Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
πεσμας ρε εφη τι εχετε κανει ως τωρα και τι θα ηθελες εσυ να κανετε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 3b36a7f0a7da338549f881e1d6ad62fd.jpg
    3b36a7f0a7da338549f881e1d6ad62fd.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
Ρωτας κατι του οποιου εχεις την απαντηση μεσα σου!! η <<φαντασια>> ειναι κατι καθαρα πρωσοπικο δειξτου τον δρομο εσυ..Πεστου να σκεφτει ελευθερα και οτι αυτο που θελεις ειναι φυσιολογικο οι αντρες καμια φορα η φαντασια τους κληνει γιατι την εχουν δεσει οπως λεμε εδεσα τον γαιδαρο :) οι γυναικες ειναι πιο εργατικες απο την φυση τους και εχουν πιο λεπτες σκεψεις αρα και μεγαλυτερη φαντασια σε θεματα σεξ και οχι μονο :grin:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ε τοτε ψαρεψε τι θα ηθελε και φροντησε το αναλογο ρε κοπελια .. εμεις τι να κανουμε ??? να σου πουμε δικες μας φαντασιωσεις ???

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τρίο δεν κάνετε :boobies:
κώλο δεν δίνεις :kissass2:
παρτούζα οχι :cheesy:

Πηγαιντε στο ξενοδοχείο και ανοίξτε καμιά καινή διαθήκη η συζητήστε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα :grin:

:think: :think: :think: καλή η ιδέα σου...  :2funny: :2funny:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ε τοτε ψαρεψε τι θα ηθελε και φροντησε το αναλογο ρε κοπελια .. εμεις τι να κανουμε ??? να σου πουμε δικες μας φαντασιωσεις ???

προσπαθώ να τον ψαρέψω αλλά δεν μου λέει τίποτα...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν σου πουμε εμεις δικες μας εχουμε καμια ελπιδα ????      :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .

εγώ προσωπικά θα προτιμούσα , να φύγει μετά την εκσπερμάτιση  :rolleyes:

δε ζητάω πολλά...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
προσπαθώ να τον ψαρέψω αλλά δεν μου λέει τίποτα...

Βρε φιλενάδα , εσύ θέλεις να του πραγματοποιήσεις όλες του τις φαντασιώσεις , θέλεις να κλείσεις ξενοδοχείο , εκπλήξεις , κλπ .
είσαι σίγουρη πως εκείνος Θέλει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom