Νέα

Τί έλκει τις γυναίκες;; Οι διαφορές ανάμεσα στη γυναικεία και την αντρική έλξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• troll_soldier_by_rannu14-d78jmva.jpg
    troll_soldier_by_rannu14-d78jmva.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 25

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οταν ειναι μικρες,το καλο σωμα,οι κοιλιακοι.
οταν μεγαλωνουν παιζει ρολο η δουλεια,η ασφαλεια που μπορει να νοιωθουν,η προσωπικοτητα του καθε αντρα.
Οταν περασουν τα 40.τις νοιαζει μονο η πουτσα.Κυριως οι παντρεμενες που το παιζουν κυριες.Αυτες ειναι λυσασμενες.
Τύπε σου εχω σύρει πολλά κατα καιρους αλλά τωρα εγραψες...
Ειδικα για το τελευταιο, το εχω βιωσει και ειναι η πιο δυσκολα διαχειρισιμη κατασταση. Δεν μαζευονται με τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας πουμε εισαι εξω απο ενα μαγαζι που εχει 5 διαφορετικα αυτοκινητα με την ιδια τιμη.

Στο ενα απο τα 5 υπαρχει μια ουρα 10 ατομων που θελουν να το αποκτησουν. Εσυ ποιο θα θελησεις να παρεις?πιθανων να διεκδικησεις αυτο που θελουν οι δεκα και αν το παρεις να νιωσεις ο καλυτερος οτι νικησες τους αλλους 10. Θεμα επιβεβαιωσης λοιπον.

Ετσι ειναι και οι ερωτικες σχεσεις.Αντρες γυναικες θα διεκδικησουμε και θα θελουμε αυτο που θα μας επιβεβαιωσει οτι αξιζουμε. Ενας αντρας πχ μια ομορφη γυναικα θα πει της την πεφταν ολοι αλλα εγω ημουν ο μαγκας που την εριξα ή οι γυναικες του καθονταν πολλες αλλα εγω ημουν η μαγκισα που ερωτευτηκε.

Οποτε ο καθενας απο εμας εχει ενα προιον που το πουλαει(τον εαυτο του). Αρκει να κανει καλο μαρκετιγκ.Για το καλο μαρκετιγκ παιζει ρολο το προιον αλλα και πως το πασαρεις. Πχ μια ωραια κοπελα της ταξης 8/10 μπορει να πασαριστει και 10/10 αν ξερει να πουλαει καλα τον εαυτο της ενω μια αλλη 8/10 μπορει να τη δει ο αλλος 6/10 αν δεν παρουσιαζεται καλα. Το ιδιο και οι αντρες.

Για αυτο καμια φορα το φτυσιμο πουλαει, λεει ο αλλος-η για να με φτυνει εχει πολλες επιλογες.
Σωστο το Μαράκι.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολλα πραγματα τις ελκυουν,παιζει ρολο και η ηλικια βεβαια.Οταν ειναι μικρες,το καλο σωμα,οι κοιλιακοι,οταν μεγαλωνουν παιζει ρολο η δουλεια,η ασφαλεια που μπορει να νοιωθουν,η προσωπικοτητα του καθε αντρα.Οταν περασουν τα 40.τις νοιαζει μονο η πουτσα.Κυριως οι παντρεμενες που το παιζουν κυριες.Αυτες ειναι λυσασμενες.

Συνοπτικό, σαφές, και κυρίως ουσιώδες !!!  :hi: :hi:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Οσον αφορα τις ψευτογυναικες απατεωνισες υποκριτριες (δηθεν κανονικες γυναικες) που ψαχνουν θυματα για ψευτο-σχεσεις και ψευτο-γαμους.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ 100% Χ 1000%
=====================
Γι'αυτο ολες ψαχνουν καποιον με πολυ χρημα για να τις λυσει τα προβληματα τους.
Και ας ειναι πατσαβουρης - σκατας  η' με το ενα ποδι στον ταφο.
Και οσο λιγοτερο σεξ και οσο πιο ανικανος και με μικρο πουτσο ο μαλακας τοσο πιο ευκολα και ξεκουραστα ειναι τα λεφτα.....
Για το σεξ δεν τις ενφδιαφερει καθολου,δεν ειναι σαν εμας......ειναι το αντιθετο απο τους αντρες.

Οι σωστες και αληθινες γυναικες γινονται πορνες....πουτανες.....ιεροδουλες...αφεντρες.....πορνοσταρ.....
SEX PROS.....
Ειναι διαθεσιμες,δεκτικες,ερωτικες,σεξουαλικες,ετοιμες για ολα και τα κανουν ολα.....σε περιμενουν με τα εσωρουχα στο κρεβατι για να ικανοποιησουν τις φαντασιωσεις σου,χωρις σχεσεις-γαμους-συμβολαια-αιτησεις και παρακαλια και αλλες τετοιες εμετικες ιστοριες για μαλακες.....
Αγαπουν το το σεξ και ξερουν πολλα γι'αυτο,οπως και οι σωστοι ΑΝΤΡΕΣ δηλαδη......

Το θεμα ειναι να βρουμε τις σωστες γυναικες

Γιατι πρεπει να ξερουμε για ποιες γυναικες μιλαμε.

Οταν αναλυεις κατι πρεπει να ξερεις τι ακριβως ειναι αυτο.

Ο αληθινος ανθρωπος αναγνωριζει την αληθεια....

Βεβαιως υπαρχει και η ελευθερια σε ολα......
Αν ο αλλος θελει και γουσταρει να ειναι μαλακας-μπουλης-ηλιθιος-αγαμητος δικο του προβλημα αλλα ολοι αυτοι να ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΝΕ να λενε οτι εμει ειμαστε καλυτεροι απο τους καλυτερους επειδη στην ψευτο-κοινωνια που ζειτε οι μαλακες και οι μπουληδες που δεν γαμανε παιρνουν παρασημο και τιτλο ανδρειας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Έχεις ψαχτεί αν πάσχεις από κάποια μορφή παραληρήματος,ή τέλος πάντων από κάποια παρεμφερή ψυχική νόσο;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις ψαχτεί αν πάσχεις από κάποια μορφή παραληρήματος,ή τέλος πάντων από κάποια παρεμφερή ψυχική νόσο;
Σας εκανα την τιμη να γραψω κατι πολυ χρησιμο για εσας,μην το παρατραβας με αηδιες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Σας εκανα την τιμη να γραψω κατι πολυ χρησιμο για εσας,μην το παρατραβας με αηδιες.
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με πουτάνες,έστω τις φτηνές του ''δεκάρικου'',άντε που και που του ''εικοσάρικου'',αλλά δεν περηφανεύομαι κιόλας γι'αυτό... Είμαι βέβαιος δε ότι την πιο ακριβοπληρωμένη πουτάνα στον κόσμο να μου φέρεις,το πολύ-πολύ να νοιώσω μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και ηδονή,αλλά μετά απ'αυτά το ψυχικό κενό παραμένει!Πώς να το κάνουμε τώρα,οι πουτάνες δεν είναι πανάκεια και γιατρειά,ασπιρίνες για προσωρινή ανακούφιση είναι,και τίποτα παραπάνω...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με πουτάνες,έστω τις φτηνές του ''δεκάρικου'',άντε που και που του ''εικοσάρικου'',αλλά δεν περηφανεύομαι κιόλας γι'αυτό... Είμαι βέβαιος ότι την πιο ακριβοπληρωμένη πουτάνα στον κόσμο να μου φέρεις,το πολύ-πολύ να νοιώσω μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και ηδονή,αλλά μετά απ'αυτά το ψυχικό κενό παραμένει!Πώς να το κάνουμε τώρα,οι πουτάνες δεν είναι πανάκεια και γιατρειά,ασπιρίνες για προσωρινή ανακούφιση είναι,και τίποτα παραπάνω...

Μαλλον πρεπει ολοι εσεις που διαβαζετε το θεμα να γραψετε 1000 φορες ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Η μαλλον ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβε κατι τοσο απλο?

Επειδη οι πουτανες σας προσφερουν το σωμα τους και σας ικανοποιουν χωρις ορους και προυποθεσεις και δεν σας κοροιδευουν και δεν σας εξαπατουν δεν ειναι ανθρωποι και δεν ειναι γυναικες....?

Και αν δεν ειναι γυναικες τι ειναι?
Κουζινα-ψυγειο-πλυντηριο?

Ολη η ουσια αναμεσα σε αντρα και γυναικα ειναι αυτο που λεμε ΧΗΜΕΙΑ.

Οι πουτανες ειναι 100% διαθεσιμες γυναικες κατι που δεν θα ειναι ποτε οι δηθεν κανονικες.
Αν αυτο σας δυσκολευει τι να πω....εχετε καποιο προβλημα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΥΕΣΑΙ?

Φοβασαι κατι?

Ζεις υπο ορους ψευτο-κοινωνιας η' εισαι ελευθερο πνευμα - ελευθερος ανθρωπος - αντρας με αρχιδια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλλον πρεπει ολοι εσεις που διαβαζετε το θεμα να γραψετε 1000 φορες ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Επειδη οι πουτανες σας προσφερουν το σωμα τους και σας ικανοποιουν χωρις ορους και προυποθεσεις και δεν σας κοροιδευουν και δεν σας εξαπατουν δεν ειναι ανθρωποι και δεν ειναι γυναικες....?

Ολη η ουσια αναμεσα σε αντρα και γυναικα ειναι αυτο που λεμε ΧΗΜΕΙΑ.
Eσυ γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ 5-10-20 λεπτων με μια πουτανα,θα σε αφησει ανικανοποιητο;Εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το να τραβηξεις μια μαλακια.Συγκρινε ενα στα γρηγορα με μια γκομενα,με το 5 λεπτο κενο γαμησι με μια πουτανα.Απιστευτη η διαφορα.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Eσυ γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι το σεξ 5-10-20 λεπτων με μια πουτανα,θα σε αφησει ανικανοποιητο;Εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το να τραβηξεις μια μαλακια.Συγκρινε ενα στα γρηγορα με μια γκομενα,με το 5 λεπτο κενο γαμησι με μια πουτανα.Απιστευτη η διαφορα.

Εχεις την επιλογη αν δεν ικανοποιηθεις με την πρωτη γυναικα που εσυ διαλεξες να διαλεξεις μια αλλη και αν δεν ικανοποιηθεις ουτε με αυτη τοτε να διαλεξεις μια τριτη και μια τεταρτη.
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ - ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι ειναι θεμα χρονου που δεν υπαρχει κιολας και οχι θεμα πραξεων...η' καταστασεων κλπ
Λαθος..........

Η μαλακια ειναι αλλη ιστορια.....γιατι ειναι ατομικη πραξη και ικανοποιεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πουμε εισαι εξω απο ενα μαγαζι που εχει 5 διαφορετικα αυτοκινητα με την ιδια τιμη.

Στο ενα απο τα 5 υπαρχει μια ουρα 10 ατομων που θελουν να το αποκτησουν. Εσυ ποιο θα θελησεις να παρεις?πιθανων να διεκδικησεις αυτο που θελουν οι δεκα και αν το παρεις να νιωσεις ο καλυτερος οτι νικησες τους αλλους 10. Θεμα επιβεβαιωσης λοιπον.

Ετσι ειναι και οι ερωτικες σχεσεις.Αντρες γυναικες θα διεκδικησουμε και θα θελουμε αυτο που θα μας επιβεβαιωσει οτι αξιζουμε. Ενας αντρας πχ μια ομορφη γυναικα θα πει της την πεφταν ολοι αλλα εγω ημουν ο μαγκας που την εριξα ή οι γυναικες του καθονταν πολλες αλλα εγω ημουν η μαγκισα που ερωτευτηκε.

Οποτε ο καθενας απο εμας εχει ενα προιον που το πουλαει(τον εαυτο του). Αρκει να κανει καλο μαρκετιγκ.Για το καλο μαρκετιγκ παιζει ρολο το προιον αλλα και πως το πασαρεις. Πχ μια ωραια κοπελα της ταξης 8/10 μπορει να πασαριστει και 10/10 αν ξερει να πουλαει καλα τον εαυτο της ενω μια αλλη 8/10 μπορει να τη δει ο αλλος 6/10 αν δεν παρουσιαζεται καλα. Το ιδιο και οι αντρες.

Για αυτο καμια φορα το φτυσιμο πουλαει, λεει ο αλλος-η για να με φτυνει εχει πολλες επιλογες.

Σιγά μη γουστάρουν οι άντρες μία γκόμενα επειδή τη θέλουν πολλοί άντρες.Οι άντρες ακούνε τον πούτσο τους.Αμα ο πόιτσος λέει όρμα ορμάνε.Δεν κάθονται να ασχοληθούν με το τι λένε τα άλλα αρσενικά.Αυτό το κάνουν οι γυναίκες που δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ την πραγματική τους αξία στην αγορά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Μην σου πω ότι πολλές φορές είναι και καλύτερη...  :(

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
1.Μαλλον πρεπει ολοι εσεις που διαβαζετε το θεμα να γραψετε 1000 φορες ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

2.Ολη η ουσια αναμεσα σε αντρα και γυναικα ειναι αυτο που λεμε ΧΗΜΕΙΑ.

Οι πουτανες ειναι 100% διαθεσιμες γυναικες κατι που δεν θα ειναι ποτε οι δηθεν κανονικες.
Αν αυτο σας δυσκολευει τι να πω....εχετε καποιο προβλημα.

3.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΥΦΑΝΕΥΕΣΑΙ?

Φοβασαι κατι?

Ζεις υπο ορους ψευτο-κοινωνιας η' εισαι ελευθερο πνευμα - ελευθερος ανθρωπος - αντρας με αρχιδια?
Αν και το έχουμε... γαμήσει το thread,και αυτά έχουν συζητηθεί εκτενώς και σε άλλα,θα πω την άποψή μου:
1.Γιατί βάζεις στο... στόμα μου λόγια που δεν είπα;Ίσα-ίσα που τις εκτιμούμε και τις σεβόμαστε για το ομολογουμένως δύσκολο,και όχι πάντοτε καλοπληρωμένο έργο τους.Στη δική μου ιδιοσυγκρασία δεν μπορώ να κάνω σεξ με κάποια που δεν με γεμίζει ως γυναίκα με αυτό που εκπέμπει,τουλάχιστον στο σαλονάρισμα,και έχω απορρίψει ''μουνάρες'' κατά κοινή ομολογία εκδιδόμενες γι'αυτόν τον λόγο.
2.Ακριβώς αυτό συνιστά την επιτυχία στο σεξ,κι όχι ένα ζευγάρι ωραία βυζιά ή ένας ψηλός και γυμνασμένος κώλος,των οποίων ο  ρόλος εξαντλείται σχετικά γρήγορα,όσο δηλαδή χρειάζονται για το αρχικό ερέθισμα.Τώρα αν είναι ουσιαστικά και όχι επαγγελματικά 100% διαθέσιμες,ζήτησε από μία που την ξέρεις καιρό και σε εμπιστεύεται,να βρεθείτε σπίτι σου για σεξ,να δούμε τι απάντηση θα πάρεις...
3.Γιατί τύπε μου,''με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου'',αλλά πραγματικός κατακτητής δεν είσαι,όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
3.Γιατί τύπε μου,''με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου'',αλλά πραγματικός κατακτητής δεν είσαι,όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε...

Καλημερα :coffee:

Σοβαρα?

Κανενας δεν ειναι κατακτητης.....γιατι αν αφαιρεσουμε ολα τα λεφτα και τους αφησουμε ολους χωρις ουτε ενα ευρω τοτε καμια γυναικα ουτε καλημερα δεν θα τους πει.

Μην κολλατε ομως σε τετοιες βλακειες.
Εχετε πολλα κολληματα που περιοριζουν την ελευθερια σας.....

Πες οτι βρισκεσαι σε ενα δωματιο με την πιο ωραια γυναικα για ερωτα-σεξ που αυτος ειναι και ο σκοπος για ποιο λογο κολλας στο πως?

Ισα ισα που το παιχνιδι απο εκει αρχιζει πραγματικα και οχι το πως την επεισες.....

Εχεις το ζητουμενο και ποθητο και κολλας στο πως?

Για το πρωτο που γραφεις το 1.....

Πχ σε μια παρεα
===============
Αν πω εγω οτι εχω κανει σεξ με 500 πουτανες και καποιος αλλος πει οτι εχει κανει με 20 γκομενες και καλα.....
Θα μου πει δεν μετραει γιατι ειναι πουτανες..........αρα εγω δεν πηγα με γυναικες.....χαχαχα τι αστειοι που ειναι......οι ηλιθιοι......

Και εγω θα του πω τι φταιω εγω που εσυ εισαι μαλακας και δεν γαμας πουτανες!
Αρα αυτος ειναι και μαλακας και καθολου σοφος γιατι δεν σκεφτηκε αυτο τον απλο τροπο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ενδιαφέρουσα άποψη,δεν την έχω επεξεργαστεί ακόμα...

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σιγά μη γουστάρουν οι άντρες μία γκόμενα επειδή τη θέλουν πολλοί άντρες.Οι άντρες ακούνε τον πούτσο τους.Αμα ο πόιτσος λέει όρμα ορμάνε.Δεν κάθονται να ασχοληθούν με το τι λένε τα άλλα αρσενικά.Αυτό το κάνουν οι γυναίκες που δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ την πραγματική τους αξία στην αγορά.

Εδω φίλε θα διαφωνήσω.Μακάρι να ήταν οπως το περιγράφεις και οι αντρες να ακουγαν μόνο τι τους λέει ο πούτσος τους, οπως λες, και το κεφάλι τους να συμπληρωσω εγώ.

Αντίθετα ομως οι περισοτεροι αντρες αλλα και γυναίκες δεν λειτουργούν ετσι.

Το τι θεωρείται γενικότερα όμορφο, και επιθυμητό, η συνισταμενη δηλαδή της γνώμης των άλλων σίγουρα μας επηρεάζει ατομικά  σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα αν βρεθούν 10 -15 άνθρωποι και σου πούν ότι ένα ρούχο σε κολακεύει ακόμη και αν αρχικά είχες άλλη άποψη είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς και να αλλάξεις γνώμη. Πολύ περισσότερο αν βομβαρδίζεσαι υποσεινήδητα συνεχώς μέσω διαφημίσεων με συγκεκριμένα αισθητικά πρότυπα για διαφημιστικούς - καταναλωτικούς λόγους, πράγμα που συμβαίνει σήμερα.

Ακόμη και σε μικρές "κοινωνιες" παντα υπαρχει ο "γκομενος" η η "γκόμενα" για τους οποίους ολες και ολοι διαγκωνίζονται

Ετσι είναι οι άνθρωποι !!

Ειχα ανοιξει προ καιρού σχετικό θέμα " Η εξέλιξη του γυναικείου προτύπου ομορφιας και οι λογοι της"

Αν θέλεις κοιταξε εδώ:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Πχ σε μια παρεα
===============
Αν πω εγω οτι εχω κανει σεξ με 500 πουτανες και καποιος αλλος πει οτι εχει κανει με 20 γκομενες και καλα.....
Θα μου πει δεν μετραει γιατι ειναι πουτανες..........αρα εγω δεν πηγα με γυναικες.....χαχαχα τι αστειοι που ειναι......οι ηλιθιοι......

Και εγω θα του πω τι φταιω εγω που εσυ εισαι μαλακας και δεν γαμας πουτανες!
Αρα αυτος ειναι και μαλακας και καθολου σοφος γιατι δεν σκεφτηκε αυτο τον απλο τροπο.
Χωρίς να το παραδεχόμαστε,πέφτουμε στην παγίδα του καταναλωτισμού και στο σεξ,σαν τον αντίστοιχο ανταγωνισμό που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά και ξανάρχιζαν τα σχολεία,του τύπου ''ποιός έφαγε περισσότερα παγωτά το καλοκαίρι'',''ποιός έκανε περισσότερα μπάνια'',κ.ο.κ. Σαφώς μέσα από την ποσότητα προκύπτει η ποιότητα,αλλά όχι πάντα,μόνον υπό προϋποθέσεις...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΤΟ  χρημα οπως και να το κανουμε επηρεαζει την σεξουαλικοτητα της γυναικας ,οπως λεει ο νατσο βιταλ,γιατι να μην παω με πουτανες απο δεκαρικο εως χιλιαρικο και βαλε ,να απολαυσω αυτο που θελω,δεν νομιζω να αναφερεται στον καταναλωτισμο αλλα στην ευκολια ,ποικιλια και ανεση .Τωρα η ψυχικη ικανοποιηση και το κενο θα πω το εξης ,αν πας με πουτανες μετα με γκομενες και στην συνεχεια παλι με πουτανες τοτε θα δεις οτι ειναι σχεδον το ιδιο,απλα στις γκομενες χωνεις περισσοτερα  υλικα  και ψυχικα .Βεβαια δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ικανοποιηθεις οπως με μια γκομενα σε ενα μπουρελα του δεκαρικου( αν και αυτο ειναι σχετικο) αν χωσεις περισσοτερα σε ενα κολ γκερλ μια η δυο ωρες αλλαζει πολυ το πραμα.Με λιγα λογια και στις δυο περιπτωσεις οι γυναικες ενδιαφερονται για λεφτα και λιγοτερο για σεξ ,οποτε διαλεγεις και παιρνεις δικη σου η επιλογη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom