Νέα

Όσες πέφτουν αμέσως και οι άλλες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά τώρα τι να σου πω. Σου επισιμάνω κάτι και συνεχίζεις να το επαναλαμβάνεις! Κατάντησες γραφικός. Τα ίδια πράγματα λες. Πόσες φορές έχεις γράψει ''χασικλοαναρχοκουμμούνια''?? Σε κάθε post αυτό βλέπω.  Μας λες για το μίσος σου στην αριστερά σε topic τελείως άσχετα. Το καταλάβαμε ντάξει!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Λάκη κανείς δεν ενδιαφέρεται τι είσαι, τι ψηφίζεις, που συχνάζεις, τι τσιγάρα καπνίζεις. Στα παπάρια μας.

Αυτό που ενδιαφέρει είναι οτι έχεις γίνει βαρετός και προβλέψιμος. Όλο τα ιδια και τα ίδια.

Δε μπορείς να αλλάξεις κασσέτα;

Piopo

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εγω βγαινω βιλα αμαλιας και gagarin και σε πορειες παω και decadance και λιγο μπαφακι κανω
-αλλα-
βγαινω και privilege και envy και δεν ξερω την τυφλα μου ακομα περι ιδεολογιων και δεν καπνιζω γιατι δεν το χρειαζομαι και ειναι τσαμπα λεφτα και βρωμας μετα,εσυ και το σπιτι.. :P

Παω φυλης αλλα φερνω και cg  :cheesy:

γουσταρω τρελα την mercedes S  του θειου,αλλα στα "ιν" στεκια παω επιτηδες με βερμουδα ετσι για το σπασιμο ^_^

Για βοηθειστε με,που κατατασομαι ?

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν χαρακτηρίζεται φασίστας όποιος δεν είναι σαν τα χασικλοαναρχοκουμμούνια-πουστρόνια των Εξαρχείων, τότε ναι είμαι φασίστας!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είμαι σαν τα καθήκια που γράφουν στο Athens.indymedia.

Homo Idiotus: Πρωτεύον ανθρωποειδές θηλαστικό, εξαιρετικά ομοιάζον με το ανθρώπινο είδος. Εξεταζόμενο υπο το φάσμα της φυσιολογίας, δείχνει εμφανώς τα ίδια σημάδια εξελικτικής πορείας. Η σωματική του διάπλαση έχει περάσει απο τα ίδια ακριβώς στάδια με αυτή του ανθρώπου. Η μοναδική εξελικτική διαφορά είναι αυτή του εγκεφάλου. Ενω στον άνθρωπο ο εγκέφαλος ακολουθεί πλήρη εξελικτική πορεία, στο συγκεκριμένο είδος παραμένει στα εξελικτικά επίπεδα του Homo Erectus. Τα δείγματα του συγκεκριμένου είδους έουν παρ'όλα αυτά μια κάποια (περιορισμένη) διάνοια και γίνονται δεκτά απο της κοινωνικές δομές του ανθρώπου, κυρίως για το γεγονός οτι μπορούν να συμβάλλουν στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. Η πρόσμιξη με άτομα του συγκεκριμένου είδους είναι κατα κανόνα ασφαλής, μιας και τα γονίδια του πλήρως εξελιγμένου ανθρώπου υπεισχύουν του Homo Idiotus κατα την εμβρυακή ανάπτυξη. Σύγχηση επικρατεί σχετικά με το αν το είδος Homo Idiotus είναι πλήρως διαφοροποιημένο απο το είδος Homo Fasistus, μιας και η μόνη φυσιογνωμική και εξελικτική διαφορά είναι η τεχνητή αφαίρεση του τριχωτού της κεφαλής του δεύτερου σε μια τελετουργική εκδήλωση χαρακτηριστική για το είδος Homo Fasistus.

Επισκέπτης
Homo Idiotus: Πρωτεύον ανθρωποειδές θηλαστικό, εξαιρετικά ομοιάζον με το ανθρώπινο είδος. Εξεταζόμενο υπο το φάσμα της φυσιολογίας, δείχνει εμφανώς τα ίδια σημάδια εξελικτικής πορείας. Η σωματική του διάπλαση έχει περάσει απο τα ίδια ακριβώς στάδια με αυτή του ανθρώπου. Η μοναδική εξελικτική διαφορά είναι αυτή του εγκεφάλου. Ενω στον άνθρωπο ο εγκέφαλος ακολουθεί πλήρη εξελικτική πορεία, στο συγκεκριμένο είδος παραμένει στα εξελικτικά επίπεδα του Homo Erectus. Τα δείγματα του συγκεκριμένου είδους έουν παρ'όλα αυτά μια κάποια (περιορισμένη) διάνοια και γίνονται δεκτά απο της κοινωνικές δομές του ανθρώπου, κυρίως για το γεγονός οτι μπορούν να συμβάλλουν στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. Η πρόσμιξη με άτομα του συγκεκριμένου είδους είναι κατα κανόνα ασφαλής, μιας και τα γονίδια του πλήρως εξελιγμένου ανθρώπου υπεισχύουν του Homo Idiotus κατα την εμβρυακή ανάπτυξη. Σύγχηση επικρατεί σχετικά με το αν το είδος Homo Idiotus είναι πλήρως διαφοροποιημένο απο το είδος Homo Fasistus, μιας και η μόνη φυσιογνωμική και εξελικτική διαφορά είναι η τεχνητή αφαίρεση του τριχωτού της κεφαλής του δεύτερου σε μια τελετουργική εκδήλωση χαρακτηριστική για το είδος Homo Fasistus.

Το πλέον εξελιγμένο είδος είναι ο

Homo Anarchoautonomous Marxisus Bafus

είναι οι γνωστοί  χτικιάρηδες μαυροφορεμένοι λεβέντες που συχνάζουν στα Εξάρχεια και τα πέριξ. Χτικιασμένοι , 50 κιλά το πολύ, ψοφίμια, τρεκλίζουν από την πείνα και τη μαστούρα. Επιτίθονται σε παρκαρισμένα IXE, κάδους σκουπιδιών, βιτρίνες και περιπολικά. Δεν δουλεύει κανείς τους. Το χασίσι το επιούσιο το αγοράζουν με το χαρτζηλίκι των γονέων.

Θεωρητική κατάρτιση:
-Μπακούνιν, Νετσάγιεφ, Ελευθεροτυπία, Βαβέλ , Παρά Πέντε, Athens.Indymedia

Πρότυπα:
-Καλτεζάς
-17Ν
-ΕΛΑ

Αγαπημένα πρόσωπα:
-Aλβανοί Λαθρομετανάστες
-Πακιστανοί Λαθρομετανάστες
-Αφγανοί Λαθρομετανάστες
-Τούρκοι γενικώς. Τα συγκεκριμένα παληκάρια είναι λάτρες της Οθωμανικής Κουλτούρας και ως προοδευτικοί δεν είναι "ομοφοβικοί" . Δεν τους χαλάει καθόλου η πουστιά. Γι'αυτό γουστάρουν τους Τούρκους. Έχουν ακούσει για τα γιουσουφάκια επί Τουρκοκρατίας και θα ήθελαν να είναι κι οι ίδιοι !

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Λάκη ανακαλώ! ΔΕΝ είσαι φασίστας ούτε τρελός! Μαζοχιστής είσαι. Μόνο έτσι εξηγείται η επιμονή σου να επιμένεις να κοντράρεσαι με όλο τον κόσμο και να σε βρίζουν όλοι. Προφανώς ηδονίζεσαι με το να σε βρίζουν. Εντάξει μη ντρέπεσαι, δεν είναι και τόσο κακό. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία Λάκη, αφού μας είπες τώρα τον ορισμό και τις προτιμήσεις των "χασικλοαναρχοαυτόνομων" (και μας κατέταξες όλους σ' αυτή την κατηγορία), δεν μας δίνεις επίσης τον ορισμό και τις προτιμήσεις των αντίθετων απ' αυτούς, ξεκινώντας απο σένα;  

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ωραία Λάκη, αφού μας είπες τώρα τον ορισμό και τις προτιμήσεις των "χασικλοαναρχοαυτόνομων" (και μας κατέταξες όλους σ' αυτή την κατηγορία), δεν μας δίνεις επίσης τον ορισμό και τις προτιμήσεις των αντίθετων απ' αυτούς, ξεκινώντας απο σένα;  

Μην κουράζεσαι να ρωτάς το Λάκη. Κοίταξε το προηγούμενο δικό μου (Homo Idiotus)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παιδες εγω βγαινω βιλα αμαλιας και gagarin και σε πορειες παω και decadance και λιγο μπαφακι κανω
-αλλα-
βγαινω και privilege και envy και δεν ξερω την τυφλα μου ακομα περι ιδεολογιων και δεν καπνιζω γιατι δεν το χρειαζομαι και ειναι τσαμπα λεφτα και βρωμας μετα,εσυ και το σπιτι.. :P

γουσταρω τρελα την mercedes S  του θειου,αλλα στα "ιν" στεκια παω επιτηδες με βερμουδα ετσι για το σπασιμο ^_^

Εσυ τωρα τι ρολο βαρας?

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΜΕ...ΤΑ...ΔΙΚΑ...ΤΟΥ...ΛΟΓΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν το κάνει κι'αυτό τότε θα πέσει ΠΟΛΥ γέλιο λέμε! Και ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ βρισίδι απο όλο τον κόσμο

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πάνε στα στέκια που λες και άρχισε να ξυλοφορτώνεις όποιον βρίσκεις μπροστά σου. Έτσι θα σου φύγει η καύλα και θα ξεφουσκώσουν και τα αρχίδια μας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεγαλη κουβεντα......καταρχας διαφωνω οτι τα χαζογκομενακια συχναζουν στα μπουζουκια.....απλα ισως επειδη τα μπουζουκια ειναι ο πιο λαικος και μαζικος χωρος διασκεδασης εκει φαινονται πιο πολυ και πιο εντονα........εχω κολλητες που γουσταρουν μπουζουκια αλλα δεν ειναι χαζογκομενες........κατα ταλλα δηθεν γκομενες και χαζογκομενες υπαρχουν σε ολα μα ολα τα ειδη μουσικης.......

απο κει και περα τωρα νομιζω οτι ειναι πολλες αυτες που κοιτανε τον αντρα στη δουλεια, το πορτοφολι, το αμαξι ή το τραπεζι στα μπουζουκια.....το γιατι δεν το γνωριζω......εγω προσωπικα το μονο που κοιταω ειναι το να με φτιαχνει εγκεφαλικα ο αλλος και να ειναι πιο ψηλος :grin:

οσο για τα ειδη μουσικης αυτο ειναι μια τεραστια κουβεντα που δε μπορει να συζητηθει στο συγκεκριμενο τοπικ νομιζω.....ακουω τα παντα και παω παντου και περναω καλα......δεν μπορω ομως τους απολυτους ανθρωπους που ακουνε ή πανε μονο σε ενα πραγμα και απορριπτουν ολα τα υπολοιπα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σωστά, υπάρχουν χαζογκόμενες παντού γιατί σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι χαζογκόμενες. ʼντε τώρα να βρεις κάνα χαζογκόμενο να του τον φερμάρεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
-αλλα-

.......καλα πας.........!!!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μεγαλη κουβεντα......καταρχας διαφωνω οτι τα χαζογκομενακια συχναζουν στα μπουζουκια.....απλα ισως επειδη τα μπουζουκια ειναι ο πιο λαικος και μαζικος χωρος διασκεδασης εκει φαινονται πιο πολυ και πιο εντονα........εχω κολλητες που γουσταρουν μπουζουκια αλλα δεν ειναι χαζογκομενες........κατα ταλλα δηθεν γκομενες και χαζογκομενες υπαρχουν σε ολα μα ολα τα ειδη μουσικης.......

απο κει και περα τωρα νομιζω οτι ειναι πολλες αυτες που κοιτανε τον αντρα στη δουλεια, το πορτοφολι, το αμαξι ή το τραπεζι στα μπουζουκια.....το γιατι δεν το γνωριζω......εγω προσωπικα το μονο που κοιταω ειναι το να με φτιαχνει εγκεφαλικα ο αλλος και να ειναι πιο ψηλος :grin:

οσο για τα ειδη μουσικης αυτο ειναι μια τεραστια κουβεντα που δε μπορει να συζητηθει στο συγκεκριμενο τοπικ νομιζω.....ακουω τα παντα και παω παντου και περναω καλα......δεν μπορω ομως τους απολυτους ανθρωπους που ακουνε ή πανε μονο σε ενα πραγμα και απορριπτουν ολα τα υπολοιπα....

Το βασίλειο της κοινοτοπίας!! Πως μπορείς να διαφωνήσεις ή να συμφωνήσεις ή ακόμα και να συζητήσεις για κάτι τόσο στρογγυλό και κοινότοπο. Υπάρχει ένα μικρό βιβλιαράκι του Harry G. Frankfurt: On Bullshit. Θα σου συνιστούσα να το διαβάσεις μουνίτσα!! Φιλικά.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
κατα ταλλα δηθεν γκομενες και χαζογκομενες υπαρχουν σε ολα μα ολα τα ειδη μουσικης... ....

Σωστότατα!!!!!!

Επισκέπτης
επειδη μαλλον ζω σε αλλο κοσμο....
Θα ηθελα να μου απαντησεις--->γιατι ολες,μα ολες οσες γυναικες ξερω ειτε προσωπικα...ειτε απο συνεργασια στη δουλεια...ειτε...ειτε...ειτε θα σε παω κ στα χρονια του σχολειου + αυτες που απλα βλεπω κ ακουω τριγυρω μου...κοιτανε με σειρα....(εστω βαλε δικη σου σειρα!!!)!
1.ομορφια...(καθοτι ολες ειναι υπερ-γκομενες,αυτοαποκαλουμενες μεν...αλλα...οπτ θελουμε εναν κουκλο με γαλαζια ματια...)
2.δουλεια ειτε δικη του ειτε της οικογενειας...αφου καποια περιουσια θα χει...(ο μαλακας παντα...με τις φιλες...)!
3.αμαξι/μηχανη...αμα εχει κ κανενα βαρκακι 5 μετρα καλα ειναι...(να μη περνουμε ταξι...αφου με τις δοσεις ολοι εχουν αμαξι...)
4.τα κονε....(γνωριμιες με τους ιν-τρεντυ-μουρατους κλπ δηθεν..)...

Γιατι???????????????????????????????????????????????????????Ελα ντε....
(Ηξερα κ αλλα....αλλα πρεπει να φυγω για δουλεια....οποτε εχε γεια!!!!)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom