Νέα

Τρίτο πρόσωπο συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist_plat1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τύπε σε βλέπω να καταλήγεις με τη Γ στο τέλος.... :jerking: αν ακούσεις συμβουλές από εδω μέσα.
Αν μπορείς να το διαχειριστείς παίξε μπάλα και με τις δύο.

σαφώς και έχεις δίκιο μπορεί να χάσω και τις 2 η μπορεί η μια να ανακαλύψει κάτι

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Γνωμη μου (μπορει και μαλακια) με την Α εχεις περασει προπολου την φαση ερωτα-ενθουσιασμου και εισαι σε φαση που εχεις απλα συνηθησει να εισαι μαζι της, την αγαπας και δεν θες να την πληγωσεις χωριζοντας την. Η Β ειναι αυτο που πραγματικα θες να κανεις σε αυτη την φαση της ζωης σου. Κατι καινουργιο που σε ενθουσιαζει. Απλα δεν εχει προοπτικη οπως λες και το σκεφτεσαι.

Αποψη μου ειναι να μην συνεχισεις με την Α, διοτι ακομα κι αν χωρισεις απο την Β , μετα θα βρεθει μια Γ και μια Δ και οταν θα εισαι παντρεμενος και με παιδια ισως, το να φυγεις θα ειναι δυσκολοτερο και θα πιεζεσαι περισσοτερο.

Τωρα τι θα κανεις με την Β το βλεπεις σιγα σιγα

Και παλι γνωμη μου. Ελπιζω να βοηθησα καπως

σωστός ρε φίλε
σίγουρα η Α με γεμίζει και περνάω καλά μαζί της
απλά μου λείπουν άλλα πράγματα άσχετα που τα ψάχνω δεξιά και αριστερά
με την Β ακόμα αρχή είναι δεν ξέρουμε ούτε που θα καταλήξει ούτε τι θα γίνει θα το δούμε στην πορεία για αυτό το πάω παράλληλα

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θα αναγκαστεις νικο με την παροδο  του χρονου να διαλεξεις μια  απο τις  δυο  διοτι η α καποτε θα σου ζητησει κανενα  γαμο τη θα  κανεις μετα με  την  β 

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
θα αναγκαστεις νικο με την παροδο  του χρονου να διαλεξεις μια  απο τις  δυο   διοτι η α καποτε θα σου ζητησει κανενα  γαμο τη θα  κανεις μετα με  την  β 

κοίτα πιστεύω ότι έχω ακόμα χρόνο με την Α για γάμο δεν θέλουμε απλά με τα να συζήσουμε θα είμαστε σαν παντρεμένοι 
τώρα για παιδιά δεν με θεωρεί ικανό να κάνω οπότε καλά πάμε μου το έχει πεί κι όλας

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
με την β  πως  παει το πραγμα  εσυ τη  θελεις σταθεροτητα  και ασφαλεια  με  την  α  η την β  και οτι γινει 

OP
OP
A

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Από πού κι ως πού το θεωρεί αυτό...;

Χαζομάρες να σε μειώσει!

σε συζητήσεις που έχουμε κάνει είναι ότι όταν κάνουμε παιδί πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να δώσουμε το 100%
να φροντίσουμε για ακριβές σπουδές να του παρέχουμε ένα σπίτι για το ξεκίνημα της ζωής του και ότι μπορούμε να το στηρίξουμε και θεωρεί ότι με τα τωρινά δεδομένα κάτι δεν είναι εφικτό οπότε δεν προχωράμε στο να κάνουμε παιδί
Το να συζήσουμε θα είμαστε σαν παντρεμένοι
εκείνη το θέλει αυτό το στάδιο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
σε συζητήσεις που έχουμε κάνει είναι ότι όταν κάνουμε παιδί πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να δώσουμε το 100%
να φροντίσουμε για ακριβές σπουδές να του παρέχουμε ένα σπίτι για το ξεκίνημα της ζωής του και ότι μπορούμε να το στηρίξουμε και θεωρεί ότι με τα τωρινά δεδομένα κάτι δεν είναι εφικτό οπότε δεν προχωράμε στο να κάνουμε παιδί
Το να συζήσουμε θα είμαστε σαν παντρεμένοι
εκείνη το θέλει αυτό το στάδιο

Σου το φέρνει λάου λάου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Επειδή είμαι μπερδεμένος ανοίγω ένα θέμα να πάρω και από σας καμιά συμβουλή (ίσως οι άγνωστοι είναι και ποιο αντικειμενικοί)

Λοιπόν είμαι με μια κοπέλα 2 χρόνια. Τον πρώτο χρόνο σε ελεύθερη σχέση και το 2 χρόνο σε μονογαμική. Τη μονογαμική σχέση τη δέχτηκα γιατί είχα περάσει κάποια προσωπικά και δέχτηκα κάτι που τήρησα τους 2 μήνες όχι όμως μετά. Βέβαια με τις υπόλοιπες γυναίκες ήταν καθαρά σαρκική επαφή και δεν μοιραζόμουν προσωπικές στιγμές μαζί τους. Η κοπέλα που αναφέρω (ας πούμε η Α) επειδή έχει δικό της σπίτι (αρκετά μεγαλύτερο από το δικό μου) μου έχει κάνει πρόταση να συζήσουμε και να το δούμε μετά το χειμώνα

Φέτος το καλοκαίρι ενώ πήγα σε κάμπινγκ γνώρισα μια καλλιτέχνη του δρόμου (αυτή είναι η Β) ενώ ξεκινήσαμε να έχουμε σαρκικές επαφές το θέμα γύρισε. Μου αρέσει να περνάω ώρα μαζί της να κάνω πράγματα μαζί της. Από τα πιο απλά π.χ να παίξουμε τάβλι στο καφενείο που συχνάζουμε η να αράζουμε θησείο μέχρι ποιο ρομαντικά πχ να χαζέψουμε  τα αστέρια. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν θέλω να είμαι μαζί της για το σεξ αλλά και για τα υπόλοιπα πράγματα.Κάποιοι φίλοι μου το λένε ενθουσιασμό επειδή την ξέρω 3 βδομάδες

Επίσης έχω τύψεις που με την Α δεν είμαι ειλικρινείς

Ποιο είναι το ερώτημα μου  τώρα να μείνω με την Α και να συνεχίσω τη ζωή μου Όπως προδιαγράφεται? Η να συνεχίσω στο άγνωστο με τη Β?Επίσης με τη Β τι είδους σχέση θα φτιάξουμε ούτε καν αυτό δεν ξέρω απλά δεν ξέρω αν μαζί της θα λειτουργήσει η φαση ελεύθερη σχέση δεν ξέρω αν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο

Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει οριστική απόφαση είμαι και με τις δύο πρέπει όμως σύντομα να πάρω αποφάσεις εσείς τι συμβουλές μου δίνεται?

παντρεψου οποια θες..στα παπαρια μας... :piss:
μονο να στειρωθεις πιο πριν και να μην μας αμολήσεις κανεναν απογονο σου στην δυσμοιρη αυτή χωρα... :woldman:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
νικο διαλεξε μια απο της δυο για  εισαι ησυχος και με την συνειδηση  σου  και ζησε  με μια  απο της δυο την ζωη σου  δεν χρειαζεται αν ρισκαρεις μια κοπελα  και  καλη

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280
σε αυτό δεν έχεις άδικο
όσο μπορώ προσέχω δεν ξέρω όμως αν τα καταφέρω
Δυο πόρτες έχει η ζωή.Άνοιξε μια και μπες γιατί όπως σε βλέπω σε λίγο θα στις κλείσουν και τις δυο!  :P

Επισκέπτης
Επειδή είμαι μπερδεμένος ανοίγω ένα θέμα να πάρω και από σας καμιά συμβουλή (ίσως οι άγνωστοι είναι και ποιο αντικειμενικοί)

Λοιπόν είμαι με μια κοπέλα 2 χρόνια. Τον πρώτο χρόνο σε ελεύθερη σχέση και το 2 χρόνο σε μονογαμική. Τη μονογαμική σχέση τη δέχτηκα γιατί είχα περάσει κάποια προσωπικά και δέχτηκα κάτι που τήρησα τους 2 μήνες όχι όμως μετά. Βέβαια με τις υπόλοιπες γυναίκες ήταν καθαρά σαρκική επαφή και δεν μοιραζόμουν προσωπικές στιγμές μαζί τους. Η κοπέλα που αναφέρω (ας πούμε η Α) επειδή έχει δικό της σπίτι (αρκετά μεγαλύτερο από το δικό μου) μου έχει κάνει πρόταση να συζήσουμε και να το δούμε μετά το χειμώνα

Φέτος το καλοκαίρι ενώ πήγα σε κάμπινγκ γνώρισα μια καλλιτέχνη του δρόμου (αυτή είναι η Β) ενώ ξεκινήσαμε να έχουμε σαρκικές επαφές το θέμα γύρισε. Μου αρέσει να περνάω ώρα μαζί της να κάνω πράγματα μαζί της. Από τα πιο απλά π.χ να παίξουμε τάβλι στο καφενείο που συχνάζουμε η να αράζουμε θησείο μέχρι ποιο ρομαντικά πχ να χαζέψουμε  τα αστέρια. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν θέλω να είμαι μαζί της για το σεξ αλλά και για τα υπόλοιπα πράγματα.Κάποιοι φίλοι μου το λένε ενθουσιασμό επειδή την ξέρω 3 βδομάδες

Επίσης έχω τύψεις που με την Α δεν είμαι ειλικρινείς

Ποιο είναι το ερώτημα μου  τώρα να μείνω με την Α και να συνεχίσω τη ζωή μου Όπως προδιαγράφεται? Η να συνεχίσω στο άγνωστο με τη Β?Επίσης με τη Β τι είδους σχέση θα φτιάξουμε ούτε καν αυτό δεν ξέρω απλά δεν ξέρω αν μαζί της θα λειτουργήσει η φαση ελεύθερη σχέση δεν ξέρω αν θα δεχόμουν κάτι τέτοιο

Επειδή ακόμα δεν έχω πάρει οριστική απόφαση είμαι και με τις δύο πρέπει όμως σύντομα να πάρω αποφάσεις εσείς τι συμβουλές μου δίνεται?

Φίλε μου, κάτι περίπου σαν συμβουλή: Έχεις δύο, έχουν δύο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom