ilbi

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Ναι, έχω ενημερώσει σε προηγούμενα ποστ, όσοι ήσασταν μαζί μου εκεί επί πληρωμή σας έχω όλους σε λίστα και θα σας σταλεί λινκ για ένα μήνα δωρεάν, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλη την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.
Αναμένω!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Έρχομαι για μοντέλο να προσφέρουμε θέαμα ...και φυσικά δεν θέλω λεφτά ...όλα για την καύλα ....εάν θες περνάω και καστιγκ!!!!!!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Έρχομαι για μοντέλο να προσφέρουμε θέαμα ...και φυσικά δεν θέλω λεφτά ...όλα για την καύλα ....εάν θες περνάω και καστιγκ!!!!!!
Όπα ενδιαφέρομαι και γω.. είναι τρομερή επαγγελματική προοπτική!! Που στέλνουμε βιογραφικό;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.421
Πόντοι
33.818
Για αυτούς που ρωτάνε στα ινμποξ πόσο face φαίνεται στους non face creators το δικό μου είναι μέχρι εδώ,, όχι παραπάνω
20230509_110156.jpg
Με συγχωρείτε, αλλά εγω αν δε δω φλόκια να κρέμονται από τα ρουθούνια σαν ταρζανέλια δε πλερώνω.....

vaggos89

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Κριτικές
16
Like
1.721
Πόντοι
1.071
:kiss-mark:
αυτό το κλιπάκι το θυμάμαι από μία τσόντα που είχα δει στο redtube. Πάει καιρός από τότε, δεν θυμάμαι τον τίτλο του video και δεν έχω χρόνο να κάτσω να ψάχνω

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
αυτό το κλιπάκι το θυμάμαι από μία τσόντα που είχα δει στο redtube. Πάει καιρός από τότε, δεν θυμάμαι τον τίτλο του video και δεν έχω χρόνο να κάτσω να ψάχνω
Δεν το έχω ανεβάσει κάπου αλλού, μάλλον μπερδεύεσε!!

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
μήπως το ... "δανείστηκες" από κάπου αλλού;
Είναι πολύ φτηνό αυτό που προσπαθείς να κάνεις διότι δεν έχεις μπει καν στον κόπο να δεις τις προηγούμενες σελίδες αν είμαι εγώ ή όχι, επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη προσπάθεια που θα κάνεις μέσα στο θρεντ μου προσπαθώντας να μειώσεις, παραπλανήσεις και διασπειρεις ψευδές ειδήσεις με αποτέλεσμα να ζημιωθει η δουλειά μου το προφίλ μου και το περιεχόμενο μου. Όλο μου το περιεχόμενο φέρει ηλεκτρονικές υπογραφές μόνο από εμένα και έχει εγκριθεί και διανεμηθεί από την σελίδα μου στο Only fans!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Από κάτι τέτοιους μαλάκες ξεκίνησαν κάποια λαϊκά παιδιά να προσφέρουν προστασία.. με μεγάλη επιτυχία εννοείται.
Αν θες στέλνω κ γι αυτό βιογραφικό..

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Έτοιμο!!!!!!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και τα ποστ αυτές τις μέρες, αν στεναχώρησα κάποιον χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη, να περνάτε καλά να κάνετε αυτό που νιώθετε, να συνεχίσετε τις τρολιες στα θρεντ:cheesy::cheesy: είστε απίστευτοι!!!!
Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι!!

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Έτοιμο!!!!!!!!:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και τα ποστ αυτές τις μέρες, αν στεναχώρησα κάποιον χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη, να περνάτε καλά να κάνετε αυτό που νιώθετε, να συνεχίσετε τις τρολιες στα θρεντ:cheesy::cheesy: είστε απίστευτοι!!!!
Καλά να περνάς κορίτσι!!

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21

..... 36 left :smiling-face-with-heart-eyes:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη τώρα για να δούμε φωτογραφίες μόνο στην σελίδα της .... κρίμα και θα έκανε μεγάλη καριέρα σαν ανεξάρτητη κορασίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom