Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
απο αυτες που πετανε τις κορινες στα φαναρια λες ναναι?
Κι εχουν πιασει 3 ποντους μακα οι πατσουσες τους απο τη ξυπολυσια!!!
απο αυτες που πετανε τις κορινες στα φαναρια λες ναναι?
Εναλλακτικη αριστερη θα ειναι... μυρισε ηδη απλυσια!
όχι παίζει κιθάρα και τραγουδάει
χεστην αυτη..
οπου φυσαει ο ανεμος θα ειναι
...
χεστην αυτη..
κατσε με την α λεω εγω
τι δουλεια κανει αυτη?
χεστην αυτη..
κατσε με την α λεω εγω
τι δουλεια κανει αυτη?
εννοείται όπου φυσάει ... πήδα λίγο ακόμη και βουρ για την Γ
γιατί είναι δύσκολο πιστεύεις να βρω κάποια για σεξ? ο καθένας μπορεί
δεν μιλάμε για κάτι σαρκικό
Εφ 'όσον δεν βρήκες λοιπόν κάτι μόνο για σαρκική επαφή αλλά τρέφεις και αισθήματα, αναλογίσου τι σου καλύπτει η Β που δεν σου κάλυψε η Α, ζύγισε τα και ξεκαθάρισε.γιατί είναι δύσκολο πιστεύεις να βρω κάποια για σεξ? ο καθένας μπορεί
δεν μιλάμε για κάτι σαρκικό
Εφ 'όσον δεν βρήκες λοιπόν κάτι μόνο για σαρκική επαφή αλλά τρέφεις και αισθήματα, αναλογίσου τι σου καλύπτει η Β που δεν σου κάλυψε η Α, ζύγισε τα και ξεκαθάρισε.
Παρότι είσαι 2 χρόνια με την Α της ήσουν "πιστός" 2 μήνες όλους και όλους, πριν και μετά γαμάς ότι βρεθεί. Προφανώς δεν είναι σοβαρή η κατάσταση με την Α.
επίσης η Α με έκραξε χοντρά σήμερα ότι δεν εργάζομαι και ότι ζώ με κοινωνικά επιδόματα και με τη σύνταξη της μάνας μου
και ότι δεν μπορεί να δεί μέλλον με εμένα για κάτι επιπλέον και ότι είμαι ανεύθυνος και άμυαλος
την αληθεια σου λεει α η β πως σου φερεται νικο
Kαι γιατι δεν της ειπες αυτα που λες σε εμας, για 8 ωρες εργασια, 8 ωρες ξεκουραση και 8 ωρες υπνο, οτι το κρατος υποχρεουται να σου βρει μονιμη δουλεια και οτι δεν θα δουλευεις για πενταροδεκαρες αλλά θα αγωνιζεσαι?επίσης η Α με έκραξε χοντρά σήμερα ότι δεν εργάζομαι και ότι ζώ με κοινωνικά επιδόματα και με τη σύνταξη της μάνας μου
και ότι δεν μπορεί να δεί μέλλον με εμένα για κάτι επιπλέον και ότι είμαι ανεύθυνος και άμυαλος
Πώς δεν μπορει? Αφου ετσι ζει.μια δουλεια χρειασζεσαι δεν μπορεις να ζεις απο την μητερα σου και τα επιδωματα
Kαι γιατι δεν της ειπες αυτα που λες σε εμας, για 8 ωρες εργασια, 8 ωρες ξεκουραση και 8 ωρες υπνο, οτι το κρατος υποχρεουται να σου βρει μονιμη δουλεια και οτι δεν θα δουλευεις για πενταροδεκαρες αλλά θα αγωνιζεσαι?
Μονο σε εμας τις λες αυτες τις μαλακιες? Σε εκεινη χεζεσαι?
Τοσο καιρο ομως δεν ειδα να συγκινηθεις που τα λεμε εμεις, μολις τα ειπε η γκομενα κλονιστηκες.
Άδικο έχει;