Νέα

Έχει χτίσει κανείς σπίτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes:
Εγώ έχτισα αυθαίρετο στο χωριό και κάνω επέκταση τώρα.
Λάδωσα δυο τρεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Τύπος kamenosentelws χτίζει ΜΟΝΟΠΑΤΟ μετά από επίσκεψη αρχαιολογίας :confused: :confused:
jizz GIF

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Αν το οικόπεδο είναι σε αρχαιολογική ζώνη, θα το μάθουν. Μόλις πας να βγάλεις άδεια, θα ειδοποιηθούν. Δεν κάνουν περιπολίες, δουλεύει αλλιώς το σύστημα. Για καλό και για κακό λοιπόν, πήγαινε στην αρχαιολογία και ρώτα εσύ πρώτος αν το οικόπεδό σου βρίσκεται σε αρχαιολογική ζώνη.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Αν το οικόπεδο είναι σε αρχαιολογική ζώνη, θα το μάθουν. Μόλις πας να βγάλεις άδεια, θα ειδοποιηθούν. Δεν κάνουν περιπολίες, δουλεύει αλλιώς το σύστημα. Για καλό και για κακό λοιπόν, πήγαινε στην αρχαιολογία και ρώτα εσύ πρώτος αν το οικόπεδό σου βρίσκεται σε αρχαιολογική ζώνη.

κανω πως δεν το διαβασα αυτο,ουτε σε τσοντα δεν υπαρχει τετοιο σεναριο.....
Οπότε ξαφνικά θα μαθευτεί πως υπάρχουν αρχαία, ενώ κανένας δεν θα το αναφέρει. Φαντάζομαι έχουν μαντικές ικανότητες

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.466
Πόντοι
446
Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο:grin:
Διαφωνώ έχτισα πριν 4 χρόνια.Αν συνεργαστείς με σοβαρή εταιρεία ότι κανονίσεις θα πληρώσεις γίνονται συμβόλαια και μέσα σε αυτά είναι και το κόστος ένα ένα υπολογίζονται τα πάντα και μέσα είναι φυσικά και οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις και του κατασκευαστή και του ιδιοκτητη.Αυτοι που την πατάνε είναι όσοι μοιράζουν τις δουλειές της οικοδομής σε ιδιώτες για να πετύχουν καλύτερες τιμές εκεί ναι γίνεται πανηγύρι ναι είπαμε στην τύχη τα νούμερα 8 χιλιάρικα υδραυλικά αλλά τελικά είναι 11 και ένα κάρο αλλά.Γαμοσταυρισα όμως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω με το κράτος έτρεχα για άδειες οικοδόμησης και ένα κάρο μαλακίες 11 μήνες.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
τελικά υπάρχουν μέλη εδώ που χτίζουν τώρα κατοικία ή έχτισαν πρόσφατα ?

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.641
Πόντοι
2.046
Θα υπολογίσεις στο περίπου 1500 ευρώ ανά τετραγωνικό...το κόστος κατασκευής...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αρχηγέ μου τι γίνεται σε περίπτωση που βρεθούν αρχαία; Είναι υποχρεωτικό να το δηλώσω; Στο κέντρο όλο αρχαία βρίσκουν, δεν βλέπω πολλά αχτιστα...
Βάλε ένα τέτοιο ή δύο τρία επάνω στο οικόπεδο αναλόγως, κ κανεις δεν θα μπορεί να σου πει τίποτα, γιατί είναι ανεξάρτητα τα σπιτια κ όχι χτισμένα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.035
Πόντοι
3.656
Ε και.. μέσα και έξω μπαίνει μόνωση, ο σκελετός χρειάζεται μόνο των κοντεινερ για να διαμορφωθεί το συγκρότημα οικηματος.
Και φτάνει η μόνωση για να αντισταθμίσει το υλικό του κοντέινερ μου μαζεύει την θερμοκρασία?

Σε ένα κανονικό κοντέινερ στον ήλιο....στο βάθος μπορεί να έχει 70 βαθμούς :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Και φτάνει η μόνωση για να αντισταθμίσει το υλικό του κοντέινερ μου μαζεύει την θερμοκρασία?
Σε ένα κανονικό κοντέινερ στον ήλιο....στο βάθος μπορεί να έχει 70 βαθμούς :confused:
Οι Αμερικανοί, οι Νορβηγοι, Σουηδοί κ.α φαίνεται είναι μ@λακες που φτιάχνουν σπιτια με αυτόν τον τρόπο. Για να το κάνουν κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς -εφόσον είναι ειδικοί σε αυτό το κομμάτι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.035
Πόντοι
3.656
Οι Αμερικανοί, οι Νορβηγοι, Σουηδοί κ.α φαίνεται είναι μ@λακες που φτιάχνουν σπιτια με αυτόν τον τρόπο. Για να το κάνουν κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς -εφόσον είναι ειδικοί σε αυτό το κομμάτι.
Μπορεί....αλλά εγώ αν δεν έβλεπα μελέτη δε θα το πλησίαζα....

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Διαφωνώ έχτισα πριν 4 χρόνια.Αν συνεργαστείς με σοβαρή εταιρεία ότι κανονίσεις θα πληρώσεις γίνονται συμβόλαια και μέσα σε αυτά είναι και το κόστος ένα ένα υπολογίζονται τα πάντα και μέσα είναι φυσικά και οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις και του κατασκευαστή και του ιδιοκτητη.Αυτοι που την πατάνε είναι όσοι μοιράζουν τις δουλειές της οικοδομής σε ιδιώτες για να πετύχουν καλύτερες τιμές εκεί ναι γίνεται πανηγύρι ναι είπαμε στην τύχη τα νούμερα 8 χιλιάρικα υδραυλικά αλλά τελικά είναι 11 και ένα κάρο αλλά.Γαμοσταυρισα όμως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω με το κράτος έτρεχα για άδειες οικοδόμησης και ένα κάρο μαλακίες 11 μήνες.

Η πιο χρήσιμη τοποθέτηση, θεωρώ. Και μεγάλη επιτυχία φυσικά, αν καταφέρεις να γίνουν όλα στην ώρα τους χωρίς να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
335
Πόντοι
21
Το πήρα έτοιμο, δεν θέλω καμία επαφή με τεχνίτες..
Κακιά ράτσα..
Έχει δίκιο ο λαός που λέει ότι άμα δεν χτίσεις σπίτι και δεν παντρέψεις κόρη, δεν ξέρεις τι πάει να πει ζωή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom