Νέα

Τί έλκει τις γυναίκες;; Οι διαφορές ανάμεσα στη γυναικεία και την αντρική έλξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Να σκέφτεσαι αυτά που γράφεις,μην τα... πετάς έτσι χύμα!Η σπανιότητα και η διαφορετικότητα είναι αυτά που μας έλκουν πιο πολύ στις πουτάνες... Αν συνέβαινε αυτό που λες,ο υπάρχων αριθμός δεν θα αρκούσε,άρα οι περισσότερες θα εκπορνεύονταν για να καλύψουν τη ζήτηση,άρα θα έπεφτε η τιμή του προϊόντος λόγω υπερβολική προσφοράς,(σεξ στη συγκεκριμένη περίπτωση),και θα γίνονταν περιζήτητες οι μη εκδιδόμενες... Σε όλα τα πράγματα το ζητούμενο είναι να υπάρχει ισορροπία,και όντως οι πουτάνες λειτουργούν ως φόβητρο στις ''κανονικές''...  ;)

Δεν υπαρχει λογος καν να το αναλυσεις αυτο σερλοκ! :2funny:
Απλα σκεψου τι θα εχαναν οι αλλες....
Εδω που τα λεμε.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
:hi: :hi: :hi:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  θεωρεις οτι οι ερωτικες σχεσεις δεν ειναι επιβεβαιωση εαυτου? Η οπως αλλιως εχει πει καποιος το πως βλεπουμε τον εαυτο μας μεσα απο τα ματια του αλλου?
   Το μαρκετιγκ δεν μετραει ουτε σε σας τους αντρες? Το ιδιο θα γουσταρετε μια εξισου ομορφη αν ειναι καθαριστρια , γιατρος η διασημη τηλεπερσονα?Το ιδιο θα αντιμετωπισεις μια εξισου ομορφη αν εχει αυτοπεποιθηση και παιζει σε σχεση με μια που ναι μιζερη?
  Στο φτυσιμο κολλανε πολλοι και αντρες και γυναικες αλλα με τη σωστη δοσολογια.

Φυσικα το ιδιο θα τη γουσταραμε,τι σχεση εχει το επαγγελμα,αυτα για εσας τις χαζες ισχυουν.Τι με νοιαζει η αλλη αν ειναι γιατρος η τηλεπερσονα αξια απο αυτην θα παρω,να τη πηδηξω θελω,αυτα ισχυουν για τους ανασφαλεις,που ειναι μεγαλο ποσοστο βεβαια.
Αν η τηλεπερσονα δε βλεπεται να βγω μαζι της για ποιο λογο?
Αν μια ειναι ομορφη με αυτοπεποιθηση θα πρεπει να μου δωσει κατευθειαν το τηλ της εφοσον ειμαι και γω στην ιδια κλιμακα με αυτην,το να αρχισει τα παιχνιδακια μαλλον το αντιθετο δηλωνει,οτι δεν εχει αυτοπεποιθηση και πρεπει να καταφυγει σε τακτικες για να σε εχει.
Εγω δε κολλαω στο φτυσιμο και εμφανισιακως ειμαι πιο ωραιος απο τη πλειοψηφια,μαλλον αυτο θα σημαινει οτι αν θελεις να βγαλεις γκομενο της προκοπης θα πρεπει να αλλαξεις μυαλα.
Τι σημαινει αυτοπεποιθηση για σενα ο αλλος να ριχνει τα μουτρα του και να σου μιλαει και να του τα πρηζεις,μεχρι να σε διαολοστειλει

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Κανείς δεν αμφιβαλει οτι οι πορνες ειναι ανθρωποι

Παραδειγμα......

Σε μια παρεα
============
Αν πω εγω οτι εχω κανει σεξ με 500 πουτανες και καποιος αλλος πει οτι εχει κανει με 20 γκομενες και καλα.....
Θα μου πει λιγο πολυ οτι δεν μετραει γιατι ειναι πουτανες..........αρα εγω δεν πηγα με γυναικες.....χαχαχα τι αστειοι που ειναι......οι ηλιθιοι......

Και εγω θα του πω τι φταιω εγω που εσυ εισαι μαλακας και δεν γαμας πουτανες!
Αρα αυτος ειναι και μαλακας και καθολου σοφος γιατι δεν σκεφτηκε αυτο τον απλο τροπο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παραδειγμα......

Σε μια παρεα
============
Αν πω εγω οτι εχω κανει σεξ με 500 πουτανες και καποιος αλλος πει οτι εχει κανει με 20 γκομενες και καλα.....
Θα μου πει λιγο πολυ οτι δεν μετραει γιατι ειναι πουτανες..........αρα εγω δεν πηγα με γυναικες.....χαχαχα τι αστειοι που ειναι......οι ηλιθιοι......

Αρα αυτος ειναι και μαλακας και καθολου σοφος γιατι δεν σκεφτηκε αυτο τον απλο τροπο.
Ρε φιλε το να βαλεις καποτα και να πηδηξεις τη καποτα που θα ναι σε μια τρυπα για 10 λεπτα δεν ειναι σεξ,αλλοι γουσταρουν και τα προκαταρκτικα

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε φιλε το να βαλεις καποτα και να πηδηξεις τη καποτα που θα ναι σε μια τρυπα για 10 λεπτα δεν ειναι σεξ,αλλοι γουσταρουν και τα προκαταρκτικα

Αυτο το να πεις στον Ροκο σιφρεντι
στον Νατσο βινταλ
και στον Φερραρα......

Οτι.....ενταξει μωρε δεν κανατε και τιποτα απλως γαμησατε τις πιο καυτες γυναικες στον πλανητη και απο 1500ες-2000 ο καθενας αλλα ελα μωρε δεν ηταν αυτο πο νομιζατε.....ηταν ετσι και γιουβετσι.....δεν κανατε και τιποτα γιατι εγω γαμαω την χοντρη φιλεναδα μου και γουσταρω δεν ειστε και καλυτεροι απο εμενα.....

Αυτα να τους πεις.....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το να πεις στον Ροκο σιφρεντι
στον Νατσο βινταλ
και στον Φερραρα......

Οτι.....ενταξει μωρε δεν κανατε και τιποτα απλως γαμησατε τις πιο καυτες γυναικες στον πλανητη και απο 1500ες-2000 ο καθενας αλλα ελα μωρε δεν ηταν αυτο πο νομιζατε.....ηταν ετσι και γιουβετσι.....δεν κανατε και τιποτα γιατι εγω γαμαω την χοντρη φιλεναδα μου και γουσταρω δεν ειστε και καλυτεροι απο εμενα.....

Αυτα να τους πεις.....
τι σχεση εχεις εσυ με το ροκο αυτος ακαποτα τις πηδαει και τις πιπωνει και δεν εχει τη τσατσα πανω απο το κεφαλι του να τον πρηζει να χυσει.
Εσυ πας σε ενα βρωμερο μερος πηδας στα γρηγορα μια ξεχειλωμενη τρυπα με καποτα μια γκομενα που παρακαλαει να χυσεις για να τελειωνει  :S

Να παιρνες βιζιτες οπως ο μπερλουσκονι και ο κουγιας να σου λεγαμε μπραβο,εσυ καταναγκαστικα εργα κανεις

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παραδειγμα......

Σε μια παρεα
============

Την πιθανότητα αυτός ο άλλος να μην εχει ανάγκη να πηδήξει 500 πουτάνες και να του αρκούν οι 10 - 15 γκομενες που εχει πηδήξει την σκέφτεσαι ??

Τη πιθανότητα να μην γουστάρει, να μην τη βρίσκει με τις πουτανες οπως εμείς, επισης τη σκεφτεσαι ??

Το να κατηγορεις τους κλαψομουνηδες τους πιρφορους, τους μουνοδουλους,κλπ το καταλαβαινω.

Το να κατηγορεις οσους καταφεροντσι κστα της πορνειας επισης το καταλαβαινω.

Αλλα το να κατηγορεις οσους δεν χρησιμοποιουν πορνες επειδή δεν τις γουσταρουν πραγματικα δεν το καταλαβαινω

Ο καθένας οπως γουσταρει ζεί ρε φίλε.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
τι σχεση εχεις εσυ με το ροκο αυτος ακαποτα τις πηδαει και τις πιπωνει και δεν εχει τη τσατσα πανω απο το κεφαλι του να τον πρηζει να χυσει.
Εσυ πας σε ενα βρωμερο μερος πηδας στα γρηγορα μια ξεχειλωμενη τρυπα με καποτα μια γκομενα που παρακαλαει να χυσεις για να τελειωνει  :S

Να παιρνες βιζιτες οπως ο μπερλουσκονι και ο κουγιας να σου λεγαμε μπραβο,εσυ καταναγκαστικα εργα κανεις

Την περιμενα αυτη την προβλεψιμη ερωτηση.......
Εχω σχεση γιατι ειμαι ατυπος πορνοσταρ στη ζωη μου.....
5 την ημερα,2 την αλλη μερα το μσημερι και αλλες τρεις το βραδυ,παω σε ολα τα μερη.
Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι 10 λεπτα και ολα αυτα που λετε.....αυτα αλλαζουν ξερετε αναλογα.......
Απλως βαζετε την κασετα και λετε βλακειες......
Η καλυτερη γκομενα που θα βρεις στο μεταξουργειο με 10 ευρω μονο ειναι σιγουρα 100 φορες καλυτερη απο αυτες που παρακαλατε εξω...
Ενας κομαντο δεν καταλαβαινει και δεν υπολογιζει......
Ακου βρωμερο μερος.....και.....τι.....
Αν σου δωσουν διαμαντια μεσα σε ενα βρωμικο κουτι δεν θα τα παρεις?

Για το μονο που εχεις δικιο ειναι οτι δεν ειμαι πολυεκατομμυριουχος να εχω μισθωμενες στη βιλα μου 10-20 μουναρες....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Την πιθανότητα αυτός ο άλλος να μην εχει ανάγκη να πηδήξει 500 πουτάνες και να του αρκούν οι 10 - 15 γκομενες που εχει πηδήξει την σκέφτεσαι ??

Τη πιθανότητα να μην γουστάρει, να μην τη βρίσκει με τις πουτανες οπως εμείς, επισης τη σκεφτεσαι ??

Το να κατηγορεις τους κλαψομουνηδες τους πιρφορους, τους μουνοδουλους,κλπ το καταλαβαινω.

Το να κατηγορεις οσους καταφεροντσι κστα της πορνειας επισης το καταλαβαινω.

Αλλα το να κατηγορεις οσους δεν χρησιμοποιουν πορνες επειδή δεν τις γουσταρουν πραγματικα δεν το καταλαβαινω

Ο καθένας οπως γουσταρει ζεί ρε φίλε.

Και ενας που ειναι 350 κιλα μπορει να σου πει οτι ειναι ετσι γιατι γουσταρει πολυ να τρωει και τον ευχαριστει οσο τιποτα αλλο.
Δικαιωμα του,αυτο γουσταρει,δικη του η ζωη και η ψυχη.

Αλλα αυτος δεν μπορει να τολμαει να λεει οτι εχει καλυτερο σωμα απο εναν πολυ γυμνασμενο ανθρωπο.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
 θεωρεις οτι οι ερωτικες σχεσεις δεν ειναι επιβεβαιωση εαυτου? Η οπως αλλιως εχει πει καποιος το πως βλεπουμε τον εαυτο μας μεσα απο τα ματια του αλλου?
  Το μαρκετιγκ δεν μετραει ουτε σε σας τους αντρες? Το ιδιο θα γουσταρετε μια εξισου ομορφη αν ειναι καθαριστρια , γιατρος η διασημη τηλεπερσονα?Το ιδιο θα αντιμετωπισεις μια εξισου ομορφη αν εχει αυτοπεποιθηση και παιζει σε σχεση με μια που ναι μιζερη?
 Στο φτυσιμο κολλανε πολλοι και αντρες και γυναικες αλλα με τη σωστη δοσολογια.

Κατα τη γνώμη μου καπου το εχεις παρει λάθος.

Ας υποθεσουμε στο σενσριο που αναφερεις οτι 5-6 γυναίκες ανταγωνιζεστε μεταξύ σας μεσα σε ενα οποιοδηποτε κυκλο για το πια θα παρει το κελεπούρι τον jeune premier που λενε οι γαλλοι.

Τοτε ναι αυτη που τελικα θα κερδισει το "τρόπσιο" θα αυτοεπιβεβσιωθει. Θα νοιωσει την αυτοπεποίθηση της να απογειωνετσι.

Δυο ερωτησεις.

Πρωτη,μέχρι πότε ?? Μέχρι το "τρόπσιο" να τις ρίξει ενα ωραίο φτυσιμο, η μεχρι να πιάσει το "τροπσιο" να πηδαει καποια φιλη της. Θέλεις να μου πεις που θα παει τοτε η αυτοπεποιθησή  της ??

Δεύτερη, και κυριωτερη. Τι σχεση εχει το παραπάνω σχηνικό με αυτο που λεγετσι ερωτας ?? Τι σχεση εχει ο ερωτας με το μαρκετινηκ και τα τροπαια ??

Να στο πω αλιώς.Αν πραγματι εχεις ερωτευθει τοτε ναι βλέπεις τον εαυτό σου μεσα απο τα ματια του αλλου οπως γραφεις Αλλά να είσαι σίγουρη οτι τοτε το τελευταίο κυριλοεκτικα πραγμα που σε ενδιαφέρει είναι αν ο αλλος η η αλλη ειναι γιατρος η τηλεπερσόνα η σερβιτορα.

Φιλικά πάντα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την περιμενα αυτη την προβλεψιμη ερωτηση.......
5 την ημερα,2 την αλλη μερα το μσημερι και αλλες τρεις το βραδυ,παω σε ολα τα μερη.
Πως ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι 10 λεπτα και ολα αυτα που λετε.....αυτα αλλαζουν ξερετε αναλογα.......
Απλως βαζετε την κασετα και λετε βλακειες......
Η καλυτερη γκομενα που θα βρεις στο μεταξουργειο με 10 ευρω μονο ειναι σιγουρα 100 φορες καλυτερη απο αυτες που παρακαλατε εξω...
Ενας κομαντο δεν καταλαβαινει και δεν υπολογιζει......
Ακου βρωμερο μερος.....και.....τι.....
Ο φιλος μου που πηγε μεταξουργειο μου ειπε οτι ολες ειναι μπαζα,τους καλους πελατες τους αφηνουν παραπανω απο οτι ξερω.
Πορνοσταρ εισαι στον υπνο σου φυσικα ,ΛΙΓΟΥΡΟΣΤΑΡ εισαι παντως :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και ενας που ειναι 350 κιλα μπορει να σου πει οτι ειναι ετσι γιατι γουσταρει πολυ να τρωει και τον ευχαριστει οσο τιποτα αλλο.
Δικαιωμα του,αυτο γουσταρει,δικη του η ζωη και η ψυχη.

Αλλα αυτος δεν μπορει να τολμαει να λεει οτι εχει καλυτερο σωμα απο εναν πολυ γυμνασμενο ανθρωπο.

Σωστά !! Να σου πει ο συγκεκριμενος οτι εχει καλυτερο σώμα δεν μπορει !!

Αλλα να σου πεί οτι με βαση τις δικες του προτιμησεις και γκαβλες απολαμβανει τη ζωή του οσο και εσυ που είσαι γυμνασμενος μπορει καλιστα να στο πει !!

Τελος παντων. Καθένας με τις αποψεις του.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ο φιλος μου που πηγε μεταξουργειο μου ειπε οτι ολες ειναι μπαζα,τους καλους πελατες τους αφηνουν παραπανω απο οτι ξερω.
Πορνοσταρ εισαι στον υπνο σου φυσικα ,ΛΙΓΟΥΡΟΣΤΑΡ εισαι παντως :2funny: :2funny: :2funny:.

Αν δεν εχεις ματι που να κοβει και να ξερεις αστο μην πας καθολου.....
Πολλες φορες τις εχω δει ολες και εχω φυγει γιατι ουτε μια δεν ηταν καλη αλλα αλλες φορες εχω βρει αυτη την μια που δεν την βρισκεις ουτε σε στουντιο και ρωτουσα τον εαυτο μου τι κανει αυτη στο μεταξουργειο......

Ολα παιζουν.....

Δεν ειναι θεμα καλου πελατη αλλα το θεμα ειναι να εισαι παιχτης.....

Επειδη παω μονο με πουτανες νομιζεις οτι δεν ειμαι γυμνασμενος η' οτι δεν προσεχω την εμφανιση μου και τα παντα?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΓΥΝΜΑΖΩ......

Αστο,ειστε πολυ πισω.....

Τα νομισματα στην τσεπη.....
Μια γυναικα και πολυ σας ειναι που και αυτη την γαματε μονο αν εχει καυλες αυτη και οχι εσεις.....

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν εχεις ματι που να κοβει και να ξερεις αστο μην πας καθολου.....
Πολλες φορες τις εχω δει ολες και εχω φυγει γιατι ουτε μια δεν ηταν καλη αλλα αλλες φορες εχω βρει αυτη την μια που δεν την βρισκεις ουτε σε στουντιο και ρωτουσα τον εαυτο μου τι κανει αυτη στο μεταξουργειο......

Ολα παιζουν.....

Δεν ειναι θεμα καλου πελατη αλλα το θεμα ειναι να εισαι παιχτης.....

Επειδη παω μονο με πουτανες νομιζεις οτι δεν ειμαι γυμνασμενος η' οτι δεν προσεχω την εμφανιση μου και τα παντα?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΓΥΝΜΑΖΩ......

Αστο,ειστε πολυ πισω.....

Τα νομισματα στην τσεπη.....
Μια γυναικα και πολυ σας ειναι που και αυτη την γαματε μονο αν εχει καυλες αυτη και οχι εσεις.....
Δε το νομιζω, ετσι ειναι, αν βαλεις φοτο εδω δε θα βλεπεσαι,αλλιως δε θα γαμουσες συνεχεια εκει,αυτο δε σημαινει κατι,δεν ειναι φορουμ καλλιστειων εδω,και δεν προσβαλουμε το διαδικτυακο σου ιματζ,εφοσον σε καλυπτουν αυτα που κανεις κανεις δεν λεει κατι για τις επιλογες σου,εννοειται οτι αν ησουν ανω του μεσου ορου εμφανισιακως θα ειχες και γκομενα ασχετως τι λες εσυ και ο αλλος φιδεμπορας ο πικερ

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δε το νομιζω, ετσι ειναι, αν βαλεις φοτο εδω δε θα βλεπεσαι,αλλιως δε θα γαμουσες συνεχεια εκει,αυτο δε σημαινει κατι,δεν ειναι φορουμ καλλιστειων εδω,και δεν προσβαλουμε το διαδικτυακο σου ιματζ,εφοσον σε καλυπτουν αυτα που κανεις κανεις δεν λεει κατι για τις επιλογες σου,εννοειται οτι αν ησουν ανω του μεσου ορου εμφανισιακως θα ειχες και γκομενα ασχετως τι λες εσυ και ο αλλος φιδεμπορας ο πικερ
Εγω αλλο σου ειπα.....
Δεν σου ειπα οτι ειμαι πολυ-εκατομμυριουχος με βιλα-κοτερο-λαμπο-μπουγκατι..... 

Ποιος σου ειπε οτι ανεχομαι να ασχολουμαι με ψευτικες-υποκριτρεις-ψευτοηθικες μη πορνο-γυναικες.
Ποιος τις γαμαει τις ηλιθιες...........μα φυσικα ολοι εσεις!!!!!!!!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
5 την ημερα,2 την αλλη μερα το μσημερι και αλλες τρεις το βραδυ,παω σε ολα τα μερη

Δηλαδή ρε φιλαρακο με συγχωρεις, αλλα εσύ βρίσκεις καθε μερα 5 "διαμαντια" στο μεταξουργείο ??

Γιατί απο τις αναφορες κσι τις κριτικες εγώ αλλα ακουω.

Αν εσυ εισαι μαγκας και τσ βρίσκεις μπραβο σου !!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή ρε φιλαρακο με συγχωρεις, αλλα εσύ βρίσκεις καθε μερα 5 "διαμαντια" στο μεταξουργείο ??

Γιατί απο τις αναφορες κσι τις κριτικες εγώ αλλα ακουω.

Αν εσυ εισαι μαγκας και τσ βρίσκεις μπραβο σου !!

Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο.......

Αντιθετως ειπα οτι εχω φυγει πολλες φορες γιατι τις ειδα ολες και ουτε μια δεν ηταν καλη!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Συμφωνώ κατά πολύ με ότι έγραψες.  Ήσουν αρκετά περιεκτικός νομίζω... Ξέχασες όμως να αναφέρεις και τις απλές ερωτικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ άνδρα-γυναίκας στις μέρες μας...

Εχεις δικιο.

Αλλά συτό το απλο και ομορφο στο οποίο αναφερεσαι τείνει να γίνει εξαίρεση.

Περα απο τους λογους που αναφερω στο προηγουμενο ποστ μου, συμβαλει σε αυτό πιστεύω και η οικονομικη κριση που οδηγεί τους ανθρωπους στα ορια της καταθλιψης.

Μαλλον θα πρεπει να διαβασουμε ολοι το " Ερωτας στα χρονια της χολερας" του Μαρκες.

Κατα εκει μας βλεπω νσ πηγαινουμε .

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εχεις δικιο.

Περα απο τους λογους που αναφερω στο προηγουμενο ποστ μου, συμβαλει σε αυτό πιστεύω και η οικονομικη κριση που οδηγεί τους ανθρωπους στα ορια της καταθλιψης.

Μαλλον θα πρεπει να διαβασουμε ολοι το " Ερωτας στα χρονια της χολερας" του Μαρκες.

Αυτο το απλο και ομορφο που νομιζετε τελειωνει οταν τελειωσουν τα λεφτα.
Οταν τελειωσουν τα λεφτα τελειωνει το πανηγυρι.....
GAME OVER
Τα μαζευει και εχει φυγει για να βρει αλλον με περισσοτερα λεφτα......

Που ζειτε.....
Τοσο μαλθακοι εχετε γινει?
Ναι τοσο μαλθακοι που οι γυναικες μπροστα σας ειναι πολυ σκληρες και πολυ πιο δυνατες.

Καταθλιψη απο την οικονομικη κριση παθαινουν μονο οσοι αντρες κανουν σχεσεις γιατι δεν τηρουν τις προυποθεσεις για να κανουν σχεση.
Ουτε αμαξι,ουτε σπιτι,ουτε δωρακια στην γκομενα,τιποτα.....
Αρα GAME OVER γι'αυτους!

Οι γυναικες δεν εχουν προβλημα απο καμια οικονομικη κριση γιατι και ουτε ενα ευρω να μην εχουν θα βρουν καποιον με λεφτα και θα φτιαχτουν.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Εχεις δικιο.

Εγώ πιστεύω αν και τοσο οι αντρες οσο και οι γυναικες εχουν βαλει ψηλα τον πηχη ότι κάποια στιγμή οι περισσότεροι/ες θέλουν να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν οικογένεια. Άρα ο πήχης εκ των πραγμάτων πεφτει γιατι αλλιως θα καταληξεις με το πουλι (ή το μουνί) στο χερι μέχρι να πεθάνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom