troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Παιδια κι εμενα μου χτυπανε καπως ασχημα κριτικες που αυτος που γραφει στο τελος τη χαιρεταει η αφιερωνει την κριτικη στην κοπελα.
Αλλοι παλι που κατεβαζουν τονους ασκοπης ποιησης(εξαιρουνται πολυ λιγοι που εχουν πραγματικο συγγραφικο ταλεντο και καθηλωνουν αντι να σε κανουν να λες "αντε τελειωνε" πχ ο συναγωνιστης @koutavoulias που εχει γραψει απιστευτα κειμενα νοσταλγιας και πορνοηδονης!)
Εμενα η κριτικη που μ αρεσει ειναι
-εμφανιση κοπελας ψηλη κοντη λεπτη τσουπωτη κτλ
Αντε και τι φοραγε για να φτιαχτω παραπανω
-ηδονικοτητα πιπας
-ηδονικοτητα γαμησιου
-συμπεροφορα.
Και ενα επιλογο ως γενικη εντυπωση και αυτο ειναι ολο.
Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεμε.
Επισης στα νηματα των ανεξαρτητων:
Λιγοτερα σιροπια απο θαυμαστες(ελεος ρε συναγωνιστη περασες καλα οκ το εμπεδωσαμε,αλλα μην ανεβαζεις τραγουδια και αφιερωσεις στην κοπελα...εισαι...γλιτσας δε το καταλαβαινεις;το λενε και οι ιδιες οι κοπελες δλδ οχι τπτ αλλο)
περισσοτερες φωτο απ τα κοριτσια
Αυτα και τιποτα αλλο μαγκες μου.
Α και περισσοτερες καταδρομικες απο μαχημους συναγωνιστες που να λενε τι συναντησαν στην τσαρκα τους...
Αλλοι παλι που κατεβαζουν τονους ασκοπης ποιησης(εξαιρουνται πολυ λιγοι που εχουν πραγματικο συγγραφικο ταλεντο και καθηλωνουν αντι να σε κανουν να λες "αντε τελειωνε" πχ ο συναγωνιστης @koutavoulias που εχει γραψει απιστευτα κειμενα νοσταλγιας και πορνοηδονης!)
Εμενα η κριτικη που μ αρεσει ειναι
-εμφανιση κοπελας ψηλη κοντη λεπτη τσουπωτη κτλ
Αντε και τι φοραγε για να φτιαχτω παραπανω
-ηδονικοτητα πιπας
-ηδονικοτητα γαμησιου
-συμπεροφορα.
Και ενα επιλογο ως γενικη εντυπωση και αυτο ειναι ολο.
Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεμε.
Επισης στα νηματα των ανεξαρτητων:
Λιγοτερα σιροπια απο θαυμαστες(ελεος ρε συναγωνιστη περασες καλα οκ το εμπεδωσαμε,αλλα μην ανεβαζεις τραγουδια και αφιερωσεις στην κοπελα...εισαι...γλιτσας δε το καταλαβαινεις;το λενε και οι ιδιες οι κοπελες δλδ οχι τπτ αλλο)
περισσοτερες φωτο απ τα κοριτσια
Αυτα και τιποτα αλλο μαγκες μου.
Α και περισσοτερες καταδρομικες απο μαχημους συναγωνιστες που να λενε τι συναντησαν στην τσαρκα τους...