arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στο εργοστάσιο που είμαι θέλουν άτομο για να κουβαλάει σακιά.Να τους πω να έρθεις;
είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Στο εργοστάσιο που είμαι θέλουν άτομο για να κουβαλάει σακιά.Να τους πω να έρθεις;
Θεούλης!!!!!!!!!είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Τι περιμενες να σου πει? αφου και ατυη κοπροσκυλο ειναι γι αυτο ταιριαζετε. Εγω την Α λυπαμαι που εχει μπλεξει μαζι σου και ενας λογος περισσοτερο που τη συμπονω ειναι οτι εχει καταλαβει τι παπαρας εισαι αφου σε εκραξε. Απλα η κοπελα δεν θελει να σε σουταρει μαλλον οχι ακομα. Ποιος ξερει τωρα απο ανασφαλεια ? απο αναποφασιστικοτητα? εχεις μεγαλο πουτσο και λεει που θα ξαναβρω τετοιο παλαμαρι.
Εσυ επρεπε να βοηθας την μητερα σου.σιγά τα εκατομμύρια ρε που μας δίνει το κράτος
100€ μετρητά κα 100€ προπληρωμένη κάρτα για ψώνια στο σουπερμάρκετ το μήνα σιγά τα ψίχουλα
από εκεί και πέρα έχω απαλλαγή από δημοτικά τέλη (σιγά τα πολλά 40 τετραγωνικά σπίτι έχω) έκπτωση 50% στο ρεύμα έως 800 κιλοβατόρες το τεράμηνο (δεν χαλάω παραπάνω) και έκπτωση 50% στην ευδάπ και έκπτωση 50% στον ενφια
και επειδή είναι ψίχουλα η μητέρα μουμε βοηθαει και μου δίνει και άλλα 200€ σιγά τα εκατομμύρια που έχω ρε
μήπως θες να πληρώνω και φόρο εισοδήματος?
Εσυ επρεπε να βοηθας την μητερα σου.
είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Ξεκολλα τον κολλημενο απο τον καρκινο της αριστερας εγκεφαλο σου, τι παει να πει παιζει παιχνιδια?όταν τσακωθήκαμε που με είπε κοπρόσκυλο και ότι δεν βλέπει μέλλον της είπα να χωρίσουμε αφού η ίδια τα πιστεύει αυτά και έβαλε τα κλάματα και μου είπε
ΜΑΖΙ να κάνουμε μια προσπάθεια και να προσπαθήσω
γιατί το είπε αυτό? και γιατί παίζει τέτοια παιχνίδια?
επίσης δεν έχω παλαμάρι
Εσυ επρεπε να βοηθας την μητερα σου.
Να πας να σκαψεις, να κουβαλησεις σακια, να μαζεψεις ελιες, να καθαρισεις σκατα, να φυλάς γερους και γριες, να κανεις ο,τιδηποτε. Φιλοτιμο δεν εχεις να σε ταιζει η μεγαλη γυναικα απο την συνταξουλα της για να παριστανεις τον αγωνιστη και τον ιδεολογο? Νισαφι πια.χωρίς εισόδημα?
με ποιον τρόπο?
Ξεκολλα τον κολλημενο απο τον καρκινο της αριστερας εγκεφαλο σου, τι παει να πει παιζει παιχνιδια?
Το αυτονοητο λεει η κοπελα που σου λεμε ολοι μας, οτι εισαι 33 ετων γαιδουρι και σε ταιζουν τα επιδοματα και η μανα σου, αντι να πιανεις την πετρα και να την στιβεις στην δουλεια. Τι ηθελες να σου πει, μπραβο? Ή να συμμερισθει τις μαλακιες που μας λες οτι δεν υπαρχουν δουλειες? Νομιζεις ολοι κολλημενο αριστερο φανατικο εγκεφαλο εχουνε?
Να πας να σκαψεις, να κουβαλησεις σακια, να μαζεψεις ελιες, να καθαρισεις σκατα, να φυλάς γερους και γριες, να κανεις ο,τιδηποτε. Φιλοτιμο δεν εχεις να σε ταιζει η μεγαλη γυναικα απο την συνταξουλα της για να παριστανεις τον αγωνιστη και τον ιδεολογο? Νισαφι πια.
Απλως η πρωτη ειναι του ιδιου φυράματος με σενα, αριστερη θολοκουλτουριαρα και ό,τι να' ναι, ενω η δευτερη ειναι λογικος ανθρωπος αλλά εχει καποια αισθηματα για σενα τρομαρα σου και ελπιζει μπας και βαλεις μυαλο.και γιατί η καλλιτέχνης του δρόμου για το ίδιο θέμα μου λέει
σε καταλαβαίνω έχεις χαρίσματα και προσόντα
αλλά ψάχνεις κάτι δημιουργικό να σε γεμίζει σε καταλαβαίνω απόλυτα?
επίσης η Α που έχει λιγότερα ένσημα από εμένα μου λέει ωραία ΚΑΤΑ τη γνώμη της είμαι κοπρόσκυλο κλπ κλπ η λέω ωραία ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ και βάζει τα κλάματα και μου λέει έλα να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια
ΤΙ παιχνίδι είναι αυτό
Τιποτα απο αυτα δεν εκανα, γιατι φροντισα να μην χρειαστει να τα κανω, με τις σπουδες και την καταρτιση μου. Ας το εκανες κι εσυ. Αν δεν τα ειχα κανει ομως, φυσικα θα εκανα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να επιβιωσω και να στηριξω τους γυρω μου χωρις να κανω τον ζητιανο στο κρατος.εσυ τι απ όλα αυτά έχεις κάνει?
και δεν είναι μεγάλη γυναίκα η μητέρα μου 55 χρονών είναι
Καλα ρε δε ντρεπεσαι? σου δινω τις απαντησεις και μετα ξαναρωτας τα ιδια. Η Β ειναι λες στριτ αρτιστ δηλαδη κοπροσκυλο σαν και σενα περιμενει κατι να την εμπνευσει για να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και σου προτεινει το ιδιο κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.και γιατί η καλλιτέχνης του δρόμου για το ίδιο θέμα μου λέει
σε καταλαβαίνω έχεις χαρίσματα και προσόντα
αλλά ψάχνεις κάτι δημιουργικό να σε γεμίζει σε καταλαβαίνω απόλυτα?
επίσης η Α που έχει λιγότερα ένσημα από εμένα μου λέει ωραία ΚΑΤΑ τη γνώμη της είμαι κοπρόσκυλο κλπ κλπ η λέω ωραία ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ και βάζει τα κλάματα και μου λέει έλα να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια
ΤΙ παιχνίδι είναι αυτό
Καλα ρε δε ντρεπεσαι? σου δινω τις απαντησεις και μετα ξαναρωτας τα ιδια. Η Β ειναι λες στριτ αρτιστ δηλαδη κοπροσκυλο σαν και σενα περιμενει κατι να την εμπνευσει για να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και σου προτεινει το ιδιο κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.
Η Α δεν σε σουταρει απο ανασφαλεια και γιατι προφανως ειναι δεμενη συναισθηματικα μαζι σου σιγουρα ειχε σκεφτει να κανετε οικογενεια μαζι. Ελπιζω να ξεκαθαρισει συντομα τα συναισθηματα και τις σκεψεις της και να σε στειλει πακετο.
Απ'την στιγμή που η Α σε λέει κοπρόσκυλο (άσχετα αν έχει κάποια points) στείλτην....
ΣΙΓΑ μην ανεχτείς να σε λέει η γκόμενα κοπρόσκυλο...
Τουλάχιστον η Β σε γουστάρει και σε θέλει....
η εργασία είναι ΑΣΧΕΤΗ με τις γκόμενες....Θα βρεις δουλειά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....όχι για τις γκόμενες...