Νέα

Σεξ στη θάλασσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δεν εχω χυσει ποτε στο νερο.εχω γαμισει πολλες φορες στο νερο.συνηθως στη σαουνα ή σε καποια λιμνη.αλλα προτιμαω να χυνω μεσα στο μουνακι απο το να βγαινω και να χυνω στο νερο!παντος καλο ακουγεται!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εγω δεν εχω χυσει ποτε στο νερο.εχω γαμισει πολλες φορες στο νερο.συνηθως στη σαουνα ή σε καποια λιμνη.αλλα προτιμαω να χυνω μεσα στο μουνακι απο το να βγαινω και να χυνω στο νερο!παντος καλο ακουγεται!

Δοκιμασέ το να μας πεις περιμένουμε με αγωνία :new_shocked:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δοκιμασέ το να μας πεις περιμένουμε με αγωνία :new_shocked:
σιγα μη βγω απο το μουνακι την ωρα που χυνω για να χυσω στο νερο!μου αρεσει πιο πολυ να χυνω μεσα στο μουνακι!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
σιγα μη βγω απο το μουνακι την ωρα που χυνω για να χυσω στο νερο!μου αρεσει πιο πολυ να χυνω μεσα στο μουνακι!
Δεν σου είπα να πας με το γκομενάκι.Για παράδειγμα αν πας για ψάρεμα μέχρι να τσιμπήσει το ψάρι τραβάς και μια για να δεις πως είναι. :o Έτσι για να περάσει η ώρα βρε αδελφέ.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δεν σου είπα να πας με το γκομενάκι.Για παράδειγμα αν πας για ψάρεμα μέχρι να τσιμπήσει το ψάρι τραβάς και μια για να δεις πως είναι. :o Έτσι για να περάσει η ώρα βρε αδελφέ.
Mη του δίνεις ιδέες! Θα ανοίξει θέμα "βαράτε μαλακία την ώρα που ψαρευετε?" κι αντε μετά να πείσουμε τους εαυτούς μας οτι το forum δεν πάει κατα διαόλου.

εχω γαμισει πολλες φορες στο νερο.συνηθως στη σαουνα ή σε καποια λιμνη.
Όσο για την σάουνα με νερό... μάλλον ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας - όπως και τα υπόλοιπα φυσικά. Τελικά υπάρχουν 29χρονοι που ακόμη η πιο συγκλονιστική ερωτική εμπειρία τους είναι να χύνουν στην παλάμη τους. Κρίμα ρε γμτ... κρίμα!

Επισκέπτης

Υπαρχει και πιο απλη λυση βρε stranger...

Μπορει να παει με τη γκομενα στη παραλια και να της τραβηξει ενα γρηγορο μεσα στο νερο.Τα χοντρα να φυγουνε στο νιμου και τα απομειναρια στο νερο μεσα.Ετσι θα καταλαβει τι εννοεις.
Και αν μετα το γαμησι εχει και μια αφοδευση εις το νερον θα ολοκληρωθει η αποψη.

Και μετα κλειδωνονται και τα θρεντς αμα λαχει.. :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ρε βγειτε καμμια βολτα που κολλήσατε στις οθόνες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όσο για την σάουνα με νερό... μάλλον ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας - όπως και τα υπόλοιπα φυσικά. Τελικά υπάρχουν 29χρονοι που ακόμη η πιο συγκλονιστική ερωτική εμπειρία τους είναι να χύνουν στην παλάμη τους. Κρίμα ρε γμτ... κρίμα!
στη Ρωσσια σε ολες της σαουνες εχει μια μικρη πισσινουλα συνηθως 3*4!εκει γαμας πολυ ωραια!εγω τωρα παω ντισκο να καμακωσω.το αν ειναι αυτα που λεω της φαντασιας μου εχω και αρκετους μαρτηρες απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει και με εχουν συναντισει!οποτε δεν χρειαζεται να αποδιξω τιποτα!αντι να καθεσαι να βριζεις πηγαινε σε κανα CG να γαμισεις της γκομενες που εμεις γαμαμε τσαμπα ή΄με 2000 (36 ευρω) ρουβλια υην ωρα!δεν ειμαι πια 29 αλλα 34.απλως 29 εχω τα γεννεθλια μου!

Επισκέπτης
στη Ρωσσια σε ολες της σαουνες εχει μια μικρη πισσινουλα συνηθως 3*4!εκει γαμας πολυ ωραια!εγω τωρα παω ντισκο να καμακωσω.το αν ειναι αυτα που λεω της φαντασιας μου εχω και αρκετους μαρτηρες απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει και με εχουν συναντισει!οποτε δεν χρειαζεται να αποδιξω τιποτα!αντι να καθεσαι να βριζεις πηγαινε σε κανα CG να γαμισεις της γκομενες που εμεις γαμαμε τσαμπα ή΄με 2000 (36 ευρω) ρουβλια υην ωρα!δεν ειμαι πια 29 αλλα 34.απλως 29 εχω τα γεννεθλια μου!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πεστα Δημητρακη!Γαματους και χεστους ολους!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Υπαρχει και πιο απλη λυση βρε stranger...

Μπορει να παει με τη γκομενα στη παραλια και να της τραβηξει ενα γρηγορο μεσα στο νερο.Τα χοντρα να φυγουνε στο νιμου και τα απομειναρια στο νερο μεσα.Ετσι θα καταλαβει τι εννοεις.
Και αν μετα το γαμησι εχει και μια αφοδευση εις το νερον θα ολοκληρωθει η αποψη.

Και μετα κλειδωνονται και τα θρεντς αμα λαχει.. :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
στη Ρωσσια σε ολες της σαουνες εχει μια μικρη πισσινουλα συνηθως 3*4!εκει γαμας πολυ ωραια!εγω τωρα παω ντισκο να καμακωσω.δεν ειμαι πια 29 αλλα 34.απλως 29 εχω τα γεννεθλια μου!
Ω, συγνώμη! Επέτρεψέ μου να διορθώσω / επαναδιατυπώσω όσα είπα πριν:

Τελικά υπάρχουν 34χρονοι που ακόμη η πιο συγκλονιστική ερωτική εμπειρία τους είναι να χύνουν στην παλάμη τους. Κρίμα ρε γμτ... κρίμα!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αστονε ρε διμιτρακι δεν βλεπισ τι τιποσ ινε αστονα στιν μιζερια του τον καιμενο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tooth: :tooth: :tooth:

Θα δουμε Μαριαννα σημερις η τσαμπα περιμενουμε παλι πανω απο την τηλεοραση με αγωνια :grin:
Εγω πιαστει ορθιος λεμε. :tooth: :tooth:

Προς το παρόν κάτι μοκέτες δείχνει άκουσα ότι σήμερα θα την έχει :bigdick:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...................

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Το έχει δοκιμάσει ένας φίλος μου . Αλλά τον έγραψα στα αρχίδια μου γιατί απλούστατα άλλη κατουράνε στην θάλασσα η χέζουνε και εσύ θα τον παίζεις ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ω, συγνώμη! Επέτρεψέ μου να διορθώσω / επαναδιατυπώσω όσα είπα πριν:

Τελικά υπάρχουν 34χρονοι που ακόμη η πιο συγκλονιστική ερωτική εμπειρία τους είναι να χύνουν στην παλάμη τους. Κρίμα ρε γμτ... κρίμα!
εγω εχω πολλους μαρτηρες και φωτο μου εχουνε δει!και με εχουνε σηναντισειαλλοι στη Ρωσσια και αλλοι στην Ελλαδα.εγω τωρα θα βγω στις ντισκο με τα μουνακια.και ετοιμαζομαι την αλλη βδομαδα για πορνοεκδρομη στο Ιβανοβο που εχει 90% γυναικες και ανεργια!εσει που θα πας σαββατοβραδο?Φυλης ή Μεταξουργιο?ή θα κατσεις σπιτακι με βιντεακια και θα :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αρχικά νόμισα πως κάποιοι κάνανε πλακίτσα και είχαν μια έστω πιο διαφορετική αίσθηση χιούμορ από το συνηθισμένο. Τελικά, τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρότερα. ΠΡΑΓΜΑΤΙ το forum περνάει κρίση κι αν το βιολί με όσους χέζουν, ξερνάνε, χύνουν σε θάλασσες, γαμάνε τις 90χρονες κατάκοιτες πεθερές ή γουστάρουν τραβέλια με προσόντα... δεν τακτοποιηθεί με τρόπο δημοκρατικό(*), τότε θα έχουν δίκιο οι φωνές αγανάκτησης. Εκτός κι αν θέλετε να ξαναγυρίσουμε στις μέρες (θα θυμούνται οι παλιότεροι) που ο γνωστός ψυχάκιας άνοιγε 30 thread την ημέρα / κάθε μέτρα με εμετικό περιέχόμενο που καμια σχέση δεν είχε με χιούμορ - μάλλον για διαστροφή το είχε το ζήτημα.

Αυτά για όσους είναι και πρέπει να συμπεριφέρονται ως moderators.

(*) Ως "δημοκρατία" εννοείται η κατάσταση στην οποία το 1% των μελών δεν έχει δικαίωμα να γαμάει το forum που έχει δημιουργήσει και σέβεται το υπόλοιπο 99%. Eκτός κι αν έχουν διαφορετική άποψη, οπότε θα σεβαστούμε την διανοητική τους ιδιεταιρότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα μπορούν να εκφράζουν ατιμώρητα τις παρα-διαστροφές τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom