Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Οι γυναικες ελκονται απ τα αρσενικα που γραφουν "καταλληλος για αναπαραγωγη" δηλαδη καλη σωματικη διαπλαση και χρημα.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι τα περισσοτερα πραγματα στις ερωτικες μας σχεσεις τα καθοριζουν τα ενστικτα.Αποδειξη οτι οσες περνανε τα 40 και δεν εχουν παιδια κ εχουν και λεφτα κυκλοφορουν με κατι παιδαραδες που δεν εχουν ουτε 5 ευρω.Εγω ας πουμε που ειμαι επαγγελματιας και δε θελω σχεση κ αναπαραγωγη για να παω με αντρα εκτως δουλειας αρκει απλα το να μου αρεσει.Βεβαια ενας αντρας με λεφτα εχει περισσοτερς δυνατοτητες και κακα τα ψεματα το χρημα και οσα προσφερει αρεσει σε ολους!
Εκτός απο "κατάληλος για αναπαραγωγή" πρέπει να γράφει και "κατάληλος για να εξασφαλίσει ασφάλεια σε εσένα και τσ πσιδιά σου" συν καποια αλλα πράγματα για να προκαλεσει αυτό που λέγεται ενστικτώδης ελξη.
Μεχρι εδω συμφωνούμε.Αυτο εγραψα και εγω στην αρχη του thread.
Ομως αυτό δεν ειναι ερωτας η ερωτική σχεση οπως γράφεις.
Την ενστικτωδη αυτη ελξη την εχουν και τα ζωα, δεν ερωτεύονται ομως.
Η ενστικτωδης ελξη ειναι μονο το θεμελιο ενος πολυ πιο πολυπλοκου κατασκευασματος που λεγεται ερωτας, και απαιτει πιο συνθετες εγκεφαλικες και ψυχικες διεργασιες.
Συνηθως οι περισσοτερες γυναικες που κυκλοφορουν με παιδαραδες οπως γραφεις, στο θεμελιο της ενστικτωδους ζωωδους ελξης μενουν. Δεν πανε παρακατω.Χωρίς βεβαια αυτό να είναι ασχημο.
Απλά ειναι γρήγορα αναλωσιμο. Το βαριέσαι δηλαδή εύκολα. Για αυτό και τους παίδαρους καθε λιγο τους αλλαζουν
Το ιδιο ισχυει βεβαια και απο τη μερια των πουρων σνδρων που κυκλοφορουν με πιπίνια.