Επισκέπτης
εγω προσωπικα το μονο που κοιταω ειναι το να με φτιαχνει εγκεφαλικα ο αλλος και να ειναι πιο ψηλος![]()
Έτσι είναι όπως τα λες, οι περισσότερες αυτό λένε!
εγω προσωπικα το μονο που κοιταω ειναι το να με φτιαχνει εγκεφαλικα ο αλλος και να ειναι πιο ψηλος![]()
Στους ανόητους...
Εσυ τωρα τι ρολο βαρας?
Μεγαλη κουβεντα......καταρχας διαφωνω οτι τα χαζογκομενακια συχναζουν στα μπουζουκια.....απλα ισως επειδη τα μπουζουκια ειναι ο πιο λαικος και μαζικος χωρος διασκεδασης εκει φαινονται πιο πολυ και πιο εντονα........εχω κολλητες που γουσταρουν μπουζουκια αλλα δεν ειναι χαζογκομενες........κατα ταλλα δηθεν γκομενες και χαζογκομενες υπαρχουν σε ολα μα ολα τα ειδη μουσικης.......
απο κει και περα τωρα νομιζω οτι ειναι πολλες αυτες που κοιτανε τον αντρα στη δουλεια, το πορτοφολι, το αμαξι ή το τραπεζι στα μπουζουκια.....το γιατι δεν το γνωριζω......εγω προσωπικα το μονο που κοιταω ειναι το να με φτιαχνει εγκεφαλικα ο αλλος και να ειναι πιο ψηλος![]()
οσο για τα ειδη μουσικης αυτο ειναι μια τεραστια κουβεντα που δε μπορει να συζητηθει στο συγκεκριμενο τοπικ νομιζω.....ακουω τα παντα και παω παντου και περναω καλα......δεν μπορω ομως τους απολυτους ανθρωπους που ακουνε ή πανε μονο σε ενα πραγμα και απορριπτουν ολα τα υπολοιπα....
επειδη μαλλον ζω σε αλλο κοσμο....
Θα ηθελα να μου απαντησεις--->γιατι ολες,μα ολες οσες γυναικες ξερω ειτε προσωπικα...ειτε απο συνεργασια στη δουλεια...ειτε...ειτε...ειτε θα σε παω κ στα χρονια του σχολειου + αυτες που απλα βλεπω κ ακουω τριγυρω μου...κοιτανε με σειρα....(εστω βαλε δικη σου σειρα!!!)!
1.ομορφια...(καθοτι ολες ειναι υπερ-γκομενες,αυτοαποκαλουμενες μεν...αλλα...οπτ θελουμε εναν κουκλο με γαλαζια ματια...)
2.δουλεια ειτε δικη του ειτε της οικογενειας...αφου καποια περιουσια θα χει...(ο μαλακας παντα...με τις φιλες...)!
3.αμαξι/μηχανη...αμα εχει κ κανενα βαρκακι 5 μετρα καλα ειναι...(να μη περνουμε ταξι...αφου με τις δοσεις ολοι εχουν αμαξι...)
4.τα κονε....(γνωριμιες με τους ιν-τρεντυ-μουρατους κλπ δηθεν..)...
Γιατι???????????????????????????????????????????????????????Ελα ντε....
(Ηξερα κ αλλα....αλλα πρεπει να φυγω για δουλεια....οποτε εχε γεια!!!!)...
1.οσες γυναικες λενε πως δν τους ενδιαφερει η ομορφια...ειτε ειναι σαυρες/μπαζα αντε μετριοτατες εξωτερικα...ειτε λενε κουλτουριαρικα ψεματα ανωτεροτητας (κ καλα ξεφευγω απ την εικονα)...διαλεγεις...Να σου πω.....
1) η ομορφια δε με πολυαπασχολει και δεν την θεωρω κατι βασικο....με απασχολει να μου κανει κλικ ο αλλος και συνηθως οι well groomed αντρες μου ειναι ξενερωτοι.Αν ειναι να ειναι ωραιος ο αλλος και μολις ανοιγει το στομα του να πεταει βατραχια δε θα παρω....αν τα συνδυαζει και τα δυο τι να πω μαννα εξ ουρανουαπο τα δυο ομως προτιμω το να ανοιγει το στομα του και να γουσταρω αυτα που λεει....
2)Δουλεια.....δε θα πω οτι δε με ενδιαφερει γιατι θα ειναι ψεμμα...αλλα η ουσια ειναι οτι με ενδιαφερει ενας ανθρωπος με τον οποιο μπορω να συζητησω πεντε πραγματα.....τωρα θα ειναι δικηγορος? θα ειναι μηχανικος αυτοκινητων? δε με νοιαζει αυτο.....αρκει να υπαρχει ενα κοινο πεδιο στο οποιο να μπορουμε να συζητηαμε......αρα υπο αυτην την εννοια δε με ενδιαφερει
3) Αμαξι εχω οποτε δε με κοφτει ιδιαιτερα αν εχει ο αλλος
4) Κοννε........αυτο δεν καταλαβα γιατι πρεπει να με ενδιαφερει? γνωριμιες ως προς τι? στα μαγαζια εννοεις? αδιαφορον....εντελως......
γιωργοπαπαρα ειναι απλο το θεμα........αν ειχα εστω και μια φιλη χαζογκομενα αυτοματως θα επαυε να ειναι φιλη μουδηλαδη εσυ εχεις πολλους φιλους μλκες και λιγουρια?
![]()
1.οσες γυναικες λενε πως δν τους ενδιαφερει η ομορφια...ειτε ειναι σαυρες/μπαζα αντε μετριοτατες εξωτερικα...ειτε λενε κουλτουριαρικα ψεματα ανωτεροτητας (κ καλα ξεφευγω απ την εικονα)...διαλεγεις...
2.Σε ενδιαφερει η δουλεια...γιατι φανταζομαι πως ενας μηχανικος αυτοκινητων κ ενας δικηγορος δν εχουν την ιδια γνωση αφενως κ αφετερου αν την εχουν δν θα την εκφρασουν με τον ιδιο τροπο...(φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις..)..οποτε εσυ κ ολες οι αλλες ψαχνετε τον φραγκατο-κουλτουριαρη που μιλαει κολωνακιωτικα κ με το σεις κ με το σας κ κανει κ την κοτα...ενω οι αλλοι που τα χωνουν που κ που δν κανουν...αφου ειναι βαρβαροι!!!!
3.αμαξι εχεις...αλλα αμα ερθει καποιος με καλυτερο/φανταχτεροτερο=ακριβωτερο δν θα σε χαλαγε να σε πηγαινει με το δικο του...κ να εισαι κ βασιλισσα μεσα...
4.Κονε γενικοτερα....οι δημοσιες σχεσεις δν ειναι μονο για τα μαγαζια...αλλο ειναι να σε χαιρεταει προσωπικα ακομη κ ο θεος....κ αλλο να μη σε βλεπει ουτε κ αυτος......