j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεταιΗ φαντασίωση πηδιέμαι με το αφεντικό είναι must τελικά
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεταιΗ φαντασίωση πηδιέμαι με το αφεντικό είναι must τελικά
...bonus απόδοσης .Της δίνεις και ειδικό επίδομα κατάποσης?
Εκεί που δεν σε ξέρει κανείς και για να κάνεις κονε πρεπει να βγάζεις τα μάτια σου στα διαδικτυακά μπλιμπλικια.Μακριά από την δουλειά σου, μακριά από την γειτονιά σου..
Aν το αφεντικό σου πλάσαρε την ατάκα για δική του ήταν λίγο ψεύτης.Το πρώτο μου αφεντικό είχε πει:
Εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, μη βάζεις την ψωλη σου!
Πόσο σωστό!!!
Μακριά από την δουλειά σου, μακριά από την γειτονιά σου..
Αν μετά τη δουλειά κλείνεσαι σπίτι και δεν κάνεις τίποτα άλλο έτσι θα είναι, αλλά αυτοί που ζουν έτσι είναι επιλογή τους.ενώ για πολλούς είναι ο μοναδικός τόπος που συναναστρέφονται με το αντίθετο φύλο.
σωστος. δεν τους λυπαμαι καθολουΑν μετά τη δουλειά κλείνεσαι σπίτι και δεν κάνεις τίποτα άλλο έτσι θα είναι, αλλά αυτοί που ζουν έτσι είναι επιλογή τους.
Δεν έχω παίξει πολύ με παντρεμένες γιατί δε μου αρέσει η φάση, αλλά αν κρίνω από ιστορίες που ξέρω το "γαμήθηκε προχθές" συχνά δεν ισχύει. Μετά από μερικά χρόνια γάμου, το σεξ σε πολλά ζευγάρια γίνεται τυπικό και αραιά και πού, γι' αυτό πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται ψάχνοντας επιβεβαίωση (ειδικά αυτές που φροντίζουν τον εαυτό τους και μετράνε).ραδιο αρβυλα των ερασιτεχνων ειναι. Εχει λιγα χρονια που ολος μου ο κυκλος το αναπαραγει κατα λεξη και κανεις τους δεν γαμησε, ουτε καν προσπαθησε με παντρεμενη.
Αν δεν σου καθεται ελευθερη που εχει χρονια να γαμηθει, σιγουρα δεν βγαζει νοημα να σου κατσει μια που γαμηθηκε προχθες κι εχει το ρισκο να χαλασει τον γαμο της.
Ευ γέ!Το θέμα είναι πως στη δουλειά βρίσκεσαι για μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου, ενώ για πολλούς είναι ο μοναδικός τόπος που συναναστρέφονται με το αντίθετο φύλο.
οι παντρεμενες γαμιουνται μια φορα το μήνα. Το προχθες ηταν τυχαια προσεγγιση, σχημα λογου. Παντα μιλαμε για μεσο ορο. Αυτες που ψαχνουν επιβεβαιωση θελουν επιβεβαιωση, οχι πουτσο. Μονος σου το ειπεςΔεν έχω παίξει πολύ με παντρεμένες γιατί δε μου αρέσει η φάση, αλλά αν κρίνω από ιστορίες που ξέρω το "γαμήθηκε προχθές" συχνά δεν ισχύει. Μετά από μερικά χρόνια γάμου, το σεξ σε πολλά ζευγάρια γίνεται τυπικό και αραιά και πού, γι' αυτό πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται ψάχνοντας επιβεβαίωση (ειδικά αυτές που φροντίζουν τον εαυτό τους και μετράνε).
Να χωρίσουν άμα θέλουν άλλες περιπέτειες και δεν τις κάνει κου κου ο άντρας τους, όχι να ξενογαμιούνται και μετά να τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και στα παιδικά πάρτι και όλα μέλι γάλα...... Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν που πάει με παντρεμένη όταν το μαθαίνει ο απατημένος σύζυγος και διψάει για εκδίκηση.....Δεν έχω παίξει πολύ με παντρεμένες γιατί δε μου αρέσει η φάση, αλλά αν κρίνω από ιστορίες που ξέρω το "γαμήθηκε προχθές" συχνά δεν ισχύει. Μετά από μερικά χρόνια γάμου, το σεξ σε πολλά ζευγάρια γίνεται τυπικό και αραιά και πού, γι' αυτό πολλές παντρεμένες ξενογαμιούνται ψάχνοντας επιβεβαίωση (ειδικά αυτές που φροντίζουν τον εαυτό τους και μετράνε).
Φίλε, αν δεις στοιχεία, 6 στις 10 παντρεμένες και 8 στους 10 παντρεμένους κάποια στιγμή κερατώνουν. Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα δε θα συμβεί, είναι κάτι που συμβαίνει στους περισσότερους γάμους. ΟΚ, αν είσαι πολύ άτυχος και ο άνδρας της είναι κανένας τρελός ή μαφιόζος και το μάθει μπορεί να μπλέξεις.Να χωρίσουν άμα θέλουν άλλες περιπέτειες και δεν τις κάνει κου κου ο άντρας τους, όχι να ξενογαμιούνται και μετά να τρέχουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις και στα παιδικά πάρτι και όλα μέλι γάλα...... Δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε αυτόν που πάει με παντρεμένη όταν το μαθαίνει ο απατημένος σύζυγος και διψάει για εκδίκηση.....
Δε χρειάζεται να είναι ούτε τρελός ούτε μαφιόζος..... Ακόμα και ένας ήσυχος άνθρωπος αν μάθει ότι τον κεράτωσε η γυναίκα του θα τρελαθεί από το θυμό του, πόσο μάλλον αν είναι και από τη φύση του νευρικός..... Δε θέλω να μπλέξω σε κάτι τέτοιο..... Να περπατάω στο δρόμο και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου για μένα ή την οικογένειά μου...? Για ποιο λόγο, για ένα γαμήσι...?? Όχι βέβαια....!! Όπως δε θέλω να μου το κάνουν, δεν το κάνω..... Αντρική αλληλεγγύη.... Και οι ελεύθερες ή ακόμα καλύτερα οι μασατζούδες και οι πουτάνες μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....και είναι και ωραία άτομα οι περισσότερες....Φίλε, αν δεις στοιχεία, 6 στις 10 παντρεμένες και 8 στους 10 παντρεμένους κάποια στιγμή κερατώνουν. Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα δε θα συμβεί, είναι κάτι που συμβαίνει στους περισσότερους γάμους. ΟΚ, αν είσαι πολύ άτυχος και ο άνδρας της είναι κανένας τρελός ή μαφιόζος και το μάθει μπορεί να μπλέξεις.
Αν φας κέρατο, αυτός που φταίει είναι η γυναίκα σου και εσύ, το τρίτο πρόσωπο έχει τη λιγότερη ευθύνη, απλά εκμεταλλεύεται μια κατάσταση με προβλήματα, καμιά φορά χωρίς καν να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει. Πριν χρόνια, είχα γνωρίσει στο άσχετο μια παντρεμένη. Πηδηχτήκαμε 2-3 φορές και μετά μου το είπε μαζί με ιστορίες ότι ο γάμος δεν πήγαινε καλά, ήθελε να χωρίσει κλπ. Βρεθήκαμε 2-3 φορές ακόμα αλλά δε μου άρεσε η φάση (φαινόταν ότι η γυναίκα έχει διάφορα θέματα) και δεν το συνέχισα, αλλά τελοσπάντων όταν ξεκίνησε η ιστορία δεν ήξερα ότι έχει άντρα.Δε χρειάζεται να είναι ούτε τρελός ούτε μαφιόζος..... Ακόμα και ένας ήσυχος άνθρωπος αν μάθει ότι τον κεράτωσε η γυναίκα του θα τρελαθεί από το θυμό του, πόσο μάλλον αν είναι και από τη φύση του νευρικός..... Δε θέλω να μπλέξω σε κάτι τέτοιο..... Να περπατάω στο δρόμο και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου για μένα ή την οικογένειά μου...? Για ποιο λόγο, για ένα γαμήσι...?? Όχι βέβαια....!! Όπως δε θέλω να μου το κάνουν, δεν το κάνω..... Αντρική αλληλεγγύη.... Και οι ελεύθερες ή ακόμα καλύτερα οι μασατζούδες και οι πουτάνες μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους....και είναι και ωραία άτομα οι περισσότερες....