Νέα

Έχετε προσπαθήσει να κάνετε σεξ με συνάδελφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekm7530
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
150
Πόντοι
0
αν εχω βαρεσει μαλακια για συναδερφισσες μετραει ή να παω σε αλλο νημα;

ε τωρα μη χαλας τη πιατσα.αφου μπηκες εδω,πεστα ολα!!

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
239
Πόντοι
20
Η διαφορά είναι ότι εδώ υπάρχει έρως... αλλά πάει πολύ αργά... σαν παντρεμένη πρέπει να έχει τις ασφάλειές της, ότι δεν τη συζητάνε στο γραφείο, για μένα ότι δεν το συζητάω με άλλους κλπ. Λέω, τώρα μπορεί να πάρει και χρόνο μέχρι να βρεθούμε μόνοι.... τι λέτε εσείς;
Αν υπάρχει έρως και με δεδομένο ότι είναι παντρεμένη, πρόσεχε μην πληγωθείς.
Οι γυναίκες άλλα σκέφτονται, άλλα αισθάνονται και άλλα πράττουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.718
Πόντοι
2.356
Αν υπάρχει έρως και με δεδομένο ότι είναι παντρεμένη, πρόσεχε μην πληγωθείς.
Οι γυναίκες άλλα σκέφτονται, άλλα αισθάνονται και άλλα πράττουν.

Η δική μου ταπεινή άποψη είναι ότι με παντρεμένες δεν θα πρέπει να μπλέκει κάποιος. Γιατί τα πράγματα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα - ειδικά στον εργασιακό χώρο...

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
26
Like
9.092
Πόντοι
3.446
Όχι. Παρόλο που αρκετές είναι και πολύ όμορφες αλλά και με πολύ καλό χαρακτήρα. Για την ώρα αντιστέκομαι, κρατάω χαρακτήρα.. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα..:cheesy:
Το να μπερδεύεις πάντως τα προσωπικά με τα επαγγελματικά στον ίδιο χώρο εργασίας είναι περίπλοκο θέμα. Γνωρίζω περιπτώσεις που κατέληξαν σε καλό happy end και έκαναν οικογένεια -παιδιά κλπ , αλλά και πολλές περιπτώσεις που έγινε ο κακός χαμός.

Kang ho

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
282
Πόντοι
21
Γειά σάς φίλοι μου έχετε στην δουλειά σας συνάδελφο που να την βλέπετε και να καυλωνετε τέρμα πόσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να την γαμησετε και πόσοι το έχετε καταφέρει.
Να ξέρεις ότι υπάρχουν επιπτώσεις μετά αν χωρίσεις και είστε στην ίδια δουλειά κάθε μέρα

Vag o mastoras

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
0
Παντως εμενα μου εκανε καλο ....... και εξηγουμαι:
Ο υπαλληλος της επιχειρησης της γυναικας μου πηδηξε την γυναικα.... εγω τους εκανα τσακωτους , την χωρισα και απο τοτε περναω ζαχαρη ( γιατι ουτως η αλλως ηταν τελειωμενη κατασταση απλα εψαχνα την αφορμη).
Ασε που ανακαλυψα το bourdela.com και ενα σωρο αλλα πραγματα που μεχρι τωρα δεν τα ηξερα καν .
Αυτο που θελω να πω μαγκες ειναι οτι πηδατε χωρις ελεος , ειτε ειναι συναδελφος ειτε η θεια της γειτονιας , ολο και κατι καλο βγαινει μετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom