Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τι περιμενες να σου πει? αφου και ατυη κοπροσκυλο ειναι γι αυτο ταιριαζετε. Εγω την Α λυπαμαι που εχει μπλεξει μαζι σου και ενας λογος περισσοτερο που τη συμπονω ειναι οτι εχει καταλαβει τι παπαρας εισαι αφου σε εκραξε. Απλα η κοπελα δεν θελει να σε σουταρει μαλλον οχι ακομα. Ποιος ξερει τωρα απο ανασφαλεια ? απο αναποφασιστικοτητα? εχεις μεγαλο πουτσο και λεει που θα ξαναβρω τετοιο παλαμαρι.

όταν τσακωθήκαμε που με είπε κοπρόσκυλο και ότι δεν βλέπει μέλλον της είπα να χωρίσουμε αφού η ίδια τα πιστεύει αυτά και έβαλε τα κλάματα και μου είπε
ΜΑΖΙ να κάνουμε μια προσπάθεια και να προσπαθήσω

γιατί το είπε αυτό? και γιατί παίζει τέτοια παιχνίδια?
επίσης δεν έχω παλαμάρι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σιγά τα εκατομμύρια ρε που μας δίνει το κράτος
100€ μετρητά κα 100€ προπληρωμένη κάρτα για ψώνια στο σουπερμάρκετ το μήνα σιγά τα ψίχουλα
από εκεί και πέρα έχω απαλλαγή από δημοτικά τέλη (σιγά τα πολλά 40 τετραγωνικά σπίτι έχω) έκπτωση 50% στο ρεύμα έως 800 κιλοβατόρες το τεράμηνο (δεν χαλάω παραπάνω) και έκπτωση 50% στην ευδάπ και έκπτωση 50% στον ενφια

και επειδή είναι ψίχουλα η μητέρα μουμε βοηθαει και μου δίνει και άλλα 200€ σιγά τα εκατομμύρια που έχω ρε
μήπως θες να πληρώνω και φόρο εισοδήματος?
Εσυ επρεπε να βοηθας την μητερα σου.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
είμαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ρε μαν μου...τι πάει να πει αυτό?

Κι εγώ ίδια φάση με σένα είμαι...μάλιστα κάνω το διδακτορικό μου τώρα...και γενικά έχεις δίκιο σε όσα γράφεις....

αλλά άμα κάτσει κανά μεροκάματο να το κάνεις ρε μπρο...μέχρι να βρεις μια δουλειά να σε ικανοποιεί και να καλύπτεις τις ανάγκες σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
όταν τσακωθήκαμε που με είπε κοπρόσκυλο και ότι δεν βλέπει μέλλον της είπα να χωρίσουμε αφού η ίδια τα πιστεύει αυτά και έβαλε τα κλάματα και μου είπε
ΜΑΖΙ να κάνουμε μια προσπάθεια και να προσπαθήσω

γιατί το είπε αυτό? και γιατί παίζει τέτοια παιχνίδια?
επίσης δεν έχω παλαμάρι
Ξεκολλα τον κολλημενο απο τον καρκινο της αριστερας εγκεφαλο σου, τι παει να πει παιζει παιχνιδια?
Το αυτονοητο λεει η κοπελα που σου λεμε ολοι μας, οτι εισαι 33 ετων γαιδουρι και σε ταιζουν τα επιδοματα και η μανα σου, αντι να πιανεις την πετρα και να την στιβεις στην δουλεια. Τι ηθελες να σου πει, μπραβο? Ή να συμμερισθει τις μαλακιες που μας λες οτι δεν υπαρχουν δουλειες? Νομιζεις ολοι κολλημενο αριστερο φανατικο εγκεφαλο εχουνε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
χωρίς εισόδημα?
με ποιον τρόπο?
Να πας να σκαψεις, να κουβαλησεις σακια, να μαζεψεις ελιες, να καθαρισεις σκατα, να φυλάς γερους και γριες, να κανεις ο,τιδηποτε. Φιλοτιμο δεν εχεις να σε ταιζει η μεγαλη γυναικα απο την συνταξουλα της για να παριστανεις τον αγωνιστη και τον ιδεολογο? Νισαφι πια.

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ξεκολλα τον κολλημενο απο τον καρκινο της αριστερας εγκεφαλο σου, τι παει να πει παιζει παιχνιδια?
Το αυτονοητο λεει η κοπελα που σου λεμε ολοι μας, οτι εισαι 33 ετων γαιδουρι και σε ταιζουν τα επιδοματα και η μανα σου, αντι να πιανεις την πετρα και να την στιβεις στην δουλεια. Τι ηθελες να σου πει, μπραβο? Ή να συμμερισθει τις μαλακιες που μας λες οτι δεν υπαρχουν δουλειες? Νομιζεις ολοι κολλημενο αριστερο φανατικο εγκεφαλο εχουνε?

και γιατί η καλλιτέχνης του δρόμου για το ίδιο θέμα μου λέει
σε καταλαβαίνω έχεις χαρίσματα και προσόντα
αλλά ψάχνεις κάτι δημιουργικό να σε γεμίζει σε καταλαβαίνω απόλυτα?

επίσης η Α που έχει λιγότερα ένσημα από εμένα μου λέει ωραία ΚΑΤΑ τη γνώμη της είμαι κοπρόσκυλο κλπ κλπ η λέω ωραία ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ και βάζει τα κλάματα και μου λέει έλα να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια

ΤΙ παιχνίδι είναι αυτό

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Να πας να σκαψεις, να κουβαλησεις σακια, να μαζεψεις ελιες, να καθαρισεις σκατα, να φυλάς γερους και γριες, να κανεις ο,τιδηποτε. Φιλοτιμο δεν εχεις να σε ταιζει η μεγαλη γυναικα απο την συνταξουλα της για να παριστανεις τον αγωνιστη και τον ιδεολογο? Νισαφι πια.

εσυ τι απ όλα αυτά έχεις κάνει?

και δεν είναι μεγάλη γυναίκα η μητέρα μου 55 χρονών είναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

επίσης η Α που έχει λιγότερα ένσημα από εμένα μου λέει ωραία ΚΑΤΑ τη γνώμη της είμαι κοπρόσκυλο κλπ κλπ η λέω ωραία ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ και βάζει τα κλάματα και μου λέει έλα να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια

ΤΙ παιχνίδι είναι αυτό
Απλως η πρωτη ειναι του ιδιου φυράματος με σενα, αριστερη θολοκουλτουριαρα και ό,τι να' ναι, ενω η δευτερη ειναι λογικος ανθρωπος αλλά εχει καποια αισθηματα για σενα τρομαρα σου και ελπιζει μπας και βαλεις μυαλο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
προσπαθει να σε κανει να ας να δουλεψεις δεν γινεται να ζεις με μια συνταξη και ενα επιδομα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ τι απ όλα αυτά έχεις κάνει?

και δεν είναι μεγάλη γυναίκα η μητέρα μου 55 χρονών είναι
Τιποτα απο αυτα δεν εκανα, γιατι φροντισα να μην χρειαστει να τα κανω, με τις σπουδες και την καταρτιση μου. Ας το εκανες κι εσυ. Αν δεν τα ειχα κανει ομως, φυσικα θα εκανα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να επιβιωσω και να στηριξω τους γυρω μου χωρις να κανω τον ζητιανο στο κρατος.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

ΤΙ παιχνίδι είναι αυτό
Καλα ρε δε ντρεπεσαι? σου δινω τις απαντησεις και μετα ξαναρωτας τα ιδια. Η Β ειναι λες στριτ αρτιστ δηλαδη κοπροσκυλο σαν και σενα περιμενει κατι να την εμπνευσει για να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και σου προτεινει το ιδιο κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.

Η Α δεν σε σουταρει απο ανασφαλεια και γιατι προφανως ειναι δεμενη συναισθηματικα μαζι σου σιγουρα ειχε σκεφτει να κανετε οικογενεια μαζι. Ελπιζω να ξεκαθαρισει συντομα τα συναισθηματα και τις σκεψεις της και να σε στειλει πακετο.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Απ'την στιγμή που η Α σε λέει κοπρόσκυλο (άσχετα αν έχει κάποια points) στείλτην....

ΣΙΓΑ μην ανεχτείς να σε λέει η γκόμενα κοπρόσκυλο...

Τουλάχιστον η Β σε γουστάρει και σε θέλει....

η εργασία είναι ΑΣΧΕΤΗ με τις γκόμενες....Θα βρεις δουλειά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....όχι για τις γκόμενες...

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Καλα ρε δε ντρεπεσαι? σου δινω τις απαντησεις και μετα ξαναρωτας τα ιδια. Η Β ειναι λες στριτ αρτιστ δηλαδη κοπροσκυλο σαν και σενα περιμενει κατι να την εμπνευσει για να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και σου προτεινει το ιδιο κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.

Η Α δεν σε σουταρει απο ανασφαλεια και γιατι προφανως ειναι δεμενη συναισθηματικα μαζι σου σιγουρα ειχε σκεφτει να κανετε οικογενεια μαζι. Ελπιζω να ξεκαθαρισει συντομα τα συναισθηματα και τις σκεψεις της και να σε στειλει πακετο.

άσε την καλλιτέχνη (σήμερα πίναμε κράσο στα εξάρχεια)

η Α αφού με κράζει γαιτί έχει συναισθήματα για μένα?
και με βαρείς χαρακτηρισμούς που δεν ανέχομαι?
και με λέει κοπρόσκυλο και τεμπέλη?
και μέσα σε όλα να με συμπαθεί ο πατέρας της? και να της λέει άντε να πάρεις το παιδί να μην κλείω τα μάτια μου και δεν έχεις έναν άνθρωπο να σε φροντίζει
αυτό πως το εξηγείς?

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Απ'την στιγμή που η Α σε λέει κοπρόσκυλο (άσχετα αν έχει κάποια points) στείλτην....

ΣΙΓΑ μην ανεχτείς να σε λέει η γκόμενα κοπρόσκυλο...

Τουλάχιστον η Β σε γουστάρει και σε θέλει....

η εργασία είναι ΑΣΧΕΤΗ με τις γκόμενες....Θα βρεις δουλειά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ....όχι για τις γκόμενες...

μάγκα την ποιο σωστή συμβουλή έδωσες
γιατί όλοι εδώ εργάζονται για τις γκόμενες

Stathis1988

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
33
Πόντοι
0
Καλα εχετε κολλησει μονο στις γκομενες..εδω σας λεει οτι καθεται και τα ξυνει ολη μερα και αντι να βρει μια δουλεια το προβλημα του ειναι αν θα κατσει με την Α η την Β.η Α σε κραζει γιατι θελει κατι πιο σοβαρο απο αυτο που εχετε και εσυ δεν εχεις καν την δυνατοτητα να της το δωσεις.σε θελει και σε κραζει για να καταλαβεις οτι αν την θες και εσυ θακανες τιποτα περα απο τον καναπε.Ο πατερας της σε συμπαθει φατσικα.του κανεις καλο παιδι.η Α εχει πει καλα λογια.αν ομως ο πατερας της ηξερε οτι καθεσαι δεν ψαχνεις για δουλεια ζεις με επιδοματα και ακομα ρουφας το μεδουλι της μανας σου οχι μονο δεν θα σε συμπαθουσε αλλα θαχες ηδη χωρισει με την Α εξαιτιας του.

Αρα κατσε κατω,σκεψου οτι δεν πας μπροστα φιλε και εχεις μεινει πισω.σκεψου λιγο τη ζωη σου γτ βλεπω την εχεις γραμμενη στο οτι γινει και στο θα δουμε και οταν φτιαξεις τη ζωη σου ψαξε για γκομενα η κοπελα η γυναικα.

Και θα σου πω κατι.ξεκολλα απο τη μανα σου και τη συνταξη της.ειναι για να ζει η συνταξη της οχι να ζεις εσυ.τα δουλεψε τα πληρωσε και τα δικαιουται.και η καθε μανα.και πρεπει να βαζει στην ακρη λεφτα για της δυσκολες μερες που καποτε θαρθουν.φενεσαι πολυ παρτακιας και ειναι κριμα.απορω πως πας και ζητας λεφτα απο τη μανα σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom