Νέα

Έχετε προσπαθήσει να κάνετε σεξ με συνάδελφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greekm7530
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
176
Πόντοι
1
Μακριά από την δουλειά σου, μακριά από την γειτονιά σου..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
...
Εκεί που δεν σε ξέρει κανείς και για να κάνεις κονε πρεπει να βγάζεις τα μάτια σου στα διαδικτυακά μπλιμπλικια.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Το πρώτο μου αφεντικό είχε πει:

Εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, μη βάζεις την ψωλη σου!

Πόσο σωστό!!!
Aν το αφεντικό σου πλάσαρε την ατάκα για δική του ήταν λίγο ψεύτης.
Είναι σαν ελληνική μετάφραση του "don't get your meat where you get your bread", γνωστή αγγλική φράση.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.213
Πόντοι
201

Το θέμα είναι πως στη δουλειά βρίσκεσαι για μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου, ενώ για πολλούς είναι ο μοναδικός τόπος που συναναστρέφονται με το αντίθετο φύλο.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
ενώ για πολλούς είναι ο μοναδικός τόπος που συναναστρέφονται με το αντίθετο φύλο.
Αν μετά τη δουλειά κλείνεσαι σπίτι και δεν κάνεις τίποτα άλλο έτσι θα είναι, αλλά αυτοί που ζουν έτσι είναι επιλογή τους.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.337
Πόντοι
446
γούσταρα στη δουλεία μια συνομιλική μου δούλευε στα γραφεία (χαμηλού επιπέδου manager στο τμήμα της) της εταιρείας η κουβέντα μας ήτανε περι ανέμων και υδάτων πάντα ώσπου μια μέρα έγινε ψυχρή και απόμακρη εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί της εκτός ήτανε κάτι για τι δουλειά έκτακτο, μετά από τόσο καιρό άρχισε τις χαζοχαιρετούρες όταν είμασταν μόνοι μας τελείως αλλά δεν ενέδωσα γιατί την είχα μισήσει αφάνταστα αυτό που έκανε σε έναν υπαλλήλο της που παρακάλαγε να πάει στη χώρα του να δεί τον πατέρα του που ήτανε στα τελευταία του και δεν του έδινε άδεια, πεθαίνει ο πατέρας του υπαλλήλου και τότε του δίνει άδεια 3 μέρες μόνο και της δηλώνει την παραιτησή του. Μια φορά με χαιρέτησε μπροστά σε άλλους και την έγραψα στα αρχιδια μου κανονικότατα.
Μακρία και πάλι από συναδέλφους από την δουλειά και ας δίνει η άλλη γη και ύδωρ για να ασχοληθείς μαζί της.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
ραδιο αρβυλα των ερασιτεχνων ειναι. Εχει λιγα χρονια που ολος μου ο κυκλος το αναπαραγει κατα λεξη και κανεις τους δεν γαμησε, ουτε καν προσπαθησε με παντρεμενη.
Αν δεν σου καθεται ελευθερη που εχει χρονια να γαμηθει, σιγουρα δεν βγαζει νοημα να σου κατσει μια που γαμηθηκε προχθες κι εχει το ρισκο να χαλασει τον γαμο της.
Δεν έχω παίξει πολύ με παντρεμένες γιατί δε μου αρέσει η φάση, αλλά αν κρίνω από ιστορίες που ξέρω το "γαμήθηκε προχθές" συχνά δεν ισχύει. Μετά από μερικά χρόνια γάμου, το σεξ σε πολλά ζευγάρια γίνεται τυπικό και αραιά και πού, γι' αυτό πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται ψάχνοντας επιβεβαίωση (ειδικά αυτές που φροντίζουν τον εαυτό τους και μετράνε).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι πως στη δουλειά βρίσκεσαι για μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου, ενώ για πολλούς είναι ο μοναδικός τόπος που συναναστρέφονται με το αντίθετο φύλο.
Ευ γέ!:hi:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
825
Πόντοι
81
Δεν έχω παίξει πολύ με παντρεμένες γιατί δε μου αρέσει η φάση, αλλά αν κρίνω από ιστορίες που ξέρω το "γαμήθηκε προχθές" συχνά δεν ισχύει. Μετά από μερικά χρόνια γάμου, το σεξ σε πολλά ζευγάρια γίνεται τυπικό και αραιά και πού, γι' αυτό πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται ψάχνοντας επιβεβαίωση (ειδικά αυτές που φροντίζουν τον εαυτό τους και μετράνε).
οι παντρεμενες γαμιουνται μια φορα το μήνα. Το προχθες ηταν τυχαια προσεγγιση, σχημα λογου. Παντα μιλαμε για μεσο ορο. Αυτες που ψαχνουν επιβεβαιωση θελουν επιβεβαιωση, οχι πουτσο. Μονος σου το ειπες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.983
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:.
Στην υπηρεσία έμεινα 17 χρόνια..
Πήγα με 8 κυρίες..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
και με πόσες τσούλες;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Να χωρίσουν άμα θέλουν άλλες περιπέτειες και δεν τις κάνει κου κου ο άντρας τους, όχι να ξενογαμιούνται και μετά να τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και στα παιδικά πάρτι και όλα μέλι γάλα...... Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν που πάει με παντρεμένη όταν το μαθαίνει ο απατημένος σύζυγος και διψάει για εκδίκηση.....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Να χωρίσουν άμα θέλουν άλλες περιπέτειες και δεν τις κάνει κου κου ο άντρας τους, όχι να ξενογαμιούνται και μετά να τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και στα παιδικά πάρτι και όλα μέλι γάλα...... Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν που πάει με παντρεμένη όταν το μαθαίνει ο απατημένος σύζυγος και διψάει για εκδίκηση.....
Φίλε, αν δεις στοιχεία, 6 στις 10 παντρεμένες και 8 στους 10 παντρεμένους κάποια στιγμή κερατώνουν. Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα δε θα συμβεί, είναι κάτι που συμβαίνει στους περισσότερους γάμους. ΟΚ, αν είσαι πολύ άτυχος και ο άνδρας της είναι κανένας τρελός ή μαφιόζος και το μάθει μπορεί να μπλέξεις.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.168
Πόντοι
206
Φίλε, αν δεις στοιχεία, 6 στις 10 παντρεμένες και 8 στους 10 παντρεμένους κάποια στιγμή κερατώνουν. Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα δε θα συμβεί, είναι κάτι που συμβαίνει στους περισσότερους γάμους. ΟΚ, αν είσαι πολύ άτυχος και ο άνδρας της είναι κανένας τρελός ή μαφιόζος και το μάθει μπορεί να μπλέξεις.
Δε χρειάζεται να είναι ούτε τρελός ούτε μαφιόζος..... Ακόμα και ένας ήσυχος άνθρωπος αν μάθει ότι τον κεράτωσε η γυναίκα του θα τρελαθεί από το θυμό του, πόσο μάλλον αν είναι και από τη φύση του νευρικός..... Δε θέλω να μπλέξω σε κάτι τέτοιο..... Να περπατάω στο δρόμο και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου για μένα ή την οικογένειά μου...? Για ποιο λόγο, για ένα γαμήσι...?? Όχι βέβαια....!! Όπως δε θέλω να μου το κάνουν, δεν το κάνω..... Αντρική αλληλεγγύη.... Και οι ελεύθερες ή ακόμα καλύτερα οι μασατζούδες και οι πουτάνες μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....και είναι και ωραία άτομα οι περισσότερες....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.354
Πόντοι
1.196
Δε χρειάζεται να είναι ούτε τρελός ούτε μαφιόζος..... Ακόμα και ένας ήσυχος άνθρωπος αν μάθει ότι τον κεράτωσε η γυναίκα του θα τρελαθεί από το θυμό του, πόσο μάλλον αν είναι και από τη φύση του νευρικός..... Δε θέλω να μπλέξω σε κάτι τέτοιο..... Να περπατάω στο δρόμο και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου για μένα ή την οικογένειά μου...? Για ποιο λόγο, για ένα γαμήσι...?? Όχι βέβαια....!! Όπως δε θέλω να μου το κάνουν, δεν το κάνω..... Αντρική αλληλεγγύη.... Και οι ελεύθερες ή ακόμα καλύτερα οι μασατζούδες και οι πουτάνες μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....και είναι και ωραία άτομα οι περισσότερες....
Αν φας κέρατο, αυτός που φταίει είναι η γυναίκα σου και εσύ, το τρίτο πρόσωπο έχει τη λιγότερη ευθύνη, απλά εκμεταλλεύεται μια κατάσταση με προβλήματα, καμιά φορά χωρίς καν να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει. Πριν χρόνια, είχα γνωρίσει στο άσχετο μια παντρεμένη. Πηδηχτήκαμε 2-3 φορές και μετά μου το είπε μαζί με ιστορίες ότι ο γάμος δεν πήγαινε καλά, ήθελε να χωρίσει κλπ. Βρεθήκαμε 2-3 φορές ακόμα αλλά δε μου άρεσε η φάση (φαινόταν ότι η γυναίκα έχει διάφορα θέματα) και δεν το συνέχισα, αλλά τελοσπάντων όταν ξεκίνησε η ιστορία δεν ήξερα ότι έχει άντρα.

Τελευταία τροποποίηση:

mpougatsas5

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Έχω μεγάλο φετίχ μιά συνάδελφο εδώ και μερικά χρόνια. Πιστεύω ότι κάτι έχει και αυτή αλλά λόγω γάμου μάλλον δεν ενέδωσε ποτέ. Όταν αποφασίσω να φύγω απο εκεί θα της τα πω όλα ότι τόσα χρόνια έφευγα σηκωμένος από εκεί και έτρεχα στο σπίτι να τον παίξω. Πότε μου δεν έχω ξανανιώσει έτσι και με βασανίζει η παρουσίαση της τόσα χρόνια. Δεν είμαι τσιμπιμενος απλα όποτε μιλάμε σκέφτομαι τι γεύση θα έχει η τρυπούλα της πίσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom