Νέα

Σεξ στην θάλασσα : Μύθοι και πραγματικότητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Τον εχω παιξει 5-6 φορες με θεα γυμνιστριες που ερχονται πρωι-πρωι στην παραλια που κολυμπαω. Οχι οτι βλεπω και πολλα πραγματα γιατι ειμαι σε καποια αποσταση απο την αμμουδια, αλλα και μονο με την ιδεα οτι η αλλη εχει βγαλει το μουνι της εξω σε φτιαχνει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Με διαλλειματακια γίνεται η δουλειά
Ρε τύπε πως γίνεται αυτό?
Θες βατραχάνθρωπο γκόμενα...
Και μέχρις στιγμής καμμία δεν έχει βγάλει το συγκεκριμένο σχολείο....
Μπούκι,αναπνοή,μπουκι,αναπνοή,μπούκι,αναπνοή,μπούκι,αναπνοή....
Μετά θα την πας για αποσυμπίεση αν επιβιώσει....

:confused:

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81

χαχαχ οχι δεν ειχε βγαλει κανενα ειδικο σχολειο...δεν μιλησα για χυσιμο προφανως...αλλα για την αισθηση του τσιμπουκιου μεσα στο νερο

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346

Μπορεί να ηταν ΟΥΚας η γκομενα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Μπορεί να ηταν ΟΥΚας η γκομενα
Δεν κανουν μπούκια αυτοι τύπε.

Seth Meyers Reaction GIF by Late Night with Seth Meyers

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Τι μικρόβιο τύπε??
Πάνε πολλά χρόνια - θα σου πω αυτά που θυμάμαι:
Η κοπέλα «έβγαζε» άφθονα ΠΡΑΣΙΝΑ υγρά που μυρίζανε ΑΠΑΙΣΙΑ!
Έκανε πολύ καιρό να ξεμπλέξει.

Εμένα μου «κάθησε» στον προστάτη και τρόμαξα να καθαρίσω με ταλαιπωρίες, πόνους στα αρχίδια, αλλοίωση του σπέρματος (από ομοιόμορφο άσπρο έγινε σαν ασπράδι ωμού αυγού ανακατεμένο με πύον) και καψίματα μετά την εκσπερμάτωση ή μετά το κατούρημα ένιωθα σαν να κατουράω ξυράφια.
Ο γιατρός μου είπε ότι ο προστάτης είναι το πιο δύσκολο όργανο για να καθαρίσει επειδή αιματώνεται πάρα πολύ λίγο και είναι δαιδαλώδης σαν σφουγγάρι. Όπου δεν πάει αίμα δεν πάνε και τα αντιβιωτικά.
Αυτά για μερικούς που έχουνε την νοοτροπία «έλα μωρέ και να κολλήσω παίρνω μια αντιβιωσούλα και καθάρισα»!
Αυτό ισχύει:
ΑΝ το καταλάβεις (πολλές φορές είσαι ασυμπτωματικός και το παθογόνο σου προκαλεί ήπια αλλά χρόνια φλεγμονή που σε υπονομεύει αργά αλλά σταθερά - πολλές φορές και μη-αναστρέψιμα)
ΑΝ σου βρούνε το παθογόνο (πολλοί γιατροί και μικροβιολόγοι δεν ξέρουν την τύφλα τους)
ΑΝ το πιάσει το φάρμακο (αν μιλάμε για πολυ-ανθεκτικό παθογόνο την πάτησες)
ΑΝ δεν έχεις παρενέργειες (που δεν είναι και λίγες)

Αλλιώς μπορεί να μείνεις με το παθογόνο ή (χειρότερα) τις συνέπειές του για πάντα!
Και αυτό είναι πολύς καιρός!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Το χύσιμο μέσα στο νερό είναι φανταστική αίσθηση. Ακόμα καλύτερη αν λίγο νωρίτερα έχεις χέσει στην παραλία και είσαι ακόμη πιο ξαλαφρωμενος.

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
Στην αμμουδιά τύπε, μπορεί να μπουν κόκκοι της άμμου σε οποιαδήποτε τρύπα του κορμιού. Πολύ άβολα.
Στη θάλασσα είναι υπέροχα. Το έχω κάνει, μέσα στο νερό, σε ερημική παραλία, μέρα μεσημέρι. Θυμάμαι που έβλεπα τα σπέρματα να κολυμπούν, ωσάν γυρίνοι, πάνω στα κυματάκια...
Πετσέτα ή ψάθα οπωσδήποτε στην άμμο. Το έχω κάνει αρκετές φορές και στην άμμο και στο νερό.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925

Εμένα μου «κάθησε» στον προστάτη και τρόμαξα να καθαρίσω με ταλαιπωρίες, πόνους στα αρχίδια, αλλοίωση του σπέρματος (από ομοιόμορφο άσπρο έγινε σαν ασπράδι ωμού αυγού ανακατεμένο με πύον) και καψίματα μετά την εκσπερμάτωση ή μετά το κατούρημα ένιωθα σαν να κατουράω ξυράφια.
................................

Αλλιώς μπορεί να μείνεις με το παθογόνο ή (χειρότερα) τις συνέπειές του για πάντα!
Επιβεβαιωμένα έφταιγε το σεξ στο νερό ? Δλδ στην παραλία ή όταν απλώς κολυμπούσατε πόσο πιο ντυμένοι είσασταν ?
Σαφώς και όταν ανοίξουν τα χείλια ενώ γαμιέται θα εισχωρήσει νερό και ότι άλλο παθογόνο υπάρχει, αλλά όταν απλώς κολυμπάει μια γυναίκα είναι πάντα μα πάντα σφραγισμένα ? Οχι βέβαια ! Και απλώς κολυμπώντας πάλι μπορεί να εισχωρήσει. Με το σεξ αυξάνεις πιθανότητες.
Περισσότερο επικίνδυνη είναι η άμμος. Και μαγιό να φοράς μια χαρά πάει και χώνεται.
Στον δε άντρα είτε γαμάει είτε κολυμπάει το ίδιο εκτεθειμένο είναι ...εκτός αν κολυμπάει Μάρτιο οπότε θα σου έχει πάει στο στομάχι

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω για κολπίτιδες κλπ ασθένειες, ούτε το κόλλημα ισχύει, αφού αν χαλαρώσεις ξεκολλάς. Το έχω κάνει 100+ φορές μέχρι και στην παραλία το Αστέρα. Οταν έχει πολύ κόσμο για ξεκάρφωμα πέφτει λίγο γέλιο, κουβέντα ...αλλά από κάτω γίνεται δουλειά.
μετα απο αυτο το post τα μελη του νηματος «ματι παντου» εχουν φυγει για αγορα μασκας τελευταιας τεχνολογιας και καμερας gopro.:confused:

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.626
Πόντοι
17.436
να γαμάς εκεί που έχουν κατουρήσει γέροι και γριές πραγματικά ειδυλλιακό :confused:

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
μετα απο αυτο το post τα μελη του νηματος «ματι παντου» εχουν φυγει για αγορα μασκας τελευταιας τεχνολογιας και καμερας gopro.:confused:
αυτά τα πιτσιρίκια με τις μασκες , ειναι ανυπόφορα. Πρέπει να απαγορευτούν όπως ο ρακέτες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Σαν ιδέα καλό, στην πράξη λίγο άβολο.
Στα ρηχά οκ, κάτι γίνεται, στ'ανοιχτά παλεύεις να κρατηθείς στην επιφάνεια.
Από τριβή με τα νερά αίσθηση μηδέν σχεδόν.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Επιβεβαιωμένα έφταιγε το σεξ στο νερό ?
Σίγουρα. Μέχρι την «πράξη» ποτέ δεν είχε πρόβλημα κανένας από τους δυο μας.
Την επομένη μέρα άρχισαν τα τρεχάματα. Πρώτα για αυτήν. Αργότερα και με εμένα.

Δλδ στην παραλία ή όταν απλώς κολυμπούσατε πόσο πιο ντυμένοι είσασταν ?

Κολυμπούσαμε γυμνοί. Ξεκίνησε και τελείωσε μέσα στο νερό.

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20

Ο γιατρός μου είπε ότι ο προστάτης είναι το πιο δύσκολο όργανο για να καθαρίσει επειδή αιματώνεται πάρα πολύ λίγο και είναι δαιδαλώδης σαν σφουγγάρι. Όπου δεν πάει αίμα δεν πάνε και τα αντιβιωτικά.
Αυτά για μερικούς που έχουνε την νοοτροπία «έλα μωρέ και να κολλήσω παίρνω μια αντιβιωσούλα και καθάρισα»!
Αυτό ισχύει:
ΑΝ το καταλάβεις (πολλές φορές είσαι ασυμπτωματικός και το παθογόνο σου προκαλεί ήπια αλλά χρόνια φλεγμονή που σε υπονομεύει αργά αλλά σταθερά - πολλές φορές και μη-αναστρέψιμα)
ΑΝ σου βρούνε το παθογόνο (πολλοί γιατροί και μικροβιολόγοι δεν ξέρουν την τύφλα τους)
ΑΝ το πιάσει το φάρμακο (αν μιλάμε για πολυ-ανθεκτικό παθογόνο την πάτησες)
ΑΝ δεν έχεις παρενέργειες (που δεν είναι και λίγες)

Τριχομοναδα δλδ η γονορροια.... Τα πιθανότερα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom