Νέα

Τί έλκει τις γυναίκες;; Οι διαφορές ανάμεσα στη γυναικεία και την αντρική έλξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
δεν ειναι μονο το χρημα εχεις δικιο
ειναι και οι επιταγες, τα ομολογα, οι μετοχες, οι λιρες, οι πιστωτικες καρτες κλπ που μετρανε

Δλδ  όλοι αυτοί που κυκλοφορουν/βγάζουν γκόμενες στην Ελλάδα είναι με μετοχές και ομόλογα στο χέρι αυτή την περίοδο ε;  :headbang:

Έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών μου (και του κύκλου μου) που σε διαψεύδουν κατηγορηματικά. Μήν εισαι τόσο απόλυτος, δείχνει κόμπλεξ.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δλδ  όλοι αυτοί που κυκλοφορουν/βγάζουν γκόμενες στην Ελλάδα είναι με μετοχές και ομόλογα στο χέρι αυτή την περίοδο ε;  :headbang:

Έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών μου (και του κύκλου μου) που σε διαψεύδουν κατηγορηματικά. Μήν εισαι τόσο απόλυτος, δείχνει κόμπλεξ.

Ολοι εχουν μια μπαζογκομενα.....και?
Αυτο ειναι το ζητουμενο?

Και με αυτη την μπαζογκομενα ουτε το 10% της σχεσης τους δεν ειναι το σεξ.

Ειναι οπως ολοι αγοραζουν αυτοκινητα της πλακας.
Εγω προτιμω να νοικιαζω μια φερραρι-λαμποργκινι-μπουγκατι....απο το να αγορασω ενα swift του '95.....

Αλλα μην μου πει αυτος με το swift του '95 οτι η εμπειρια του ειναι πολυ ανωτερη απο το να οδηγουσε μια φερραρι....
Γιατι κατανταει αηδια το θεμα....

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτο ειναι το ζητουμενο?

Εγω προτιμω να νοικιαζω μια φερραρι-λαμποργκινι-μπουγκατι....απο το να αγορασω ενα swift του '95.....

Αλλα μην μου πει αυτος με το swift του '95 οτι η εμπειρια του ειναι πολυ ανωτερη απο το να οδηγουσε μια φερραρι....

Οχι το swift δεν θα αντεξει ποτε τη συγκριση με τη ferari φιλε. Τωρα για το κατα ποσο βρισκεις τις ferari η τις maserati στο μεταξουργειο εχω τις αμφιβολίες μου. Ισως τις βρισκεις κατ' εξαιρεση εσυ αμα εισαι μαγκας. Αλλα εγω πιστευω στα ct βρισκονται και σε λιγα πορτοφολια απευθύνονται.

Το παραδειγμα σου ομως ειναι απλα ατυχες.

Και αυτο διοτι οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα για να πουλιουνται να αγοραζονται και να ενοικιαζονται.

Στη ζωή εκτος απο τα πραγματα που πουλιουνται και αγοραζονται υπαρχουν και αυτα που εμπνεονται η κατακτιουνται.

Και πίστεψε με εχουν και αυτα την αξία τους !! Είναι τεραστια γκαβλα και ικανοποιηση να εμπνεεις ενα παθος η να κατακτας κάτι που εκ πρωτης οψεως φαινεται εξαιρετικά δυσκολο.

Καθενας ομως ζεί οπως επιλέγει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μια μέρα, που θα γίνει διάσημος χορευτής, θα μετανιώσετε που τα γράφατε όλα αυτά τα ψεύδη!

funny-party-troll.gif

american-freedom-flag-troll-face-dancing-like-a-sir.gif

http://[URL unfurl="true"]www.dizzlexic.com/trolls/cat-plays-ipad-dancing-trolls-trollface-meme-lolcat-funny.gif[/img[/URL]]
[/quote]

[MEDIA=youtube]dQw4w9WgXcQ[/MEDIA]  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

ΜΠΟΛΝΤΥΣΜΟΣ RULES!!!  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οχι το swift δεν θα αντεξει ποτε τη συγκριση με τη ferari φιλε. Τωρα για το κατα ποσο βρισκεις τις ferari η τις maserati στο μεταξουργειο εχω τις αμφιβολίες μου. Ισως τις βρισκεις κατ' εξαιρεση εσυ αμα εισαι μαγκας. Αλλα εγω πιστευω στα ct βρισκονται και σε λιγα πορτοφολια απευθύνονται.

Και αυτο διοτι οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα για να πουλιουνται να αγοραζονται και να ενοικιαζονται.

Στη ζωή εκτος απο τα πραγματα που πουλιουνται και αγοραζονται υπαρχουν και αυτα που εμπνεονται η κατακτιουνται.

Και πίστεψε με εχουν και αυτα την αξία τους !! Είναι τεραστια γκαβλα και ικανοποιηση να εμπνεεις ενα παθος η να κατακτας κάτι που εκ πρωτης οψεως φαινεται εξαιρετικά δυσκολο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Καλα μαλακιες ειναι αυτα οτι τα CT ειναι ντε και καλα καλυτερα απο μια απλη πουτανα μπουρδελο. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι "καλυτερη" αλλα με το ολο περιτυλιγμα, την ψευτογκλαμουρια της πουτσας που πασαρουν και ενα σωρο αλλες πιπες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

οι υπηρεσίες του γιατρού ή ένας πίνακας ζωγραφικής ή ένα λογοτεχνικό βιβλίο δεν αγοράζονται και δεν πουλιούνται ?
δεν είδα κανέναν απο αυθορμητισμό ή πάθος να γίνεται ένας μάχιμος επειγοντολόγος ή να ζωγραφίζει "το παιδί με το λυχνάρι" του ελ γκρέκο ή τους "αδερφούς καραμαζώφ" του ντοστογιέφσκι ...

εν πολλοίς η συναίνεση είναι κοινωνικά κατασκευασμένη και η κατάκτησή της ή η ικανοποίησή της είναι απλά θέμα συμβατότητας...

ας πούμε μια καυλωμένη πορνογραφική σκηνή σε ένα στριπ που 3 λεσβίες αλληλογλύφουν τα βυζιά και τα μουνιά τους και μετά τις νοικιάζεις για πριβέ για να απολάυσεις αυτό το πορνογραφικό έργο και πιο ενεργά , δεν συγκρίνεται με την καμμία με το να πιρφορίσεις με τη Μαρία να την πηδάς μεν αλλά να λέτε πιρφορομαλακίες όπως "μ'αγαπάς" , "έχεις αισθήματα για μένα ; " και τέτοιες κοινωνικές πίπες...

την καλησπέρα μου  :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
οι υπηρεσίες του γιατρού ή ένας πίνακας ζωγραφικής ή ένα λογοτεχνικό βιβλίο δεν αγοράζονται και δεν πουλιούνται ?
δεν είδα κανέναν απο αυθορμητισμό ή πάθος να γίνεται ένας μάχιμος επειγοντολόγος ή να ζωγραφίζει "το παιδί με το λυχνάρι" του ελ γκρέκο ή τους "αδερφούς καραμαζώφ" του ντοστογιέφσκι ...

εν πολλοίς η συναίνεση είναι κοινωνικά κατασκευασμένη και η κατάκτησή της ή η ικανοποίησή της είναι απλά θέμα συμβατότητας...

ας πούμε μια καυλωμένη πορνογραφική σκηνή σε ένα στριπ που 3 λεσβίες αλληλογλύφουν τα βυζιά και τα μουνιά τους και μετά τις νοικιάζεις για πριβέ για να απολάυσεις αυτό το πορνογραφικό έργο και πιο ενεργά , δεν συγκρίνεται με την καμμία με το να πιρφορίσεις με τη Μαρία να την πηδάς μεν αλλά να λέτε πιρφορομαλακίες όπως "μ'αγαπάς" , "έχεις αισθήματα για μένα ; " και τέτοιες κοινωνικές πίπες...

την καλησπέρα μου  :hi:

Το να αγοράζεις η να πουλάς υπηρεσίες απο και προς ανθρώπους ειναι κάτι απολύτως θεμιτό.

Το να παραληλίζεις ανθρωπους με αντικείμενα που πουλιουνται η αγοράζονται είναι κάτι αλλο. Προσωπικά μονο σε traficing και σε δουλεία με παραπέμπει. Σε αυτό αναφερόμουν για οσους γελάνε.

Επίσης οταν μιλάω για πράγματα που εμπνέονται και κατακτιούνται δεν αναφέρομαι  σε αγάπες και λουλούδια. Τουλάχιστον οχι μονο σε αυτά, και σιγουρα οχι σε πιρφοριες διαφορων αποχρωσεων

Οταν μιλάω για εμπνευση και για κατάκτηση προφανώς δεν αναφερομαι στη συναινεση. Η συναινεση ενα ειδος συμβασης ειναι και τιποτα περισοτερο.Αναφερομαι στην παραδοση, και ει δυνατον στην ανευ ορων παράδοση μέσω της εμπνευσης πάθους.

Το να σπαρταράει η αλλη από ηδονή κάτω απο το γκαβλί σου είναι μια κατακτηση.Το να σε θέλει τρελά και να στο δειχνει στο σεξ επισης. Το να εμπνεεις παθος γενικά επισης. Και αυτά σιγουρα δεν αγοράζονται.

Ζητουνται σφόδρα ομως εστω και στη βαση της προσποιησης από τις "εργαζομενες" του χωρου οι οποίες συν τω χρόνω αναπτύζουν ικανοτητες στο χωρο της υποκριτικης.

Τη καλησπερα μου επισης.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι γκόμενες πουλάνε το μουνί τους στον καλύτερο αγοραστή.Αντίθετα πούτσο δεν αγοράζει καμιά.Γενικά πούτσοι κυκλοφορούνε άφθονοι το μουνί είναι το νόμισμα στην αγορά.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Καλα μαλακιες ειναι αυτα οτι τα CT ειναι ντε και καλα καλυτερα απο μια απλη πουτανα μπουρδελο. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι "καλυτερη" αλλα με το ολο περιτυλιγμα, την ψευτογκλαμουρια της πουτσας που πασαρουν και ενα σωρο αλλες πιπες

Εγω δεν εγραψα ντε και καλά φίλε.

Οταν συγκρινεις ομως καταστασεις το κανεις με βαση τον κανονα και οχι με βαση την εξαιρεση.

Και ο κανονας λεει οτι οι πιο ομορφες γκομενες απο τις εργαζομενες του χώρου ( οι ferari στις οποιες αναφεροταν ο φιλος παραπανω ) στο χωρο των ct βρίσκονται.

Ισχυει βεβαια οτι σε καθε χωρο θα βρεις κακες μετριες και καλες υπηρεσιες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το να σπαρταράει η αλλη από ηδονή κάτω απο το γκαβλί σου είναι μια κατακτηση.Το να σε θέλει τρελά και να στο δειχνει στο σεξ επισης. Το να εμπνεεις παθος γενικά επισης. Και αυτά σιγουρα δεν αγοράζονται.

Ζητουνται σφόδρα ομως εστω και στη βαση της προσποιησης από τις "εργαζομενες" του χωρου οι οποίες συν τω χρόνω αναπτύζουν ικανοτητες στο χωρο της υποκριτικης.

κάποιοι είναι hopeless καταστάσεις εδώ μέσα, watch out man. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Το να αγοράζεις η να πουλάς υπηρεσίες απο και προς ανθρώπους ειναι κάτι απολύτως θεμιτό.

Το να παραληλίζεις ανθρωπους με αντικείμενα που πουλιουνται η αγοράζονται είναι κάτι αλλο. Προσωπικά μονο σε traficing και σε δουλεία με παραπέμπει. Σε αυτό αναφερόμουν για οσους γελάνε.

Επίσης οταν μιλάω για πράγματα που εμπνέονται και κατακτιούνται δεν αναφέρομαι  σε αγάπες και λουλούδια. Τουλάχιστον οχι μονο σε αυτά, και σιγουρα οχι σε πιρφοριες διαφορων αποχρωσεων

Οταν μιλάω για εμπνευση και για κατάκτηση προφανώς δεν αναφερομαι στη συναινεση. Η συναινεση ενα ειδος συμβασης ειναι και τιποτα περισοτερο.Αναφερομαι στην παραδοση, και ει δυνατον στην ανευ ορων παράδοση μέσω της εμπνευσης πάθους.

Τη καλησπερα μου επισης.  :hi:

α) τα αντικείμενα όντως αγοράζονται και πουλιούνται αλλά χρειάζεται το κείμενο που θα του το αποδώσει το υπόκειμενο για να δημιουργηθεί το έργο.
(δλδ αγοράζεις πέτρα αλλά μόνο ένας γλύπτης μπορεί να το κάνει άγαλμα, ή αγοράζεις καμβά και χρώματα αλλά χρειάζεται ένας ζωγράφος για να φτιάξει έναν πίνακα κτλ κτλ)

β) trafficking με την απλοϊκή έννοια που υποθέτουν οι περισσότεροι δεν υπάρχει (το έχουμε εξαντλήσει το θέμα σε προηγούμενα tread)
και στην τελική όλοι είμαστε δούλοι της γαμημένης κοινωνίας μας και όλοι θύματα "traficking" , γιατί να θεωρείται θύμα τραφικινγκ μια πόρνη και μια στριπερ , και όχι ένας γιατρός που για την καύλα της μάνας του και του πατέρα του έγινε γιατρός και μετά τον γαμάνε στις εφημερίες για 3+60 ή ένας δικηγόρος ή ένας μηχανικός κτλ κτλ
τεσπά όλα τα άτομα εντός κοινωνίας είναι δούλοι

γ)
Αναφερομαι στην παραδοση, και ει δυνατον στην ανευ ορων παράδοση μέσω της εμπνευσης πάθους.

αρκεί να είσαι "συμβατός" με τα θέλω της γκόμενας και θα σου κάνει αυτά τα "σπαρταρίσματα" που περιγράφεις
αλλά τα θέλω της γκόμενας και οι επιδιώξεις της είναι κοινωνικά κατασκευασμένα και συ αν τα ικανοποιήσεις λόγω συμβατότητας έχεις τα οφέλη που λές...
αλλά για μένα είναι πρόβλημα αυτό ... αν είσαι πόρνος αναγκάζεσαι να της πείς ψέμματα για να τη γαμήσεις και να υποστείς
την ψυχολογική πίεση για να αποδεσμευτείς αφού γαμήσεις , αν είσαι πιρφόρος δεν έχεις πρόβλημα , την παντρεύεσαι την καριόλα
και όλα καλά
, αλλά για μένα το πιο γαμηστερό είναι να κάνεις μέρα παρα μέρα ( που λέει και ο Picker) διαφορετική παρτούζα με 2 διαφορετικές
πουτάνες κάθε φορά
...

τα σέβη μου  :hi:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Noμίζω ότι η προσπάθεια να εξηγήσουμε τον τρόπο που λειτουργούν οι γυναίκες είναι άτοπη.
Για αυτό και εγώ προσεγγίζω οποιαδήποτε μου γυαλίσει σε οποιοδήποτε χώρο και αν συμβεί.
Συνήθως παίρνω τα αρχίδια μου, αλλά safety is in the numbers.

Επισκέπτης
" Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ "
         ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ  /  1906-1975

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
Noμίζω ότι η προσπάθεια να εξηγήσουμε τον τρόπο που λειτουργούν οι γυναίκες είναι άτοπη.
Για αυτό και εγώ προσεγγίζω οποιαδήποτε μου γυαλίσει σε οποιοδήποτε χώρο και αν συμβεί.
Συνήθως παίρνω τα αρχίδια μου, αλλά safety is in the numbers.

έτσι

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Αυτο ειναι το ζητουμενο?

Άσε μας ρε φίλε που είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση/εμπειρία το να γαμας σε δελα με το να ρίξεις και να γαμάς γκόμενα εκτός μπουρδέλου. Και δε μιλάω για μπάζο...
Καμία σχέση, άλλο το πληρώνω για σεξ και άλλο πράγμα να σε γουστάρει κάποια, να στο κάνει τσάμπα.  Στη πρώτη περίπτωση μόνο σεξουαλική ικανοποίηση εισπράτεις για όση ώρα είσαι μαζί της (με το ρολόι πάντα), στη δεύτερη εισπράτεις και ηθική ικανοποίηση η οποία είναι κλάσσης ανώτερη. Το να είσαι ποθητός και να αρέσεις είναι μεγάλη κάβλα.

'Αλλο λοιπόν το να πληρώνεις φερράρι για "εμπειρία" και "ευχαρίστηση"  και άλλο να την έχεις τσάμπα όποτε θες... Στην πρώτη περίπτωση εν συγκρίση με τη δεύτερη λέγεσαι και μαλάκας...

Ελπίζω μόνο να μην τρολλάρεις...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Οι σχεσο-παντρεμενοι το πιστευουν αυτο,ΟΧΙ ΕΓΩ.

Αυτοι λενε......η γυναικα ΜΟΥ,και την θεωρουν αντικειμενο τους και προσπαθουν να τις ελεγξουν οι ηλιθιοι....

Γι'αυτο τον λογο θελουν και την αποκλειστικοτητα.

Δεν ξερουν ομως....

ΟΤΙ.....

1.Εναν αλλον ανθρωπο δεν μπορεις να το ελεγξεις.

και οτι  

2.δεν υπαρχει αποκλειστικοτητα.

Γι΄'αυτο τρωνε και καλο κερατο.  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.034
Πόντοι
10.686
Συγκερνώντας όλες τις παραπάνω,εκ διαμέτρου πολλές φορές αντίθετες απόψεις, για τον αν υπάρχει πραγματική έλξη-κατάκτηση των γυναικών από τους άντρες,τείνω να συμπεράνω ότι αυτό καθίσταται αδύνατον λόγω των θεμελιωδών διαφορών στην ιδιοσυγκρασία αφενός,και στα ένστικτα αφετέρου,που ορίζουν το ''αρσενικό'' και το ''θηλυκό''.Άρα,ανάλογα με τον χαρακτήρα που έχει ο κάθε άντρας ξεχωριστά,ή αποδέχεται τις κοινωνικές συμβατότητες και ακολουθεί τα κοινωνικά πρότυπα προκειμένου να ''γοητεύσει'' και να ''κατακτήσει'' μια γυναίκα,ή αρνείται να τις ακολουθήσει και  προτιμάει να συμμετέχει σε μια διαρκή και αέναη θεατρική παράσταση που παίζεται στους πάσης φύσεως χώρους του αγοραίου έρωτα,άλλοτε φτηνή στο συνοικιακό θέατρο,και άλλοτε ακριβοπληρωμένη στο Μπρόντγουεϊ!Το ζητούμενο εν τέλει είναι να ξεκαθαρίζουμε στο μυαλό μας πώς έχουν κάθε φορά τα πράγματα,για να μην... πέφτουμε από τα σύννεφα όταν αντικρύζουμε τη σκληρή πραγματικότητα...

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Το ζητούμενο εν τέλει είναι να ξεκαθαρίζουμε στο μυαλό μας πώς έχουν κάθε φορά τα πράγματα,για να μην... πέφτουμε από τα σύννεφα όταν αντικρύζουμε τη σκληρή πραγματικότητα......αυτο το τελευταιο εχει μεγαλη βαρυτητα και σημασια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom