Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τον έχετε έρωτα αυτόν τον κώλο οι άντρες.... μια φορά προσπαθήσαμε αλλά πονούσα και σταματήσαμε και μετά δεν ξανά προέκυψε.
με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι που λενε και οι σοφοι του μπου...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ποσα ...."ξεπεταγμενα"  πουτανακια ξερειs που ναι μεν θελουν κατι το διαφορετικο , αλλα οχι συμμετοχη τριτων/τεταρτων μελων???...Το μονο ...σοφτ που μπορω να φανταστω σε μια τετοια περιπτωση ειναι το...βουτυρο

ανώμαλε  :2funny:

[redtube]
]

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
θα εχει πλακωθει στ πι μι το εφακι....ενας ενας ρε...οχι ολοι μαζι... :2funny:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ποσα ...."ξεπεταγμενα"  πουτανακια ξερειs που ναι μεν θελουν κατι το διαφορετικο , αλλα οχι συμμετοχη τριτων/τεταρτων μελων???...Το μονο ...σοφτ που μπορω να φανταστω σε μια τετοια περιπτωση ειναι το...βουτυρο

εγώ δεν θα είχα θεμα για ένα τρίτο πρόσωπο...ο άλλος όμως μου έχει δώσει την εντύπωση ότι έχει..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
[quote author=vilma link

Σιγά μη σου καθόμουν με τέτοιο πουλί  

Εγώ θα λεγα να αφήνατε το σεξ και να "τον" στέλνατε για τσιγάρα μέχρι τη γωνία στο περιπτερο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγώ δεν θα είχα θεμα για ένα τρίτο πρόσωπο...ο άλλος όμως μου έχει δώσει την εντύπωση ότι έχει..

Ε ναι , ετσι κανουμε ολοι μπροστα σε αλλουs...........Δινουμε την εντυπωση οτι δεν μαs συγκινει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν στο έχει πει δηλαδή "ΡΗΤΑ" και κατηγορηματικά;   Εφη δεν γουστάρω να μου φέρεις μία μουνάρα να με γλείψετε μαζί!

Με υποθέσεις δεν βγάζουμε άκρη....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε και πως να καταλάβω εγώ μετά αν θέλει ή όχι

Αν ηταν να το καταλαβαινετε αυτο απ την πρωτη στιγμη, θαχαν χωρισει ολα τα ζευγαρια στη γη.........Να περασει λιγοs καιροs πρωτα.......ν αρχισει να βλεπει περισσοτερο την τηλεοραση απο σενα και..........δεν χανομαστε :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αχ   φχαριστω εισαι μια κουκλα :smitten: :smitten:

είμαι  είμαι  :tooth:

[quote author=vilma link

Σιγά μη σου καθόμουν με τέτοιο πουλί  

Εγώ θα λεγα να αφήνατε το σεξ και να "τον" στέλνατε για τσιγάρα μέχρι τη γωνία στο περιπτερο.

έτσι στον πλυθηντικό θα μ μιλάς εσύ  :rockon:

Zήλεψα. Τι μηδαμινά gag reflexes έχει το πουτανί?  :helpplea:

μη ζηλέυεις , μαλακία αν δεν βγάζεις τα ντερα σου χαχαχα  :tooth:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν ηταν να το καταλαβαινετε αυτο απ την πρωτη στιγμη, θαχαν χωρισει ολα τα ζευγαρια στη γη.........Να περασει λιγοs καιροs πρωτα.......ν αρχισει να βλεπει περισσοτερο την τηλεοραση απο σενα και..........δεν χανομαστε :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .

Αν εισαι πανω απο 40 μπορω να σε βοηθησω εγω!  :sunglasses:

Επισκέπτης
Καταρχήν πες μας λίγα πράγματα για σένα.
Τι ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι;
Έχεις σπυράκια στο πρόσωπο;
Εσαι ξανθιά η μελαχροινή;
Το μουνί σου το ξυρλιζεις;
Ο κώλος σου μυρίζει στο πρωκτικό σεξ;
Ο μπαμπάς σου τι δουλειά κάνει;
Έχετε εξοχικό;

Όπως καταλαβαίνεις κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και θέλει άλλη αντιμετώπιση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Να μην κανεις απολυτως τιποτα. Οι αντρες δεν αξιζουν χαρες. Αυτοι πρεπει να προσπαθουν οχι εμεις.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom