Το παλιό ρητό λέει, μην κάνεις σε άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν άλλοι σε σένα. Εάν εγώ ήμουν παντρεμένος, δε θα ήθελα ο Μιχάλης81, ο αργοναύτης των δρόμων, ο παράνομος αιμοσταγής πυγμάχος, να μου γαμησει τη γυναίκα. Η γυναίκα μου μπορει να ήταν μια ψυχολογικά διεφθαρμένη πορνη. Αν όμως όλοι οι άντρες είναι άντρες και καταλαβαίνουν βασικό στοιχειώδη κώδικα ανδρισμού, δεν θα είχε με ποιον να γαμηθει η γυναίκα μου, θα έπαιρνε ένα δονητή. Σε τελική ανάλυση, αν εγω είμαι στη θέση του υποψήφιου γαμιά της γυναίκας "σου", πρέπει να αναρωτηθω το εξής: είμαι τόσο ξεφτίλα που δε μπορώ να βρω μια ελεύθερη σε 11 εκατομμύρια κόσμο;
Γυναίκα αλλού άντρα δεν πηδάς εν γνώση σου. Είτε είναι καπετάνιος, είτε μάστορας, είτε πρόεδρος. Κρατήστε αρχές στη ζωή σας όπως προσπαθώ να κρατήσω και γω. Βοηθάει. Το να εκμεταλλευεται κάποιος την κακή συγκυρία του άλλου με πρόφαση "μια ζωη την έχουμε" και "εδώ είναι τα γούστα" είναι ξεφτίλα και πάντα γυρνάει πίσω, το σύμπαν έχει την μαγική ικανότητα να αντισταθμιζει το κακό με κακό και το καλό με καλό.
Θα κάνω μακαρόνια ντε τσεκο με σάλτσα σήμερα, με μια πρέζα μπουκοβο. Φροντίστε να είστε σοβαροί όσο λείπω.