κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.575
- Πόντοι
- 19.795
Αν δεις καραβι στο βουνοΟι περισσότεροι τυφλώνεστε τόσο πολύ από αυτές που βλέπετε, που το μυαλό μπαίνει στο Off κατευθείαν. Αυτό ισχύει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο ίντερνετ, με τις φωτογραφίες γυναικών. Τρανή απόδειξη, οι ιερόδουλες-φόλες που έχουν ήδη 15 κακές κριτικές η κάθε μια λόγω του ότι φέρονται στους άντρες σαν σκουπίδια, αλλά γίνεστε ο νο. 16, τις επιλέγετε σκεπτόμενοι με το κάτω κεφάλι επειδή είναι όμορφες κ προστίθεστε στα θύματα, κλαψουρίζοντας και γράφοντας έπειτα και εσείς την δική σας κακή κριτική μετανιωμένοι. Επειδή το μυαλό αρχίζει να δουλεύει πάλι μετά το χύσιμο ή τη φόλα. Ήμουν κ εγώ έτσι μικρός (όχι με ιερόδουλες), αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχω ξυπνήσει. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε περισσότερο.
Κάποιοι που έφαγαν φόλα ενώ είχαν διαβάσει ήδη τις κακές κριτικές λένε: "Νόμιζα με εμένα θα είναι διαφορετικά". ΧΑΧΑΧΑΧΑ Νομίζετε ότι η ιερόδουλη θα σας δει σαν εραστή; Είστε απλά πελάτης-καταναλωτής. Σας βλέπει έτσι όπως βλέπει κάθε άλλος επαγγελματίας τους πελάτες του. Δηλαδή ως το αναγκαίο κακό για να εξασφαλίσει την επιβίωση. Ξυπνάτε.
μια μερα ν ανεβαινει
μην απορεις πως γινεται
ενα μουνι το σερνει.
Μα αν δεις ψηλα στον ουρανο
καραβι να πεταει
τοτε να εισαι σιγουρος
κωλος το οδηγαει
Κωλο-γερος