Νέα

Έχετε προσπαθήσει να κάνετε σεξ με συνάδελφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekm7530
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Άσε που σε πολλούς/ες δεν λείπει το σεξ αλλά η περιπέτεια.
Σιγά την περιπέτεια ρε φίλε να ρίξει κάποιος ένα πούτσο σε μια παντρεμένη στον Πρίαμο, λες και θα υπηρετήσει στη Λεγεώνα των Ξένων το λες.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Να χωρίσουν άμα θέλουν άλλες περιπέτειες και δεν τις κάνει κου κου ο άντρας τους, όχι να ξενογαμιούνται και μετά να τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και στα παιδικά πάρτι και όλα μέλι γάλα...... Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν που πάει με παντρεμένη όταν το μαθαίνει ο απατημένος σύζυγος και διψάει για εκδίκηση.....
Στην καλυτερη θα την κερατωνει απο εκδικηση για τα επομενα 100 χρονια.στην χειροτερη θα τη δειρει/σκοτωσει.καπου στη μεση ειναι το διαζυγιο

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Δεν το διέλυσα επειδή φοβόμουν τον άντρα της, απλά δε γουστάρω να περιμένω πότε θα έχει χρόνο για ενα αγχωτικό γαμήσι στα γρήγορα. Η συγκεκριμένη είχε διάφορα θέματα βέβαια. Υπάρχουν τόσες ελεύθερες, χωρισμένες και γυναίκες επί πληρωμή που δε βρίσκω το νόημα. Πάντως, πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται. Και γω έχω ένα φίλο καθηγητή ξένων γλωσσών που όλη την ώρα μπαινοβγαίνει σε σπίτια με μαμάδες και έχει πηδήξει αρκετές, μερικές και μέσα στα σπίτια τους.
Παει διδασκει ιδιαιτερα στα παιδια και πηδα τις μαμαδες?μαλλον πουλα φουμαρα ο φιλος

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Ναι, διότι είναι το ίδιο να γαμάς μία βρωμιάρα σε ένα μπουρδέλο ενώ απ'έξω περιμένουν 3-4 Πακιστανοί και ίδιο να γαμάς μία ακάποτα στο ξενοδοχείο αφού όλη μέρα στον έχει κάνει κάγκελο στο γραφείο.
Άσε που σε πολλούς/ες δεν λείπει το σεξ αλλά η περιπέτεια.
Ακαποτα?φιλε δεν σε βλεπω καλα μακροπροθεσμα...με αγαπη στο λεω

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Τύπε που ζεις;
Όλα τα αφεντικά γαμάνε γραμματείς και υφισταμένους κλπ.
Δεν έχεις δουλέψει σε εταιρία και φαίνεται.
Υπάρχουν οι στάνταρ γκόμενες που είναι μουνάρες αλλά άχρηστες και ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι ότι τις γαμάνε οι μανατζαραίοι.
Δε ρισκάρεις τίποτα. Δεν πρόκειται να μαθευτεί ποτέ.
Για να φτάσεις να γίνεις μάνατζερ και στέλεχος έχεις διασυνδέσεις, έτσι και έλεγε καμιά τίποτα της έχεις καταστρέψει τη ζωή και δε θα ξαναδουλέψει πουθενά.
Άσε που ποιός θα προσλάβει τη ρουφιάνα ούτως η άλλως;
Και δε θα μαθευτεί ποτέ. Τι θα κάνει θα πάει στο HR? Ωραία στο HR είναι δικός σου άνθρωπος θα θάψει το θέμα, αυτή θα απολυθεί και τέλος.
Φιλε θυμαμαι σε μια ναυτιλιακη ειχε ενα διευθυντη ειχε κερατωσει τη γυναικα του τον χωρισε και μετα την επεφτε στις μικρες που προσλαμβανε.ειχε επιτυχιες σιγουρα.επισης θυμαμαι ζευγαρι που γνωριστηκαν.στηνδουλεια και μετα παντρευτηκαν(αρα στην αρχη ολοι θα κουτσομπολευαν οτι πηδιουνται)εχει απο ολα τα σεναρια

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Για πολλους λογους για καποιους η μοναδικη διοδος γενικα κοινωνικοποιησης ειναι η εργασια . Οι παλιες παρεες σπανε , οι ανθρωποι χανονται , πολλοι χωριζουν και βρισκονται μετεωροι . Και χομπυ να εχεις παλι δεν σημαινει οτι βρισκεσαι με κόσμο.

Και εγω τοσες παρεες ειχα νεαρότερος και τωρα καπου δεν ταιριαζουμε και χαθηκαμε . Δυο τυπους εχω (ειχα) που εβγαινα για καφε και comiserate και καπου τους βαρεθηκα

Παιζει να ηταν και παρθενα αυτη απλα επαιζε για να γινει τζερτζελος . Με μια αναλογη περιπτωση με εδιωξαν καποτε απο μια δουλεια . Πλησιασε εμενα , τον παντρεμενο προισταμενο, εναν αλλο λιγοτερο προισταμενο και κανα δυο αλλους και καπου ζηλεψε ο προισταμενος (κυκλοφορουσε για μενα ενα ψεμα-κουτσομπολιο και με νομιζε απειλη) και κοντραριστηκαμε .

Γενικα καλα κανει ο κοσμος και φλερταρει στην εργασια αλλα πρεπει να το σηκωνει το κλιμα . Εγω ειχα πετυχει μια αγαμητη κολλητη του αφεντικου που ολο ηθελε να κανονιζουμε εξοδους επειδη γλυκοκοιταζε υφισταμενους αλλα επειδη δεν της καθοταν κανενας το γυρναγε στο ψεμα, στο κουτσομπολιο και την κακια. Γουσταρε και ενας προισταμενος μια γκομενα του την πηδηξε ενας αλλος , κακιωσε και αυτος και ηταν στραβο το κλιμα και εγινε χειρότερο .

Απο ενα εταιρικο as better εχασα την ησυχια μου . Το κεφαλι μου βαραω απο τοτε . Φλερταρα που φλερταρα ελαχιστα απο τοτε το εκοψα εντελως .

ΥΓ για να καταλαβετε διαφορα αντιμετωπισης αντρα με γυναικα .
Εγω ελεγα ανεκδοτα ,ονομαστηκα πεφτουλας απομονωθηκα και εξεδιωχθηκα
Μια αλλη φλερταρε με παντρεμενο προισταμενο πηδηχθηκε με αλλον προισταμενο και τωρα τα εχει φτιαξει με το αφεντικο σε αλλη δουλεια.
Αυτη θεωρειτε κυρια και καταφερτζου και εγω σεξομανης πεφτουλας :think::think::think:
Εγώ από τότε που άρχισαν μαλακίες τύπου me too κλπ τα είδα όλα και σταμάτησα να φλερτάρω εντελώς.... Και ξέρω ότι πολλοί έχουν σταματήσει από τότε.... Είπα έλα μωρέ θα σταματήσω για λίγο να κοπάσει αυτό το πράγμα και μετά θα ξεκινήσω πάλι.... Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια..... Πολλές φορές πλέον ντρέπομαι να κοιτάξω έντονα ή ακόμα και να αγκαλιάσω μια γυναίκα με την οποία μπορεί να μιλάω στη δουλειά για παράδειγμα μην πέσω σε τρελή και μετά με τρέχει..... Και σας μιλάει ένας άνθρωπος που παλιότερα φλέρταρε πολύ συχνά, είχε και τα τυχερά του, είχε και το όνομα του ερωτιάρη..... Γίναμε καλά παιδιά και πάμε μόνο με τη γυναίκα μας τώρα.............

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Μου έχει τύχει και εμένα 3-4 φορές με γυναίκες που δουλεύαμε μαζί. Κυρίως τραγουδίστριες.
Η μία μάλιστα ήταν και παντρεμένη και δεν της φαίνονταν ότι θα ήθελε να ξενοπηδηχτει...
Λίγο η συμπάθεια, λίγο το ότι δουλεύαμε μαζί αρκετές φορές και έρχονταν και στο σπίτι μου για πρόβες , έδεσε το γλυκό.

Βέβαια μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω από σεχ....ούτε και ζήλιες....της είπα no problem ...όσο γουστάρεις εσύ μωρό μου.

Η καύλα είναι ότι ο άνδρας της μας έβλεπε μαζί αρκετές φορές όταν δουλεύαμε στη σκηνή και δεν τον πείραζε από ότι μου είπε.... αντιθέτως αυτήν την καυλωνε πολύ....
Σιγά σιγά έκοψα γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθεί έλξη μεταξύ μας.
Πάντως ταιριάξαμε υπέροχα και περάσαμε πολύ καλά και οι δύο όσο κράτησε!

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Η mid-life crisis είναι κακή σύμβουλος. Aν είσαι ικανοποιημένος από τη ζωή σου (οικογένεια και δουλειά) είναι μεγάλη μαλακία να τα ρισκάρεις όλα για ένα κώλο.
Για αυτό υπάρχουν τα κοριτσάκια εδώ μέσα. Κανονίζεις ένα επαγγελματικό ραντεβού πας και ηρεμείς για καμιά βδομάδα. Λιγότερο σου κοστίζει

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Είχα χωρίσει με μια σχέση που την γούσταρα πολύ, μου την είχε δώσει αλλά λέω δε γαμιέται και βγήκα ξανά στη γύρα. Η κοπελιά στο γραφείο, συνάδελφος αλλά σε άλλο τμήμα και άλλο όροφο, αλλά είχαμε που και και που συνεργασία. Την φλέρταρα, αρχίσαμε να βγαίνουμε αλλά δεν υπέκυπτε. Κάποια φάση ενώ άρχισα επανασύνδεση με την πρώην (αρχίσαμε να βρισκόμασταν αραιά και έπεφτε πήδουλος του αιώνα), η νεαρά συνάδελφος άρχισε να γουστάρει σφόδρα. Έβγαινα και με τις δύο και σιγά σιγά είχαν απαιτήσεις. Είχα ξεθεωθεί, άσε που κινδύνευα να μπερδέψω τα ραντεβού (τότε δεν είχαμε ακόμα smartphones). Τελικά επέλεξα την πρώην. Η νεαρά συνάδελφος έμεινε παγωτό αλλά δεν αντέδρασε άσχημα. Προσπάθησε άλλες 2-3 φορές αλλά ήμουν πιστός. Μετά από λίγα χρόνια βρεθήκαμε στο μαιευτήριο ... εκείνη στο δεύτερο εμείς (με την τέως πρώην) στο πρώτο. Η γυναίκα μου την κατάλαβε αμέσως ... χαχα. Τέτοιο φθονερό μάτι δεν είχε ζήσει ποτέ της.

Λοιπόν, είμασταν νέοι, δεν είχαμε θέσεις ευθύνης, ελεύθεροι και οι δύο και με κάποιο επίπεδο. Μπορεί οι φίλες της/φίλοι της να έμαθαν ότι κάτι παίχτηκε αλλά τίποτα άλλο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι πρόβλημα, ιδίως αν είσαι παντρεμένος και χειρότερα ακόμα με παιδιά. Η ζωή είναι για τους νέους χαχα

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Η γνώμη μου είναι μακριά από τέτοιες καταστάσεις. Καταλαβαίνω την καύλα, τη φαντασίωση, ότι από μια ηλικία κ μετά η κοινωνικοποίηση έρχεται από τη δουλειά ΑΛΛΑ έχω δει αρκετούς να την παθαίνουν άσχημα. Άρα μακριά

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Παει διδασκει ιδιαιτερα στα παιδια και πηδα τις μαμαδες?μαλλον πουλα φουμαρα ο φιλος
Ρε τύπε, δεν το βάζει στην επαγγελματική συμφωνία ως προαπαιτούμενο, "για να προετοιμάσω το γιο σου για το IELTS θα σε γαμήσω", απλά στις τόσες συνεργασίες και επαφές με γονείς του έχουν βγει και μερικά λαχεία. Κάνει ιδιαίτερα εδώ και χρόνια σε παιδιά ζευγαριών που είναι παντρεμένα πολύ καιρό, παιδιά χωρισμένων μαμάδων κλπ. και είναι εργένης με ωραία εμφάνιση, σπουδές, λέγειν, χιούμορ κλπ. Λογικό είναι να κάτσουν μερικές φάσεις μέσα στα χρόνια, τι σου φαίνεται περίεργο; Το ότι εσύ δε μπορείς να κάνεις κάτι δε σημαίνει ότι είναι αδύνατο και για τους άλλους.

Τελευταία τροποποίηση:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Σιγά την περιπέτεια ρε φίλε να ρίξει κάποιος ένα πούτσο σε μια παντρεμένη στον Πρίαμο, λες και θα υπηρετήσει στη Λεγεώνα των Ξένων το λες.
Μην το λες, για κάποιους μπορεί να είναι ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες φίλε μου, δεν ξέρεις τι εμπειρίες έχει ο καθένας...

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.580
Πόντοι
2.036
Συμφωνώ αλλά εξαιρείται το Δημόσιο όπου ειναι ενα απέραντο μπουρδέλο: Γιατροι με νοσηλεύτριες. διευθυντές σχολείων με πρωτοδιόριστες δασκαλίτσες, Τομεάρχες Δήμου με γραμματείς, γίνεται του μουνιού το πανηγύρι!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Στις εφημερίες στα νοσοκομείο μια χαρά ξεσκίζονται. Γενικά όσο μεγαλύτερη η εταιρεία ,τόσο καλύτερα για τέτοια σκηνικά. Επίσης τα επαγγέλματα σεζόν βολεύουν πολύ καθώς πολλοί έρχονται από άλλα μέρη μόνο για τη δουλειά και μετά που σε είδα που σε ξέρω. Το ίδιο ισχύει και για επαγγέλματα όπως αναπληρωτές καθηγητές, εκπαιδευτικοί κτλ.

Κάποτε ετοιμαζόμουν να την πέσω σε μια συνάδελφο, αυτή με απέφευγε και τελικά αποκαλύφθηκε ότι τα είχε με το αφεντικό και αρρωβωνιάστηκαν.

Άντε και ένα σχετικό ανεκδοτάκι χωρίς παρεξήγηση.

Τρεις φίλοι σε καφετέρια συζητούν για κερατοκαταστάσεις.

- Εγώ πιστεύω ότι το πιο πολύ κέρατο πέφτει στις γυναίκες των γιατρών. Ο σύζυγος λείπει συχνά σε εφημερία, δουλεύει πολύ
- Αααχ, από ένα διπλανό τραπέζι.
- Οι γιατροί δεν είναι τίποτα μπροστά στους στρατιωτικούς. Κάτι οι νυχτερινές υπηρεσίες, κάτι οι ασκήσεις, κάτι οι μεταθέσεις τρώνε πολύ κέρατο.
-Ααααααχ, πάλι ο ίδιος άσχετος τύπος.
- Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα, ναυτικοί. Λείπουν μήνες από το σπίτι, ε δε θέλει και πολύ να τους κάνουν μάγκες οι γυναίκες τους.
- Ααααααααααχ ,πάλι ο ίδιος.
- Εσύ ρε φίλε τι πετάγεσαι;
- Είμαι παντρεμένος γιατρός του πολεμικού ναυτικού.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Η mid-life crisis είναι κακή σύμβουλος. Aν είσαι ικανοποιημένος από τη ζωή σου (οικογένεια και δουλειά) είναι μεγάλη μαλακία να τα ρισκάρεις όλα για ένα κώλο.
Θα συμφωνήσω.... Από ρίσκο σε ρίσκο όμως έχει διαφορά..... Υπάρχουν βαθμίδες ρίσκου όπως και ρίσκο εκ του ασφαλούς..... Επομένως όλα είναι σχετικά.....

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Είχα χωρίσει με μια σχέση που την γούσταρα πολύ, μου την είχε δώσει αλλά λέω δε γαμιέται και βγήκα ξανά στη γύρα. Η κοπελιά στο γραφείο, συνάδελφος αλλά σε άλλο τμήμα και άλλο όροφο, αλλά είχαμε που και και που συνεργασία. Την φλέρταρα, αρχίσαμε να βγαίνουμε αλλά δεν υπέκυπτε. Κάποια φάση ενώ άρχισα επανασύνδεση με την πρώην (αρχίσαμε να βρισκόμασταν αραιά και έπεφτε πήδουλος του αιώνα), η νεαρά συνάδελφος άρχισε να γουστάρει σφόδρα. Έβγαινα και με τις δύο και σιγά σιγά είχαν απαιτήσεις. Είχα ξεθεωθεί, άσε που κινδύνευα να μπερδέψω τα ραντεβού (τότε δεν είχαμε ακόμα smartphones). Τελικά επέλεξα την πρώην. Η νεαρά συνάδελφος έμεινε παγωτό αλλά δεν αντέδρασε άσχημα. Προσπάθησε άλλες 2-3 φορές αλλά ήμουν πιστός. Μετά από λίγα χρόνια βρεθήκαμε στο μαιευτήριο ... εκείνη στο δεύτερο εμείς (με την τέως πρώην) στο πρώτο. Η γυναίκα μου την κατάλαβε αμέσως ... χαχα. Τέτοιο φθονερό μάτι δεν είχε ζήσει ποτέ της.

Λοιπόν, είμασταν νέοι, δεν είχαμε θέσεις ευθύνης, ελεύθεροι και οι δύο και με κάποιο επίπεδο. Μπορεί οι φίλες της/φίλοι της να έμαθαν ότι κάτι παίχτηκε αλλά τίποτα άλλο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι πρόβλημα, ιδίως αν είσαι παντρεμένος και χειρότερα ακόμα με παιδιά. Η ζωή είναι για τους νέους χαχα
Σωστός ο παίχτης... Η τέως πρώην, μου άρεσε πολύ αυτό....! Να είστε γεροί και να περνάτε όμορφα..... Όσο γι'αυτό που λες στο τέλος.... Θεωρώ ότι η ζωή είναι για αυτούς που νοιώθουν νέοι, ανεξαρτήτου ηλικίας.... Σήμερα μια 25χρονη μου είπε ότι νοιώθει γριά..... Και ένας 50χρονος παντρεμένος φιλαράκι μου που ήταν στην ίδια παρέα φλερτάρει μια γραμματέα που είναι το πολύ 25..... Όλα σχετικά...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Θα συμφωνήσω.... Από ρίσκο σε ρίσκο όμως έχει διαφορά..... Υπάρχουν βαθμίδες ρίσκου όπως και ρίσκο εκ του ασφαλούς..... Επομένως όλα είναι σχετικά.....
Ρε φίλε, η ασφάλεια και το ρίσκο είναι αντίθετες έννοιες, δε γίνεται και να ρισκάρεις και να παίζεις εκ του ασφαλούς, είναι σαν να λες ότι είσαι πλούσιος και φτωχός ταυτόχρονα.

Mpoumpis@1324

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Μια φορά τα έμπλεξα με συναδέλφησα αλλά δεν το ξανά κάνω ποτέ ξανά

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
μου έχει τύχει 2 φορές.

1. σε ένα ξενοδοχείο όπου δούλευα το καλοκαίρι πριν πάρω το πτυχίο μου. Με Αλβανίδα παντρεμένη. ήταν η καθαρίστρια και ήθελε να γαμηθεί με Έλληνα. Τον έτρωγε πολύ καλά και συνεχίστηκε η φάση 3 χρόνια κοντά. Ήθελε να νιώθει σπερμοδοχείο και ήθελε μόνο σεξ.

2. Αφού πήρα το πτυχίο δούλευα σε μία εταιρία τεχνικός. ώσπου βλέπω μια μέρα να ανεβαίνει τις σκάλες της εταιρίας ένα μαυροτσούκαλο κοπρόσκυλο με έντονη μυρωδιά μιας γυναικείας κολόνιας. σε 3 μήνες βγήκαμε ραντεβού. στο 2ο καταλήξαμε σπίτι της για ένα σουκού όπου πηδιόμασταν 2 μέρες. Ήταν βοηθητική στην εταιρία και πέρασα μαζί της 3 χρόνια απίστευτα (σχεδόν στα καπάκια μετά την Αλβανίδα).

Πιστεύω ήμουνα τυχερός και απλά ότι είχα κάνει τελείωσε χαλαρά χωρίς προβλήματα. Μιλάω ακόμα μαζί τους σε γιορτές και γενέθλια.

Στην εταιρία που είμαι τώρα ενώ παίζουν πολύ δυνατά μουνέτα βλέπω πως μισούνται αλλά χαμογελάνε μεταξύ τους. οι κόμπρες οι ίδιες. μιλάνε μεταξύ τους με τα voip με τις ώρες και νομίζουν ότι δεν ακούει κανείς. Βάλαμε ένα AI πρόγραμμα να κάνει ανάλυση του τι λέγεται μέσα στο τηλεφωνικό. Άσε τρόμαξα. Μακρυά δεν θέλω 3η και φαρμακερή.
Μη μας αφήνεις έτσι. Κάνε μια περίληψη τι λένε στο voip.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.466
Πόντοι
216
Ποτε ξανα!!!!
Εχω κανει, και φυσικα εχω μπλεξει.

Βεβαια, εχω μπλεξει αναποδα απ'οτι θα περιμενε κανεις.

Ευτυχως, οχι σκηνικα ασχημα, κουτσομπολια,κλπ.
Αλλα...οτι κι αν κανω, δεν λεει να μ'αφησει!
Κι εγω επειδη ειναι συναδελφος, δεν μπορω ουτε να τη βρισω (δεν ειναι και στο χαρακτηρα μου εξαλλου-αλλα λεμε τωρα, σε αλλη περιπτωση θα ελεγα και μια κουβεντα παραπανω, τωρα δεν μπορω!), ουτε να εξαφανιστω!

Εγω τη διωχνω...κι αυτη, θα βρει 'υπηρεσιακους λογους' να με επισκεφτει,
θα τσεκαρει ποτε δεν θα ειναι κανεις στο γραφειο και θα μου φερει πχ ενα επιδορπιο,
θα τη στησει στο διαδρομο οταν μπορει φυσικα, αλλα με διαφορες αφορμες, ωστε να με πετυχει και να μιλησουμε,
και πολλα τετοια....

Εμπλεξα, απο την αναποδη, αλλα παντως εμπλεξα, εστω και με αυτο το light τροπο,
και δεν μπορω να σκεφτω πως θα καταφερω να την ξεκοψω τελειως,
καθως, λογω συναδελφικοτητας, τα προσχηματα πρεπει να κρατηθουν!
Αυτη ομως, οτι κι αν της εχω πει, οτι κι αν εχω συζητησει,
κανει οτι δεν καταλαβαινει, το χαβα της να με προσεγγιζει...

Φυσικα, εκτος δουλειας, τα κοβω ολα μαχαιρι...αλλα και παλι με ευγενεια και δεν μπορεις να εισαι απολυτος και ριζικος....γιατι την αλλη μερα θα την συναντησεις στη δουλεια....

Αμα εχει κανεις, καμια λογικη ιδεα περα απο οσα προσπαθω να κανω, ας το πει....αλλα να μεταφερθειτε νοερα, σε εργασιακο περιβαλλον γραφειο, οπως σας το εθεσα...μη λεμε ανεδαφικα πραγματα, ετσι για να λεμε...

Ποτε ξανα!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom