Να μην κανεις απολυτως τιποτα. Οι αντρες δεν αξιζουν χαρες. Αυτοι πρεπει να προσπαθουν οχι εμεις. ;)
κάπου κάπου πρέπει να προσπαθούμε και εμείς.
Να μην κανεις απολυτως τιποτα. Οι αντρες δεν αξιζουν χαρες. Αυτοι πρεπει να προσπαθουν οχι εμεις. ;)
Ουτε για τα πολυ μεγαλα πουλια να μην κανουμε το κατι τις?????Να μην κανεις απολυτως τιποτα. Οι αντρες δεν αξιζουν χαρες. Αυτοι πρεπει να προσπαθουν οχι εμεις. ;)
[quote author=vilma link=topic=
έτσι στον πλυθηντικό θα μ μιλάς εσύ
"Είμαι κι "ευγενής" παιδί" που λεγε και η γιαγιά μου... Αριστοκράτης...
κάπου κάπου πρέπει να προσπαθούμε και εμείς.
Ο κωλος μεγα πραγμα!Για να μην χασεις το κελεπουρι; Μονο μην ερθεις καμμια κυριακη να ανοιξεις θρεντ με απατησε με αλλη που εδινε κωλο, γιατι μετα θα σε περιλαβει ο λαγουδισιους
μην κανεις τιποτα ...θα κανουν αλλες
Ουτε για τα πολυ μεγαλα πουλια να μην κανουμε το κατι τις?????
Βιβλος!τα μεγαλα δεν ειναι νατα προσκυνας ειναι να τα χρησιμοποιεις οταν εχεις καβλες και θες μεγαλο εργαλειο. ταδε εφη αλιντισσα κεφαλαιο 5 παραγραφος2, στιχος 45.
Το να προσπαθήσουν κι οι δύο δεν παίζει;
ο κωλος ειναι το μουνι του 2000 ελεγαν καποιοι σοφοιΟ κωλος μεγα πραγμα!
κάνε μωρέ μια σωστή παράθεση
ο κωλος ειναι το μουνι του 2000 ελεγαν καποιοι σοφοι
ο γαστρεντερολογος κανει γαστροσκοπηση στην κοπελα,,αμαν ολοι με την απορια ησαστεΟ χριστός κι η παναγία. Μαλάκα τι είναι αυτό?
Ειπε ετσι χχααχαχΧαχααχαααχειναι δυνατον ρε απολυτε να μην δινει κωλο και να λεει προσπαθησαμε ; τι προσπαθησατε ρε κοπελα μου; Αχ ποναω μη ενταξει αγαπη μου; Αυτοι ακομα δεν εχουν κανει τα βασικα.