Νέα

Γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Megaman18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
λες να μη ξερω οτι θα γινουν
ολα κωλος αν μπλεξω με παντρεμενη?
Δεν λέμε για σένα αγορίνα μου, που είσαι ανύπαντρος. Παντρεμένες ... γαμιούνται με παντρεμένους εντός κύκλου.
Και εφόσον είναι σίγουρες ότι μονο γαμήσια θα πέσουν και δεν θα πάθει καμιά αγαπουλίαση ο άλλος να αρχίσει δηλώσεις
και να πάει να τις ... ζητήσει από τον άνδρα τους .... με πλήρεις ομολογίες ....

Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες στα παραπάνω ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν λέμε για σένα αγορίνα μου, που είσαι ανύπαντρος. Παντρεμένες ... γαμιούνται με παντρεμένους εντός κύκλου.
Και εφόσον είναι σίγουρες ότι μονο γαμήσια θα πέσουν και δεν θα πάθει καμιά αγαπουλίαση ο άλλος να αρχίσει δηλώσεις
και να πάει να τις ... ζητήσει από τον άνδρα τους .... με πλήρεις ομολογίες ....

Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες στα παραπάνω ;
ναι ρε το καταλαβα, και σου απαντησα πιο πανω "μηπως εννοεις το αναποδο οτι θα ειναι λιγοτερο ριψοκινδυνο"αλλα η αγαπουλιαση δεν εχει κανονες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
ναι ρε το καταλαβα, και σου απαντησα πιο πανω "μηπως εννοεις το αναποδο οτι θα ειναι λιγοτερο ριψοκινδυνο"αλλα η αγαπουλιαση δεν εχει κανονες

Με τις γυναίκες, δεν την ψάχνεις πολύ. Αν βλέπεις ότι κάτι ισχύει στην πλειοψηφία ... απλά το αποδέχεσαι ...
ειδικά όσο παίζεις με την πλειοψηφία .......... Και παίζεις έχοντας κατα νου το τι έχεις δει ότι ισχύει .

Πολύ βασικό , είναι να ξέρεις που πρέπει να παίζεις, ανάλογα με ηλικία, υποχρεώσεις , οικονομικά, χρόνο κτλ .
Αν ο άλλος είναι 55 και θέλει να την πέφτει σε 19χρονες .... μόνο η μαλακία που τον δέρνει του φταίει .

Αν είσαι ελεύθερος ... παίζεις με σιτεμένες άγαμες ... κουλτουριάρες .... βλαμμένες .... ώριμες τουρίστριες ...
γιατί στον πούτσο να ασχοληθείς με παντρεμένες ;

Από την άλλη αν είσαι παντρεμένος ... και έχεις πχ έφηβα τέκνα ... όταν πας στα σπίτια των κολλητών τους ΠΣΚ βράδια
να τα μαζέψεις .... το παιχνίδι έρχεται μόνο του ... πρέπει να είσαι τέρμα μαλάκας ... να μη βοηθήσεις λίγο
τις καταστάσεις που στήνει η μοίρα για σένα .......

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν είσαι ελεύθερος ... παίζεις με σιτεμένες άγαμες ... κουλτουριάρες .... βλαμμένες .... ώριμες τουρίστριες ...
γιατί στον πούτσο να ασχοληθείς με παντρεμένες ;
εγω μαζι σου..μη το λες σε μενα στους αλλους εδω μεσα πες τα
Από την άλλη αν είσαι παντρεμένος ... και έχεις πχ έφηβα τέκνα ... όταν πας στα σπίτια των κολλητών τους ΠΣΚ βράδια
να τα μαζέψεις .... το παιχνίδι έρχεται μόνο του ... πρέπει να είσαι τέρμα μαλάκας ... να μη βοηθήσεις λίγο
τις καταστάσεις που στήνει η μοίρα για σένα .......
δεν ξερω αν θα με βοηθησειη μοιρα μου η θα πηγαινω γυρευοντας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.334
Πόντοι
3.656
εγω μαζι σου..μη το λες σε μενα στους αλλους εδω μεσα πες τα
Εσύ τι θες ; Να γεμίσεις το μυαλό του κάθε τενεκέ ;
Οι μάγκες παρατηρούν μόνοι τους και εκμεταλεύονται την έτοιμη γνώση από εμπειρίες άλλων που προσφέρει η κοινωνία.
Οι μαλάκες , μπορεί να έχουν φτάσει τα 50 , αγάμητοι , να μην έχουν φάει ποτέ τίποτε
και παρόλα αυτά είναι απόλυτα βέβαιοι ότι η τακτική τους είναι απόλυτα σωστή.
Οπότε θέλουν να συνεχίσουν έτσι , μέχρι να τα τινάξουν
βέβαιοι ότι με την τακτική με την οποία δεν γάμησαν ούτε μία μέχρι τα 50
θα γίνουν μεγάλοι γαμιάδες, μετά τα 79 .
Άστους ........

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
277
Πόντοι
21
Ομάδα καλησπέρα είπα να γραφτώ κ ηω σήμερα στο blindchat να δω τι παίζει αλλά όλα είναι επί πληρωμής αξίζει να κάνω μια συνδρομή ;;;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.791
Πόντοι
216
Επίσης όλες οι γυναίκες έχουν φαντασιωθεί να κάνουν one night stand έτσι για το ξεκαύλωμα ,αλλά δεν το εφαρμόζουν επειδή δε θέλουν να τους βγει το όνομα και να μαζευτούν όλα τα λιγούρια γύρω τους.
Ορθότατο, αλλά παίζει και το εξής πολλές φορές. Πολλές κάνουν οne night stand πάνω στην καύλα τους και ύστερα δεν μπορούν να αποδεχθούν το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια συνέχεια.
Είναι η ψυχολογία τέτοια που σκαλώνουν μετά από τέτοια ξαφνικά. Άλλες το συνεχίσουν και 'εκπαιδεύονται' (φτάνοντας και σε σημείο αποκτήνωσης καθώς ακυρώνεται οποιοδήποτε συναίσθημα για άνδρα), άλλες πάλι γυρνάνε στα κλασικά κουβαλώντας. Αρκετές βγαίνουν φοβισμένες ή πικραμένες από τέτοια σκηνικά και το κουβαλάνε μετά.
Όλα παίζουν πάντα και παντού!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.791
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, να πούμε και μια αλήθεια ακόμη.

Τι σκατά λύσσα σας έχει πιάσει όλους σχετικά με το εάν γαμιούνται ή οχι οι παντρεμένες?
Στην τελική οι 'παντρεμένες' δεν είναι και καμμιά πολύ συγκεκριμένη κατηγορία από μόνη της.
Ποσοστιαία και μόνο αν το πάρει κανείς, είναι πολλές, συνεπώς θα προκύψει κι ένα ποσοστό (το οποίο δεν θα μάθουμε ποτέ) που θα γαμιέται.
Τα περί ηθικολογίας του καθενός για το κατά πόσο φάουλ είναι να γαμάς παντρεμένες, υποκειμενικά υπάγεται στα μυαλά και την κατάσταση του καθενός.
Εδώ βλέπουμε ανθρώπους πολύ πιο προνομιούχους από τον μέσο όρο να γαμάνε παντρεμένες ενώ έχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές στο πιάτο.
Κι από την άλλη θα δούμε τριμπάκουρες οι οποίοι από πείσμα θα εμμείνουν στις όποιες αξίες τους. Παίζουν κι αυτά!

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως εάν η άλλη θέλει να γαμηθεί, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ!
Δε πα να καταδικάζουμε, να αναλύουμε, να κλαιγόμαστε, να τρέμουμε, τα πράγματα είναι απόλυτα και η ζωή στέκει αμείλικτη σε αυτά!
Είτε μας αρέσει, είτε όχι!

Σάμπως είναι ο κόσμος μας αγγελικά πλασμένος?
Είμαστε εμείς τίποτα αδέκαστοι άγιοι?
Απλά μοχθούμε για την ομαλή επιβιωσή μας ο καθένας μας όπως μπορεί.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Φίλε Ανανία αν δεν το έχεις καταλάβει τα νεύρα από την αγαμία έχουν ξεπεράσει τα όρια φυλακής. Πολύ φθόνος και πόνος δυστυχώς, ούτε πλάκα δε μπορείς να κάνεις. Μόλις γράψεις ότι γαμάς καλά ή ότι η δουλειά σου πάει καλά ,αμέσως ή θα σε βγάλουν φιδέμπορα ή θα κάνουν τα σταφύλια κρεμαστάρια.

Huntwifejim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Like
1.227
Πόντοι
201
Και όμως ούτε εγώ περίμενα και δεν αναφέρομαι σε ψεύτικα προφίλ. Τελευταίο δεκάρι ξανθιά παντρεμένη 40αρα μου έκατσε πριν ένα μήνα στον Πειραιά. Έλειπε ο μαλακας της ταξίδι και του ζεστανα τις παντόφλες κανονικά. Είναι περισσότερο ελεινες από εμάς μαγκιες. Και τρελές πίπες τις καλύτερες από αυτά τα sites Και όχι μόνο από χοντρές
Είσαι άρχοντας

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
446
ρε μαγκες..ολοι θελουν να γαμησουν παντρεμενες,και γω ακομα.Ειναι μαλιστα μια γνωστη μου παντρεμενη που χρονια θελω να τη γαμησω,νομιζω θελει και η ιδια.Δεν ειναι ομως
τοσο απλα τα πραγματα.Ξερω και τον αντρα της (δεν ειναι φιλος μου,και ειναι και πολυ μαλακας) και προλαβε να παντρευτει πριν τον φαει απο μενα.Εχασα παλιοτερα μια ευκαιρια απο δικη μου μαλακια γιατι ημουν μεθυσμενος-αυπνος στη παρεα..αλλα τωρα εγινε.Εχει και 2 παιδια αυτη...δεν ειναι τοσο απλο.Αν χωριζε,ευχαριστως.Να παω τωρα να τα κανω ολα πουτανα για να ριξω ενα πουτσο.
Δεν πειράζει φίλε μου θα της κάνεις κ συ άλλο ένα παιδί

OP
OP
Megaman18

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
Bumble μια ξεκωλιαρα Ασιατισα που μένει Αγγλία μόνιμα πήρα εμφάνιση 7,5 αλλά τα έκανε όλα τσόντα κανονική. Και άλλη μια Αγγλίδα που την γαμουσα μπροστά σε μια μεθυσμενη φίλη της. Τα περισσότερα από Badoo και Tinder

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Δεν πειράζει φίλε μου θα της κάνεις κ συ άλλο ένα παιδί
Σεβασμο απο αντρα σε αντρα. Τι μλκς λες. Αν ειναι να φορανε φουστες ολοι. Με αυτα εδω φτασανε οι γκομενες εδω που ειναι τωρα. Αν τον πουν τον αλλον θα σε γαμησω πρωτα και μετα εσυ ειναι ικανοι να κατσουν μερικοι. Σοβαρευτείτε και να έχετε μπεσαλικι μεσα σας. Μη το παίρνεις προσωπικά γενικο σχολιο αλλα δράττομαι απο το δικο σου για να το πω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
446
Σεβασμο απο αντρα σε αντρα. Τι μλκς λες. Αν ειναι να φορανε φουστες ολοι. Με αυτα εδω φτασανε οι γκομενες εδω που ειναι τωρα. Αν τον πουν τον αλλον θα σε γαμησω πρωτα και μετα εσυ ειναι ικανοι να κατσουν μερικοι. Σοβαρευτείτε και να έχετε μπεσαλικι μεσα σας. Μη το παίρνεις προσωπικά γενικο σχολιο αλλα δράττομαι απο το δικο σου για να το πω.
Πόσο χρονών είσαι? Αν είσαι κάτω των 55 η επόμενη ερώτηση είναι, Από ποιό χωριό ήρθες?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πόσο χρονών είσαι? Αν είσαι κάτω των 55 η επόμενη ερώτηση είναι, Από ποιό χωριό ήρθες?

Η ερώτηση πρέπει να πάει αντίστροφα. Εσύ πόσο είσαι και τι καταλαβαίνεις ότι είναι ο αντρισμός;

Το εργαλείο και οι μπάλες όσο μεγάλο και να 'ναι δεν σε κάνουν μόνα του άντρα με τέτοια μυαλά.

Πόσο μαλθακοί πια;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Να σαι καλα ρε μαγκα. Δικαιολογεις το σχολιο σου πιο πανω. Καλα λες δεν ειναι της μοδας να χεις αξιες. Ο παρτακισμος και η ρουφιανια ειναι των ημερων. Το ποσο χρονων ειμαι και απο που ερχομαι δεν νομιζω να σε αφορα. Δε σχολιασα τι γινεται. Σχολιασα το γιατι γινεται. Κανα καμια φουσκα με τη μυξα σου τωρα νεε πρωτευουσιανε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Bumble μια ξεκωλιαρα Ασιατισα που μένει Αγγλία μόνιμα πήρα εμφάνιση 7,5 αλλά τα έκανε όλα τσόντα κανονική. Και άλλη μια Αγγλίδα που την γαμουσα μπροστά σε μια μεθυσμενη φίλη της. Τα περισσότερα από Badoo και Tinder
Με την φαντασία σου ψυχοπαθή έχεις πάρει όλο τον πλανήτη. Θα γράφεις ονόματα και διευθύνσεις αλλιώς μην γράφεις καθόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom