Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μπρο, συμβουλή για την γκόμενα ζήτησε όχι να του κάνου Σ.Ε.Π...

Δεν του είπαμε να μην βρει δουλειά ή να μην κάνει κανά μεροκάματο....

Εγώ απλά του είπα άμα η Α τον κράζει-το ξαναλέω ΑΣΧΕΤΑ αν έχει κάποιο δίκαιο- δεν πρέπει να το ανεχτεί...

σαφώς και δεν το ανέχομαι η Α σήμερα με πρήζει στα τηλέφωνα και θέλει να βρεθούμε να μου ζητήσει συγνώμη γιατί τα είπε πάνω στα νεύρα της

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Βεβαια δεν γνωριζουμε εαν προηγηθηκαν συζητησεις ηρεμες που δεν απεδωσαν και απηύδησε πλεον η κοπελα.

πλάκα στη πλάκα όλο γύρω γύρω μου το έφερνε ακόμα και όταν είχαμε ελεύθερη σχέση

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Καλα εχετε κολλησει μονο στις γκομενες..εδω σας λεει οτι καθεται και τα ξυνει ολη μερα και αντι να βρει μια δουλεια το προβλημα του ειναι αν θα κατσει με την Α η την Β.η Α σε κραζει γιατι θελει κατι πιο σοβαρο απο αυτο που εχετε και εσυ δεν εχεις καν την δυνατοτητα να της το δωσεις.σε θελει και σε κραζει για να καταλαβεις οτι αν την θες και εσυ θακανες τιποτα περα απο τον καναπε.Ο πατερας της σε συμπαθει φατσικα.του κανεις καλο παιδι.η Α εχει πει καλα λογια.αν ομως ο πατερας της ηξερε οτι καθεσαι δεν ψαχνεις για δουλεια ζεις με επιδοματα και ακομα ρουφας το μεδουλι της μανας σου οχι μονο δεν θα σε συμπαθουσε αλλα θαχες ηδη χωρισει με την Α εξαιτιας του.

Αρα κατσε κατω,σκεψου οτι δεν πας μπροστα φιλε και εχεις μεινει πισω.σκεψου λιγο τη ζωη σου γτ βλεπω την εχεις γραμμενη στο οτι γινει και στο θα δουμε και οταν φτιαξεις τη ζωη σου ψαξε για γκομενα η κοπελα η γυναικα.

Και θα σου πω κατι.ξεκολλα απο τη μανα σου και τη συνταξη της.ειναι για να ζει η συνταξη της οχι να ζεις εσυ.τα δουλεψε τα πληρωσε και τα δικαιουται.και η καθε μανα.και πρεπει να βαζει στην ακρη λεφτα για της δυσκολες μερες που καποτε θαρθουν.φενεσαι πολυ παρτακιας και ειναι κριμα.απορω πως πας και ζητας λεφτα απο τη μανα σου..

είπα ποτέ στον πατέρα της ότι εργάζομαι? το έπαιξα κάτι που δεν είμαι?
άνεργος του είπα είμαι όπως άνεργοι είναι το 30% της ηλικίας μου
δεν του είπα ψέμματα για κάτι
αυτός με συμπαθεί και θεωρεί ότι η κόρη του δεν θα βρεί ποτέ γαμπρό
ίσως επειδή είναι παχουλούλα ίσως επειδή δεν ανήκει στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς ίσως για τον χαρακτήρα της? δεν ξέρω
αυτός θεωρεί χρέος του να την παντρέψει προτού πεθάνει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αρα η α εχει  μειωνεκτηματα  ομορφια και  χαρακτηρα    η β  νικο τη μειωνεκτημα θεωρεις οτι εχει 

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Την απλυτη την αναρχοκουμουνα! Αφου χτες πιναν κρασους στα εξαρχεια ρε τυπε!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αφου η χιπισσα ειναι οτι ναναι
και δεν εχει απαιτησεις μια χαρα ειναι

:2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
γιατι οι μαλακιες που λες που κολανε?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Ρε μαν...με την Β έχεις κάνει σεξ? σε καλύπτει? Μην διαβάζω όλο το thread...

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μαν...με την Β έχεις κάνει σεξ? σε καλύπτει? Μην διαβάζω όλο το thread...

σαφώς και έχω κάνει σεξ και με καλύπτει σεξυαλικά
το θέμα είναι ότι με την Α νοιώθω σιγουριά ενώ η Β είναι το άγνωστο ππυ δεν ξέρω που και αν θα βγεί

για πες καμια ιδέα η Α με έπρηζε στα τηλέφωνα και μου ζητούσε συγνώμη για το κοπρόσκυλο και ότι τα είπε πάνω στα νεύρα της
τι να κάνω να κρατήσω χαρακτήρα?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Επειδή είμαι μπερδεμένος ανοίγω ένα θέμα να πάρω και από σας καμιά συμβουλή (ίσως οι άγνωστοι είναι και ποιο αντικειμενικοί)

Λοιπόν είμαι με μια κοπέλα 2 χρόνια. Τον πρώτο χρόνο σε ελεύθερη σχέση και το 2 χρόνο σε μονογαμική. Τη μονογαμική σχέση τη δέχτηκα γιατί είχα περάσει κάποια προσωπικά και δέχτηκα κάτι που τήρησα τους 2 μήνες όχι όμως μετά. Βέβαια με τις υπόλοιπες γυναίκες ήταν καθαρά σαρκική επαφή και δεν μοιραζόμουν προσωπικές στιγμές μαζί τους. Η κοπέλα που αναφέρω (ας πούμε η Α) επειδή έχει δικό της σπίτι (αρκετά μεγαλύτερο από το δικό μου) μου έχει κάνει πρόταση να συζήσουμε και να το δούμε μετά το χειμώνα

Φέτος το καλοκαίρι ενώ πήγα σε κάμπινγκ γνώρισα μια καλλιτέχνη του δρόμου (αυτή είναι η Β) ενώ ξεκινήσαμε να έχουμε σαρκικές επαφές το θέμα γύρισε. Μου αρέσει να περνάω ώρα μαζί της να κάνω πράγματα μαζί της. Από τα πιο απλά π.χ να παίξουμε τάβλι στο καφενείο που συχνάζουμε η να αράζουμε θησείο μέχρι ποιο ρομαντικά πχ να χαζέψουμε  τα αστέρια. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν θέλω να είμαι μαζί της για το σεξ αλλά και για τα υπόλοιπα πράγματα.Κάποιοι φίλοι μου το λένε ενθουσιασμό επειδή την ξέρω 3 βδομάδες

Επίσης έχω τύψεις που με την Α δεν είμαι ειλικρινείς

Ποιο είναι το ερώτημα μου  τώρα να μείνω με την Α και να συνεχίσω τη ζωή μου Όπως προδιαγράφεται? Η να συνεχίσω στο άγνωστο με τη Β?Επίσης με τη Β τι είδους σχέση θα φτιάξουμε ούτε καν αυτό δεν ξέρω απλά δεν ξέρω αν μαζί της θα λειτουργήσει η φαση ελεύθερη σχέση δεν ξέρω αν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο

Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει οριστική απόφαση είμαι και με τις δύο πρέπει όμως σύντομα να πάρω αποφάσεις εσείς τι συμβουλές μου δίνεται?

Νικολιό επειδή σε βλέπω μπερδεμένο να σου πω και εγώ τη γνώμη μου.

Η ύπαρξη των δύο γυναικών δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι είσαι τεμπέλης.
Τεμπέλης στο σώμα, τεμπέλης στο μυαλό, τεμπέλης στην προσπάθεια και τεμπέλης στο αποτέλεσμα.
Το μόνο πράγμα στο οποίο δείχνεις ζέση είναι στο να προπαγανδίζεις και να υπερασπίζεσαι την τεμπελιά μέσω ΚΕΑ, μέσω ροκανίσματος ΕΣΠΑ, μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων για την ανεργία και οτιδήποτε άλλο σου δίδει την δυνατότητα να βιοπορίζεσαι χωρίς να ιδρώνεις.

Τούτων λεγθέντων προηγείται ο προσδιορισμός της δικής σου μελλοντικής ζωής και έπεται ποια από τις Α & Β θα συνυποφέρει μαζί σου.
Διότι ως συνειδητός αρνητής εργασίας θα βολοδέρνεις ανάμεσα σε ΚΕΑ και ΕΣΠΑ, για όσο χρόνο η φτωχοποιημένη κοινωνία μας μπορεί να τα δίδει.
Και δεν θα είναι για πολύ γιατί και τα χρήματα λιγοστεύουν και εδραιώνεται η άποψη οτι το τζάμπα πέθανε.
Ανεξαρτήτως συντρόφου λοιπόν, αναρωτήσου:
Δύο εικοσάχρονα παιδιά να αγναντεύουν τα αστέρια στο Θησείο δεν είναι ωραίο πράγμα; Σαφώς είναι.
Δύο τριαντατριάχρονοι είναι; ... Εμ, ναι μάλλον.
Ο πενηντάχρονος καραφλοκοτσίδας με την πενηντάρα που γρατζουνά την κιθάρα; Τσουκ! Ναυάγια της ζωής είναι.
Επειδή εκεί σε πάνε οι επιλογές σου, σου δίδω την εξής συμβουλή:
Ξέχνα ομορφιές και πηδήματα. Ξέχνα αστέρια και συζητήσεις. Ξέχνα πατεράδες και μεσημεριανά φιλέματα.

Να διαλέξεις αυτή που έχει την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία, είναι στείρα και έχει ένα χωράφι.
α. Την ακίνητη περιουσία την θέλεις για να έχεις να πουλάς κάτι όταν θα έχεις σφάξει και φάει τά τέσσερα ακίνητα της δικής σου οικογένειας.
Λιτό βίο κάνεις, θα σου φθάσουν μέχρι να πάρεις την κοινωνική σύνταξη.
β. Στείρα γιατί το παιδί και δυστυχισμένο θα είναι και θα έχει έξοδα. Εναλλακτικά εξέτασε την βαζεκτομή.
γ. Το χωράφι το χρειάζεσαι για να θάψεις τα μετρητά από την πώληση των ακινήτων. Γνωρίζεις οτι έχοντας καταθέσεις ΚΕΑ-ΜΕΑ δεν παίζουν. Πρέπει να εξαφανίσεις το μετρητό (όπως και τα ακίνητα) για να το παίζεις προλετάριος και συνεχίσεις να ρουφάς το μεδούλι της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Απ'την στιγμή που η Α σε λέει κοπρόσκυλο (άσχετα αν έχει κάποια points) στείλτην....

ΣΙΓΑ μην ανεχτείς να σε λέει η γκόμενα κοπρόσκυλο...

Τουλάχιστον η Β σε γουστάρει και σε θέλει....

η εργασία είναι ΑΣΧΕΤΗ με τις γκόμενες....Θα βρεις δουλειά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....όχι για τις γκόμενες...

Τύπε μου γνωρίζεις τις απόψεις του Νικολιού για την εργασία;

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
σαφώς και έχω κάνει σεξ και με καλύπτει σεξυαλικά
το θέμα είναι ότι με την Α νοιώθω σιγουριά ενώ η Β είναι το άγνωστο ππυ δεν ξέρω που και αν θα βγεί

για πες καμια ιδέα η Α με έπρηζε στα τηλέφωνα και μου ζητούσε συγνώμη για το κοπρόσκυλο και ότι τα είπε πάνω στα νεύρα της
τι να κάνω να κρατήσω χαρακτήρα?

Κοίτα...η Α φαίνεται καλή κόπελα...άσχετα αν έκανε μια μαλακία, εδώ που τα λέμε φταις κι εσύ...

Πάρτην πάτε για ένα καφέ και μίλα της σοβαρά...Ρώτα την τι θέλει απο σένα....ΑΝ την αγαπάς και την θέλεις για γυναίκα σου, ξηγήσου αντρίκια....

Δλδ κάνε κανά μεροκάματο ο,τι να ναι (να μην χάσεις και το ΚΕΑ) βάλε 5 φράγκα στην άκρη και κοίτα να ψάξεις για μια δουλειά να σε ικανοποιεί....και βάλτης ένα στεφάνι....

Αν την έχεις ΜΟΝΟ για σιγουριά και ασφάλεια πάλι πες της το...σαν άντρας..."Καλά περνάμε ΑΛΛΑ μέχρι εκεί....Άμα θες παραπάνω ψάξε αλλού"

Ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε να της δίνεις ελπίδες....

Για να χεις σιγουριά παιδαρά, πρέπει να την φτιάξεις εσύ...Νέος είσαι, έξυπνος φαίνεσαι, λογικά είσαι και ωραίο παιδί για να παίζεις με δυο γυναίκες...τι σε αγχώνει?

Αν την Α δεν την θες και την κρατάς από συνήθεια κάνε παιχνίδι μόνο με την Β.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Τύπε μου γνωρίζεις τις απόψεις του Νικολιού για την εργασία;

Τις έχω διαβάσει στα ποστ του φίλε μου....Στο ότι πρέπει να βρει δουλειά στο αντικειμενό του συμφωνώ....Όχι γτ είναι ψωνίστικο ή τεμπέλικο...αλλά γτ είναι κρίμα να έχεις σπουδάσει κάτι, να έχεις μάθει μια τέχνη και να μην την εξασκείς γτ χάνεται, "πεθαίνει" και είναι αμαρτία...

Μια εργασία πρέπει να έχει ένσημα, "καλό" μεροκάματο και να σου αφήνει και χρόνο να ζήσεις....ΠΑΡΟΛΑ αυτά μέχρι να βρεις κάτι τέτοιο, γτ ειδικά σήμερα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πρέπει κάπως να ζήσεις....

Κι εγώ δούλευα σε μεταφορική 12 ώρες-25 ευρώ χωρίς ένσημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλά έπρεπε να βοηθήσω τους γέρους μου....αλλά δεν είχα χρόνο να κλάσω...ένα γυμναστήριο πήγαινα όταν δεν είχε δουλειά και έναν καφέ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom