Επισκέπτης
Το χρήμα αρέσει σε όλους...
πας καλα?Ειχε φραγκα τρελά, είχε επωνυμία και διασημοτητα,ειχε δίπλα του ενα υπερμουναρο σαν την καρντασιαν.
Μηπως ο φιλοσοφος σού εδωσε και καποια εξηγηση γιατι δεν χωριζει?ενα φιλαρακι μου που παντρευτηκε ελλεεινιδα σχετικα μεγαλος (και αυτος και η γκομενα 40αρηδες) μετα απο 15 χρονια γαμου μου ειπε τα εξης:
αμα θες να εχεις την ψυχικη σου υγεια μην παντρυτεις ποτε η τουλαχιστον μην παντρευτεις ελληνιδα
ουτε καν γκομενα να μην εχεις
γαμα σε μποτανες οσο αντεχει η τσεπη σου
αμα βρεις καμια αλλοδαπη χωρις απαιτησεις και νοικοκυρα και κυριως ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, παντρεψου τη να σε γυροκομησει και να σου πεταξει 1-2 κουτσουβελα
αλλιως μονο πουτανες, οτι βγαζεις να το τρως μονος σου χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν
σοφα λογια :-
Μηπως ο φιλοσοφος σού εδωσε και καποια εξηγηση γιατι δεν χωριζει?
Ειχανε χωρισει με την Καρντασιαν εδω και καιρο,εξαιτιας μου.Η περίπτωση του λαμαρ ειναι πιστευω χαρακτηριστική αυτού που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου με το " Ι can get no satisfaction ".
Ειχε φραγκα τρελά, είχε επωνυμία και διασημοτητα,ειχε δίπλα του ενα υπερμουναρο σαν την καρντασιαν.
Και ομως πηγαινε και επαιρνε καμμια δεκαρια πουτανες μονορουφι ντοπαρισμενος με εξωφρενικές ποσοτητες βιαγκρα και συναφών ουσιών.
Οπως απο ολα τα πραγματα ετσι και απο το σεξ η απολαυση που μπορεις να παρεις ειναι απλά πεπερασμένη. Κάποτε φτανεις σε κορεσμό. Οταν δεν μπορείς να διαχειριστείς το κορεσμό καταληγεις σε υπερβολες που πρωτον δεν δινουν λυση και δευτερον μπορει να καταλήξουν μοιραίες.
Εκτός απο τη περίπτωση του λομαρ, ποσοι rock stars είχαν παρόμοια τυχη απο ντρογκες.Ιδιο συνδρομο, αλλη ντρογκα.
Μαλακα φιλο εχεις,ειχε την ευτιχια να μην εχει παντρευτει μεχρι τα 40 του,και παντρευεται γυναικα με ιδια ηλικια;Τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερη επρεπε να παρει.ενα φιλαρακι μου που παντρευτηκε ελλεεινιδα σχετικα μεγαλος (και αυτος και η γκομενα 40αρηδες) μετα απο 15 χρονια γαμου μου ειπε τα εξης:
αμα θες να εχεις την ψυχικη σου υγεια μην παντρυτεις ποτε η τουλαχιστον μην παντρευτεις ελληνιδα
ουτε καν γκομενα να μην εχεις
γαμα σε μποτανες οσο αντεχει η τσεπη σου
αμα βρεις καμια αλλοδαπη χωρις απαιτησεις και νοικοκυρα και κυριως ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, παντρεψου τη να σε γυροκομησει και να σου πεταξει 1-2 κουτσουβελα
αλλιως μονο πουτανες, οτι βγαζεις να το τρως μονος σου χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν
σοφα λογια :-
Μαλακα φιλο εχεις,ειχε την ευτιχια να μην εχει παντρευτει μεχρι τα 40 του,και παντρευεται γυναικα με ιδια ηλικια;Τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερη επρεπε να παρει.
Βεβαια ενας αντρας με λεφτα εχει περισσοτερς δυνατοτητες και κακα τα ψεματα το χρημα και οσα προσφερει αρεσει σε ολους!
Τύπε τα λεφτα δεν αγοραζουν την ευτυχια, αλλά σιγουρα η ελλειψη τους αγοραζει τη δυστυχια...δλδ θα προτιμήσεις κάποιον που δεν πας καθόλου αλλά έχει λεφτά από κάποιον που θεωρείς καλή παρέα ?
δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει κάποιος άνθρωπος ευτιχησμένος κατά αυτό τον τρόπο
Τύπε τα λεφτα δεν αγοραζουν την ευτυχια, αλλά σιγουρα η ελλειψη τους αγοραζει τη δυστυχια...
Ναι, τι?
Χαρα μου??
Μονο 10???Ναι, τι?
Για φαντασου. Στην περιπτωση μας τα 10 ειναι λιγα κιολας...Μονο 10???
Καλα τ'αρχιδια μας κουνιουνται.....του παιρνεις το παιδι και διατροφη και περιουσιακα στοιχεια και τον παρατας.......και?Οι γυναικες ελκονται απ τα αρσενικα που γραφουν "καταλληλος για αναπαραγωγη" δηλαδη καλη σωματικη διαπλαση και χρημα.
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι τα περισσοτερα πραγματα στις ερωτικες μας σχεσεις τα καθοριζουν τα ενστικτα.κακα τα ψεματα το χρημα και οσα προσφερει αρεσει σε ολους!
Εγραψες...Γιατι παντα θεωρουμε δεδομενο ότι το χρημα το εχει ο αντρας???
Το χρημα του αντρα <<πηγαινει>> στις γυναικες.....Γιατι παντα θεωρουμε δεδομενο ότι το χρημα το εχει ο αντρας???