SuggarDaddy-gay
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2024
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
...βούρκος Ελλήνων.
Ενώ ο μπερδεμένος τερψιπρωκτος που δεν νιώθει άνετα με το να είναι Έλληνας αλλά δεν μας αδειάζει την γωνία να πάει σε κάνα πολιτισμένο μέρος Αφρικής η Ασίας ΔΕΝ ανήκει στον βούρκο...μάλιστα!!!
Like για κάποια από τα λεγόμενά σου αν και οι γυναίκες που είναι κατά της σεξεργασίας δεν είναι φεμινίστριες.
Θα ήταν φεμινίστριες αν διεκδικούσαν πλήρη νομιμοποίηση της πορνείας γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπιζόταν το φαινόμενο της εκμετάλλευσης των σεξεργατριών από τον υπόκοσμο.
Η πλάκα είναι λίγο μετά (με το αυτοκίνητο πέντε λεπτά) τους Μολάους προς Ελιά και Τηγάνια είναι το χωριό Πάκια!!!
χαχαχχαχχχαχαχχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρώτησα τον πρώην συνάδελφο και νυν καθηγητή Φιλόλογο για το πως πήρε το χωριό το όνομα του αλλά δεν γνώριζε...
Μπορεί παλιά να είχε πολλά προσκοΠάκια εκείΗ πλάκα είναι λίγο μετά (με το αυτοκίνητο πέντε λεπτά) τους Μολάους προς Ελιά και Τηγάνια είναι το χωριό Πάκια!!!
χαχαχχαχχχαχαχχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρώτησα τον πρώην συνάδελφο και νυν καθηγητή Φιλόλογο για το πως πήρε το χωριό το όνομα του αλλά δεν γνώριζε...
Eπρεπε να ρωτουσες αυτόν τον τύπο πως την βρίσκει αυτός...νομίζω ότι αυτό που θα ακουγες θα σε φρικαρε ακομα πο πολύ .Εμένα ζαιος με έλεγε βιαστή όταν τον είπα πως πήγα στις πουτάνες. Τα άτομα δε πάνε καλά και καθόλου μάλιστα.
Είπαμε η κοινωνία είναι γυναικοκρατούμενη. Οι φεμινιστης κάνουν ότι θέλουνς τα γύναια. Εμείς οι υπόλοιποι που δε θέλουμε να γίνουμε δούλοι αυτού που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους κατευθείαν στοχοποιούμαστε.
Είναι και βόδια εν τω μεταξύ. Άμα το κάνουν παράνομο μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα ρε βόδια.
Διόλου απίθανο γιατί ο προσκοπισμός ήταν απόλυτα συνδεδεμένος με τον Βασιλιά.Μπορεί παλιά να είχε πολλά προσκοΠάκια εκεί
Παντρέψου κι εσύ...ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!Μάλλον θα έχεις μικρό πουλί σε αντίθεση με τους Πάκιδες. Κράζεις; Θαυμάζεις.
Τέλος πάντων, να ξέρεις όσο τερψίπρωκτος και να είμαι δεν σου τον δίνω,
γιατί δεν θα το ευχαριστηθώ.
Σιγά μην τον φρίκαρε καλέ. Μήπως είσαι κι εσύ πρόσκοπος; Μήπως πας Κατηχητικό;Eπρεπε να ρωτουσες αυτόν τον τύπο πως την βρίσκει αυτός...νομίζω ότι αυτό που θα ακουγες θα σε φρικαρε ακομα πο πολύ .
Ναι αλλά δεν έδωσαν υπηκοότητα σε αυτόν και στα συγγενικά του πρόσωπα. ...υπηκοότητα δίνουν στους μυριάδες λάθρο και στα παιδιά τους.Διόλου απίθανο γιατί ο προσκοπισμός ήταν απόλυτα συνδεδεμένος με τον Βασιλιά.
Υπάρχουν γριές στην Λακωνία που γράφουν διαθήκες και ορίζουν τον "Βασιλέα" ως μοναδικό κληρονόμο.
Φυσικά στο δημοψήφισμα για την αβασίλευτη ψήφισαν μαζικά υπέρ της βασιλευομένης.
Στο χωριό της μάνας μου, αν και λειτουργεί κατά καιρούς ως σχολείο - συνήθως δεν λειτουργεί -, δεν ξέρω πώς αλλά οι εικόνες των Βασιλέων κοσμούν ακόμα τους τοίχους.
Κανονικά θα έπρεπε η Κοινότητα να τις είχε αφαιρέσει από το 1975.
Αλλά δεν βαριέσαι, εγώ είμαι απλά κουμμούνι και τερψίκωλος.
Και η Ελλάδα είναι πάνω από όλα Ελληνική και δημοκρατική, κι ας κοσμούν τους τοίχους δημοσίων κτηρίων Βασιλιάδες που είναι Δανοί και έκπτωτοι.
Πάντως δεν πάω να με εξομολογησουν συριζολαθρολαγνοι...Σιγά μην τον φρίκαρε καλέ. Μήπως είσαι κι εσύ πρόσκοπος; Μήπως πας Κατηχητικό;
Ναι αλλά δεν έδωσαν υπηκοότητα σε αυτόν και στα συγγενικά του πρόσωπα. ...υπηκοότητα δίνουν στους μυριάδες λάθρο και στα παιδιά τους.
Το σώσανε,ε;
Πάντως δεν πάω να με εξομολογησουν συριζολαθρολαγνοι...
Κάλτσες επλεξες για τον Κασσελακη;
Παντρέψου κι εσύ...ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Και μην ξεχνιέσαι...βάλε και αφισσα του Μητσοτάκη στο δωματιο σου δίπλα στην αφισσα της Μαντόνα και του Βαλιανατου...εντάξει γλυκα;
Να είμαστε ειλικρινείς και να μην παίζουμε κρυφτό με το δάχτυλό μας. Η πορνεία στην Ελλάδα γ@μήθηκε και έγειρε μετά την διάλυση Σοβιετικής Ένωσης και Γιουγκοσλαβίας στις αρχές του 90' που τίγκαραν τους "Οίκους" με αλλοδαπά στοιχεία. Δεν συζητώ για το τι συνέβη από το 2001 και μετά που μαζεύτηκε εδώ πέρα κάθε καρυδιάς καρύδι εξ Ανατολής. Υπήρχε περίπτωση να πας ρε αδερφέ στην Τρούμπα ή τον Βαρδάρη το 70 ή ακόμα και στα Βούρλα από το 30 μέχρι το 50 και να συναντήσεις αυτή την σήψη που συναντάς σήμερα ιδίως στην Αθήνα;. Τότε έμπαινες μέσα στα σπιτάκια και σε κατέκλυζαν ευοδιές από Βασιλικό, Θυμάρι και τα κορίτσια μύριζαν χειροποίητη κολώνια και μοσχοσάπουνο. Ντρεπόσουν να πατήσεις. Τώρα πας και αν δεν φας φέρμα ή μαχαίρι απ' έξω, πέφτεις ξερός απο τις σκόνες και τα ντουμάνια.
Να είμαστε ειλικρινείς και να μην παίζουμε κρυφτό με το δάχτυλό μας. Η πορνεία στην Ελλάδα γ@μήθηκε και έγειρε μετά την διάλυση Σοβιετικής Ένωσης και Γιουγκοσλαβίας στις αρχές του 90' που τίγκαραν τους "Οίκους" με αλλοδαπά στοιχεία. Δεν συζητώ για το τι συνέβη από το 2001 και μετά που μαζεύτηκε εδώ πέρα κάθε καρυδιάς καρύδι εξ Ανατολής. Υπήρχε περίπτωση να πας ρε αδερφέ στην Τρούμπα ή τον Βαρδάρη το 70 ή ακόμα και στα Βούρλα από το 30 μέχρι το 50 και να συναντήσεις αυτή την σήψη που συναντάς σήμερα ιδίως στην Αθήνα;. Τότε έμπαινες μέσα στα σπιτάκια και σε κατέκλυζαν ευοδιές από Βασιλικό, Θυμάρι και τα κορίτσια μύριζαν χειροποίητη κολώνια και μοσχοσάπουνο. Ντρεπόσουν να πατήσεις. Τώρα πας και αν δεν φας φέρμα ή μαχαίρι απ' έξω, πέφτεις ξερός απο τις σκόνες και τα ντουμάνια.
Έχετε δει ελλεινιδα να δουλεύει ρε?άκου Ρωσίδες εξέδιδαν ελλεινιδα..τι θα ακούσουμε ακόμα..χαχα..