1.ενας αντικειμενικα ωραιος αντρας ειναι κ υποκειμενικα...(δν μ'απασχολει το προσωπικο σου γουστο...οποτε ακυρο το baby face κ τα ρεστα...)!!!!
2.μαλλον εσυ δν καταλαβες τι εγραψα...στα κοινα ενδιαφερονται κ την απλη επικοινωνια που ζητας κ καλα...υπαρχει μια διαφορα παρουσιασης....αλλιως την παρουσιαζει ετσι κ αλλιως καθε ανθρωπος,ομως μεγαλο ρολο σ'αυτο παιζει η μορφωση του...οπως σε μια περιγραφη ενος πινακα/τοπιου για παραδειγμα...επισης θα σου θεσω ενα ερωτημα...οσον αφορα την πολιτικη..λες ενας σκουπιδιαρης κ ενας δικηγορος να εχουν την ιδια αποψη???(παραδειγμα κοινου θελω να πιστευω ενδιαφεροντος κ προβληματισμου..)!!!
3.το πολυ γρηγορο ειναι κ ακριβο για αρχη...για συνεχεια...ανεφερες πολυ νωριτερα σ'αλλο ποστ..εχω αμαξι τι να το κανω να χει ο γκομενος αμαξι...τοτε δν ειστε μια ομορφια που αναφερεις εδω...εισαι υπερανω...το οποιο καλλιστα θα επιζητουσες για να ναι στο βρακα''κι'' σου μεσα ο γκομενος...ενω αν εχει φερραρι θα σαι μεσα στα @@ του + γραμμενη...(γιατι απλα θα στεναχωρηθει περισσοτερο αν παθει κατι η φερραρι παρα εσυ...χοχοχοχο...)!!!
4.για μενα δν εχει σημασια τι ειναι σημαντικο....το ζητημα με το κονε το κανεις πολυ ρηχο...παρ'ολο που αν ζεις την καθημερινοτητα ομαλα ολο κ καπου το χρησιμοποιεις εφοσον σε παιρνει...οποτε υποθετω πως δν χεστηκες...γιατι κ δουλεια να θες να βρεις...ολο κ καποιον γνωστο του γνωστου θα βαλεις να σε βολεψει καπου...ετσι δν ειναι???
Μ'αρεσει το στυλακι της ανετης που περνας...γι αυτο κ συνεχιζω να απαντω στα λεγομενα σου...εχει μεγαλη φαση να τα λες...ελπιζω πραγματικα να εισαι εξαιρεση οπως διατυμπανιζεις κ ας εισαι μονο μεσα σ'ενα φορουμ υπαρκτη...μου κανει να ζω με την ελπιδα...(λεεεεεεμε τωρα...)!!!!
!!!!
1) Ενας αντικειμενικα ωραιος αντρας μπορει να ειναι και υποκειμενικα......ενας υποκειμενικα ωραιος αντρας ομως? ειναι και αντικειμενικα? οχι παντα......και παλι ομως το θεμα ειναι οτι εχει μεγαλυτερη σημασια το τι λεει ο αλλος και οχι το πως ειναι.....ξαναειπα πριν οτι αν ειναι να πεταει βατραχια τι να τον κανω ρε παιδι μου? επειδη ειναι ωραιος και εχει γνωστους και ειναι φιρμα δηλαδη? αμα δεν εχει χιουμορ, δεν εχει γνωσεις, δεν εχει τυπο και ειναι ενας well groomed αντρας εμενα τουλαχιστον δε μου κανει.......και για να σου δωσω ενα παραδειγμα......βλεπεις κατι τυπους για παραδεγιμα βγαλμενους απο το woodstock....απο πανω ως κατω.....ε αυτοι οι τυποι βρισκουν καποιες οι οποιοιες τους γουσταρουν και τους θεωρουν ωραιους......βλεπεις κατι αλλους τυπους που ειναι γκοθαδες και κυκλοφορυν σαν νεκροφιλοι...κι αυτοι βρισκουν προφανως καποιες κοπελες που τους αρεσουν.....επομενως το ωραιο ειναι μεν αντικειμενικο (αμα μιλας για τον μπραντ πιτ ισως) αλλα κυριως υποκειμενικο θεμα.......
2) αν δεν μου πεταγε αυτο το περι "κολωνακιοτικου φλωρου" (ή οπως το ειπες τελος παντων) δε θα απαντουσα τοσο επιθετικα ισως......η αποψη μου παραμενει ιδια......εχω γνωρισει οικοδομο τον οποιο καθομουνα και τον ακουγα με ανοιχτο το στομα οταν μιλαγε....εχω γνωρισει και εναν δικηγορο (γιαυτο τους εχω και αχτι και δεν τους αντεχω) ο οποιος δεν αντιλαμβανοταν τον σαρκασμο μου με τιποτα....η δουλεια επισης επιφερει και αλλα προβληματα......μια απο τις "καλες" δουλειες σε μια πολυεθνικη ή κατι αντιστοιχο σημαινει παρα πολλες ωρες εργασιας, πολλα βαρετα παρτυ, πολλους ξενερωτους συναδελφους οποτε ενας τετοιος αντρας με τον αντιστοιχο τροπο ζωης του μαλλον θα μου ηταν αδιαφορος (ενα απλο παραδειγμα) επομενως το βασικο ειναι να υπαρχει επικοινωνια καθως προειπα......δεν ξερω αν ειναι εγωιστικο ή οχι αυτο που λεω αλλα δε μπορω να ειμαι με εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι αλλου νταλλου σε αλλο κοσμο τελειως.......τωρα το τι αποψη εχει περι πολιτικης ο γιατρος και ο σκουπιδιαρης δε με απασχολει.......με απασχολει να μπορει να την εκφερει αυτην την αποψη, να μπορει να κανει συζητηση, να εχει πεντε γνωσεις (δε χρειαζεται πτυχιο γιαυτο...) και γενικοτερα να μου συνεπαρει τον εγκεφαλο....εχω βιτσιο με αυτους που ειναι μπριτανικα τι να κανω
σου ξαναλεω ομως οτι αυτο δεν προαπαιτει σωνει και ντε ενα πολυ "χαι" και "κουλ" επαγγελμα.....ας μην πιανουμε και τα ακρα....δεν υπαρχουν μονο γιατροι και σκουπιδιαρηδες.....
3)Ρε συ mclein.......απλα θελω κατι φυσιολογικο ειναι παραλογο? το γρηγορο δεν ειναι απαραιτητα και ακριβο γιατι υπαρχουν γρηγορα και γρηγορα.......υπαρχει και το golfaki υπαρχει και το skyline υπαρχει και η ferrari......και ναι οπως σου ειπα πριν θα ηθελα να μπω σε ενα τετοιο αμαξι αλλα αυτο ειναι τελειως ασχετο!!!!! ολοι θα θελαμε να μπουμε σε κατι τετοιο ή κανω λαθος? απο κει και περα ουτε στο βρακι καποιου θελω να μπω ουτε να τον βαλω (τουλαχιστον μεταφορικα
) ο μεσος ελληνας απ οσο ξερω εχει ενα vw ενα pegeuot ενα fiat ενα suzuki..... ε αυτο εμενα τουλαχισοτν με καλυπτει........τωρα αν δεν εχει ε τι να κανουμε δε θα τον κρεμασουμε ελεος δηλαδη!!! γιατι εισαι των ακρων παιδι μου?
και οπως σου ξαναειπα το να βρω ΤΟΝ φραγκατο τυπο με την αμαξαρα και τις λεφταρες που θα με κυκλοφορει μαλλον αβολα θα με κανει να νιωθω παρα περηφανη για το κελεπουρι μου.....δεν ειμαι κοριτσακι 15 χρονων......
4)Αυτο με τις διασυνδεσεις εξακολουθω να το βρισκω αστειο......δηλαδη πρεπει να περιμενω απο το γκομενο να μου βρει δουλεια? σιγα
να του υποχρεωθω κι ολας? πφφφφφ τι λες μωρε.....και να εχεις δικιο το θεωρω πολυ ρηχο.....απιστευτα ρηχο.....ενταξει στον τομεα δουλεια που αναφερεις περαν της πλακας ειναι ας πουμε "θεμιτο" ή εστω χρησιμο οκ το δεχομαι.....αλλα αυτο μπορει να το εχει και καποιος φιλος σου ή οι γονεις σου.....δεν ειναι απαραιτητο προσον ενος γκομενου
αλλα απο κει και περα το να πουλαει μουρη και χαιρετουρες στη γκομενα ή να μπαινει στην μπουζουκλερι και να τον χαιρεταει ο μετρ ή να τον καλησπεριζουν στα μαγαζια μου ειναι απο περιττο εως γελοιο (οταν γινεται για λογους μοστρας) οταν δεν γινεται για λογους μοστρας το βρισκω απλως αδιαφορο....
Δε διατυμπανιζω τιποτα.......απλα καποια πραγματα απο αυτα που λετε δε με εκφραζουν....και φυσικα δεν θεωρω οτι ειμαι η τελεια γυναικα
λεγε ελευθερα.....δεν παρεξηγω....μου αρεσουν οι συζητησεις