kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Το thread αυτό είναι γεμάτο με μεγάλους γνώστες της γυναικείας ψυχής ....
γιατι τυπε αμφιβαλεις ?ειμαστε και ομορφαντρες τα κομμαντα
Το thread αυτό είναι γεμάτο με μεγάλους γνώστες της γυναικείας ψυχής ....
Τύπε σου εχω σύρει πολλά κατα καιρους αλλά τωρα εγραψες...Οταν ειναι μικρες,το καλο σωμα,οι κοιλιακοι.
οταν μεγαλωνουν παιζει ρολο η δουλεια,η ασφαλεια που μπορει να νοιωθουν,η προσωπικοτητα του καθε αντρα.
Οταν περασουν τα 40.τις νοιαζει μονο η πουτσα.Κυριως οι παντρεμενες που το παιζουν κυριες.Αυτες ειναι λυσασμενες.
Σωστο το Μαράκι.Ας πουμε εισαι εξω απο ενα μαγαζι που εχει 5 διαφορετικα αυτοκινητα με την ιδια τιμη.
Στο ενα απο τα 5 υπαρχει μια ουρα 10 ατομων που θελουν να το αποκτησουν. Εσυ ποιο θα θελησεις να παρεις?πιθανων να διεκδικησεις αυτο που θελουν οι δεκα και αν το παρεις να νιωσεις ο καλυτερος οτι νικησες τους αλλους 10. Θεμα επιβεβαιωσης λοιπον.
Ετσι ειναι και οι ερωτικες σχεσεις.Αντρες γυναικες θα διεκδικησουμε και θα θελουμε αυτο που θα μας επιβεβαιωσει οτι αξιζουμε. Ενας αντρας πχ μια ομορφη γυναικα θα πει της την πεφταν ολοι αλλα εγω ημουν ο μαγκας που την εριξα ή οι γυναικες του καθονταν πολλες αλλα εγω ημουν η μαγκισα που ερωτευτηκε.
Οποτε ο καθενας απο εμας εχει ενα προιον που το πουλαει(τον εαυτο του). Αρκει να κανει καλο μαρκετιγκ.Για το καλο μαρκετιγκ παιζει ρολο το προιον αλλα και πως το πασαρεις. Πχ μια ωραια κοπελα της ταξης 8/10 μπορει να πασαριστει και 10/10 αν ξερει να πουλαει καλα τον εαυτο της ενω μια αλλη 8/10 μπορει να τη δει ο αλλος 6/10 αν δεν παρουσιαζεται καλα. Το ιδιο και οι αντρες.
Για αυτο καμια φορα το φτυσιμο πουλαει, λεει ο αλλος-η για να με φτυνει εχει πολλες επιλογες.
Σωστο το Μαράκι.
Πολλα πραγματα τις ελκυουν,παιζει ρολο και η ηλικια βεβαια.Οταν ειναι μικρες,το καλο σωμα,οι κοιλιακοι,οταν μεγαλωνουν παιζει ρολο η δουλεια,η ασφαλεια που μπορει να νοιωθουν,η προσωπικοτητα του καθε αντρα.Οταν περασουν τα 40.τις νοιαζει μονο η πουτσα.Κυριως οι παντρεμενες που το παιζουν κυριες.Αυτες ειναι λυσασμενες.
Σας εκανα την τιμη να γραψω κατι πολυ χρησιμο για εσας,μην το παρατραβας με αηδιες.Έχεις ψαχτεί αν πάσχεις από κάποια μορφή παραληρήματος,ή τέλος πάντων από κάποια παρεμφερή ψυχική νόσο;
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με πουτάνες,έστω τις φτηνές του ''δεκάρικου'',άντε που και που του ''εικοσάρικου'',αλλά δεν περηφανεύομαι κιόλας γι'αυτό... Είμαι βέβαιος δε ότι την πιο ακριβοπληρωμένη πουτάνα στον κόσμο να μου φέρεις,το πολύ-πολύ να νοιώσω μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και ηδονή,αλλά μετά απ'αυτά το ψυχικό κενό παραμένει!Πώς να το κάνουμε τώρα,οι πουτάνες δεν είναι πανάκεια και γιατρειά,ασπιρίνες για προσωρινή ανακούφιση είναι,και τίποτα παραπάνω...Σας εκανα την τιμη να γραψω κατι πολυ χρησιμο για εσας,μην το παρατραβας με αηδιες.
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με πουτάνες,έστω τις φτηνές του ''δεκάρικου'',άντε που και που του ''εικοσάρικου'',αλλά δεν περηφανεύομαι κιόλας γι'αυτό... Είμαι βέβαιος ότι την πιο ακριβοπληρωμένη πουτάνα στον κόσμο να μου φέρεις,το πολύ-πολύ να νοιώσω μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και ηδονή,αλλά μετά απ'αυτά το ψυχικό κενό παραμένει!Πώς να το κάνουμε τώρα,οι πουτάνες δεν είναι πανάκεια και γιατρειά,ασπιρίνες για προσωρινή ανακούφιση είναι,και τίποτα παραπάνω...
Eσυ γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ 5-10-20 λεπτων με μια πουτανα,θα σε αφησει ανικανοποιητο;Εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το να τραβηξεις μια μαλακια.Συγκρινε ενα στα γρηγορα με μια γκομενα,με το 5 λεπτο κενο γαμησι με μια πουτανα.Απιστευτη η διαφορα.Μαλλον πρεπει ολοι εσεις που διαβαζετε το θεμα να γραψετε 1000 φορες ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Η μαλλον ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβε κατι τοσο απλο?
Επειδη οι πουτανες σας προσφερουν το σωμα τους και σας ικανοποιουν χωρις ορους και προυποθεσεις και δεν σας κοροιδευουν και δεν σας εξαπατουν δεν ειναι ανθρωποι και δεν ειναι γυναικες....?
Και αν δεν ειναι γυναικες τι ειναι?
Κουζινα-ψυγειο-πλυντηριο?
Ολη η ουσια αναμεσα σε αντρα και γυναικα ειναι αυτο που λεμε ΧΗΜΕΙΑ.
Eσυ γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ 5-10-20 λεπτων με μια πουτανα,θα σε αφησει ανικανοποιητο;Εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το να τραβηξεις μια μαλακια.Συγκρινε ενα στα γρηγορα με μια γκομενα,με το 5 λεπτο κενο γαμησι με μια πουτανα.Απιστευτη η διαφορα.
Ας πουμε εισαι εξω απο ενα μαγαζι που εχει 5 διαφορετικα αυτοκινητα με την ιδια τιμη.
Στο ενα απο τα 5 υπαρχει μια ουρα 10 ατομων που θελουν να το αποκτησουν. Εσυ ποιο θα θελησεις να παρεις?πιθανων να διεκδικησεις αυτο που θελουν οι δεκα και αν το παρεις να νιωσεις ο καλυτερος οτι νικησες τους αλλους 10. Θεμα επιβεβαιωσης λοιπον.
Ετσι ειναι και οι ερωτικες σχεσεις.Αντρες γυναικες θα διεκδικησουμε και θα θελουμε αυτο που θα μας επιβεβαιωσει οτι αξιζουμε. Ενας αντρας πχ μια ομορφη γυναικα θα πει της την πεφταν ολοι αλλα εγω ημουν ο μαγκας που την εριξα ή οι γυναικες του καθονταν πολλες αλλα εγω ημουν η μαγκισα που ερωτευτηκε.
Οποτε ο καθενας απο εμας εχει ενα προιον που το πουλαει(τον εαυτο του). Αρκει να κανει καλο μαρκετιγκ.Για το καλο μαρκετιγκ παιζει ρολο το προιον αλλα και πως το πασαρεις. Πχ μια ωραια κοπελα της ταξης 8/10 μπορει να πασαριστει και 10/10 αν ξερει να πουλαει καλα τον εαυτο της ενω μια αλλη 8/10 μπορει να τη δει ο αλλος 6/10 αν δεν παρουσιαζεται καλα. Το ιδιο και οι αντρες.
Για αυτο καμια φορα το φτυσιμο πουλαει, λεει ο αλλος-η για να με φτυνει εχει πολλες επιλογες.
Μην σου πω ότι πολλές φορές είναι και καλύτερη...Eσυ γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ 5-10-20 λεπτων με μια πουτανα,θα σε αφησει ανικανοποιητο;Εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το να τραβηξεις μια μαλακια.Συγκρινε ενα στα γρηγορα με μια γκομενα,με το 5 λεπτο κενο γαμησι με μια πουτανα.Απιστευτη η διαφορα.
Αν και το έχουμε... γαμήσει το thread,και αυτά έχουν συζητηθεί εκτενώς και σε άλλα,θα πω την άποψή μου:1.Μαλλον πρεπει ολοι εσεις που διαβαζετε το θεμα να γραψετε 1000 φορες ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Η μαλλον ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβε κατι τοσο απλο?
Επειδη οι πουτανες σας προσφερουν το σωμα τους και σας ικανοποιουν χωρις ορους και προυποθεσεις και δεν σας κοροιδευουν και δεν σας εξαπατουν δεν ειναι ανθρωποι και δεν ειναι γυναικες....?
Και αν δεν ειναι γυναικες τι ειναι?
Κουζινα-ψυγειο-πλυντηριο?
2.Ολη η ουσια αναμεσα σε αντρα και γυναικα ειναι αυτο που λεμε ΧΗΜΕΙΑ.
Οι πουτανες ειναι 100% διαθεσιμες γυναικες κατι που δεν θα ειναι ποτε οι δηθεν κανονικες.
Αν αυτο σας δυσκολευει τι να πω....εχετε καποιο προβλημα.
3.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΥΕΣΑΙ?
Φοβασαι κατι?
Ζεις υπο ορους ψευτο-κοινωνιας η' εισαι ελευθερο πνευμα - ελευθερος ανθρωπος - αντρας με αρχιδια?
3.Γιατί τύπε μου,''με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου'',αλλά πραγματικός κατακτητής δεν είσαι,όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε...
Σιγά μη γουστάρουν οι άντρες μία γκόμενα επειδή τη θέλουν πολλοί άντρες.Οι άντρες ακούνε τον πούτσο τους.Αμα ο πόιτσος λέει όρμα ορμάνε.Δεν κάθονται να ασχοληθούν με το τι λένε τα άλλα αρσενικά.Αυτό το κάνουν οι γυναίκες που δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ την πραγματική τους αξία στην αγορά.
Χωρίς να το παραδεχόμαστε,πέφτουμε στην παγίδα του καταναλωτισμού και στο σεξ,σαν τον αντίστοιχο ανταγωνισμό που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά και ξανάρχιζαν τα σχολεία,του τύπου ''ποιός έφαγε περισσότερα παγωτά το καλοκαίρι'',''ποιός έκανε περισσότερα μπάνια'',κ.ο.κ. Σαφώς μέσα από την ποσότητα προκύπτει η ποιότητα,αλλά όχι πάντα,μόνον υπό προϋποθέσεις...Πχ σε μια παρεα
===============
Αν πω εγω οτι εχω κανει σεξ με 500 πουτανες και καποιος αλλος πει οτι εχει κανει με 20 γκομενες και καλα.....
Θα μου πει δεν μετραει γιατι ειναι πουτανες..........αρα εγω δεν πηγα με γυναικες.....χαχαχα τι αστειοι που ειναι......οι ηλιθιοι......
Και εγω θα του πω τι φταιω εγω που εσυ εισαι μαλακας και δεν γαμας πουτανες!
Αρα αυτος ειναι και μαλακας και καθολου σοφος γιατι δεν σκεφτηκε αυτο τον απλο τροπο.