Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τάξε κ λεφτά.Εγώ???
Τάζω αλλά δεν συγκινείται κανείς.
Τάξε κ λεφτά.
Τώρα με την οικονομική κρίση όλο κ κάτι θα βρεις....
Ψόφα.εσύ τι θές εδώ μέσα ρε ??
από άντρες ζήτησε βοήθεια η Εφη και όχι από μαλακιστήρια..
μπραβοπαιδιά κάποιες απαντήσεις με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω... πάντως ο καλός μου δεν είναι ξενέρωτος απλά λίγο συντηρητικός. τουλάχιστον μέχρι τώρα πάντα περνάω καλά μαζί του στο .
και σε παντρεύεται άυριο κιόλας
και σε παντρεύεται άυριο κιόλας
παιδιά κάποιες απαντήσεις με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω... πάντως ο καλός μου δεν είναι ξενέρωτος απλά λίγο συντηρητικός. τουλάχιστον μέχρι τώρα πάντα περνάω καλά μαζί του στο .
παιδιά κάποιες απαντήσεις με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω... πάντως ο καλός μου δεν είναι ξενέρωτος απλά λίγο συντηρητικός. τουλάχιστον μέχρι τώρα πάντα περνάω καλά μαζί του στο .
Εφούλα, το να ικανοποιήσεις έναν άντρα είναι εύκολο για ορισμένες και πολύ δύσκολο για ορισμένες άλλες. Πάντως το οτι σκέφτεσαι πως να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου σημαίνει οτι τον αγαπάς και οτι ενδιαφέρεσαι να περνάει καλά μαζί σου. Το οτι μπαίνεις σε σάιτ σαν αυτό για να μπεις στην ανδρική λογική και να κάνεις όλα αυτά με τα ξενοδοχεία σημαίνει οτι είσαι πολεμίστρια. Πάντως προσπάθησε να πάτε κάπου που να περάσετε καλά και μετά κοίτα το σεξουαλικό γιατί αν το αγόρι δεν χαλαρώσει και δεν ξεφύγει από τα προβλήματα ότι και να κάνεις δεν θα τον ικανοποιήσεις.
θα συμφωνησω σε ολα,αυτα που λεει πιανουν,καλο ξενοδοχειο λαδακι κωλαρακι χυσιμο στην κωλοτρυπιδα στο προσωπο κ γενικα τραβατου οτι υπαρχει στα αρχιδια του μεσα, θα το καταλαβει κ θα του αρσεσει οσο κ συντηριτικος να ειναι,κ μολις παει για μπανακι,μπες μεσα κ λιωστον στα τσιμπουκια κ ας μην θελει εσυ εκειι,γαμηθειτε πολυ ρε κανει καλοοοοο....Εφη,πρωτα απ ολα παρε λαδακι και δωστου κωλο και αφου γινει αυτο,αστον να σε χυσει στο προσωπο και εσυ να γουσταρεις και να τα πασαλυβεις πανω σου...εκει θα ξεροχυσει ξανα...
σταματα εφουλαπαιδιά κάποιες απαντήσεις με βοήθησαν πολύ μπορώ να πω... πάντως ο καλός μου δεν είναι ξενέρωτος απλά λίγο συντηρητικός. τουλάχιστον μέχρι τώρα πάντα περνάω καλά μαζί του στο .
Εφούλα, το να ικανοποιήσεις έναν άντρα είναι εύκολο για ορισμένες και πολύ δύσκολο για ορισμένες άλλες. Πάντως το οτι σκέφτεσαι πως να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου σημαίνει οτι τον αγαπάς και οτι ενδιαφέρεσαι να περνάει καλά μαζί σου. Το οτι μπαίνεις σε σάιτ σαν αυτό για να μπεις στην ανδρική λογική και να κάνεις όλα αυτά με τα ξενοδοχεία σημαίνει οτι είσαι πολεμίστρια. Πάντως προσπάθησε να πάτε κάπου που να περάσετε καλά και μετά κοίτα το σεξουαλικό γιατί αν το αγόρι δεν χαλαρώσει και δεν ξεφύγει από τα προβλήματα ότι και να κάνεις δεν θα τον ικανοποιήσεις.
Πολεμίστρια το Εφάκι, κι εμείς που ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ πέρα ελλεεινίδες αγάμητες.
Ψόφα Προκόπη.
[/quoΕλα απο δω μια βολτα να ξεχασεις τη λεξη αγαμητη...Πολεμίστρια το Εφάκι, κι εμείς που ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ πέρα ελλεεινίδες αγάμητες.
Ψόφα Προκόπη.
Ελα απο δω μια βολτα να ξεχασεις τη λεξη αγαμητη...
μπορει να προσποιειται,να το ψαξεις...τον συγκεκριμένο πιστεύω ότι τον ικανοποιώ, βάση αυτά που καταλαβαίνω την ώρα του σεξ... απλά ήθελα να κάνουμε και κάτι διαφορετικό...εννοείται ότι θα χαλαρώσουμε πρώτα....