Νέα

Τί έλκει τις γυναίκες;; Οι διαφορές ανάμεσα στη γυναικεία και την αντρική έλξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Η αληθεια εκει εξω δεν ειναι παντα έτσι οπως φανταζομαστε. Βλεπω τριγυρω μου τύπους (φανταζομαι και εσεις) που ουτε Θεοι ειναι ουτε χρημα φυσσανε αλλα εχουν ανω του μετριου παρουσιες διπλα τους. Το ιδιο και γνωστοι μου.

Δεν λεω φυσικα οτι το χρημα και η καλη εμφανιση δεν μετρανε αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι πανω σε αυτό. Προφανως μετρανε και αλλα πραγματα που εξιταρουν τις γυναικες.

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
δλδ θα προτιμήσεις κάποιον που δεν πας καθόλου αλλά έχει λεφτά από κάποιον που θεωρείς καλή παρέα ?
δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να γίνει κάποιος άνθρωπος ευτιχησμένος κατά αυτό τον τρόπο  :P
οχι εγω προτιμω τα τεκνα ειπα απλως τι ελκει τη πληοψηφια των γυναικων.Εγω δεν ανοικω σ αυτη κ δε με ενδιαφερουν ουτε οι σχεσεις ουτε ο γαμος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι εγω προτιμω τα τεκνα ειπα απλως τι ελκει τη πληοψηφια των γυναικων.Εγω δεν ανοικω σ αυτη κ δε με ενδιαφερουν ουτε οι σχεσεις ουτε ο γαμος.
Ειστε σιγουρα γυνη;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν λεω φυσικα οτι το χρημα και η καλη εμφανιση δεν μετρανε αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι πανω σε αυτό. Προφανως μετρανε και αλλα πραγματα που εξιταρουν τις γυναικες.
δεν ειναι μονο το χρημα εχεις δικιο
ειναι και οι επιταγες, τα ομολογα, οι μετοχες, οι λιρες, οι πιστωτικες καρτες κλπ που μετρανε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ειναι μονο το χρημα εχεις δικιο
ειναι και οι επιταγες, τα ομολογα, οι μετοχες, οι λιρες, οι πιστωτικες καρτες κλπ που μετρανε
Με την λογικη αυτη,κανεις φτωχος δεν θα πρεπε να εχει γκομενα,η να ηταν παντρεμενος.
Εγω παντως μια χαρα τους βλεπω και γκομενες να εχουν αξιοπρεπεις,και γυναικες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μηπως ο φιλοσοφος σού εδωσε και καποια εξηγηση γιατι δεν χωριζει?
ναι μου το ειπε τυπε
πρωτον γιατι θα χασει τη βολη του ως προς τα καθημερινα (μαγειρεμα, πλυντηριο, σιδερωμα, σκουπισμα) η μανα του εχει πεθανει
και δευτερον για το τι θα πει ο περιγυρος, οικογενεια, γειτονια κλπ
κανει υπομονη παρα το οτι ζει ενα μαρτυριο  :-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με την λογικη αυτη,κανεις φτωχος δεν θα πρεπε να εχει γκομενα,η να ηταν παντρεμενος.
Εγω παντως μια χαρα τους βλεπω και γκομενες να εχουν αξιοπρεπεις,και γυναικες.
πραγματικα φτωχος δηλαδη χωρις καθολου φραγκα εννοειται οτι κανεις δεν εχει γκομενα, κι αν βρει το πολυ σε ενα μηνα θα τον εχει στειλει η αλλη
τωρα οι παντρεμενοι οταν παντρευτηκαν δεν ηταν σε απολυτη ενδεια, τωρα στην κριση ομως που πολλοι εχασαν τη δουλεια τους και δε φερνουν τιποτα σπιτι αντε ρωτα τους πρωτον τι ακουνε καθε μερα και δευτερον απο ποτε τους αφησε η συζυγος να τις αγγιξουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι μου το ειπε τυπε
πρωτον γιατι θα χασει τη βολη του ως προς τα καθημερινα (μαγειρεμα, πλυντηριο, σιδερωμα, σκουπισμα) η μανα του εχει πεθανει
και δευτερον για το τι θα πει ο περιγυρος, οικογενεια, γειτονια κλπ
κανει υπομονη παρα το οτι ζει ενα μαρτυριο   :-
Αυτα τα "τι θα πει ο κοσμος" ειναι αστεια, οι μισοι χωρισμενοι ειναι. Επιπλεον σιγα μην ασχολειται κανενας. Χεστηκανε ολοι.

Οσο για την βολή ειναι μια απαντηση, αλλά δεν βολευεται με μια οικιακη βοηθο?

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι το 99% των γυναικων μας πρηζετε τα σηκωτια για αποκατασταση.
ναι το 99% των γυναικων που γνωριζεις προφανως.Αυτες που δεν θελουν αποκατασταση δεν ειναι στην αγορα και παραμενει ενα σγνωστο ποσοστο αλλα υπαρχει.μικρο ομως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εγω παντως εχω και προσωπικο παραδειγμα για αυτο που ζητανε οι γυναικες
ας πουμε πως εχω εναν αλλο φιλο
ας πουμε πως οσο ηταν φοιτητης και ανεργος δεν τον κοιταζε ουτε θηλυκη γατα
ας πουμε οτι αυτος ο φιλος μου βρηκε προσφατα μια καλη δουλεια, μια παρα πολυ καλη δουλεια
με πολυ καλο μηνιαιο μισθο (πανω απο 2.000 ευρα) και κοινωνικη καταξιωση (αυτο που λεμε ευγενες επαγγελμα)
ας πουμε επισης οτι τον τελευταιο χρονο του εχουν κανει 10 προξενια και του την εχουν πεσει και 3-4 γκομενες απο μονες τους
τον ιδιο ανθρωπο, απλως οταν βρηκε τη δουλεια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
εγω παντως εχω και προσωπικο παραδειγμα για αυτο που ζητανε οι γυναικες
ας πουμε πως εχω εναν αλλο φιλο
ας πουμε πως οσο ηταν φοιτητης και ανεργος δεν τον κοιταζε ουτε θηλυκη γατα
ας πουμε οτι αυτος ο φιλος μου βρηκε προσφατα μια καλη δουλεια, μια παρα πολυ καλη δουλεια
με πολυ καλο μηνιαιο μισθο (πανω απο 2.000 ευρα) και κοινωνικη καταξιωση (αυτο που λεμε ευγενες επαγγελμα)
ας πουμε επισης οτι τον τελευταιο χρονο του εχουν κανει 10 προξενια και του την εχουν πεσει και 3-4 γκομενες απο μονες τους
τον ιδιο ανθρωπο, απλως οταν βρηκε τη δουλεια

Είτε μετανάστευσε ο φίλος, είτε είναι νταβάς (δεν κολλάει όμως ο μηνιαίος μισθός...).

Τί σκοπεύει να κάνει όμως; Θα "ενδώσει"; Ή θα απαξιώσει; Τί λες;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είτε μετανάστευσε ο φίλος, είτε είναι νταβάς (δεν κολλάει όμως ο μηνιαίος μισθός...).

Τί σκοπεύει να κάνει όμως; Θα "ενδώσει"; Ή θα απαξιώσει; Τί λες;
ο φιλος ουτε μεταναστευσε ουτε ειναι νταβας
μενει ελλαδα και δουλευει ελλαδα και ο μισθος ειναι ακριβως αυτος που ειπα, 2000 το μηνα
δεν ξερω τι θα κανει, ειναι υπο σκεψη
στη θεση του δε θα "ενεδιδα"
ειναι προφανες οτι δεν τον πλησιασε καμια για αυτο που ειναι αλλα για αυτα που βγαζει
διοτι αν ηταν αλλιως θα τον πλησιαζαν και πριν 2 και πριν 5 και πριν 10 χρονια  ;)
εγω θα εριχνα ακυρο στα βρωμομουνα και θα τα ετρωγα με τις μποτανες  :rockon:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337