Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι οι πιο πολλοι καλλιτεχνες ειναι αριστερων πεποιθησεων!!και αυτο δεν το γουσταρουν ορισμενοι!!αλλα ετσι ειναι τα πραγματα!!
1.Συμφωνω απολυτα πως υπαρχει μεγαλη,αν οχι τεραστια διαφορα αναμεσα σ'ενα τραγουδι του Πλουταρχου κ μιας αριας του Μαγικου Αυλου...Και απο αποψη τεχνικης κ εμπνευσης και και και....κ τελικα πολιτιστικου επιπεδου...ΟΜΩΣ γι αυτον που το εγραψε...ΚΑΙ οχι γι αυτον που απλα παρακολουθει/ακουει+θελω να πιστευω κατανοει....οποτε εχω βγαλει απ το μυαλο μου τις ταμπελες που με εμαθαν να βαζω σε καθε τι,γι αυτο κ μπορω να ακουω απειρες ωρες κλασσικη μουσικη αλλα και χριστοδουλοπουλο κλο...κ δν μπορω να πιστεψω πως ειμαι χαζος ή κατωτερος ή οτιδηποτε αλλο επειδη μεσα στο ρεπερτοριο που με ευχαριστει ειναι τραγουδιστες κυριως εκφραστες λαικοτερων στρωματων...Δυστυχώς ή ευτυχώς η διαφορά ανάμεσα σε μια άρια από τον Μαγικό Αυλό και ένα τραγούδι του Πλούταρχου είναι τεράστια (από άποψη τεχνικής, έμπνευσης, εν τέλει πολιτιστικού επιπέδου).
Σε μια σχέση βέβαια παίζουν πολλά πράγματα. Από την καύλα μέχρι το συμφέρον. Όλη η γκάμα. Αλλά δεν νομίζεις ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση;
+1Συμφωνω μαζι σου μκλειν..Αμα εμενα με εκφραζει και με ευχαριστει καποιες εποχες να ακουω διονυσιου,καζαντζιδη,ζαμπετα δεν σημαινει οτι το επιπεδο μου ειναι χαμηλο επειδη δεν ακουω κατι αλλο..το οτι μπορεις να ακουσεις μια καλη πενια που να σε φτιαχνει δεν σημαινει κατι τετοιο..
Ένας με πολλά λεφτά και υψηλό επίπεδο πολιτισμού παίζει εκεί που κάποιος με πολλά λεφτά αλλά με χαμηλή κουλτούρα δεν μπορεί ποτέ να παίξει. Σου εύχομαι στη ζωή σου να μπορέσεις να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια για να νοιώσεις την διαφορά και να δεις τι πραγματικά σημαίνει κατεστημένο και εξουσία. Γιατί μέχρι τώρα είχες την ευτυχία να δεις μόνο μέρος της εξουσίας του χρήματος.
Θα επιμεινω πως σχεση κ συμφερον δν πανε μαζι ειτε το αποδεχεται κανεις ειτε οχι...θεωρω πως ειναι κοροιδια ειτε της προσωπικοτητας/εγωισμου μας η του συντροφου!!!Η λέξη σχέση χωρίς επίθετο δεν έχει αξιολογικό περιεχόμενο. ʼρα και μια σχέση για συμφέρον είναι σχέση ασχέτως αν εμείς θα το αποδεχόμαστε ή όχι. Είπα επίσης ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση. Νομίζω ότι αν το ξαναδιαβάσεις θα σου γίνει πιο σαφές τι εννοώ. Δεν είπα ότι παίζει πρωτεύοντα ρόλο συνολικά στη σχέση.
Φαινεσαι μεγαλος θαυμαστης του...!!!!!Να είσαι πάντα καλά και με λιγότερο Πλούταρχο
Παράδειγμα ο Αλκίνοος. Τυπικό χασικλο-αναρχοκουμμούνι των Εξαρχείων.
χαχαχα-μου θυμισες σκηνικο με πωλητρια του αττικα που της πηγα ενα παλτο για επιστροφη.40αρα,ψιλοξεπλυμα με καμμενο μαλλι,φορουσε εκει οτι μπορουσε μπας και ξεχωρισει λιγακι.Το κακό ειναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος δήθεν γκόμενες, που νομίζουν οτι είναι κάποιες ενώ απλά είναι ένα τίποτα..
Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί ρούχων και η πωλήτρια σε κοιτάει . σου μιλάει με ένα απίστευτο ύφος.
Δήθεν αλλά ταυτόχρονα πολύ κούφιες..δλδ ποιος ο λόγος να κάνεις σχέση μαζί τους...Απαιτήσεις Υψηλότατες...οι υπηρεσίες που προσφέρουν εκτός απο το να σε ζαλίζουν ποιες είναι??
To ανησυχητικό είναι που το κλίμα μεταφέρεται σε κάτι παλικαράκια...που μόνο γέλιο σου προκαλέι το ύφος τους...
Δεν ξέρω αν ο Λαμπράκης προωθεί αναρχοκουμμούνια, κατά δήλωση άλλου συναγωνιστή, σίγουρα όμως προωθεί μια άλλη κλίκα. Όχι ιδεολογικών, αλλά σεξουαλικών προτιμήσεων.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Στο Μέγαρο λοιπόν , ελέω Λαμπράκη, το κλίμα μυρίζει αριστερά & αναρχία.
Θα πώ την άποψή μου, η οποία προέκυψε από προσωπικές εμπειρίες της ... τελευταίας 20ετίας και από παρατήρηση άλλων, φίλων και γυναικών, σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων........
Στα 3 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις χτυπήσει τη γκόμενα. Μετά οι πιθανότητες σου αρχίζουν να μειώνονται!
Ρίχτε μια ματιά :
www.layguide.com/3seconds.htm]http://www.layguide.com/3seconds.htm[/url]
Η αληθεια ειναι οτι και μεις τις εχουμε τρελανει τις γυναίκες. Αν σου κατσουν με τη μια είναι πουτάνες αν όχι ειναι μυξοπαρθένες. για αυτο και αυτες εχουν γίνει συμφεροντολόγες.
Η αληθεια ειναι οτι και μεις τις εχουμε τρελανει τις γυναίκες. Αν σου κατσουν με τη μια είναι πουτάνες αν όχι ειναι μυξοπαρθένες.
ʼτοπο το επιχείρημά σου.
Παντού στον κόσμο οι καλλιτέχνες (με την ορθή ερμηνεία του όρου) είναι ή αδερφές ή πολιτικοποιημένοι. Θα σε προλάβω λέγοντάς σου ότι η βανδή και ο υπόλοιπος γυφτο-φοιβο-συρφετός δεν είναι καλλιτέχνες αλλά απλοί υπάλληλοι τσίρκου.
Έχεις χάσει λίγο τη μπάλα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Το ενδεχόμενο να χαλιέσαι τόσο επειδή ανήκεις στο χώρο των αναρχοκουμμουνιών το έχεις σκεφτεί;
Για αναρωτήσου ...
Μήπως συχνάζεις μόνο Εξάρχεια;
Μήπως πήγαινες σε πορείες έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία;
Μήπως διαμαρτυρόσουν για τον Καλτεζά;
Αυτές τις σκέψεις κάνε τις από μέσα σου, δεν είναι ανάγκη να προβληματίσεις το φόρουμ με την ψυχανάλυσή σου ...
Αυτό που με στεναχωρεί για σένα, είναι ότι επαναλαμβάνεις την άποψη που έχεις για μένα, χωρίς να την έχω ζητήσει. ʼραγε δεν σου πέρασε από το μυαλό, ότι ακόμη κι αν δίνεις μία μόνο καταφατική απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα, δεν θα ήθελα με τίποτε να με εγκρίνεις και να έχεις καλή γνώμη για μένα;
Στην τελική το ότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου και εσένα και τη γνώμη σου και τις πολιτικές σου απόψεις δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;
Τώρα σχετικά με το ποιός είναι άνδρας ή όχι ...
Είναι εύκολο για κάθε πούστρα να γράψει σε ένα φόρουμ στον οποιδήποτε ότι "δεν ξέρει τι του γίνεται".
Δυσκολότατο για πούστρες είναι να πουν κάτι τέτοιο κατάφατσα στον άλλον σε κάποιο καφενείο π.χ. διότι ελοχεύει ο κίνδυνος στην υπόλοιπη ζωή τους να μασάνε με μασέλες ...
Εδώ είναι φόρουμ όμως, οπότε μείνε ήσυχος. Ακόμη και οι πούστρες μπορούν να προσβάλλουν όποιον θέλουν εκ του ασφαλούς !
Έτσι μπράβο ρε Λάκη, γύρισε στο φυσικό σου ρόλο, αυτόν του τραμπούκου.