panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ξαναπροσπαθησεεεε ....η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθήσαμε και πολύ....
ξαναπροσπαθησεεεε ....η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθήσαμε και πολύ....
698342χχχχ ΠΆΡΕ ΜΕ ΓΙΆ ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΗς
πεσμας ρε εφη τι εχετε κανει ως τωρα και τι θα ηθελες εσυ να κανετεΚαλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
ξαναπροσπαθησεεεε ....
αν δεν κουνησεις και εσυ τον κολο σου .....αυτός πρέπει να ξαναπροσπαθήσει... ;) ;)
ε αμα σου λεω εγω,βαζελινουλα και σιγα σιγα,ακου τον προη αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθήσαμε και πολύ....
δεν θα παραλέιψω....
πεσμας ρε εφη τι εχετε κανει ως τωρα και τι θα ηθελες εσυ να κανετε
Ρωτας κατι του οποιου εχεις την απαντηση μεσα σου!! η <<φαντασια>> ειναι κατι καθαρα πρωσοπικο δειξτου τον δρομο εσυ..Πεστου να σκεφτει ελευθερα και οτι αυτο που θελεις ειναι φυσιολογικο οι αντρες καμια φορα η φαντασια τους κληνει γιατι την εχουν δεσει οπως λεμε εδεσα τον γαιδαρο οι γυναικες ειναι πιο εργατικες απο την φυση τους και εχουν πιο λεπτες σκεψεις αρα και μεγαλυτερη φαντασια σε θεματα σεξ και οχι μονοΚαλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
Τρίο δεν κάνετε
κώλο δεν δίνεις
παρτούζα οχι
Πηγαιντε στο ξενοδοχείο και ανοίξτε καμιά καινή διαθήκη η συζητήστε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα
σε κοβω για απλα πραγματα ,ντυσου καμια νοσοκομα ,τραβα του μια ενεση ,θα νευριασει θα σε δειρει και θα σε γαμησεικαλή η ιδέα σου...
Ε τοτε ψαρεψε τι θα ηθελε και φροντησε το αναλογο ρε κοπελια .. εμεις τι να κανουμε ??? να σου πουμε δικες μας φαντασιωσεις ???
Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
μηπως ο γκομενος σου εφουλα ειναι λιγο μουροχαυλος?προσπαθώ να τον ψαρέψω αλλά δεν μου λέει τίποτα...
προφανές ρε φίλεμηπως ο γκομενος σου εφουλα ειναι λιγο μουροχαυλος?
προσπαθώ να τον ψαρέψω αλλά δεν μου λέει τίποτα...
αν σου πουμε εμεις δικες μας εχουμε καμια ελπιδα ????