Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω σε ολα,αυτα που λεει πιανουν,καλο ξενοδοχειο λαδακι κωλαρακι χυσιμο στην κωλοτρυπιδα στο προσωπο κ γενικα τραβατου οτι υπαρχει στα αρχιδια του μεσα, θα το καταλαβει κ θα του αρσεσει οσο  κ συντηριτικος να ειναι,κ μολις παει για μπανακι,μπες μεσα κ λιωστον στα τσιμπουκια κ ας μην θελει εσυ εκειι,γαμηθειτε πολυ ρε κανει καλοοοοο....

κάπως έτσι μας βλέπω να καταλήγουμε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τον συγκεκριμένο πιστεύω ότι τον ικανοποιώ, βάση αυτά που καταλαβαίνω την ώρα του σεξ... απλά ήθελα να κάνουμε και κάτι διαφορετικό...εννοείται ότι θα χαλαρώσουμε πρώτα....

Διαφορετικο?? Χμμμμμμμ
Καλα φερτου δυο κουκλαρεs να τον ξεζουμισουν κι εσυ να βλεπειs
Σιγουρα θαναι κατι το διαφορετικο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Διαφορετικο?? Χμμμμμμμ
Καλα φερτου δυο κουκλαρεs να τον ξεζουμισουν κι εσυ να βλεπειs
Σιγουρα θαναι κατι το διαφορετικο

Αστο συναγωνιστή.... Γιατί αν το μυαλό το τύπου είναι λίγο πιο προχωρημένο... μπορεί να σκεφτεί....
 " Ρε συ... σήμερα μου φερε δύο γκόμενες να τις σκίσω.... Λες αύριο να μου φέρει κάνα δυο νταγλαράδες;  Μία σου και μία μου είναι αυτά τα πράγματα!"

Θα του πέσει με τη μία....  και σε καμμία περιπτωση δεν το θέλουμε αυτό!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ε  μα......Το να ντυθειs μαθητρια/λολιτα/νοσοκομα/δασκαλα/κομμωτρια/γιουσουφακι/διαολιτσα-μερκελ/υπηρετρια δεν σ αρεσει, το να του προσφερειs διπλο με αλλεs δεν σ αρεσει.........Τι να πω??
Φτιαξτου μια σκορδαλια και προσφερε λουλουδια στη μητερα του

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
 Αστο συναγωνιστή.... Γιατί αν το μυαλό το τύπου είναι λίγο πιο προχωρημένο... μπορεί να σκεφτεί....
 " Ρε συ... σήμερα μου φερε δύο γκόμενες να τις σκίσω.... Λες αύριο να μου φέρει κάνα δυο νταγλαράδες;  Μία σου και μία μου είναι αυτά τα πράγματα!"

Θα του πέσει με τη μία....  και σε καμμία περιπτωση δεν το θέλουμε αυτό!

ξεφεύγουν πολύ αυτά τα σενάρια....είπαμε ας ξεκινήσω με κάτι soft

Επισκέπτης
Βάλτου μια καραμπίνα στο κεφάλι και μετά στραπόνιασέ τον.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
πάρε ιδέες  :pipa2:

tumblr_m8ic0bzPHq1r6b4mno1_500.jpg

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ρε συ ειπε κατι σοφτ..........Αυτο ειναι ....εξεταση στομαχου

Μου φάνηκε ξεπεταγμένο πουτανάκι  :think:

@ vilma

Μα αφου μου υποσχεθηκες οτι ηταν μονο για μας :headbang: .. Γιατι μας εκανες βουκινο ?  :'(

Αυτα.

Σιγά μη σου καθόμουν με τέτοιο πουλί  :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μου φάνηκε ξεπεταγμένο πουτανάκι  :think:
Ποσα ...."ξεπεταγμενα"  πουτανακια ξερειs που ναι μεν θελουν κατι το διαφορετικο , αλλα οχι συμμετοχη τριτων/τεταρτων μελων???...Το μονο ...σοφτ που μπορω να φανταστω σε μια τετοια περιπτωση ειναι το...βουτυρο

Επισκέπτης
αλλαξε γκομενο...
αντρας  αληθινος που δε γουσταρει τριο με 2 μουνια μαζι δεν υπαρχει..

Επισκέπτης
Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
Κάτι που θα του αρέσει σίγουρα είναι να σε βρει γυμνή με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο αυτί, σε μια μπανιέρα γεμάτη με πεντακοσάευρα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κάτι που θα του αρέσει σίγουρα είναι να σε βρει γυμνή με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο αυτί, σε μια μπανιέρα γεμάτη με πεντακοσάευρα
Τωρα μ εφτιαξεs...........Αs κρατησουν  αυτοι τα γυμνα και τα λουλουδια
Αυτο με τα πεντακοσαευρα   ......... με αναστατωνει ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom