Νέα

Γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Megaman18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Φίλε δεν ξέρω αυτός είναι κ ο λόγος που θεωρώ ότι δεν θα παντρευτώ... εκτός αν βρω κάποια πολύ ανοοχτομυαλη που δεν θα έχει πρόβλημα να τον βρέχω εδώ κ κει. Ας κάνει κ αυτή το ίδιο κανένα θέμα. Εφόσον υπάρχει αγάπη κ συντροφικότητα. Εγώ από ένα σημείο κ ύστερα γίνομαι φιλαράκι με την άλλη κ δεν με καβλωνει πλέον. Δεν ξέρω αν αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία...! όπως λειτουργεί ο καθένας στην τελικη. Αρκεί να μη θεωρεί ότι ο άλλος του ανοίκει λες κ είναι τσιφλίκι του.
ε δε παει και ετσι ακριβως..το να γαμιεται μια γυναικα απο δω και απο κει και παραλληλα να νιωθει αγαπη και συντροφικοτητα με σενα λιγο δυσκολο.Ενας αντρας ναι μπορει να το κανει,μια γυναικα δε ξερω

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
ε δε παει και ετσι ακριβως..το να γαμιεται μια γυναικα απο δω και απο κει και παραλληλα να νιωθει αγαπη και συντροφικοτητα με σενα λιγο δυσκολο.Ενας αντρας ναι μπορει να το κανει,μια γυναικα δε ξερω
συγχωρα μου την αγνοια δε τρολαρω ουτε ρωταω απο μλκ αλλα δε μπορω να κτλβ.
ποιος ειναι οι συνθηκες η αν θες το σκεπτικο που ενας αντρας μπορει να ξενογαμαει κ παραλληλα να δειχνει αγαπη κ συντροφικοτητα με τη σχεση του ενω μια γυναικα δεν..;
τι ειναι αυτο που το διαχωριζει;
κατα τη γνωμη σου παντα δε μιλαμε για γενικοτητες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
συγχωρα μου την αγνοια δε τρολαρω ουτε ρωταω απο μλκ αλλα δε μπορω να κτλβ.
ποιος ειναι οι συνθηκες η αν θες το σκεπτικο που ενας αντρας μπορει να ξενογαμαει κ παραλληλα να δειχνει αγαπη κ συντροφικοτητα με τη σχεση του ενω μια γυναικα δεν..;
τι ειναι αυτο που το διαχωριζει;
κατα τη γνωμη σου παντα δε μιλαμε για γενικοτητες
ε ρε φιλε δεν ειμαστε ιδια οντα.Ουτε λειτουργουμε το ιδιο.Ενας αντρας μπορει να γαμησει και να μη νιωσει τιποτα (σε γενικες γραμμες) ενω οι γυναικες δεν εχουν τον ιδιο μηχανισμο με μας.Τουλαχιστον για τις περισσοτερες αναφερομαι.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
ε ρε φιλε δεν ειμαστε ιδια οντα.Ουτε λειτουργουμε το ιδιο.Ενας αντρας μπορει να γαμησει και να μη νιωσει τιποτα (σε γενικες γραμμες) ενω οι γυναικες δεν εχουν τον ιδιο μηχανισμο με μας.Τουλαχιστον για τις περισσοτερες αναφερομαι.
οκ συμφωνω ειμαστε διαφορετικα οντα οπως λες,μια διευκρινιση λοιπον
δλδ θεωρεις οτι οι επαγγελματιες γυναικες του μπουρδελου η του ραντεβου με ολους οσους πανε το ευχαριστιουνται παντα;οτι ασχετα απο εμφανιση κ τροπο που γαμαει ο αλλος απο τη στιγμη που θα μπει θα απολαυσουν γαμησι κ οτι δε προσποιουνται σε αυτο τουλαχιστο;για τις περισσοτερες εστω..
κ ξαναρωτω,ακομα κ αν ισχυει αυτο δε μπορουν να εχουν καποιο ξεχωριστο που θα νιωθουν αγαπη κ οχι μονο καυλα κ την ασφαλεια που παρεχει μια σχεση;

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
να ξεκαθαρισω κ να προσθεσω οτι δεν ειμαι φεμινιστης ουτε πιστευω σε ισοτητα φυλλων κ προσωπικα πλεον οσον αφορα σχεσεις σοβαρες δεσμους πιστευω στη μονογαμια αλλα για καποια πραγματα δεν μπορω να κτλβ τον διαχωρισμο χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οκ συμφωνω ειμαστε διαφορετικα οντα οπως λες,μια διευκρινιση λοιπον
δλδ θεωρεις οτι οι επαγγελματιες γυναικες του μπουρδελου η του ραντεβου με ολους οσους πανε το ευχαριστιουνται παντα;οτι ασχετα απο εμφανιση κ τροπο που γαμαει ο αλλος απο τη στιγμη που θα μπει θα απολαυσουν γαμησι κ οτι δε προσποιουνται σε αυτο τουλαχιστο;για τις περισσοτερες εστω..
κ ξαναρωτω,ακομα κ αν ισχυει αυτο δε μπορουν να εχουν καποιο ξεχωριστο που θα νιωθουν αγαπη κ οχι μονο καυλα κ την ασφαλεια που παρεχει μια σχεση;
στο τι γουσταρουν και αν γουσταρουν το κρεβατι,μονο αυτες το ξερουν.Λογικα με καποιους ναι,αλλα θα βαλουν το χρημα απο πανω για μενα.Για το αλλο που λες για το αν θα νιωσουν αγαπη για εναν.Μου φαινεται και αυτο λιγο δυσκολο.Μια γυναικα που δε γαμιεται απο δω και απο κει ισως ναι να νιωσει.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201
Κύριοι, ο τίτλος του νήματος είναι "γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating". Αν η γυναίκα σου μπαίνει στα συγκεκριμένα sites, η σχέση σας έχει πρόβλημα και θέλει να πηδηχτεί με άλλον. Δεν υπάρχει ούτε μη κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν, ούτε τίποτα. Ποτίζουμε τον κήπο μας για να μη τον ποτίσει κάποιος άλλος.

Κατά τα άλλα, εννοείται πως είναι επικίνδυνο άθλημα και εννοείται, επίσης, πως πρέπει να είσαι μεγάλος τρόμπας για να πηδήξεις παντρεμένη μέσα στο σπίτι της.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Ρε τύπε .... αν εγώ δεν έχω πρόβλημα να γαμηθεί η γυναίκα μου με άλλους .... γιατί να μη γαμήσω τις γυναίκες άλλων ;
Κάνω κάτι που δεν έχω πρόβλημα να μου το κάνουν . Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;;
To αυτονόητο λες. Τι κάθεσαι και εξηγείς;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Κύριοι, ο τίτλος του νήματος είναι "γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating". Αν η γυναίκα σου μπαίνει στα συγκεκριμένα sites, η σχέση σας έχει πρόβλημα και θέλει να πηδηχτεί με άλλον. Δεν υπάρχει ούτε μη κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν, ούτε τίποτα. Ποτίζουμε τον κήπο μας για να μη τον ποτίσει κάποιος άλλος.

Κατά τα άλλα, εννοείται πως είναι επικίνδυνο άθλημα και εννοείται, επίσης, πως πρέπει να είσαι μεγάλος τρόμπας για να πηδήξεις παντρεμένη μέσα στο σπίτι της.

Σοφά ομίλησες.

• Like
Αντιδράσεις: bdsm72

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
στο τι γουσταρουν και αν γουσταρουν το κρεβατι,μονο αυτες το ξερουν.Λογικα με καποιους ναι,αλλα θα βαλουν το χρημα απο πανω για μενα.Για το αλλο που λες για το αν θα νιωσουν αγαπη για εναν.Μου φαινεται και αυτο λιγο δυσκολο.Μια γυναικα που δε γαμιεται απο δω και απο κει ισως ναι να νιωσει.
Σε κάθε φύλο βλέπεις όλες τις περιπτώσεις δε ζούμε στον καιρό της Γενοβέφας.

Έχω δει γυναίκες σε βραδιές μπαλαντέρ σε swingers bars να πηγαίνουν με 5-6 αγνώστους και ξανά την επόμενη φορά και ξανά και ξανά. Μη μου πεις ότι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν αισθήματα για όλους, σοβαροί να είμαστε.

Και η γυναίκα μια χαρά μπορεί να σκέφτεται μόνο το κορμί της και να θέλει μόνο σεξ, όπως και ο άντρας μπορεί να ερωτευτεί και να πέφτει στα πατώματα για ΜΙΑ γυναίκα. Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι και τα δύο φύλα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις, απλά φοβούνται τα κοινωνικά στερεότυπα. Δηλαδή η γυναίκα βλέπει έναν παιδαρά στο μπαρ και μουσκεύει το βρακί της, αλλά ντρέπεται να τον πλησιάσει μην την πουν πουτάνα και ο άντρας ερωτεύεται μια γυναίκα και θέλει όλη μέρα να μιλάνε στο τηλέφωνο και να της αφιερώνει τραγούδια αλλά φοβάται μην τον πουν αγαπούλη και ρομαντικό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Έχω δει γυναίκες σε βραδιές μπαλαντέρ σε swingers bars να πηγαίνουν με 5-6 αγνώστους και ξανά την επόμενη φορά και ξανά και ξανά. Μη μου πεις ότι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν αισθήματα για όλους, σοβαροί να είμαστε.

Και η γυναίκα μια χαρά μπορεί να σκέφτεται μόνο το κορμί της και να θέλει μόνο σεξ, όπως και ο άντρας μπορεί να ερωτευτεί και να πέφτει στα πατώματα για ΜΙΑ γυναίκα. Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι και τα δύο φύλα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις, απλά φοβούνται τα κοινωνικά στερεότυπα. Δηλαδή η γυναίκα βλέπει έναν παιδαρά στο μπαρ και μουσκεύει το βρακί της, αλλά ντρέπεται να τον πλησιάσει μην την πουν πουτάνα και ο άντρας ερωτεύεται μια γυναίκα και θέλει όλη μέρα να μιλάνε στο τηλέφωνο και να της αφιερώνει τραγούδια αλλά φοβάται μην τον πουν αγαπούλη και ρομαντικό.
Εγώ λέω ότι ο άντρας μπορεί να τη βγάζει με μπουρδέλα και να μην ερωτεύεται.Η γυναίκα να έχει ένα σταθερό γαμιά εκεί χωρίς να τον ερωτευτεί? Ναι...μπορεί να γίνει αλλά πιο δύσκολα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.162
Πόντοι
3.786

Αυτές που κάνουν swing είναι πραγματικά ελάχιστες,ούτε το 1%,και είναι νυμφομανείς.Στα υπόλοιπα συμφωνώ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ρε μαγκες..ολοι θελουν να γαμησουν παντρεμενες,και γω ακομα.Ειναι μαλιστα μια γνωστη μου παντρεμενη που χρονια θελω να τη γαμησω,νομιζω θελει και η ιδια.Δεν ειναι ομως
τοσο απλα τα πραγματα.Ξερω και τον αντρα της (δεν ειναι φιλος μου,και ειναι και πολυ μαλακας) και προλαβε να παντρευτει πριν τον φαει απο μενα.Εχασα παλιοτερα μια ευκαιρια απο δικη μου μαλακια γιατι ημουν μεθυσμενος-αυπνος στη παρεα..αλλα τωρα εγινε.Εχει και 2 παιδια αυτη...δεν ειναι τοσο απλο.Αν χωριζε,ευχαριστως.Να παω τωρα να τα κανω ολα πουτανα για να ριξω ενα πουτσο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Στην εφηβεία και στη νεότητα το θεωρώ πολύ πιθανό να ερωτευτείς. Μπορεί φυσικά αυτό να είναι σκάλωμα με γκόμενα που δε θα κάνετε ποτέ τίποτα, αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλούς άντρες.

Επίσης όλες οι γυναίκες έχουν φαντασιωθεί να κάνουν one night stand έτσι για το ξεκαύλωμα ,αλλά δεν το εφαρμόζουν επειδή δε θέλουν να τους βγει το όνομα και να μαζευτούν όλα τα λιγούρια γύρω τους.

Γενικά όλα παίζουν, μη σκέφτεστε με στερεότυπα.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056

Αμάν μη το φιλοσοφισουμε λίγο αμέσως...παω πάσο δε το συνεχαω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
ρε μαγκες..ολοι θελουν να γαμησουν παντρεμενες,και γω ακομα.Ειναι μαλιστα μια γνωστη μου παντρεμενη που χρονια θελω να τη γαμησω,νομιζω θελει και η ιδια.Δεν ειναι ομως
τοσο απλα τα πραγματα.Ξερω και τον αντρα της (δεν ειναι φιλος μου,και ειναι και πολυ μαλακας) και προλαβε να παντρευτει πριν τον φαει απο μενα.Εχασα παλιοτερα μια ευκαιρια απο δικη μου μαλακια γιατι ημουν μεθυσμενος-αυπνος στη παρεα..αλλα τωρα εγινε.Εχει και 2 παιδια αυτη...δεν ειναι τοσο απλο.Αν χωριζε,ευχαριστως.Να παω τωρα να τα κανω ολα πουτανα για να ριξω ενα πουτσο.
Στη φάση που είσαι εσύ, ελεύθερος , είναι δύσκολο .
Αν ήσουν παντρεμένος και κάνατε οικογενειακά παρέα, γνωριμίες .... σπίτια ... παιδιά φίλοι κτλ ...
Εκεί είναι τόσο εύκολο , όσο να πετύχεις με το δίκανο κότα σε κοτέτσι .... 3Χ2 ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Στη φάση που είσαι εσύ, ελεύθερος , είναι δύσκολο .
Αν ήσουν παντρεμένος και κάνατε οικογενειακά παρέα, γνωριμίες .... σπίτια ... παιδιά φίλοι κτλ ...
Εκεί είναι τόσο εύκολο , όσο να πετύχεις με το δίκανο κότα σε κοτέτσι .... 3Χ2 ...
α μαλιστα..να κλεισουν 2 σπιτια δηλ αντι για ενα.Μηπως εννοεις το αναποδο?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
α μαλιστα..να κλεισουν 2 σπιτια δηλ αντι για ενα.Μηπως εννοεις το αναποδο?
Τι να κλείσει ;;;
Ούτε πόρτα δεν κλείνει .
Αν οι γάμοι βαστάνε και κανείς δεν ψάχνει πόρτα εξόδου .....

Απλά ψάχνουν λίγο σασπένς.
Εννοείται θέλει και μια σχετική άνεση ωραρίων , οικονομική κτλ .
Αν δουλεύουν όλοι αυστηρά γαλέρα και γυρνάνε σπίτι/φεύγουν με ακρίβεια δευτερολέπτου ....
και δεν υπάρχουν φράγκα για γαμιστρώνα κτλ ... ή άκρες για φιλικό γαμιστρώνα σπίτι ...
τότε δεν γίνεται ........

Αλλιώς όλα γίνονται .
Εσύ , πως έχεις άποψη για το θέμα ; Έχεις ζήσει πολλά χρόνια παντρεμένος ;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τι να κλείσει ;;;
Ούτε πόρτα δεν κλείνει .
Αν οι γάμοι βαστάνε και κανείς δεν ψάχνει πόρτα εξόδου .....

Απλά ψάχνουν λίγο σασπένς.
Εννοείται θέλει και μια σχετική άνεση ωραρίων , οικονομική κτλ .
Αν δουλεύουν όλοι αυστηρά γαλέρα και γυρνάνε σπίτι/φεύγουν με ακρίβεια δευτερολέπτου ....
και δεν υπάρχουν φράγκα για γαμιστρώνα κτλ ... ή άκρες για φιλικό γαμιστρώνα σπίτι ...
τότε δεν γίνεται ........

Αλλιώς όλα γίνονται .
Εσύ , πως έχεις άποψη για το θέμα ; Έχεις ζήσει πολλά χρόνια παντρεμένος ;;;
δεν εχω σχεση με γαμους και δεν εχω παντρευτει ποτε.Ουτε σα καλεσμενος δε παω βαριεμαι.αλλα δεν εχει σχεση τωρα αυτο το αν ειμαι εγω η οχι λες να μη ξερω οτι θα γινουν
ολα κωλος αν μπλεξω με παντρεμενη? εκτος και αν υπαρχει μια πολυ αυστηρη τηρηση κανονων και απο τους δυο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom