Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χωρις εν μερει να διαφωνησω σ αυτα που λεει, ας λαβουμε υποψιν οτι ηταν σεξοαυλικα στερημενος, ειχε ερωτικες αποριψεις, και ηταν μισογυνης...
Ουδεις τελειος...
χωρις εν μερει να διαφωνησω σ αυτα που λεει, ας λαβουμε υποψιν οτι ηταν σεξοαυλικα στερημενος, ειχε ερωτικες αποριψεις, και ηταν μισογυνης...
να ντυθω λευκός ιππότης που θα την σώσω από όλα; να το παίξω σκληρός νταβάς που θα της στέλνω πελατολόγιο και θα ανεβάζω κριτικές ; κάποιον ιδιόμορφο συνδυασμό των παραπάνω;
υπονοω οτι ισως ολες αυτες οι "ιδιαιτεροτητες" και τα βιωματα του τον επηρέασαν σε αυτο το ζητημα...η στέρησή του λειτουργησε ακομα πιο ενισχυτικα σε αυτες τις ιδεες τουΟυδεις τελειος...
Σταρνταστ βλεπω μια άποψη σας σχετικά με λιαντινη ή τον φίλο μου, δεν ξερω
Αλλα ως παραθεση οχι σαν ποστ δικό σας
Αγνοώ τον λογο
Στοιχηματιζοντας θαραλλεα οτι αναφερεστε στον λιαντινη, γνωρίζετε βεβαίως οτι την εποχή που αυτοκτόνησε, μπορούσε να διακορευει ασαλιωτα όλο το αμφιθέατρο φιλοσοφικής που κρεμοταν απο τα χείλη του
Ενα τυχαίο εκ των πολλών σχετικό απόσπασμα βιντεο στο ΕΣΥΣΩΛΗΝΑ θα σας πείσει για του λογου το αληθές
Δεν του έλειπε η γυναικεια παρεα,και δεχομενοι οτι έμεινε κόμπλεξ απο νεαρά ηλικία, σας ανταπαντω: Πόσοι λιγουρηδες γραψανε με την ψυχική του διαύγεια και το σαρκικο σκότος;
Μην σχολιάσετε οτι στις παραδόσεις του διακρινονται κυρίως τριχωτά γυαλαμπουκικα μπαζα
Δια τον καιρο του, συνιστουσαν εξοχες επιλογές, δεν είχαμε καλομάθει με γυμνασμένα σιλικονουχα πουτανακια και προθυμες πουστρες τύπου βαγονη
Μυαλοδιαβαστη, η άποψη σας και συμπληρωματικως του κυρίου ΝΑΣΟΥ και Μασαζονό, με αφορουνε πιο εναγωνίως και απο το αν θα κάτσει αναπαυτικα στην ψωλη μου το γκομενακι, αυτο είναι προφανές και αδιαπραγμάτευτο
οκ δεν με νοιάζει ΠΙΟ ΠΟΛΥ , με νοιάζει αρκετούτσικα σκέτο
έπεσε παντόφλα από το Πρόσωπο :S
Η δικη μου γνωμη ,που ειμαστε και φιλοι ,δε μετραει ε;