Για πολλους λογους για καποιους η μοναδικη διοδος γενικα κοινωνικοποιησης ειναι η εργασια . Οι παλιες παρεες σπανε , οι ανθρωποι χανονται , πολλοι χωριζουν και βρισκονται μετεωροι . Και χομπυ να εχεις παλι δεν σημαινει οτι βρισκεσαι με κόσμο.
Και εγω τοσες παρεες ειχα νεαρότερος και τωρα καπου δεν ταιριαζουμε και χαθηκαμε . Δυο τυπους εχω (ειχα) που εβγαινα για καφε και comiserate και καπου τους βαρεθηκα
Παιζει να ηταν και παρθενα αυτη απλα επαιζε για να γινει τζερτζελος . Με μια αναλογη περιπτωση με εδιωξαν καποτε απο μια δουλεια . Πλησιασε εμενα , τον παντρεμενο προισταμενο, εναν αλλο λιγοτερο προισταμενο και κανα δυο αλλους και καπου ζηλεψε ο προισταμενος (κυκλοφορουσε για μενα ενα ψεμα-κουτσομπολιο και με νομιζε απειλη) και κοντραριστηκαμε .
Γενικα καλα κανει ο κοσμος και φλερταρει στην εργασια αλλα πρεπει να το σηκωνει το κλιμα . Εγω ειχα πετυχει μια αγαμητη κολλητη του αφεντικου που ολο ηθελε να κανονιζουμε εξοδους επειδη γλυκοκοιταζε υφισταμενους αλλα επειδη δεν της καθοταν κανενας το γυρναγε στο ψεμα, στο κουτσομπολιο και την κακια. Γουσταρε και ενας προισταμενος μια γκομενα του την πηδηξε ενας αλλος , κακιωσε και αυτος και ηταν στραβο το κλιμα και εγινε χειρότερο .
Απο ενα εταιρικο as better εχασα την ησυχια μου . Το κεφαλι μου βαραω απο τοτε . Φλερταρα που φλερταρα ελαχιστα απο τοτε το εκοψα εντελως .
ΥΓ για να καταλαβετε διαφορα αντιμετωπισης αντρα με γυναικα .
Εγω ελεγα ανεκδοτα ,ονομαστηκα πεφτουλας απομονωθηκα και εξεδιωχθηκα
Μια αλλη φλερταρε με παντρεμενο προισταμενο πηδηχθηκε με αλλον προισταμενο και τωρα τα εχει φτιαξει με το αφεντικο σε αλλη δουλεια.
Αυτη θεωρειτε κυρια και καταφερτζου και εγω σεξομανης πεφτουλας