Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ο νικολιος ομως μου θελει κρασους στα εξαρχεια και ρομαντζαδα στο θησειο... με τα λεφτα του κρατους!
Ο νικολιος ομως μου θελει κρασους στα εξαρχεια και ρομαντζαδα στο θησειο... με τα λεφτα του κρατους!
Τις έχω διαβάσει στα ποστ του φίλε μου....Στο ότι πρέπει να βρει δουλειά στο αντικειμενό του συμφωνώ....Όχι γτ είναι ψωνίστικο ή τεμπέλικο...αλλά γτ είναι κρίμα να έχεις σπουδάσει κάτι, να έχεις μάθει μια τέχνη και να μην την εξασκείς γτ χάνεται, "πεθαίνει" και είναι αμαρτία...
Μια εργασία πρέπει να έχει ένσημα, "καλό" μεροκάματο και να σου αφήνει και χρόνο να ζήσεις....ΠΑΡΟΛΑ αυτά μέχρι να βρεις κάτι τέτοιο, γτ ειδικά σήμερα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πρέπει κάπως να ζήσεις....
Κι εγώ δούλευα σε μεταφορική 12 ώρες-25 ευρώ χωρίς ένσημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλά έπρεπε να βοηθήσω τους γέρους μου....αλλά δεν είχα χρόνο να κλάσω...ένα γυμναστήριο πήγαινα όταν δεν είχε δουλειά και έναν καφέ....
Υπάρχουν αυτοί που σε ένα αντίξοο περιβάλλον προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν την θέση τους, υπάρχουν αυτοί που η οικονομική κατάσταση δεν τους επιτρέπει να δουλέψουν και υπάρχουν οι καθ'έξιν και κατ'επάγγελμα τεμπέληδες που θα εξαντλήσουν κάθε δικαιολογία για να μη δουλέψουν.
Εσύ που θα έβαζες τον Νικολιό;
Αν δυσκολεύεσαι στην κατάταξη θα βοηθήσω με μια απλή υποθετική ερώτηση:
Είσαι υπάλληλος, στέλνεις μια εκτύπωση και διαπιστώνεις οτι ο εκτυπωτής έμεινε από μελάνι
α. Οπως θα έκανες και στο σπίτι σου, σηκώνεσαι, αλλάζεις μελάνια και συνεχίζεις.
β. Σταματάς και περιμένεις να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να αλλάξει μελάνια. Αν γνωρίζεις οτι η σύμβαση της υπηρεσίας με το συνεργείο μηχανογραφικής υποστήριξης έχει λήξει, σταματάς γενικώς.
Τι λες λοιπόν, α ή β;
Κοίτα...η Α φαίνεται καλή κόπελα...άσχετα αν έκανε μια μαλακία, εδώ που τα λέμε φταις κι εσύ...
Πάρτην πάτε για ένα καφέ και μίλα της σοβαρά...Ρώτα την τι θέλει απο σένα....ΑΝ την αγαπάς και την θέλεις για γυναίκα σου, ξηγήσου αντρίκια....
Δλδ κάνε κανά μεροκάματο ο,τι να ναι (να μην χάσεις και το ΚΕΑ) βάλε 5 φράγκα στην άκρη και κοίτα να ψάξεις για μια δουλειά να σε ικανοποιεί....και βάλτης ένα στεφάνι....
Αν την έχεις ΜΟΝΟ για σιγουριά και ασφάλεια πάλι πες της το...σαν άντρας..."Καλά περνάμε ΑΛΛΑ μέχρι εκεί....Άμα θες παραπάνω ψάξε αλλού"
Ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε να της δίνεις ελπίδες....
Για να χεις σιγουριά παιδαρά, πρέπει να την φτιάξεις εσύ...Νέος είσαι, έξυπνος φαίνεσαι, λογικά είσαι και ωραίο παιδί για να παίζεις με δυο γυναίκες...τι σε αγχώνει?
Αν την Α δεν την θες και την κρατάς από συνήθεια κάνε παιχνίδι μόνο με την Β.
Πλακα κανετε;;; εδω τα σαββατοκυριακα τρελαινομαι απο την απραξια! Πως αντεχετε ολη μερα να καθεστε και να τα ξυνετε;;;
Και απορω πως σας καθονται και μουνια!
Αλλα να μου πεις ναυαγια θα ειναι και τα μουνια για να κυνηγανε εναν αεργο!
Εχω αλλεργια στους τεμπεληδες
και εγώ στους μαλάκες αλλά δεν το κανω θεμα
Νικολιό επειδή σε βλέπω μπερδεμένο να σου πω και εγώ τη γνώμη μου.
Η ύπαρξη των δύο γυναικών δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι είσαι τεμπέλης.
Τεμπέλης στο σώμα, τεμπέλης στο μυαλό, τεμπέλης στην προσπάθεια και τεμπέλης στο αποτέλεσμα.
Το μόνο πράγμα στο οποίο δείχνεις ζέση είναι στο να προπαγανδίζεις και να υπερασπίζεσαι την τεμπελιά μέσω ΚΕΑ, μέσω ροκανίσματος ΕΣΠΑ, μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων για την ανεργία και οτιδήποτε άλλο σου δίδει την δυνατότητα να βιοπορίζεσαι χωρίς να ιδρώνεις.
Τούτων λεγθέντων προηγείται ο προσδιορισμός της δικής σου μελλοντικής ζωής και έπεται ποια από τις Α & Β θα συνυποφέρει μαζί σου.
Διότι ως συνειδητός αρνητής εργασίας θα βολοδέρνεις ανάμεσα σε ΚΕΑ και ΕΣΠΑ, για όσο χρόνο η φτωχοποιημένη κοινωνία μας μπορεί να τα δίδει.
Και δεν θα είναι για πολύ γιατί και τα χρήματα λιγοστεύουν και εδραιώνεται η άποψη οτι το τζάμπα πέθανε.
Ανεξαρτήτως συντρόφου λοιπόν, αναρωτήσου:
Δύο εικοσάχρονα παιδιά να αγναντεύουν τα αστέρια στο Θησείο δεν είναι ωραίο πράγμα; Σαφώς είναι.
Δύο τριαντατριάχρονοι είναι; ... Εμ, ναι μάλλον.
Ο πενηντάχρονος καραφλοκοτσίδας με την πενηντάρα που γρατζουνά την κιθάρα; Τσουκ! Ναυάγια της ζωής είναι.
πως δεν εχει.τι σχέση έχει η εργασία με τις σχέσεις και το σεξ?
μερικές φορές απορώ έχετε φανταστεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να πληρώνουν
γιατι οι μαλακιες που λες που κολανε?
Του αξιζει του πουστη!