Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απ'την στιγμή που η Α σε λέει κοπρόσκυλο (άσχετα αν έχει κάποια points) στείλτην....

ΣΙΓΑ μην ανεχτείς να σε λέει η γκόμενα κοπρόσκυλο...

Τουλάχιστον η Β σε γουστάρει και σε θέλει....

η εργασία είναι ΑΣΧΕΤΗ με τις γκόμενες....Θα βρεις δουλειά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....όχι για τις γκόμενες...
Οταν καποιος ενδιαφερεται πραγματικά, κάνει και κριτικη για να ταρακουνησει. Εισαι πολυ λαθος.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
άσε την καλλιτέχνη (σήμερα πίναμε κράσο στα εξάρχεια)

η Α αφού με κράζει γαιτί έχει συναισθήματα για μένα?
και με βαρείς χαρακτηρισμούς που δεν ανέχομαι?
και με λέει κοπρόσκυλο και τεμπέλη?
και μέσα σε όλα να με συμπαθεί ο πατέρας της? και να της λέει άντε να πάρεις το παιδί να μην κλείω τα μάτια μου και δεν έχεις έναν άνθρωπο να σε φροντίζει
αυτό πως το εξηγείς?
Ασε τη Β πιασε την Α και τον πατερα της. Κοιτα οι ερωτησεις που κανεις δειχνουν ποσο βλακας εισαι οπως σου ξαναειπα. Το να κραζεις καποιον σημαινει οτι δεν εχεις συναισθηματα γι αυτον? οχι βεβαια το αντιθετο συμβαινει κραζεις καποιον που θελεις να αλλαξεις γιατι νοιαζεσαι γι αυτον. Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι οι γυναικες παιρνουν καποιον γιατι πιστευουν οτι θα αλλαξει ενω οι αντρες παιρνουν μια γυναικα γιατι πιστευουν οτι δεν θα αλλαξει. Τελικα τιποτα απο τα δυο δεν γινεται αλλα ετσι ειμαστε οι ανθρωποι. Οι χαρακτηρισμοι πανω σε νευρα δεν μετρανε μετα η κοπελα εβαλε τα κλαματα γιατι εχει αισθηματα για σενα οπως φαινεται παρολο που δεν το αξιζεις. Ο πατερας τωρα μεγαλος σε ηλικα θελει να δει την κορη του παντρεμενη τωρα θα μου πεις γιατι με σενα? καλη ερωτηση οντως. Μαλλον εισαι καλο παιδι η τουλαχιστον αυτο βγαζεις προς τα εξω ο πατερας της μονο αν εχει λογαριασμο στο bourdela και μαθει το νικ σου θα καταλαβει τι παπαρα θελει να εχει η κορη του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μάγκα την ποιο σωστή συμβουλή έδωσες
γιατί όλοι εδώ εργάζονται για τις γκόμενες
12 ετων εισαι? Προτιμας αυτην που σου χαιδευει τ' αυτια? Αλλά θα μου πεις ετσι δεν ψηφισες και τον Τσιπρα?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Καλα εχετε κολλησει μονο στις γκομενες..εδω σας λεει οτι καθεται και τα ξυνει ολη μερα και αντι να βρει μια δουλεια το προβλημα του ειναι αν θα κατσει με την Α η την Β.η Α σε κραζει γιατι θελει κατι πιο σοβαρο απο αυτο που εχετε και εσυ δεν εχεις καν την δυνατοτητα να της το δωσεις.σε θελει και σε κραζει για να καταλαβεις οτι αν την θες και εσυ θακανες τιποτα περα απο τον καναπε.Ο πατερας της σε συμπαθει φατσικα.του κανεις καλο παιδι.η Α εχει πει καλα λογια.αν ομως ο πατερας της ηξερε οτι καθεσαι δεν ψαχνεις για δουλεια ζεις με επιδοματα και ακομα ρουφας το μεδουλι της μανας σου οχι μονο δεν θα σε συμπαθουσε αλλα θαχες ηδη χωρισει με την Α εξαιτιας του.

Αρα κατσε κατω,σκεψου οτι δεν πας μπροστα φιλε και εχεις μεινει πισω.σκεψου λιγο τη ζωη σου γτ βλεπω την εχεις γραμμενη στο οτι γινει και στο θα δουμε και οταν φτιαξεις τη ζωη σου ψαξε για γκομενα η κοπελα η γυναικα.

Και θα σου πω κατι.ξεκολλα απο τη μανα σου και τη συνταξη της.ειναι για να ζει η συνταξη της οχι να ζεις εσυ.τα δουλεψε τα πληρωσε και τα δικαιουται.και η καθε μανα.και πρεπει να βαζει στην ακρη λεφτα για της δυσκολες μερες που καποτε θαρθουν.φενεσαι πολυ παρτακιας και ειναι κριμα.απορω πως πας και ζητας λεφτα απο τη μανα σου..

Ρε μπρο, συμβουλή για την γκόμενα ζήτησε όχι να του κάνου Σ.Ε.Π...

Δεν του είπαμε να μην βρει δουλειά ή να μην κάνει κανά μεροκάματο....

Εγώ απλά του είπα άμα η Α τον κράζει-το ξαναλέω ΑΣΧΕΤΑ αν έχει κάποιο δίκαιο- δεν πρέπει να το ανεχτεί...

Stathis1988

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
33
Πόντοι
0
Ρε μπρο, συμβουλή για την γκόμενα ζήτησε όχι να του κάνου Σ.Ε.Π...

Δεν του είπαμε να μην βρει δουλειά ή να μην κάνει κανά μεροκάματο....

Εγώ απλά του είπα άμα η Α τον κράζει-το ξαναλέω ΑΣΧΕΤΑ αν έχει κάποιο δίκαιο- δεν πρέπει να το ανεχτεί...

Πρεπει να το ανεχτει και να το βαλει καλα στο μυαλο του φιλε μου.γιατι στην τελικη η Α εχει μια ζωη σωστη αποτι καταλαβα και θελει και ο δικος της ναναι το ιδιο.τι να το κανει αν αυτος βολταρει ολη μερα και καθεται και δεν της δινει την αντρικια συμπεριφορα?τον θελει και τον ταρακουναει να καταλαβει οτι θελει κατι σοβαρο αυτη και αυτος δεν το εχει.

Επισης αποτι διαβασα περναει καλα με την Β γιατι τους αρεσουν τα ιδια πραγματα.αν με την Α νιωθει κλεισουρα και δεν τον συμπληρωνει ενω η Β το κανει σημαινει οτι ταιριαζουν περισσοτερο αρα πρεπει να διαλεξει την Β και να μην κραταει πισω την Α.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
12 ετων εισαι? Προτιμας αυτην που σου χαιδευει τ' αυτια? Αλλά θα μου πεις ετσι δεν ψηφισες και τον Τσιπρα?

Ρε alex...ΑΝ ήσουν στην θέση του...θα ανεχόσουνα να σε λέει κοπρόσκυλο η άλλη?

Άσχετα αν έχει δίκαιο...δεν έχει νόημα να κάτσει με μια γυναίκα που δεν τον εκτιμάει...

Ότι πρέπει να βρει δουλειά ο Νίκος όλοι συμφωνούμε...ή τουλάχιστον μέχρι να βρει μια δουλειά να τον ικανοποιεί να κάνει κανά μεροκάματο να έχει ένα εισόδημα να σταθεί στα πόδια του...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Άσχετα αν έχει δίκαιο...δεν έχει νόημα να κάτσει με μια γυναίκα που δεν τον εκτιμάει...

Ότι πρέπει να βρει δουλειά ο Νίκος όλοι συμφωνούμε...ή τουλάχιστον μέχρι να βρει μια δουλειά να τον ικανοποιεί να κάνει κανά μεροκάματο να έχει ένα εισόδημα να σταθεί στα πόδια του...
Ρε τύπε λαθος το θετεις. Το προβλημα δεν θα ηταν να με λεει κοπροσκυλο αλλά αν θα ειχε δικιο να με λεει. Εκεινη θα μου εφταιγε αν ημουν οντως? Αντιθετα θα εκτιμουσα οτι προσπαθει να με βαλει στον ισιο δρομο. Η αλλη δηλαδη που ουσιαστικα τον παροτρυνει να συνεχισει να ειναι αεργος με το σκεπτικο "σου αξιζει κατι πολυ μεγαλο και καποτε θα ερθει" ειναι η καλη της υποθεσης?

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96

γιατι ψεματα του λεει ? και ο χασοδικης και πολλοι αλλοι εδω μεσα δεν θα ειμαστε ποτε στην θεση του απλα γιατι δεν ψαχνουμε δικαιολογιες για να αποφυγουμε την εργασια οπως το κοπροσκυλο

να κάνει κανά μεροκάματο να έχει ένα εισόδημα να σταθεί στα πόδια του...

σου απαντησε παραπανω - προτιμαει να παριστανει τον ζητιανο κιας πειναει

είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Εδώ μιλάμε για ανθρώπους ρε παιδιά....δεν μιλάμε για δοσοληψίες και συμφωνίες...

Δεν χρωστάει ΤΠΤ στην γκόμενα Α. Είναι μαζί γτ αγαπιούνται, ταιριάζουνε κλπ κλπ κλπ

Ο καθένας δουλεύει για τον εαυτό του και για να προσφέρει στην κοινωνία....Δλδ αν ο απόφοιτος ιατρικής δεν δουλέψει ως γιατρός, εγώ ίσως πεθάνω....

Άρα ο Νίκος (τον οποίο συμπαθώ κιόλας) χρωστάει στον ΕΑΥΤΟ του και όχι στην κυρία Α.

Αν βγάλουμε το ερωτικό κομμάτι από την μέση και το κομμάτι της αποκατάστασης και η Α ήταν ένας φίλος και τον έλεγε κοπρόσκυλο και τον μείωνε θα έπρεπε να συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί του?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εδώ μιλάμε για ανθρώπους ρε παιδιά....δεν μιλάμε για δοσοληψίες και συμφωνίες...

Δεν χρωστάει ΤΠΤ στην γκόμενα Α. Είναι μαζί γτ αγαπιούνται, ταιριάζουνε κλπ κλπ κλπ

Ο καθένας δουλεύει για τον εαυτό του και για να προσφέρει στην κοινωνία....Δλδ αν ο απόφοιτος ιατρικής δεν δουλέψει ως γιατρός, εγώ ίσως πεθάνω....

Άρα ο Νίκος (τον οποίο συμπαθώ κιόλας) χρωστάει στον ΕΑΥΤΟ του και όχι στην κυρία Α.

Αν βγάλουμε το ερωτικό κομμάτι από την μέση και το κομμάτι της αποκατάστασης και η Α ήταν ένας φίλος και τον έλεγε κοπρόσκυλο και τον μείωνε θα έπρεπε να συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί του?
Εσυ δηλαδη δεν συμφωνεις στο οτι αυτος που μας νοιαζεται, θα μας την πει κιολας για το καλο μας?

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Εσυ δηλαδη δεν συμφωνεις στο οτι αυτος που μας νοιαζεται, θα μας την πει κιολας για το καλο μας?

Εννοείται...απλά με τις γυναίκες είναι λίγο περίεργο θεωρώ...γτ αν φτάσει στο σημείο να σου την πεί άσχημα, έχει χάσει το σεβασμό που ίσως σου είχε...όποτε κατά την γνώμη μου είναι χαμένο το παιχνίδι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εννοείται...απλά με τις γυναίκες είναι λίγο περίεργο θεωρώ...γτ αν φτάσει στο σημείο να σου την πεί άσχημα, έχει χάσει το σεβασμό που ίσως σου είχε...όποτε κατά την γνώμη μου είναι χαμένο το παιχνίδι...
Θα επρεπε να το κανει πιο διακριτικα θελεις να πεις.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Θεωρώ ότι άλλο να κάτσει να κάνει μια σοβαρή ήρεμη συζήτηση μαζί του, άλλο να του δώσει μια συμβουλή κλπ κλπ και άλλο να τον αποκαλεί κοπρόσκυλο...

Η μάνα του πχ μπορεί να τον πεί κοπρόσκυλο γτ είναι μάνα του για να τον ταρακουνήσει, ίσως να το λέει και να μην το νιώθει...

Αν το πεί η γκόμενα είναι γνώμη της που ίσως την έκρυβε καλά γτ έχει συναισθήματα γι'αυτόν...

Δεν ξέρω...αν ήξερα ότι η άλλη με θεωρεί κοπρόσκυλο δεν θα ήθελα να είμαι μαζί της...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θεωρώ ότι άλλο να κάτσει να κάνει μια σοβαρή ήρεμη συζήτηση μαζί του, άλλο να του δώσει μια συμβουλή κλπ κλπ και άλλο να τον αποκαλεί κοπρόσκυλο...
Βεβαια δεν γνωριζουμε εαν προηγηθηκαν συζητησεις ηρεμες που δεν απεδωσαν και απηύδησε πλεον η κοπελα.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Βεβαια δεν γνωριζουμε εαν προηγηθηκαν συζητησεις ηρεμες που δεν απεδωσαν και απηύδησε πλεον η κοπελα.

Αν δεν κάνω λάθος είσαι δικηγόρος...απ'ότι φαίνεται είσαι και καλός...Ωραίος

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

Μα καλά βρε παιδιά... Με όσα έχει γράψει ο Νικόλας εδώ και στο άλλο νήμα με τις πολιτικές εξελίξεις, εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσε να τον αντέξει κι άλλο η κοπέλα?
Καλά έκανε και το σούταρε το κομουνιστικό τεμπελόσκυλο για να ηρεμήσει και να κοιτάξει το μέλλον της...
Αχ ρε κηφήνα Νικόλα. Όπως όλα τα κουμμούνια, είσαι τεμπέλης και βολεψάκιας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom