Νέα

Όσες πέφτουν αμέσως και οι άλλες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Sincity φιλικές συμβουλές για να μην χαλιέσαι.

1) Από φόρουμ να διαβάζεις μόνο Athens.indymedia , eksegersis, politikokafeneio, anatolikos.

2)Να κυκλοφορείς μόνο Πλατεία εξαρχείων, Λόφο του Στρέφη, σε τεκέδες της Καλλιδρομίου και σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια. Εκεί θα συναντάς μόνο ομοιδεάτες σου, αναρχοκουμμούνια και δεν θα υπάρχουν διαφωνίες.

Τώρα για το αν η ψωλή μου ή τα αρχίδια μου είναι μικρά, αν είχα να κάνω με άνδρα που γαμάει γυναίκες θα σου έλεγα να στείλεις τη γυναίκα σου να το τσεκάρει αλλά ξέρω ότι οι χασικλοαναρχοκουμμουνοπούστρες σαν εσένα γενικά δεν έχουν πολλά πολλά με γυναίκες ...

Επισκέπτης

1) Από φόρουμ να διαβάζεις μόνο Athens.indymedia , eksegersis, politikokafeneio, anatolikos.

2)Να κυκλοφορείς μόνο Πλατεία εξαρχείων, Λόφο του Στρέφη, σε τεκέδες της Καλλιδρομίου και σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια. Εκεί θα συναντάς μόνο ομοιδεάτες σου, αναρχοκουμμούνια και δεν θα υπάρχουν διαφωνίες.

Τώρα για το αν η ψωλή μου ή τα αρχίδια μου είναι μικρά, αν είχα να κάνω με άνδρα που γαμάει γυναίκες θα σου έλεγα να στείλεις τη γυναίκα σου να το τσεκάρει αλλά ξέρω ότι οι χασικλοαναρχοκουμμουνοπούστρες σαν εσένα γενικά δεν έχουν πολλά πολλά με γυναίκες ...
Συγνωμη....που επεμβαινω...αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα να του τα λες πριβε αυτα ???? Δν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να μαθαινουμε ολοι για την κοντρα σου με το αλλο το παληκαρι...Συγνωμη κ παλι!!!

Επισκέπτης
Συγνωμη....που επεμβαινω...αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα να του τα λες πριβε αυτα ???? Δν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να μαθαινουμε ολοι για την κοντρα σου με το αλλο το παληκαρι...Συγνωμη κ παλι!!!

Τα δικά του δεν σε χάλασαν ; Μόνο τα δικά μου ;

Ενδιαφέρον ...

Επισκέπτης
Τα δικά του δεν σε χάλασαν ; Μόνο τα δικά μου ;

Ενδιαφέρον ...
Τα ιδια κ για τον αλλον ισχυουν φιλε κ φυσικα για ολους μας......Κ εγω καποτε ειχα μια αντιπαραθεση/παρολιγον συγκρουση με το παληκαρι...αλλα το πηγα στο πριβε...οταν ειδα οτι μπορει να χαλασω το τοπικ...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Λάκη ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σου. Δεν χαλιέμαι. Ίσα ίσα, με διασκεδάζεις.

Είναι εμφανές ότι είσαι άνθρωπος ποιοτικός και έξυπνος. Τυχερό το αγόρι σου. Είσαι βέβαια ξερόλας και κομπλεξικός αλλά αν υπάρχει αγάπη...

Τσου ρε Λάκη

Επισκέπτης
Κοιτάχτε τι επιπτώσεις έχει το χασίσι που πίνουν τα αναρχοκουμμούνια σαν τον sincity. Πρώτα γράφει ...

Νάτος ..ήρθε..ο λεβέντης του καφενέ..ο άντρας του κώλου...ο Lakis33. Ήρθε για να καθαρίσει τα μιάσματα σε καφενεία και πλατείες...

Ο ορισμός του πιθήκου.

Το αγόρι σου πρέπει να είναι περήφανο για σένα.

Αυτό για τα καφενεία ρε μπαγάσα, ήταν πολύ πετυχημένο. Γέλασα, σε καλό σου. Εκεί συχνάζεις και κάνεις το μάγκα στους μπαρμπαδες;

Έχεις μια μαγική ικανότητα να μην έχεις ικανότητες. Να μιλάς και να μη λές τίποτα. Ή μαλλον να μιλάς και να βγαίνει βόθρος. Ξέρω όμως ότι δεν είσαι βοθρατζής.

Με την ευκαιρία, αν θες να δεις ποιός είναι πούστρα κοιτάξου στον καθρέφτη. Αλλά πριν το κάνεις, μην ξεχάσεις να βγάλεις την ξανθιά περούκα σου.

Προφανώς και δε με έχεις γραμμένο στα μικρά σου αρχίδια γιατί επανέρχεσαι με ένα τεράστιο ποστ - απάντηση σε 2 δικές μου σειρές.

Σε έχουν πειράξει πολύ αυτά που λέω. Χαίρομαι αν και αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει έστω και το ένα τρίτο. Είσαι λίγο περιορισμένης ευθύνης.

Και στο ίδιο σχόλιο, αμέσως μετά από τα παραπάνω γράφει !!!
Θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό προσβλητικές εκφράσεις οπως κάνεις εσύ, αλλά βαριέμαι.

Προφανώς από το μπάφο που φουμάρει , είχε ξεχάσει τι έγραψε αμέσως πιο πριν στο ίδιο post και νόμισε ότι μόλις ξεκινούσε το post ...

Επισκέπτης
Είναι εμφανές ότι είσαι άνθρωπος ποιοτικός και έξυπνος.

Εγώ δεν είμαι καθόλου ποιοτικός, ούτε έξυπνος, ούτε καλλιεργημένος. Είμαι απόβρασμα, φασίστας, μαλάκας , ανεγκέφαλος.

ʼτομα ποιότητος βρίσκει κανείς μόνο στα χασισοποτεία των Εξαρχείων/Στρέφη/Καλλιδρομίου σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια τύπου Βίλλας Αμαλίας κ.α. καθώς και σε ... πορείες!

Εκεί συχνάζει ο ανθός της Νέας Ελλάδας!!!!

Όλοι οι άλλοι είμαστε κατιμάς!!!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ δεν είμαι καθόλου ποιοτικός, ούτε έξυπνος, ούτε καλλιεργημένος. Είμαι απόβρασμα, φασίστας, μαλάκας , ανεγκέφαλος.

Και με αυτά τα σοφά λόγια, κλείνει η μεταξύ μας αντιπαράθεση.

McLein σόρυ ρε φίλε αν στα ζαλίσαμε, έχεις δίκιο

Επισκέπτης
Και με αυτά τα σοφά λόγια, κλείνει η μεταξύ μας αντιπαράθεση.

McLein σόρυ ρε φίλε αν στα ζαλίσαμε, έχεις δίκιο
αδερφε δν μου τα ζαλισατε ΑΛΛΑ δν ειναι το θεμα αν μου τα ζαλισε κανενας....ολοι ξερουμε τι κυκλοφορει τριγυρω...οποτε οπως καταλαβαινεις εχω παθει ανοσια...
Απλα ειναι κριμα να χαλανε τα τοπικ για μια μικρη αντιπαραθεση (για το τπτ ουσιαστικα..) κ μετα να βγαινουμε κ να λεμε το σαιτ φθινει...

Επισκέπτης
Mclein δες το αλλοιώς. Κάτι σαν discovery channel.

Πόσες ευκαιρίες έχεις να δεις σπάνια ζώα σαν τα χασικλοαναρχοκουμμούνια των Εξαρχείων από κοντά;

Ελάχιστες. Πρέπει να πας σε κάποια από τα γνωστά στέκια τους και αν δεν είσαι μαθημένος στο μπάφο κινδυνεύεις να μαστουρώσεις από το παθητικό κάπνισμα. Οπότε μόνο στις ειδήσεις μπορείς να τα δεις βράδια 16ης Νοέμβρη κάθε χρόνο να καίνε σκουπιδοτενεκέδες και να σπάνε βιτρίνες.

Αλλά και τότε δεν ακούς τις ... θεωρίες τους !!!!

Ενώ μπαίνεις σε ένα Ελληνικό φόρουμ, πετάς ένα δόλωμα για αναρχία και οι χασικλοχάνοι τσιμπάνε αμέσως και σκάνε μύτη!

Τρομερό πράμα τα φόρουμ !!! Μπορείς να δεις χασικλοαναρχοκουμμούνια στον υπολογιστή σου χωρίς να τρέχεις στα Εξάρχεια, όπως μπορείς να δεις μπαμπουίνους στην τηλεόραση χωρίς να πας στην Αφρική!

Επισκέπτης
Mclein δες το αλλοιώς. Κάτι σαν discovery channel.
Πόσες ευκαιρίες έχεις να δεις σπάνια ζώα σαν τα χασικλοαναρχοκουμμούνια των Εξαρχείων από κοντά;
Ελάχιστες. Πρέπει να πας σε κάποια από τα γνωστά στέκια τους και αν δεν είσαι μαθημένος στο μπάφο κινδυνεύεις να μαστουρώσεις από το παθητικό κάπνισμα. Οπότε μόνο στις ειδήσεις μπορείς να τα δεις βράδια 16ης Νοέμβρη κάθε χρόνο να καίνε σκουπιδοτενεκέδες και να σπάνε βιτρίνες.
Αλλά και τότε δεν ακούς τις ... θεωρίες τους !!!!
Ενώ μπαίνεις σε ένα Ελληνικό φόρουμ, πετάς ένα δόλωμα για αναρχία και οι χασικλοχάνοι τσιμπάνε αμέσως και σκάνε μύτη!
Τρομερό πράμα τα φόρουμ !!! Μπορείς να δεις χασικλοαναρχοκουμμούνια στον υπολογιστή σου χωρίς να τρέχεις στα Εξάρχεια, όπως μπορείς να δεις μπαμπουίνους στην τηλεόραση χωρίς να πας στην Αφρική!
Αν και διαφωνω με τις αποψεις σου....γιατι πολυ απλα δν ειναι ετσι τα πραγματα!!! Θα παρακαλεσω να τελειωσει το θεμα...αφου ο Sin φαινεται να το εκοψε...εσυ γιατι συνεχιζεις ??

Επισκέπτης
Αν και διαφωνω με τις αποψεις σου....γιατι πολυ απλα δν ειναι ετσι τα πραγματα!!! Θα παρακαλεσω να τελειωσει το θεμα...αφου ο Sin φαινεται να το εκοψε...εσυ γιατι συνεχιζεις ??

Κι εγώ το έκοψα. Απλά εγώ δεν ήμουν αυτός που το άρχισε. Εσύ γιατί χαλάστηκες δεν μας λες; Θίχτηκες που είπα για του Στρέφη και την Καλλιδρομίου;

Αφού παραδέχτηκα ότι εκεί συχνάζει η αφρόκρεμα της Ελληνικής νοελαίας και ότι όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα, τι άλλο θες;

Μην μας πεις ότι χαλάστηκες που γράφτηκαν posts άσχετα με το αρχικό θέμα , γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη όλων, αφού αυτό γίνεται στο 99% των θεμάτων ...

Θα είμαι κι εγώ προσεκτικός, δεν θα ξαναπώ τίποτε για τα στέκια σας, οπότε δεν θα χρειάζεται να με παρακολουθείς για να γράψεις αμέσως σε dt ότι είναι άσχετο με το θέμα!

Ο sincity μπορεί να σε κεράσει και τσιγάρο όταν βρεθείτε στην Καλλιδρομίου μετά από τη συνεισφορά σου στο θέμα. Ξέρεις, όχι ... camel ...

Επισκέπτης
Κι εγώ το έκοψα. Απλά εγώ δεν ήμουν αυτός που το άρχισε. Εσύ γιατί χαλάστηκες δεν μας λες; Θίχτηκες που είπα για του Στρέφη και την Καλλιδρομίου;

Αφού παραδέχτηκα ότι εκεί συχνάζει η αφρόκρεμα της Ελληνικής νοελαίας και ότι όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα, τι άλλο θες;

Μην μας πεις ότι χαλάστηκες που γράφτηκαν posts άσχετα με το αρχικό θέμα , γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη όλων, αφού αυτό γίνεται στο 99% των θεμάτων ...

Θα είμαι κι εγώ προσεκτικός, δεν θα ξαναπώ τίποτε για τα στέκια σας, οπότε δεν θα χρειάζεται να με παρακολουθείς για να γράψεις αμέσως σε dt ότι είναι άσχετο με το θέμα!

Ο sincity μπορεί να σε κεράσει και τσιγάρο όταν βρεθείτε στην Καλλιδρομίου μετά από τη συνεισφορά σου στο θέμα. Ξέρεις, όχι ... camel ...
:):):):):).........εχεις πλακα παντως....(αν δν ξερεις γιατι...σε βοηθω παρακατω..)
1.στεκια μας...
2.θιχτηκες...
3.μην μας πεις...
4.ο sin να σε κερασει τσιγαρο...

1.Αραξε κ απολαυσε το site....δν χρειαζεται να την μπαινεις στον καθενα...
2.Εγω απλα μιλησα γιατι δν μ'αρεσουν οι απροσωποι τσακωμοι του keyboard...
3.Ο καθενας εχει τις αποψεις του...αυτες προκυπτουν απ τις πεποιθησεις του..κ οφειλεις να τις σεβεσαι...συμφωνεις η οχι...ή σωπαινεις ή μιλας πολιτισμενα (οχι με ξυλο...)..
4.Οσον αφορα τα στεκια...υποθετω διαβαζεις κ τα αλλα threads οποτε ξερεις τα στεκια μου περιπου...οποτε μη πετας μια μαλακια για να γινει κουβεντα...
Αυτα τα ολιγα...αν θες κανε μου τη χαρη κ μη μου απαντησεις....Ευχαριστω!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Λάκη μέχρι τώρα ήμουν αρκετά ανεκτικός απέναντι στην προσβλητική συμπεριφορά σου. Παρά το φτηνό τραμπουκισμό και τη γυφτομαγκιά σου, δεν σε προσέβαλα.

Και θα συνεχίσω να μην το κάνω. Δεν θα ξεκινήσω συζήτηση με κάποιον του οποίου οι περιορισμένες ικανότητές τον καθιστούν εύκολο αντίπαλο.

Υπάρχει πολύς κόσμος σαν εσένα, με μίζερη ζωή, με περιορισμένη αντίληψη και ακόμα πιο περιορισμένες ικανότητες. Δε γίνονται όμως όλοι τόσο μαλάκες όσο εσύ. Στο θέμα αυτό, είσαι αρχηγός.

Αν και καταλαβαίνω ότι λόγω διανοητικής ανεπάρκειας προσπαθείς να κατανοήσεις συμπεριφορές μέσω της επικόλλησης ταμπελλών, θα σε συμβούλευα να μην προτρέχεις να βάζεις ταμπέλες όπου δεν καταλαβαίνεις.

Σε αφήνω στη μιζέρια σου καημένε, και σένα και το αγόρι σου.

Τσου ρε λάκη

Επισκέπτης
3.Ο καθενας εχει τις αποψεις του...αυτες προκυπτουν απ τις πεποιθησεις του..κ οφειλεις να τις σεβεσαι...συμφωνεις η οχι...ή σωπαινεις ή μιλας πολιτισμενα (οχι με ξυλο...)..

Μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω.

Εγώ αρχικά έγραψα μια άποψη. Ότι στο Μέγαρο, λόγω Λαμπράκη πρωοθούνται αριστεροί & αναρχικοί καλλιτέχνες.

Αυτό μπορώ να το αποδείξω παίρνοντας ένα πρόγραμμα συναυλιών που έγιναν στο Μέγαρο, άσχετων με κλασσική μουσική και εξετάζοντας έναν έναν τους καλλιτέχνες. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αριστεροί & αναρχικοί.

Ο sincity χαλάστηκε με την άποψη αυτή και άρχισε να λέει διάφορα για μένα τον ίδιο, αφήνοντας την άποψη ασχολίαστη.

Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσε κάποιος με στοιχεία να την αντικρούσει αφήνοντας στη μπάντα τα προσωπικά ...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
lakis33 έχεις κάτι ενάντια στους χασικλήδες? Πολύ αρπαγμένο σε βλέπω με το θέμα... Κάτι σκινάδες έχουν τέτοιες απόψεις.
Δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινή ερώτηση κάνω.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
lakis33 έχεις κάτι ενάντια στους χασικλήδες? Πολύ αρπαγμένο σε βλέπω με το θέμα... Κάτι σκινάδες έχουν τέτοιες απόψεις.
Δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινή ερώτηση κάνω.

Έχω να κάνω μια πρόταση: Να αφιερώσουμε ένα συγκεκριμένο thread μόνο για σχόλια στα σχόλια που κάνει ο lakis33.
Υ.Γ. Προς Andras37Athina: Τελικά βρήκα μόνος μου την απάντηση σε οτι σε ρώτησα στο pm. Sorry αν ενόχλησα

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε λακη το καταλάβαμε είσαι φασίστας. Δηλαδή τι θες ρε γαμώτο βραβείο? Να το βάλουμε στην αρχική σελίδα? Μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια σε κάθε thread με τα στέκια των αναρχικών και τις περιοχές τους. Ντάξει τα μάθαμε. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να μην τα βάζεις με όλους. Χωρίς παρεξήγηση ρε φίλε αλλά έτσι είναι.

Επισκέπτης
Ρε λακη το καταλάβαμε είσαι φασίστας.

Αν χαρακτηρίζεται φασίστας όποιος δεν είναι σαν τα χασικλοαναρχοκουμμούνια-πουστρόνια των Εξαρχείων, τότε ναι είμαι φασίστας!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είμαι σαν τα καθήκια που γράφουν στο Athens.indymedia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom