Δεν με προσεχεις......δεν ειπα οτι δε με ενδιεφερει παντελως η ομορφια......αλλα προσωπικα προτιμω να εχω εναν αντρα που εχει κατι αναμεσα στα αυτια του παρα εναν "ωραιο" γκομενο....ασεπ ου το ωραιο ειναι υποκειμενικο.....εμενα ας πουμε δε μου αρεσουν οι Baby face γλυκουληδες αντρες που καποια αλλη μπορει να θεωρει πολυ ομορφο....
οσο για το θεμα της δουλειας.......παρεξηγεις αυτα που γραφω και κοτσαρεις τα δικα σου απο κατω......ποιος σου ειπε οτι ενας δικηγορος θα μου ηταν πιο ενδιαφερων για παραδειγμα? νομιζεις εχω ορεξη να ακουω καθημερινα τι κανει στο δικαστηριο και να κοκορευεται?μιλησα για κοινα ενδιαφερονα, να μπορεις να πεις μια κουβεντα ρε παιδι μου..... επισης το αν τα χωνει καποιος ή οχι και το αν μιλαει κολωνακιωτικα ή οχι δεν εχει καμια σχεση με το αν μπορουμε να συζητησουμε!!!!! γιατι τα μπλεκεις αυτα τα δυο???αλλα ναι θιλω εναν ανθρωπο με τον οποιο να μπορεις να μιλησεις για τα παντα και να εχει καποια κοινα στοιχεια με μενα!!! ε δε μπορω να μιλαω για κατι και ο αλλος να μην καταλαβιανει για ποιο πραγμα μιλαω!!! αλλα μη νομιζεις οτι αν ειναι δικηγορος ή γιατρος θα το καταλαβει σωνει και ντε......επικοινωνια λεω να υπαρχει ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις αυτο? δεν κανουν τα πτυχια τον ανθρωπο.....αν ο αλλος εχει την ορεξη και τη διαθεση να μαθαινει πραγματα μπορει να ειναι σκουπιδιαρης και να εχει μια σφαιρικοτατη αντιληψη για τα πραγματα και να οταν μπαινει σε συζητησεις να μην καταλαβαινεις τι δουλεια κανει......δε θελω αντρα αμπαζουρ κοινως....οκ? το λυσαμε αυτο?
το αμαξι.........μια χαρα ειναι το αμαξακι μου.......ενταξει θα ηθελα να μπω σε κατι πολυ γρηγορο (το πολυ ακριβο δε μου λεει κατι) γιατι μου αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα οπως θα ηθελα φυσικα να μπω και σε ferrari αν μου δινοταν η ευκαιρια αλλα αν ειναι να εχω γκομενο που ειναι γενικοτερα "αλλης κλασης" απο εμενα θα ενιωθα αβολα......μου αρκει να εχει κατι φυσιολογικο......μια ομορφια δε θα ειμαστε? εγω με το γκολφακι και εκεινος με την αμαξαρα? θα νιωθα κομπλεξικα και το λεω ειλικρινα αυτο......οπως δε θα νιωθα ανετα αν ειχα ΤΟΝ φραγκατο γκομενο που εχει συνηθισει σε τελειως αλλο τροπο ζωης και διασκεδασης απο μενα.......οπως και να το κανουμε δεν εχω μεγαλωσει τρωγοντας μπελουνγκες στο σπιτι μου.........
αυτο με τα κονε ακομα παραμενει αδιφορο......χστηκα ποιος θα με χαιρετησει
ειναι τοσο σημαντικο για σενα δηλαδη???