Νέα

Γαμήσια με γκόμενες από Badoo, Tinder, Dating

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Megaman18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Ο μέσος Έλληνας νομίζει πως γυναίκα όπως πχ η Dua Lipa όταν μείνει μόνη θα κάνει λογαριασμό στο τιντερ ή οπουδήποτε αλλού για να βρει γκόμενο :jerking:
Δεν αμφιβάλω πως πολλοί έχουν γαμήσει από εκεί αλλά τι έχουν γαμήσει από τις παντρεμένες, χωρισμένες με παιδιά, ψυχοπαθείς, χοντρές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο που να άξιζε τον κόπο;
Στην τελική αξίζει να εγκλωβιστείς σε ένα τριπάκι που να αφιερώνεις ώρες από τη ζωή σου προκειμένου να γαμήσεις μια γυναίκα που πιθανότατα θα θέλεις να τη ξεφορτωθείς μετά; Όχι βέβαια.
Προσωπικά το δοκίμασα, μου έκατσαν κάποιες φάσεις αλλά στο τέλος μου έμεινε μια αηδία που έχασα χρόνο από τη ζωή μου με γυναίκες που αποδείχτηκαν φόλες μόνο και μόνο για να βγάλουμε γούστα.
Πλέον να μου λείπει. Μακριά και αλάργα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Στην τελική αξίζει να εγκλωβιστείς σε ένα τριπάκι που να αφιερώνεις ώρες από τη ζωή σου προκειμένου να γαμήσεις μια γυναίκα που πιθανότατα θα θέλεις να τη ξεφορτωθείς μετά; Όχι βέβαια.
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια..Αλλα για να αποκτησει καποιος εμπειριες με πολλες γκομενες και συνεχεια,αυτα ειναι οτι πρεπει.Μεχρι εκει ομως.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Η ερώτηση πρέπει να πάει αντίστροφα. Εσύ πόσο είσαι και τι καταλαβαίνεις ότι είναι ο αντρισμός;

Το εργαλείο και οι μπάλες όσο μεγάλο και να 'ναι δεν σε κάνουν μόνα του άντρα με τέτοια μυαλά.

Πόσο μαλθακοί πια;
Ο ανδρισμός είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ που την μασάτε ορισμένοι, δυστυχώς πολλοί, σάν τσίχλα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Τι εννοώ?την μανία σας να νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι να εξουσιάζεται άλλους ανθρώπους όπως πχ τις γυναίκες κ να νομίζετε ότι είναι τσιφλίκι σας το μουνί τους. Κ μάλιστα με δόλια κ χειριστικη συμπεριφορά, με φόβο, με δήθεν δώρα κ κεράσματα τα οποία όμως στην ουσία τα χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε υποχρέωση. Γυρίστε στα δέντρα και στα βλαχοχώρια σας ή πέστε σα κάνα λακκό με σκατά κ απαλλάξτε μας από την ενοχλητική παρουσία σας.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Να σαι καλα ρε μαγκα. Δικαιολογεις το σχολιο σου πιο πανω. Καλα λες δεν ειναι της μοδας να χεις αξιες. Ο παρτακισμος και η ρουφιανια ειναι των ημερων. Το ποσο χρονων ειμαι και απο που ερχομαι δεν νομιζω να σε αφορα. Δε σχολιασα τι γινεται. Σχολιασα το γιατι γινεται. Κανα καμια φουσκα με τη μυξα σου τωρα νεε πρωτευουσιανε.
Αρχίδια αξίες έχεις, κ αυτές μόνο όταν κ όπου σε συμφέρει.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ο ανδρισμός είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ που την μασάτε ορισμένοι, δυστυχώς πολλοί, σάν τσίχλα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Τι εννοώ?την μανία σας να νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι να εξουσιάζεται άλλους ανθρώπους όπως πχ τις γυναίκες κ να νομίζετε ότι είναι τσιφλίκι σας το μουνί τους. Κ μάλιστα με δόλια κ χειριστικη συμπεριφορά, με φόβο, με δήθεν δώρα κ κεράσματα τα οποία όμως στην ουσία τα χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε υποχρέωση. Γυρίστε στα δέντρα και στα βλαχοχώρια σας ή πέστε σα κάνα λακκό με σκατά κ απαλλάξτε μας από την ενοχλητική παρουσία σας.

Χιλιάδες χρόνια εξέλιξης για να μας πει ο alogafentis ότι ο ανδρισμός είναι μια μαλακία.

Τύπε το ότι σηκώνεται το πουλάκι σου δεν σημαίνει ότι είσαι άντρας και επειδή μάλλον είσαι και νέος να σου πω ότι το να βγάζεις 2-3κ δεν είναι μαγκιά όπως το πουλάει η γενιά σας.

Υπάρχουν μάγκες που τέτοια παιδάκια τα τρώνε για πρωινό οπότε μαζέψου λίγο.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Χιλιάδες χρόνια εξέλιξης για να μας πει ο alogafentis ότι ο ανδρισμός είναι μια μαλακία.

Τύπε το ότι σηκώνεται το πουλάκι σου δεν σημαίνει ότι είσαι άντρας και επειδή μάλλον είσαι και νέος να σου πω ότι το να βγάζεις 2-3κ δεν είναι μαγκιά όπως το πουλάει η γενιά σας.

Υπάρχουν μάγκες που τέτοια παιδάκια τα τρώνε για πρωινό οπότε μαζέψου λίγο.
Καλα. Πήγαινε τώρα στο μαντρί γιατι σε περιμένει η γίδα να γαμήσεις. Δεν εχω διαθεση ουτε χρονο να κατσω να σε διδαξω πραγματα που θα επρεπε να εχεις μάθει στο σπιτι σου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλα. Πήγαινε τώρα στο μαντρί γιατι σε περιμένει η γίδα να γαμήσεις. Δεν εχω διαθεση ουτε χρονο να κατσω να σε διδαξω πραγματα που θα επρεπε να εχεις μάθει στο σπιτι σου.

Η γίδα? Μάλιστα, τύπε να ξέρεις ότι εμένα στα αρχίδια μου αν με θεωρείς Βλάχο αλλά να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας ο δυνατός επιβιώνει.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
Εγώ είμαι ασχημομούρης οπότε για να πηδήξω χωρίς να πληρώσω δε παίζει αλλά οι περισσότερες τα έχουν για προσοχή οπότε και όμορφος να είσαι δε γαμας.

Έχω ακούσει μόνο πως πιάνει σε τουρίστριες εκεί που έχει ξένο κόσμο το καλοκαίρι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Ο μέσος Έλληνας νομίζει πως γυναίκα όπως πχ η Dua Lipa όταν μείνει μόνη θα κάνει λογαριασμό στο τιντερ ή οπουδήποτε αλλού για να βρει γκόμενο :jerking:
Δεν αμφιβάλω πως πολλοί έχουν γαμήσει από εκεί αλλά τι έχουν γαμήσει από τις παντρεμένες, χωρισμένες με παιδιά, ψυχοπαθείς, χοντρές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο που να άξιζε τον κόπο;
Προσωπικά το δοκίμασα, μου έκατσαν κάποιες φάσεις αλλά στο τέλος μου έμεινε μια αηδία που έχασα χρόνο από τη ζωή μου με γυναίκες που αποδείχτηκαν φόλες μόνο και μόνο για να βγάλουμε γούστα.
Πλέον να μου λείπει. Μακριά και αλάργα.
Τύπε, δεν είναι έτσι, έχω γαμήσει και καλά μουνιά από το διαδίκτυο.
Στην περίπτωσή μου όμως, μετά ήθελαν να με ξεφορτωθούν αυτές.:grin::grin:

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Μωρέ να το φιλοσοφήσουμε χίλιες φορές. Αλλά οι άλλοι κάθονται και μαλώνουν.
αφου καθονται κ τρωγονται για το ποιος την εχει πιο μεγαλη...(μεταφορικα μιλωντας)

OP
OP
Megaman18

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
Φίλε Ανανία αν δεν το έχεις καταλάβει τα νεύρα από την αγαμία έχουν ξεπεράσει τα όρια φυλακής. Πολύ φθόνος και πόνος δυστυχώς, ούτε πλάκα δε μπορείς να κάνεις. Μόλις γράψεις ότι γαμάς καλά ή ότι η δουλειά σου πάει καλά ,αμέσως ή θα σε βγάλουν φιδέμπορα ή θα κάνουν τα σταφύλια κρεμαστάρια.
Εντωμεταξύ δεν έχω και λόγο να πω ψέματα. Τώρα αντιδρούν έτσι λογικά οι παντρεμένοι η τύποι που έχουν συγχωρέσει την παντρεμένη πιυτανα τους. Λες και φταίμε εμείς που ξεκωλιάζονται για πλάκα. Μου είχε έρθει 50 αρα για 20 λεπτά επειδή είπε στον άντρα της πως πάει στην λαϊκή. Αφού την πήρα κωλο και τα ήπιε όλα μετά πήγε σαν καλή σύζυγος στον μαλακα της να του κσνειβφαφη
Με την φαντασία σου ψυχοπαθή έχεις πάρει όλο τον πλανήτη. Θα γράφεις ονόματα και διευθύνσεις αλλιώς μην γράφεις καθόλου.
Ναι ρε πονηρε εσένα περίμενα να δώσω και νούμερο. Τώρα αν ζηλεύεις κοιτάξου στον καθρέφτη και αναρωτησου τι φταιει και δεν γαμας

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τύπε, δεν είναι έτσι, έχω γαμήσει και καλά μουνιά από το διαδίκτυο.
Στην περίπτωσή μου όμως, μετά ήθελαν να με ξεφορτωθούν αυτές.:grin::grin:
εχει και καλα μουνια ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος εδω μεσα.Για ελλαδα λέω γιατι αν το παω παρακατω σε αλλες χωρες,αντε γεια...το εβαλα αγια πετρουπολη και δε πιστευα στα ματια μου.Τωρα θα μου πεις εκει βρηκες να βαλεις τιντερ? φλεβαρη που ειχα παει με -20 και ολες κλεισμενες μεσα,ειχε ενα νοημα

Jevenus

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
217
Πόντοι
20
Ας αλλάξει κάποιος το τίτλο του νήματος σε "παντρεμένες από badoo tinder κλπ". 8/10 σχόλια μας πρήζετε το πέος

OP
OP
Megaman18

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
Ας αλλάξει κάποιος το τίτλο του νήματος σε "παντρεμένες από badoo tinder κλπ". 8/10 σχόλια μας πρήζετε το πέος
Αδελφέ άλλη πρόθεση υπήρχε αλλά βλέπεις υπάρχουν οι κακόμοιροι κεραταδες που θίχτηκαν. Επειδή στα 30φεύγα τους δεν έχουν καταλάβει πως παρά πολλές παντρεμένες είναι περισσότερο ξεκωλιάρες από αδέσμευτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom