Επισκέπτης
προτείνατε χρήσιμες εφαρμογές γενικο΄ενδιαφέροντος
έχω το fuelgr που μου δείχνει όλα τα βενζιννάδικα της περιοχής με τις τιμές τους
δε ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές δε το το έχω τσεκάρει
έχω το καιρός,εφαρμογή που δείχνει τον καιρό στο σημείο που β΄ρισκομαι
έχω μια πυξίδα για την αλητεία
έχω το faceapp και ένα soundmeter
να κοτσαρεις κ την ελληνικη γραμματικη αμεσα..προτείνατε χρήσιμες εφαρμογές γενικο΄ενδιαφέροντος
Στα αρχίδια μας!!Δεν είναι εφαρμογή αλλά εφαρμόζεται στο θεματάκι σου.έχω το fuelgr που μου δείχνει όλα τα βενζιννάδικα της περιοχής με τις τιμές τους
δε ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές δε το το έχω τσεκάρει
έχω το καιρός,εφαρμογή που δείχνει τον καιρό στο σημείο που β΄ρισκομαι
έχω μια πυξίδα για την αλητεία
έχω το faceapp και ένα soundmeter
Σωστη και ενημερωμενη, ευγε !!!Εγω εχω το monitor your weight και aktiBMI για καταγραφη της ημερισιας απωλειας λιπους. Εχω το couch to 5k που σε βαζει να τρεχεις μιση ωρα με διαλειμματακια. Εχω το female fitness για ασκησεις με το σωμα του βαρους στο σπιτι.
Εχω zedge για ringtones και wallpapers. Faceapp φυσικα, groupon, greek tv, netflix, tiny scanner για να σκαναρω τα εγγραφα μου, shazam για να αναγνωριζω οποιο τραγουδι δε ξερω και μαρεσει, uber φυσικα γτ εδω εχουμε! Φυσικα lady pill reminder να μου θυμιζει ποτε να παιρνω τα αντισυλληπτικα μου, spotify για μουσικουλα και clean master για τα cookies και τους ιους. Εχω app του πανεπιστημιου και oyster app για την εισοδο στο μετρο. Επισης εχω Gp app για να κλεινω τα ραντεβου στο γιατρο σε ενα 1 λεπτο. Τελος διαφορες τραπεζες και social media.
ζωη δεν εχεις,ουτε καμια σοβαρη ψωλη να σε οργωνει οποτε κλαφτα χαραλαμπε..Εγω εχω το monitor your weight και aktiBMI για καταγραφη της ημερισιας απωλειας λιπους. Εχω το couch to 5k που σε βαζει να τρεχεις μιση ωρα με διαλειμματακια. Εχω το female fitness για ασκησεις με το σωμα του βαρους στο σπιτι.
Εχω zedge για ringtones και wallpapers. Faceapp φυσικα, groupon, greek tv, netflix, tiny scanner για να σκαναρω τα εγγραφα μου, shazam για να αναγνωριζω οποιο τραγουδι δε ξερω και μαρεσει, uber φυσικα γτ εδω εχουμε! Φυσικα lady pill reminder να μου θυμιζει ποτε να παιρνω τα αντισυλληπτικα μου, spotify για μουσικουλα και clean master για τα cookies και τους ιους. Εχω app του πανεπιστημιου και oyster app για την εισοδο στο μετρο. Επισης εχω Gp app για να κλεινω τα ραντεβου στο γιατρο σε ενα 1 λεπτο. Τελος διαφορες τραπεζες και social media.
Να σου προτείνω ένα λεξικό τύπε;;;;;!!!προτείνατε χρήσιμες εφαρμογές γενικο΄ενδιαφέροντος
Να σου προτείνω ένα λεξικό τύπε;;;;;!!!
χρειαζόμαστε app bourdela.com
Σωστη και ενημερωμενη, ευγε !!!
Βγάλε τα παπάρια σου απο τον κώλο σου και βάλε το λεξικό.σου προτείννω να πάρεις τα παπάρια μου