Να σου πω.....
1) η ομορφια δε με πολυαπασχολει και δεν την θεωρω κατι βασικο....με απασχολει να μου κανει κλικ ο αλλος και συνηθως οι well groomed αντρες μου ειναι ξενερωτοι.Αν ειναι να ειναι ωραιος ο αλλος και μολις ανοιγει το στομα του να πεταει βατραχια δε θα παρω....αν τα συνδυαζει και τα δυο τι να πω μαννα εξ ουρανου
απο τα δυο ομως προτιμω το να ανοιγει το στομα του και να γουσταρω αυτα που λεει....
2)Δουλεια.....δε θα πω οτι δε με ενδιαφερει γιατι θα ειναι ψεμμα...αλλα η ουσια ειναι οτι με ενδιαφερει ενας ανθρωπος με τον οποιο μπορω να συζητησω πεντε πραγματα.....τωρα θα ειναι δικηγορος? θα ειναι μηχανικος αυτοκινητων? δε με νοιαζει αυτο.....αρκει να υπαρχει ενα κοινο πεδιο στο οποιο να μπορουμε να συζητηαμε......αρα υπο αυτην την εννοια δε με ενδιαφερει
3) Αμαξι εχω οποτε δε με κοφτει ιδιαιτερα αν εχει ο αλλος
4) Κοννε........αυτο δεν καταλαβα γιατι πρεπει να με ενδιαφερει? γνωριμιες ως προς τι? στα μαγαζια εννοεις? αδιαφορον....εντελως......
γιωργοπαπαρα ειναι απλο το θεμα........αν ειχα εστω και μια φιλη χαζογκομενα αυτοματως θα επαυε να ειναι φιλη μου
δηλαδη εσυ εχεις πολλους φιλους μλκες και λιγουρια?