Πολύ χαβαλές !!!
άλλος γλείφει τα βράχια.
Και τι σε χαλαει εσενα που γλυφουμε τα βραχια?
Φαε καθε μερα σπιτι αναλατα και μετα ελα να κανεις τον εξυπνο.
Πολύ χαβαλές !!!
άλλος γλείφει τα βράχια.
Εχεις δη τι χρωμα γινεται το σπερμα σε βαθος 35 μετρων ;;;;;;;;;;;;;'εχεις δει σπέρμα να κολυμπάει στο νερό;
ρε φιλε με μπουκάλες έπαιζες μαλακια σε βάθος 35 μέτρον ?άλλο και τούτοΕχεις δη τι χρωμα γινεται το σπερμα σε βαθος 35 μετρων ;;;;;;;;;;;;;
το εχετε δοκιμασι ινε τελιο
Αχχ , ποσο μου λειψανε αυτα τα θρεντς...
Τα θρεντς , χυνω απο δω , χυνω απο κει ..
αμα αρχίσουμε τωρα δεν θα τελειώσουμε ποτε....αλλα δεν αντεχω.΄΄΄τρανς με το μεγαλύτερο γατακι''
Γεια σου tomahok.το "κομμωτηρια που γαμας"?
εδω ειμαι!!!!τωρα ειναι χειμωνας και αν και καμια φορα κολυμπαω ση θαλασσα.απο το κρυο σφιγγει ο κωλος και δεν βγαινει το σκατο.αλλα το καλοκαιρακι το χεσιμο στη θαλασσα ειναι σκετη απολαυση!ο άλλος που χέζει στην θάλασσα .
εδω ειμαι!!!!τωρα ειναι χειμωνας και αν και καμια φορα κολυμπαω ση θαλασσα.απο το κρυο σφιγγει ο κωλος και δεν βγαινει το σκατο.αλλα το καλοκαιρακι το χεσιμο στη θαλασσα ειναι σκετη απολαυση!
εδω ειμαι!!!!τωρα ειναι χειμωνας και αν και καμια φορα κολυμπαω ση θαλασσα.απο το κρυο σφιγγει ο κωλος και δεν βγαινει το σκατο.αλλα το καλοκαιρακι το χεσιμο στη θαλασσα ειναι σκετη απολαυση!
με τη διαιτα που κανω (μονοφαγια) και εχασα 23 κιλα πολλες φορες εχω δυσκηλια.προχτες αναγκαστηκα να βαλω ενα κλισμα.δεν μπορουσα να χεσω 4 μερες.καταχεσα το μπανιο!πολυ σκατο!το 1994 ειχα παει να χεσω στην πισινα του πανεπηστημιου αλλα απειλησαν οτι θα με διωξουν αν το κανω!
Μου έλειψαν τα θρυλικά posts σου.
Εύχομαι να ζεστάνει ο καιρός, έτσι ώστε να μπορείς να χέζεις στη θάλασσα που τόσο σου αρέσει. Αν δε μπορέσεις, πήγαινε σε καμιά θερμαινόμενη πισίνα ή κάνε ένα ζεστό μπάνιο σπίτι. Χέστα όλα λέμε. Μην κολλάς πουθενά.
Να ρωτήσουμε τα ψάριατο εχετε δοκιμασι ινε τελιο
Μ' αρέσει να κλάνω στη δερμάτινη καρέκλα του γραφείου!