Νέα

Όσες πέφτουν αμέσως και οι άλλες ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι οι πιο πολλοι καλλιτεχνες ειναι αριστερων πεποιθησεων!!και αυτο δεν το γουσταρουν ορισμενοι!!αλλα ετσι ειναι τα πραγματα!!

Επισκέπτης
Δυστυχώς ή ευτυχώς η διαφορά ανάμεσα σε μια άρια από τον Μαγικό Αυλό και ένα τραγούδι του Πλούταρχου είναι τεράστια (από άποψη τεχνικής, έμπνευσης, εν τέλει πολιτιστικού επιπέδου).
Σε μια σχέση βέβαια παίζουν πολλά πράγματα. Από την καύλα μέχρι το συμφέρον. Όλη η γκάμα. Αλλά δεν νομίζεις ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση;
1.Συμφωνω απολυτα πως υπαρχει μεγαλη,αν οχι τεραστια διαφορα αναμεσα σ'ενα τραγουδι του Πλουταρχου κ μιας αριας του Μαγικου Αυλου...Και απο αποψη τεχνικης κ εμπνευσης και και και....κ τελικα πολιτιστικου επιπεδου...ΟΜΩΣ γι αυτον που το εγραψε...ΚΑΙ οχι γι αυτον που απλα παρακολουθει/ακουει+θελω να πιστευω κατανοει....οποτε εχω βγαλει απ το μυαλο μου τις ταμπελες που με εμαθαν να βαζω σε καθε τι,γι αυτο κ μπορω να ακουω απειρες ωρες κλασσικη μουσικη αλλα και χριστοδουλοπουλο κλο...κ δν μπορω να πιστεψω πως ειμαι χαζος ή κατωτερος ή οτιδηποτε αλλο επειδη μεσα στο ρεπερτοριο που με ευχαριστει ειναι τραγουδιστες κυριως εκφραστες λαικοτερων στρωματων...
2.διαφωνω πως μια σχεση λεγεται σχεση αν βασιζεται εστω κ στο 1% στο συμφερον...τοτε λεγεται εκμεταλλευση ή οπως αλλιως επιθυμει κανεις!!!
Ακομη συμφωνω πως το πολιτιστικο επιπεδο παιζει καποιο ρολο οχι ομως τον πρωτευοντα ρολο...

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου μκλειν..Αμα εμενα με εκφραζει  και με ευχαριστει καποιες εποχες να ακουω διονυσιου,καζαντζιδη,ζαμπετα δεν σημαινει οτι το επιπεδο μου ειναι χαμηλο επειδη δεν ακουω κατι αλλο..το οτι μπορεις να ακουσεις μια καλη πενια που να σε φτιαχνει δεν σημαινει κατι τετοιο..
Το να αποθεωνεις σαν ειδωλο κατι κοκκινου,ζηνα,βανδη,πετρελλη και τα ρεστα αυτο το συζηταμε..

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου μκλειν..Αμα εμενα με εκφραζει  και με ευχαριστει καποιες εποχες να ακουω διονυσιου,καζαντζιδη,ζαμπετα δεν σημαινει οτι το επιπεδο μου ειναι χαμηλο επειδη δεν ακουω κατι αλλο..το οτι μπορεις να ακουσεις μια καλη πενια που να σε φτιαχνει δεν σημαινει κατι τετοιο..
+1

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε mclein στη ζωή όλα εξαρτώνται από το που θέλει να φτάσει κανείς και από το τι ποιότητα ζωής θέλει να έχει. Μακριά από εμένα οι ελιτισμοί. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αν είναι ευτυχισμένος με αυτές εμένα και κανενός άλλου δεν του πέφτει λόγος. Οι ταμπέλες (οι πραγματικές όχι οι μουράτες) υπάρχουν γιατί όπως πολύ σωστά έχεις πει και εσύ σε άλλο θρεντ δεν είμαστε όλοι ίσοι. Και η ανισότητα δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κοινωνική και πολιτιστική. Ένας με πολλά λεφτά και υψηλό επίπεδο πολιτισμού παίζει εκεί που κάποιος με πολλά λεφτά αλλά με χαμηλή κουλτούρα δεν μπορεί ποτέ να παίξει. Σου εύχομαι στη ζωή σου να μπορέσεις να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια για να νοιώσεις την διαφορά και να δεις τι πραγματικά σημαίνει κατεστημένο και εξουσία. Γιατί μέχρι τώρα είχες την ευτυχία να δεις μόνο μέρος της εξουσίας του χρήματος.

Η λέξη σχέση χωρίς επίθετο δεν έχει αξιολογικό περιεχόμενο. ʼρα και μια σχέση για συμφέρον είναι σχέση ασχέτως αν εμείς θα το αποδεχόμαστε ή όχι. Είπα επίσης ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση. Νομίζω ότι αν το ξαναδιαβάσεις θα σου γίνει πιο σαφές τι εννοώ. Δεν είπα ότι παίζει πρωτεύοντα ρόλο συνολικά στη σχέση.

Να είσαι πάντα καλά και με λιγότερο Πλούταρχο :)

Επισκέπτης
Ένας με πολλά λεφτά και υψηλό επίπεδο πολιτισμού παίζει εκεί που κάποιος με πολλά λεφτά αλλά με χαμηλή κουλτούρα δεν μπορεί ποτέ να παίξει. Σου εύχομαι στη ζωή σου να μπορέσεις να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια για να νοιώσεις την διαφορά και να δεις τι πραγματικά σημαίνει κατεστημένο και εξουσία. Γιατί μέχρι τώρα είχες την ευτυχία να δεις μόνο μέρος της εξουσίας του χρήματος.

Κατι σαν ευχη κ καταρα....μου δινεις...εε???

Η λέξη σχέση χωρίς επίθετο δεν έχει αξιολογικό περιεχόμενο. ʼρα και μια σχέση για συμφέρον είναι σχέση ασχέτως αν εμείς θα το αποδεχόμαστε ή όχι. Είπα επίσης ότι το πολιτιστικό επίπεδο έχει έναν πρωτεύοντα ρόλο, όσον αφορά τουλάχιστον τη συνεννόηση. Νομίζω ότι αν το ξαναδιαβάσεις θα σου γίνει πιο σαφές τι εννοώ. Δεν είπα ότι παίζει πρωτεύοντα ρόλο συνολικά στη σχέση.
Θα επιμεινω πως σχεση κ συμφερον δν πανε μαζι ειτε το αποδεχεται κανεις ειτε οχι...θεωρω πως ειναι κοροιδια ειτε της προσωπικοτητας/εγωισμου μας η του συντροφου!!!

Εχεις απολυτο δικιο για το πολιτιστικο επιπεδο - δικο μου το λαθος!!!

Να είσαι πάντα καλά και με λιγότερο Πλούταρχο :)
Φαινεσαι μεγαλος θαυμαστης του...:):):):):):)!!!!!
Ειναι απαιχτο το παληκαρι...ειμαστε κ κατι παραπανω απο φιλοι πλεον...ειμαι πιο κοντα σ'αυτον παρα στην εκαστοτε κοπελα μου....Εεεεεεεεε δν γινεται να λιγοτερο Πλουταρχος απο 3 φορες την εβδομαδα....:):):):):):):)!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παράδειγμα ο Αλκίνοος. Τυπικό χασικλο-αναρχοκουμμούνι των Εξαρχείων.

Ο Αλκίνοος είναι έφεδρος αξιωματικός των Καταδρομών.
Λέτε να το γύρισε όπως ο συνάδελφος του (πραγματικά) έφεδρος υπολοχαγός Αλεξιπτωτιστών Γκλέτσος?
Εκτός αν και οι δύο ετοιμάζονται για το "αντάρτικο"...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
mclein

Γενικά βαριέμαι αφόρητα τα μπουζούκια. Ο Πλούταρχος από το λίγο που τον έχω δει μου είναι συμπαθής. Όσον αφορά την ευχή και κατάρα.... όπως το πάρεις!! :) :) Απλώς είναι άλλος κόσμος που δεν τον φαντάζεσαι αν και κυκλοφορεί δίπλα σου. Μέχρι που κάποια στιγμή πιθανόν να έρθεις σε επαφή με το σκληρό πυρήνα της εξουσίας. Εσύ χαλαρός και σίγουρος για τα φράγκα σου και τον εαυτό σου δεν μασάς. Στο τέλος η εμπειρία όμως μοιάζει με μετωπική με νταλίκα στην εθνική. Έχω τύχει ως θεατής σε κανά δύο τέτοιες μετωπικές με τον σκληρό πυρήνα και ξέρω τι σου λέω.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Το κακό ειναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος δήθεν γκόμενες, που νομίζουν οτι είναι κάποιες ενώ απλά είναι ένα τίποτα..

Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί ρούχων και η πωλήτρια σε κοιτάει . σου μιλάει με ένα απίστευτο ύφος.

Δήθεν αλλά ταυτόχρονα πολύ κούφιες..δλδ ποιος ο λόγος να κάνεις σχέση μαζί τους...Απαιτήσεις Υψηλότατες...οι υπηρεσίες που προσφέρουν εκτός απο το να σε ζαλίζουν ποιες είναι??

To ανησυχητικό είναι που το κλίμα μεταφέρεται σε κάτι παλικαράκια...που μόνο γέλιο σου προκαλέι το ύφος τους... :jerking:
χαχαχα-μου θυμισες σκηνικο με πωλητρια του αττικα που της πηγα ενα παλτο για επιστροφη.40αρα,ψιλοξεπλυμα με καμμενο μαλλι,φορουσε εκει οτι μπορουσε μπας και ξεχωρισει λιγακι.
Κοιταει το παλτο,ολα καλα...Ωσπου γυρναει με ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ υφος και μου κανει"την ετικετα με το κλιπακιιι γιατιιιι την βγαλατεεεεεεε?Πως θα την βαλω εγω πισωωωω?Ωχ τωρα τι θα κανωωω?"
Της λεω"ε φερτε μου ενα σχοινακι,και θα του κανω εγω εναν ναυτικο κομπο-ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ-θα το δεσω μια χαρα"..
(η πηγμενη 40αρα πωλητρια ομως,δεν ειχε ιδιαιτερο χιουμορ και στραβωσε)
Συνεχιζει την γκρινια για κανα 2λεπτο,ωσπου τα παιρνω και την ρωτω¨?"Κοιταξτε,το παιρνετε πισω ναι η οχι,να τελειωνουμε εδω περα?"
Απανταει"ναι ενταξει κυριε,πηγαινετε στο ταμειο να παρετε το χαρτακι-οσο για τον "ναυτικο κομπο" δεν θα το σχολιασω"
Ε με τα πολλα,παω στο ταμειο,παιρνο το χαρτακι μου και ξαναγυρναω σ αυτην."Θελω να δοκιμασω αυτο το παλτο,και εκει νο εκει,αχ αυτο δεν κουμπωνει βοηθηστε με λιγο,εε αυτο δεν μ αρεσει καθολου,για να δω αυτο"
Εν ολιγοις την ειχα κανα μισαωρο να μου βαζει παλτα και να μου τα κραταει για να τα φορεσω,γονατιζε να τα κουμπωσει,επρεπε να μου πει οτι μου πανε για να ξεμπερδευει και στο τελος δεν πηρα τιποτα.
Απο κει που "δεν ηεθελε να σχολιασει"
Οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τι τους γινεται εν τελει?

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν ο Λαμπράκης προωθεί αναρχοκουμμούνια, κατά δήλωση άλλου συναγωνιστή, σίγουρα όμως προωθεί μια άλλη κλίκα. Όχι ιδεολογικών, αλλά σεξουαλικών προτιμήσεων.

Δεν βλέπεις τον Κακαουνάκη πως τον έφτιαξε;
Πως φτιάχτηκε ο Κακαουνάκης;

Είχε "σπρώξει"¨το Λαμπράκη και αυτός τον αντάμοιψε ...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Mc Lein συγνωμη αν ειχα επιθετικη συμπεριφορα! Με ενα 50% συμφωνω μαζι σου!

Τωρα η αριστερα και η δεξια ας ξαναγυρισει στο "η δεξια πλευρα της χουντας" και ας συζητησουμε για καμακι! Εγω και κανα δυο ειπαμε καποια εμπειρια στο θεμα! Οι αλλοι? Τιποτα?

Βρισκετε κοπελες μεσα απο παρεες και φιλικο κυκλο ή απο καμακι? Συμφωνειτε με το αρχικο post?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ʼτοπο το επιχείρημά σου.

Παντού στον κόσμο οι καλλιτέχνες (με την ορθή ερμηνεία του όρου) είναι ή αδερφές ή πολιτικοποιημένοι. Θα σε προλάβω λέγοντάς σου ότι η βανδή και ο υπόλοιπος γυφτο-φοιβο-συρφετός δεν είναι καλλιτέχνες αλλά απλοί υπάλληλοι τσίρκου.

Στο Μέγαρο λοιπόν , ελέω Λαμπράκη, το κλίμα μυρίζει αριστερά & αναρχία.

Έχεις χάσει λίγο τη μπάλα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ ότι σήμερα στην Ελλάδα καλλιτέχνες με την πραγματική σημασία της λέξης είναι ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι είναι για το τσίρκο ( επιοικέστατα ).

Σήμερα οι καλλιτέχνες αναγκάζονται να' ναι πολιτικοποιημένοι για να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό.

Δυστυχώς συην Ελλάδα, το νά' χει κανείς προοδευτικές ιδέες έχει ταυτιστεί ( και ακόμα πιο άσχημα καπιλευτεί απο επιτήδειους ) με τον ψευτοαριστερισμό, και ενίοτε με αναρχομαλακίες.

Όοο για το Μέγαρο, πιστεύω ότι είναι απο τα ελάχιστα μέρη στη χώρα που προσφέρει ακόμα ποιότητα.
Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν παρεισφρύσει και καλλιτέχνες που ταιριάζουν περισσότερο στο κίτς.
Υπομονή λοιπόν. Μόδα είναι θα περάσει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Θα πώ την άποψή μου, η οποία προέκυψε από προσωπικές εμπειρίες της ... τελευταίας 20ετίας και από παρατήρηση άλλων, φίλων και γυναικών, σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων........
Στα 3 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις χτυπήσει τη γκόμενα. Μετά οι πιθανότητες σου αρχίζουν να μειώνονται!
Ρίχτε μια ματιά :
www.layguide.com/3seconds.htm]http://www.layguide.com/3seconds.htm[/url]

επιστρεφω στο θέμα

-Δασκαλε ακουληθησα τα 3" αλλα πήρα απο τα 3 το μακρύτερο
-Χμ Αυτοκινήτο εχεις
-Οχι
-Χωρο να πηδήξεις
-Μπα
-Λοιπον ξεχνα τα 3 δευτερολπτα και ή πηγαινε σε κανα νησί να βρεις καμια τουρίστρια να την παρεις σε μια παραλία Η λέγε στις γκόμενες οτι ψαχνεις μαχροχρόνια σχέση. Καμια υο θα τσιμπήσουν ΙΣΩΣ να σου κάτσουν, με το που θα δουν τη μίζερη ζωη θα την κανουν με ελαφρία, αν καποια μεινει μαλλον θα γίνει και η συζυγος σου.

Η αληθεια ειναι οτι και μεις τις εχουμε τρελανει τις γυναίκες. Αν σου κατσουν με τη μια είναι πουτάνες αν όχι ειναι μυξοπαρθένες. για αυτο και αυτες εχουν γίνει συμφεροντολόγες.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η αληθεια ειναι οτι και μεις τις εχουμε τρελανει τις γυναίκες. Αν σου κατσουν με τη μια είναι πουτάνες αν όχι ειναι μυξοπαρθένες. για αυτο και αυτες εχουν γίνει συμφεροντολόγες.

+1

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι και μεις τις εχουμε τρελανει τις γυναίκες. Αν σου κατσουν με τη μια είναι πουτάνες αν όχι ειναι μυξοπαρθένες.

Η αλήθεια είναι ότι οι ... επιστήμονες διαφωνούν για πολλές περιπτώσεις ανδρών αν χαρακτηρίζονται ΜΑΛΑΚΕΣ ή όχι.

Υπάρχει όμως μια περίπτωση για την οποία δεν υπάρχει καμία διχογνωμία! Αυτόν που αποκαλεί πουτάνα κάποια επειδή του έκατσε. Πρόκειται δίχως αμφιβολία για ΜΑΛΑΚΑ & ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ & ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ Βαλκάνιο, χωρίς καμία προοπτική βελτίωσης.

Επισκέπτης
ʼτοπο το επιχείρημά σου.

Παντού στον κόσμο οι καλλιτέχνες (με την ορθή ερμηνεία του όρου) είναι ή αδερφές ή πολιτικοποιημένοι. Θα σε προλάβω λέγοντάς σου ότι η βανδή και ο υπόλοιπος γυφτο-φοιβο-συρφετός δεν είναι καλλιτέχνες αλλά απλοί υπάλληλοι τσίρκου.

Έχεις χάσει λίγο τη μπάλα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Το ενδεχόμενο να χαλιέσαι τόσο επειδή ανήκεις στο χώρο των αναρχοκουμμουνιών το έχεις σκεφτεί;

Για αναρωτήσου ...

Μήπως συχνάζεις μόνο Εξάρχεια;
Μήπως πήγαινες σε πορείες έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία;
Μήπως διαμαρτυρόσουν για τον Καλτεζά;

Αυτές τις σκέψεις κάνε τις από μέσα σου, δεν είναι ανάγκη να προβληματίσεις το φόρουμ με την ψυχανάλυσή σου ...

Αυτό που με στεναχωρεί για σένα, είναι ότι επαναλαμβάνεις την άποψη που έχεις για μένα, χωρίς να την έχω ζητήσει. ʼραγε δεν σου πέρασε από το μυαλό, ότι ακόμη κι αν δίνεις μία μόνο καταφατική απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα, δεν θα ήθελα με τίποτε να με εγκρίνεις και να έχεις καλή γνώμη για μένα;

Στην τελική το ότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου και εσένα και τη γνώμη σου και τις πολιτικές σου απόψεις δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;

Τώρα σχετικά με το ποιός είναι άνδρας ή όχι ...

Είναι εύκολο για κάθε πούστρα να γράψει σε ένα φόρουμ στον οποιδήποτε ότι "δεν ξέρει τι του γίνεται".

Δυσκολότατο για πούστρες είναι να πουν κάτι τέτοιο κατάφατσα στον άλλον σε κάποιο καφενείο π.χ. διότι ελοχεύει ο κίνδυνος στην υπόλοιπη ζωή τους να μασάνε με μασέλες ...

Εδώ είναι φόρουμ όμως, οπότε μείνε ήσυχος. Ακόμη και οι πούστρες μπορούν να προσβάλλουν όποιον θέλουν εκ του ασφαλούς !

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το ενδεχόμενο να χαλιέσαι τόσο επειδή ανήκεις στο χώρο των αναρχοκουμμουνιών το έχεις σκεφτεί;

Για αναρωτήσου ...

Μήπως συχνάζεις μόνο Εξάρχεια;
Μήπως πήγαινες σε πορείες έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία;
Μήπως διαμαρτυρόσουν για τον Καλτεζά;

Αυτές τις σκέψεις κάνε τις από μέσα σου, δεν είναι ανάγκη να προβληματίσεις το φόρουμ με την ψυχανάλυσή σου ...

Αυτό που με στεναχωρεί για σένα, είναι ότι επαναλαμβάνεις την άποψη που έχεις για μένα, χωρίς να την έχω ζητήσει. ʼραγε δεν σου πέρασε από το μυαλό, ότι ακόμη κι αν δίνεις μία μόνο καταφατική απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα, δεν θα ήθελα με τίποτε να με εγκρίνεις και να έχεις καλή γνώμη για μένα;

Στην τελική το ότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου και εσένα και τη γνώμη σου και τις πολιτικές σου απόψεις δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;

Τώρα σχετικά με το ποιός είναι άνδρας ή όχι ...

Είναι εύκολο για κάθε πούστρα να γράψει σε ένα φόρουμ στον οποιδήποτε ότι "δεν ξέρει τι του γίνεται".

Δυσκολότατο για πούστρες είναι να πουν κάτι τέτοιο κατάφατσα στον άλλον σε κάποιο καφενείο π.χ. διότι ελοχεύει ο κίνδυνος στην υπόλοιπη ζωή τους να μασάνε με μασέλες ...

Εδώ είναι φόρουμ όμως, οπότε μείνε ήσυχος. Ακόμη και οι πούστρες μπορούν να προσβάλλουν όποιον θέλουν εκ του ασφαλούς !

Έτσι μπράβο ρε Λάκη, γύρισε στο φυσικό σου ρόλο, αυτόν του τραμπούκου. Γιατί περος στιγμήν είχα παρακρούσεις με το "αντικειμενικό" και "συζητήσιμο" στυλάκι που πήγες να ακολουθήσεις.
Αλλά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέμε!

Επισκέπτης
Έτσι μπράβο ρε Λάκη, γύρισε στο φυσικό σου ρόλο, αυτόν του τραμπούκου.

Εγώ ανέφερα ότι στο Μέγαρο, λόγω του fuhrer Λαμπράκη, κυριαρχούν οι εμφανίσεις Αναρχικών & Αριστερών Μουσικών.

Αυτό είναι μια άποψη, που ακόμη κι αν είναι λανθασμένη ή ξεφτυλισμένη, παραμένει άποψη. Δεν θίγει δε τους συνομιλητές στο φόρουμ, εκτός αν σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο Λαμπράκης, οι Λακέδες του ή οι υπάλληλοι του Μεγάρου.

Αν διαφωνεί κάποιος από τους χρήστες του φόρουμ, θα μπορούσε να το διαψεύσει με επιχειρήματα και να εκθέσει τα στοιχεία του.

Ο sincity δεν κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή δεν γουστάρει την άποψή μου, βγαίνει και λέει ότι "δεν ξέρω τι λέω". Χωρίς να προσπαθεί να διαψεύσει τεκμηριωμένα όσα λέω.

Αυτό πέρα από το ότι δεν είναι σεβαστό, είναι προσωπική προσβολή. Εύκολο να προσβάλλεις τους συνομιλητές σε ένα φόρουμ ακόμη κι αν είσαι πούστρα. Για να το κάνεις έξω, πρέπει να είσαι άντρας. Επαναλαμβάνω λοιπόν στον sincity ότι εδώ ακόμη και μια πούστρα μπορεί να πει σε όποιον θέλει ότι "δεν ξέρει τι λέει" ή οτιδήποτε άλλο.

ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ Ή ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ Ή ΑΝΑΠΗΡΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ.

Οπότε οι ύβρεις του sincity δεν εντυπωσιάζουν κανέναν εδώ.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Νάτος ..ήρθε..ο λεβέντης του καφενέ..ο άντρας του κώλου...ο Lakis33. Ήρθε για να καθαρίσει τα μιάσματα σε καφενεία και πλατείες...

Ο ορισμός του πιθήκου.

Το αγόρι σου πρέπει να είναι περήφανο για σένα.

Αυτό για τα καφενεία ρε μπαγάσα, ήταν πολύ πετυχημένο. Γέλασα, σε καλό σου. Εκεί συχνάζεις και κάνεις το μάγκα στους μπαρμπαδες;

Έχεις μια μαγική ικανότητα να μην έχεις ικανότητες. Να μιλάς και να μη λές τίποτα. Ή μαλλον να μιλάς και να βγαίνει βόθρος. Ξέρω όμως ότι δεν είσαι βοθρατζής.

Με την ευκαιρία, αν θες να δεις ποιός είναι πούστρα κοιτάξου στον καθρέφτη. Αλλά πριν το κάνεις, μην ξεχάσεις να βγάλεις την ξανθιά περούκα σου.

Προφανώς και δε με έχεις γραμμένο στα μικρά σου αρχίδια γιατί επανέρχεσαι με ένα τεράστιο ποστ - απάντηση σε 2 δικές μου σειρές.

Σε έχουν πειράξει πολύ αυτά που λέω. Χαίρομαι αν και αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει έστω και το ένα τρίτο. Είσαι λίγο περιορισμένης ευθύνης.

Θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό προσβλητικές εκφράσεις οπως κάνεις εσύ, αλλά βαριέμαι.

Σε λυπάμαι. Έχεις φτάσει 33 και δεν ξέρεις τι σου γίνεται, πως να μιλάς και σε ποιόν. Κανονικό γυφτάκι δηλαδή.

Ελπίζω να πλένεις καλά τα τζάμια στα φανάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom