Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
χεστην αυτη..
οπου φυσαει ο ανεμος θα ειναι

κατσε με την α λεω εγω
τι δουλεια κανει αυτη?

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
χεστην αυτη..
οπου φυσαει ο ανεμος θα ειναι

κατσε με την α λεω εγω
τι δουλεια κανει αυτη?

ήταν άνεργη και η Α τη ζούσε ο πατέρας της με τη σύνταξη της και έπαιρνε και ΚΕΑ
αλλά της βρήκα δουλειά μέσω γνωστών μου σαν γραμματέα και εργάζεται τον τελευταίο μήνα

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
γιατί είναι δύσκολο πιστεύεις να βρω κάποια για σεξ? ο καθένας μπορεί
δεν μιλάμε για κάτι σαρκικό

Είσαι και ιδεολόγος παανάθεμα σε....
βρήκες και την άπλυτη και τα ταιριάξατε!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
γιατί είναι δύσκολο πιστεύεις να βρω κάποια για σεξ? ο καθένας μπορεί
δεν μιλάμε για κάτι σαρκικό
Εφ 'όσον δεν βρήκες λοιπόν κάτι μόνο για σαρκική επαφή αλλά τρέφεις και αισθήματα, αναλογίσου τι σου καλύπτει η Β που δεν σου κάλυψε η Α, ζύγισε τα και ξεκαθάρισε.
Παρότι είσαι 2 χρόνια με την Α της ήσουν "πιστός" 2 μήνες όλους και όλους, πριν και μετά γαμάς ότι βρεθεί. Προφανώς δεν είναι σοβαρή η κατάσταση με την Α.

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εφ 'όσον δεν βρήκες λοιπόν κάτι μόνο για σαρκική επαφή αλλά τρέφεις και αισθήματα, αναλογίσου τι σου καλύπτει η Β που δεν σου κάλυψε η Α, ζύγισε τα και ξεκαθάρισε.
Παρότι είσαι 2 χρόνια με την Α της ήσουν "πιστός" 2 μήνες όλους και όλους, πριν και μετά γαμάς ότι βρεθεί. Προφανώς δεν είναι σοβαρή η κατάσταση με την Α.

τα ζύγισα και άκρη δεν έχω βγάλει
απλά με την Α το μόνο που μου παρέχει είναι σιγουριά και ασφάλεια
η Β μου καλύπτει πολύ περισσότερα απ' ότι νόμιζα

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
επίσης η Α με έκραξε χοντρά σήμερα ότι δεν εργάζομαι και ότι ζώ με κοινωνικά επιδόματα και με τη σύνταξη της μάνας μου
και ότι δεν μπορεί να δεί μέλλον με εμένα για κάτι επιπλέον και ότι είμαι ανεύθυνος και άμυαλος

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
επίσης η Α με έκραξε χοντρά σήμερα ότι δεν εργάζομαι και ότι ζώ με κοινωνικά επιδόματα και με τη σύνταξη της μάνας μου
και ότι δεν μπορεί να δεί μέλλον με εμένα για κάτι επιπλέον και ότι είμαι ανεύθυνος και άμυαλος

Άδικο έχει;

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
την αληθεια  σου λεει  α  η β πως σου φερεται νικο  

η Β μου λέει ότι έχω πολλά προσόντα και είμαι δημιουργικός απλά δεν έχω βρει κάτι να με ενθουσιάσει στο θέμα δουλειάς και τι θα κάνω με το μέλλον μου
η Β με καταλαβαίνει απόλυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Kαι γιατι δεν της ειπες αυτα που λες σε εμας, για 8 ωρες εργασια, 8 ωρες ξεκουραση και 8 ωρες υπνο, οτι το κρατος υποχρεουται να σου βρει μονιμη δουλεια και οτι δεν θα δουλευεις για πενταροδεκαρες αλλά θα αγωνιζεσαι?
Μονο σε εμας τις λες αυτες τις μαλακιες? Σε εκεινη χεζεσαι?
Τοσο καιρο ομως δεν ειδα να συγκινηθεις που τα λεμε εμεις, μολις τα ειπε η γκομενα κλονιστηκες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μια δουλεια  χρειασζεσαι δεν μπορεις να ζεις απο την μητερα σου και τα  επιδωματα  

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Kαι γιατι δεν της ειπες αυτα που λες σε εμας, για 8 ωρες εργασια, 8 ωρες ξεκουραση και 8 ωρες υπνο, οτι το κρατος υποχρεουται να σου βρει μονιμη δουλεια και οτι δεν θα δουλευεις για πενταροδεκαρες αλλά θα αγωνιζεσαι?
Μονο σε εμας τις λες αυτες τις μαλακιες? Σε εκεινη χεζεσαι?
Τοσο καιρο ομως δεν ειδα να συγκινηθεις που τα λεμε εμεις, μολις τα ειπε η γκομενα κλονιστηκες.

1ον δεν κλονίστηκα αντιθέτως με τσάντισε και πήγα στη Β και χάζευαμε τα αστέρια πρίν λίγο γύρισα
2ον αυτά της είπα και μου έλεγε τα ίδια ότι έχω βολευτεί και τις ίδιες μαλακίες.Επέμεινε ότι είναι κολλημένος βολεψάκιας και ότι δεν βλέπει μέλλον μαζί μου. Όταν της είπα ε τότε να χωρίσουμε έβαλε τα κλάματα και μου είπε να προσπαθήσω και εγώ και αυτή και ότι έχει νεύρα από τη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom