Νέα

Έχετε προσπαθήσει να κάνετε σεξ με συνάδελφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekm7530
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ποτε ξανα!!!!
Εχω κανει, και φυσικα εχω μπλεξει.

Βεβαια, εχω μπλεξει αναποδα απ'οτι θα περιμενε κανεις.

Ευτυχως, οχι σκηνικα ασχημα, κουτσομπολια,κλπ.
Αλλα...οτι κι αν κανω, δεν λεει να μ'αφησει!
Κι εγω επειδη ειναι συναδελφος, δεν μπορω ουτε να τη βρισω (δεν ειναι και στο χαρακτηρα μου εξαλλου-αλλα λεμε τωρα, σε αλλη περιπτωση θα ελεγα και μια κουβεντα παραπανω, τωρα δεν μπορω!), ουτε να εξαφανιστω!

Εγω τη διωχνω...κι αυτη, θα βρει 'υπηρεσιακους λογους' να με επισκεφτει,
θα τσεκαρει ποτε δεν θα ειναι κανεις στο γραφειο και θα μου φερει πχ ενα επιδορπιο,
θα τη στησει στο διαδρομο οταν μπορει φυσικα, αλλα με διαφορες αφορμες, ωστε να με πετυχει και να μιλησουμε,
και πολλα τετοια....

Εμπλεξα, απο την αναποδη, αλλα παντως εμπλεξα, εστω και με αυτο το light τροπο,
και δεν μπορω να σκεφτω πως θα καταφερω να την ξεκοψω τελειως,
καθως, λογω συναδελφικοτητας, τα προσχηματα πρεπει να κρατηθουν!
Αυτη ομως, οτι κι αν της εχω πει, οτι κι αν εχω συζητησει,
κανει οτι δεν καταλαβαινει, το χαβα της να με προσεγγιζει...

Φυσικα, εκτος δουλειας, τα κοβω ολα μαχαιρι...αλλα και παλι με ευγενεια και δεν μπορεις να εισαι απολυτος και ριζικος....γιατι την αλλη μερα θα την συναντησεις στη δουλεια....

Αμα εχει κανεις, καμια λογικη ιδεα περα απο οσα προσπαθω να κανω, ας το πει....αλλα να μεταφερθειτε νοερα, σε εργασιακο περιβαλλον γραφειο, οπως σας το εθεσα...μη λεμε ανεδαφικα πραγματα, ετσι για να λεμε...

Ποτε ξανα!!!!!!
Αδερφέ είχα μπλέξει παλιότερα κάπως έτσι με τύπισσα που δεν έλεγε να ξεκόψει με τίποτα. Ευτυχώς δεν ήταν για πολύ καιρό συνάδελφος. Την είχα γκόμενα ένα φεγγάρι που δούλευα σε εποχιακό. Από τον χειμώνα και μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα για πάνω από 2 χρόνια ασταμάτητα. Εντωμεταξύ αρραβωνιάστηκε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά. Μετά από μερικά χρόνια, επανήλθε, ξαναχάθηκε, επανήλθε κλπ. Πλέον στέλνει κάθε 3-4 χρόνια και αυτό διαρκεί για μέρες αλλά ρε μαστόρισσα, έλεος δηλαδή! Το πιθανότερο είναι να μην είμαι ο μόνος αλλά να κάνει ασταμάτητους κύκλους στις παλιές της γνωριμίες.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
Έχω μπλέξει δις, και με συνάδελφο και προϊσταμένη. Το ένα μεγαλυτερο λάθος απο το άλλο. Ωστόσο στάθηκα τυχερός και στις δυο περιπτώσεις, γιατί α) το έληξαν και οι δυο απο μόνες τους και β) άλλαξαν εργοδότη οπότε τις ξεφορτώθηκα.

Ότι έγραψε ο συνάδελφος ALKA πιο πάνω είναι ευαγγέλιο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.466
Πόντοι
216
Αδερφέ είχα μπλέξει παλιότερα κάπως έτσι με τύπισσα που δεν έλεγε να ξεκόψει με τίποτα. Ευτυχώς δεν ήταν για πολύ καιρό συνάδελφος. Την είχα γκόμενα ένα φεγγάρι που δούλευα σε εποχιακό. Από τον χειμώνα και μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα για πάνω από 2 χρόνια ασταμάτητα. Εντωμεταξύ αρραβωνιάστηκε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά. Μετά από μερικά χρόνια, επανήλθε, ξαναχάθηκε, επανήλθε κλπ. Πλέον στέλνει κάθε 3-4 χρόνια και αυτό διαρκεί για μέρες αλλά ρε μαστόρισσα, έλεος δηλαδή! Το πιθανότερο είναι να μην είμαι ο μόνος αλλά να κάνει ασταμάτητους κύκλους στις παλιές της γνωριμίες.

2 χρονια;;;;;
Δηλαδη μιλαμε για ψυχιατρικη περιπτωση. Με απογοητευσε αυτο που ειπες φιλε...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
2 χρονια;;;;;
Δηλαδη μιλαμε για ψυχιατρικη περιπτωση. Με απογοητευσε αυτο που ειπες φιλε...
Γιατί σε απογοήτευσε; Άλλο η μία άλλο η άλλη. Δε σημαίνει επειδή η δικιά μου έχει φάει κόλλημα με όλους τους πρώην και ασχολείται μαζί τους με σειρά προτεραιότητας ότι θα κάνει το ίδιο και η δικιά σου. Εξάλλου η δικιά μου είναι ευγενική και διακριτική και επικοινωνεί αποκλειστικά μέσω social. Δεν πιέζει. Σε κάνει να τη θέλεις πάλι και μόλις πάρει την επιβεβαίωση, απλά εξαφανίζεται και πάει στον επόμενο πρώην της. Τέλειο; :grin:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

dimitris212

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
0
Aν το αφεντικό σου πλάσαρε την ατάκα για δική του ήταν λίγο ψεύτης.
Είναι σαν ελληνική μετάφραση του "don't get your meat where you get your bread", γνωστή αγγλική φράση.
Δεν την πλάσαρε σαν δική του ατάκα, απλά μου είπε τι να ΜΗΝ κάνω.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
εγω νομίζω ότι πέρασαν οι "καλές εποχές "που γενικά γινόντουσαν πολλά....πλέον εδω και λίγα χρόνια όλοι φοβούνται και τη σκιά τους για τις επιπτώσεις...

Mpinos44

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2021
Like
47
Πόντοι
0
Έχω μπλέξει, το μετάνιωσα οικτρά.

Οικτρά όσο δεν πάει.

Είμαι τυχερός που πλέον στο εργασιακό μου χώρο, δεν υπάρχει κάποια να με διεγείρει.

Αν υπάρξει ξανά, φοβάμαι πως θα υποκύψω.

Δε μαθαίνω εύκολα δυστυχώς!

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
633
Πόντοι
81
Συνταγη καταστροφης, να μπλεξεις με συναδελφο ειδικα αν παιζει "βερα στο δεξι", εστω σε εναν απο τους δυο.

Καλυτερα μαλακία στο WC του γραφειου μια στο τοσο ή κανενα χυσιμο με φωτο της απο social.

Xaramofais

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
2.792
Πόντοι
441
Σε κάθε επιχείρηση και εταιρεία ας μπει αυτό...
1000035171.jpg

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
337
Πόντοι
21
Άλλαξαν πολλά . Πλέον σεξ για να δώσει σήμερα παράνομα κάποια πρέπει να είναι μεγάλη ρουφήχτρα!!! Παλιά πιστεύω κάναν παραχωρήσεις και … καλά κορίτσια. Σήμερα το κόστος είναι τεράστιο. Άλλαξαν και οι νόμοι…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom