Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι δυνατον ρε απολυτε να μην δινει κωλο και να λεει προσπαθησαμε ; τι προσπαθησατε ρε κοπελα μου; Αχ ποναω μη ενταξει αγαπη μου; Αυτοι ακομα δεν εχουν κανει τα βασικα.
εγω τους κοβω ξενερωτους και τους 2 παντως :-

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ειναι δυνατον ρε απολυτε να μην δινει κωλο και να λεει προσπαθησαμε ; τι προσπαθησατε ρε κοπελα μου; Αχ ποναω μη ενταξει αγαπη μου; Αυτοι ακομα δεν εχουν κανει τα βασικα.

Μάλλον δεν υπήρχαν τα στοιχειώδη βοηθήματα.... βαζελίνη, λαδάκι, βούτυρο και άλλα λιπαντικά...

Ασάλιωτη η πρώτη φορά... όσο να ναι... θα πονέσει.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αλοιφη ξυλοκαινης απο το φαρμακειο κ ολα καλα ολα ανθηρα :kissass: :fuck2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ακομα συνεχιζεται το θρεντ ...αφου σου ειπα βαζελινι και προσπαθεια θα γινει το θαυμα

αμα δεν ακους τους εμπειρους ,μια ζωη θα εισαι δευτερη :sunglasses:
ναι ρε εφη...να τον ακους τον νεο.....ξερει απο καλη βαζελινη..... :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι σε χημειες τυπε
θελουμε φυσικα πραγματα :grin:
URL]]

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
 Μάλλον δεν υπήρχαν τα στοιχειώδη βοηθήματα.... βαζελίνη, λαδάκι, βούτυρο και άλλα λιπαντικά...

Τιποτ α δεν χρειαζ. η τοχεις η δεν τοχεις η το θες η οχι η καυλωνεις η οχι. χωρις πονο στην αρχη με ενα κιλο λαδια και σιχαματα να το βρασω  :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τιποτ α δεν χρειαζ. η τοχεις η δεν τοχεις η το θες η οχι η καυλωνεις η οχι. χωρις πονο στην αρχη με ενα κιλο λαδια και σιχαματα να το βρασω  :grin:
για πες την δικια σου εμπειρια ? πονεσες πολυ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε βεβαια αφου καθε μερα ανοιγω την σουφρα της δικιας σου :sunglasses:
μαν μην ντρεπεσαι να μας αποκαλυψεις την κρυφη ερωτικη πρωκτικη ζωη σου.....μοιρασου μαζι μας τον πονο σου :birdman:
κουαρ εσυ τι λιπαντικο χρησιμοποιεις για την απο πισω διεισδυση;ενδιαφερει τον γουλφακη ακα νεο123

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

μαλακιες. Αν εχεις καβλωσει και εισαι υγρη δεν χρειαζεται λαδια και ξυδια. Αυτα χρειαζονται στα μπουρδελα προφανως για ευνοητους λογους. με τον "καλο της" η καθεμια υποτιθεται οτι εχει βρει τα κουμπια και γινεται μουσκεμα. τι να λεμε τωρα τα αυτονητα; ελεος...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μαν μην ντρεπεσαι να μας αποκαλυψεις την κρυφη ερωτικη πρωκτικη ζωη σου.....μοιρασου μαζι μας τον πονο σου :birdman:κουαρ εσυ τι λιπαντικο χρησιμοποιεις για την απο πισω διεισδυση;ενδιαφερει τον γουλφακη ακα νεο123
ο γουλφακης δεν σε εστρωσε τοσο καιρο? :headbang: :headbang: αμα λειπω γινεσαι πιο μαλακας  :birdman:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μαλακιες. Αν εχεις καβλωσει και εισαι υγρη δεν χρειαζεται λαδια και ξυδια. Αυτα χρειαζονται στα μπουρδελα προφανως για ευνοητους λογους. με τον "καλο της" η καθεμια υποτιθεται οτι εχει βρει τα κουμπια και γινεται μουσκεμα. τι να λεμε τωρα τα αυτονητα; ελεος...
Αυτο λεω κ γω  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
υγραινεται η κωλοτρυπιδα σου μονη της εσενα η την μουσκευεις με τα λαδακια απο το μουνακι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom