Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρε φιλενάδα , εσύ θέλεις να του πραγματοποιήσεις όλες του τις φαντασιώσεις , θέλεις να κλείσεις ξενοδοχείο , εκπλήξεις , κλπ .
είσαι σίγουρη πως εκείνος Θέλει ?

ναι..εχεί τύχει να πάμε πολλές φορές σε ξενοδοχείο για κάτι διαφορετικό  :knockinb: :knockinb:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ο γκομενος σου εφουλα ειναι λιγο μουροχαυλος? :grin:

όχι ιδιαίτερα...αλλά οι απόψεις του είναι λίγο συντηρητικές..για τρίο πάντως δεν θέλει να ακούσει..γι αυτο και το απέκλεισα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι..εχεί τύχει να πάμε πολλές φορές σε ξενοδοχείο για κάτι διαφορετικό  :knockinb: :knockinb:
εφουλα δεν πιστευω να το πας σιγα σιγα και ξαφνικα να μας σκασεις το μυστικο οτι ο γκομενος σου θελει περιποιηση αλα λιλας :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όχι ιδιαίτερα...αλλά οι απόψεις του είναι λίγο συντηρητικές..για τρίο πάντως δεν θέλει να ακούσει..γι αυτο και το απέκλεισα
ποσες φορες την εβδομαδα βγαινετε?
ποιος πληρωνει?
που τον γνωρισες?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
για παλιοπουστα τον κοβω τον συντακτη. . . :grin:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
εφη...βαλε dody oil..κλεισε ενα δωματιο με καθρεφτες στο πριαμο...ασε μονο τις γοβες ζαρτιερες...και σουτιεν....οχι στριγκακι...και τον υποδεχεσε...στα τεσσερα...στο δωματιο..με την ερωτηση τι θελετε κυριε??..και ολο το βραδυ εσυ πληθυντικο...και αυτος προστυχιες...φυσικα ξεκινατε με την τουαλλετα οπου θα πας στα τεσσερα..

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Εφούλα μου άκου προσεκτικά. Αφού θα είσαι σε ξενοδοχείο παίζει να ντυθείς καμαριέρα και αυτός να το παίζει Στρος Καν. Αν πάλι το καμαριέρα δεν το χεις μπορείς να ντυθείς ιερόδουλη και το αγοράκι πελάτης. Αν πάλι δεν σ αρέσει μπορείς να το παίξεις διευθύντρια σε πολυεθνική και εκείνος ταπεινό στέλεχος που ψάχνει αύξηση (!!!!) και προαγωγή μαζί. Αν πάλι δεν σας βγαίνει τίποτα απ ολα αυτά μπορείτε να παραγγείλετε πίτσες και δείτε καμιά ταινία μπας και του σηκωθεί. Απλά προσπάθησε να μην έχει ξεπατώθεί στη δουλειά όλη μέρα γιατί δεν θα χει όρεξη το βράδυ. Επίσης δεν πρέπει να του υπενθυμίζεις τις υποχρεώσεις του (εφορία, μαθήματα, δουλειές, πιστωτικές κ.α). Αν τα κάνεις όλα αυτά μπορεί κάτι να φας!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εφη,πρωτα απ ολα παρε λαδακι και δωστου κωλο και αφου γινει αυτο,αστον να σε χυσει στο προσωπο και εσυ να γουσταρεις και να τα πασαλυβεις πανω σου...εκει θα ξεροχυσει ξανα...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εφούλα μου άκου προσεκτικά. Αφού θα είσαι σε ξενοδοχείο παίζει να ντυθείς καμαριέρα και αυτός να το παίζει Στρος Καν. Αν πάλι το καμαριέρα δεν το χεις μπορείς να ντυθείς ιερόδουλη και το αγοράκι πελάτης. Αν πάλι δεν σ αρέσει μπορείς να το παίξεις διευθύντρια σε πολυεθνική και εκείνος ταπεινό στέλεχος που ψάχνει αύξηση (!!!!) και προαγωγή μαζί. Αν πάλι δεν σας βγαίνει τίποτα απ ολα αυτά μπορείτε να παραγγείλετε πίτσες και δείτε καμιά ταινία μπας και του σηκωθεί. Απλά προσπάθησε να μην έχει ξεπατώθεί στη δουλειά όλη μέρα γιατί δεν θα χει όρεξη το βράδυ. Επίσης δεν πρέπει να του υπενθυμίζεις τις υποχρεώσεις του (εφορία, μαθήματα, δουλειές, πιστωτικές κ.α). Αν τα κάνεις όλα αυτά μπορεί κάτι να φας!!

Μπορείς να ντυθείς και Κουβελοβενιζελοσαμαράς , θα σου κάνει το μου... πηγάδι !!!

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Body oil ή baby oil το λενε ρε !!!! :2funny: :2funny:
σου μοιαζω για φιλολογος..?? :badair:α και εφη αν το ξανακανετε απο τον κωλο...δεν εχει μα και μου...και πιο δεξια και ποναει και τετοια...τον τρως και ησυχαζεις....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
εφη...βαλε dody oil..κλεισε ενα δωματιο με καθρεφτες στο πριαμο...ασε μονο τις γοβες ζαρτιερες...και σουτιεν....οχι στριγκακι...και τον υποδεχεσε...στα τεσσερα...στο δωματιο..με την ερωτηση τι θελετε κυριε??..και ολο το βραδυ εσυ πληθυντικο...και αυτος προστυχιες...φυσικα ξεκινατε με την τουαλλετα οπου θα πας στα τεσσερα..
 Να μία ωραία φαντασίωση.... Η δούλα - υπηρέτρια που του κάνει όλα τα χατήρια... Ωραίος ο συναγωνιστής!
 Και πιο πάνω ένας άλλος είπε λίγο άγαρμπα για νοσοκόμα... Κι αυτό καλό, αν και θα προτιμούσα κάποιο άλλο σενάριο... πιο πιασάρικο.
 Άμα είναι πολύ "εργατικός" στα προκαταρκτικά  βάλτον να σε γλείψει από τα νύχια μέχρι το κεφάλι. Να σε περάσει "σπάτουλα" λέμεεεεε, όχι ένα γλειψιματάκι στα γρήγορα και  μετά να γαμήσουμε και τελειώσαμε.
 Πάρε αρωματικά λάδια για να γλιστράει, και βάλτον να σου κάνει μασάζ. Κάντου μετά κι εσύ. Αν δεν έχεις ξυρίσει το αιδοίο σου κάντο και δώστου να στο φάει! Βάλε κι από κείνα τα ωραία, τα  πως τα λένε που βάζετε στο πιπί σας κι έχετε γεύση βανίλια, μέντα κλπ Ρώτα καμμιά κοπέλα ιερόδουλο εδώ μέσα να σου πει τι είναι ακριβώς δεν ξέρω κι εγώ.
Να μην έχει γεύση μουνίλα το πιπί σου... Υπάρχουν κι άλλες γεύσεις.... χα χα χα

Κάντου γλειφοκώλι.

" Με σάλιο και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί"

Αν και δεν είμαι φαν του είδους.... έτσι για την εμπειρία κάντε κι ένα πρωκτικό.

Και δες το καμα σούτρα... όλο και κάτι θα βρείτε να σας εξιτάρει....

Όταν τα έχετε κάνει όλα αυτά, θα τον έχεις βαρεθεί ή θα σε έχει βαρεθεί εκείνος...

Τώρα αν είναι τόσο μουρόχαβλος όσο τον παρουσιάζεις.... τι να σου πω ρε κορίτσι μου... ψάξε για κάνα άλλον.

Και μια ερώτηση.  Σε καβλώνει;

Από τα συμφραζόμενα.... βγαίνει το συμπέρασμα όχι...

Σε ρωτάω μήπως έχω καταλάβει λάθος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αρχίιιισαμε.