Νέα

Έχει χτίσει κανείς σπίτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Επειδή το χω ψάξει πολύ το θέμα βάλε προκάτ να ξενοιασεις..απλά πρόσεχε στην εταιρία.Θα πρότεινα όχι.με μπετόν αλλά με ξύλινο σκελετό η σιδερένιο.Ενας είναι πολύ καλός οκ δε λέω όνομα αλλά οκ υπάρχουν κι άλλοι.Να κοιτάξεις να ναι πολλά χρόνια στο χώρο και να δεις κάποια παλιά δουλειά του.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Επειδή το χω ψάξει πολύ το θέμα βάλε προκάτ να ξενοιασεις..απλά πρόσεχε στην εταιρία.Θα πρότεινα όχι.με μπετόν αλλά με ξύλινο σκελετό η σιδερένιο.Ενας είναι πολύ καλός οκ δε λέω όνομα αλλά οκ υπάρχουν κι άλλοι.Να κοιτάξεις να ναι πολλά χρόνια στο χώρο και να δεις κάποια παλιά δουλειά του.
είναι κι ένας που φέρνει (ισχυρίζεται...) κάτι designιές κινέζικες, αλλά όταν τον κάλεσα για πληροφορίες όλο σε συνάντηση κι όλο δεν ήξερε κλπ.
θέλει προσοχή το ΠΡΟΚΑΤ, κι όπως τα γράφεις, να είναι στο χώρο και να έχει να επιδείξει πραγματικά έργα, όχι μακέτες και 3Ds

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Τα προκατασκευασμένα έχουν σίγουρα μέλλον. Το σύστημα προωθεί αναλώσιμα προϊόντα, που τα φτιάχνεις και ξαναχαλάνε.

Σε πολλές περιπτώσεις βγάζουν μάλλον και οικονομικό νόημα, όταν δεν είναι κάποιος μερακλής, να τα θέλει όλα με πέτρα, ξύλο, κεραμίδι και γενικώς χειροποίητα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Αυτά τα ασχημούλικα προκάτ από μπετόν μπορώ να τα φανταστώ να γίνονται πιο «εύπεπτα» στην εμφάνιση με σχέδια, τοιχογραφίες και χρώματα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Τα προκατασκευασμένα έχουν σίγουρα μέλλον. Το σύστημα προωθεί αναλώσιμα προϊόντα, που τα φτιάχνεις και ξαναχαλάνε.

Σε πολλές περιπτώσεις βγάζουν μάλλον και οικονομικό νόημα, όταν δεν είναι κάποιος μερακλής, να τα θέλει όλα με πέτρα, ξύλο, κεραμίδι και γενικώς χειροποίητα.
είναι το θέμα της χρήσης που οδηγεί την απόφαση
και φυσικά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μεγέθη

αν είχα τη δυνατότητα θα έφτιαχνα κάτι σε στυλ κάμπινγκ με τέτοια προκάτ, κυκλοφορούν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ναι, αλλα προ κρισης.
Τωρα το βλεπω ειτε για σιδερο σκελετο ειτε για procat! με το δευτερο να κερδιζει εδαφος.
Δεν θα ελεγα οτι ετρεξα και πολυ, αλλα ειχα γατα μηχανικο και πολλους φιλους που ειναι της δουλειας, οποτε γλυτωσα αρκετες παπατζες

Το τωρινο ειναι εκτος πολης οποτε τα μεταφορικα και οι μαστοροι ειναι μεγαλο προβλημα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
Έχω 12 αυθαίρετα στην εύβοια στην αμυγδαλίτσα 18 τετραγωνικά το καθένα ένα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
Έχετε μία φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Πίσω μου σε έχω σατανά με ακολουθείτε παντού??
Σας είπα να σας γνωρίσω σε μία εκ των τριών κυριών αλλά εσείς δεν ασχοληθήκατε δύο όλου.
Τι άλλο να κάνω ο δυστυχής?
Άι κυρίαι από τον οίκο του παντοδύναμου εξαφανίστησαν πού να της βρω καλή περίπτωση ήταν και αξύριστες παντού από την με πληροφορήσανε.
Ειλικρινά έκανα τις οποίες ανωμαλίες μαζί τους και μέσα στην τρίχα δεν σου λέω τίποτα κύριε Μπλιζ
Α μην το ξεχάσω το sugar είναι πολύ μικρό δεν είναι για τα δόντια σας.
Φεύ η στυν μασέλαν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Απο οτι βλέπω πλέον και στα σχολεία όπου χρειάζεται κάποια νέα αίθουσα , συνήθως γίνεται με κάτι σε προκάτ η σε κοντέινερ. Λογικά γίνεται για να μειώσουν το κόστος σε σχέση με το να το χτίζανε.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Οι ποιοτικές λύσεις δεν είναι για τον καθένα, και τα προκάτ πληθαίνουν. Αυτή είναι η τάση στη αγορά, θεωρώ.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.466
Πόντοι
446
δε στις φουσκωνει απο μονος του...

εγω αν σου δωσω ενδεικτικα τιμη για σπιτι σημερα και εσυ τελικα το ξεκινησεις μετα απο ενα χρονο, ελα και πες μου ποσο ειχε σημερα το σιδερο και ποσο σε ενα χρονο!!!

ολα χρηματιστηριο ειναι πια... και δε θα φαει ο μισθο του ο εργολαβος για να εχει αποθεματα για να χτισει 10-20 ακινητα... αγοραζει επιτοπου...

εκτος αν θες να παρεις εσυ τα υλικα και ο εργολαβος να στο φτιαξει οταν βρει τον χρονο. να στοκαρει υλικο για σενα και να στο πουλησει με περσινη τιμη δε θα γινει.... θα πληρωσεις συμφωνα με το κοστος που θα χρειαστει να αγορασει τα επομενα υλικα.
Δεν έγραψα για τέτοια περίπτωση ούτε τους έβγαλα όλους απατεώνες.Ξεκίνησα όπως έγραψα μια οικοδομή και πήγα και συνεργάστηκα με μια σοβαρή εταιρεία όπου έγινε ότι έπρεπε.Αφου μελετήθηκαν όσα έπρεπε μου παρουσιάστηκαν έμαθα το κόστος όλου του έργου το δέχτηκα δεν παζαρεψα συμφώνησα υπογράψαμε συμβόλαια με ρήτρες και στις δύο πλευρές και το έργο ξεκινησε.Οπως σωστά κατοχυρώνονται οι ίδιοι όμως το ίδιο έκανα και εγώ.Σου δίνω την δουλειά τώρα υπογράφουμε και μου βγάζεις κόστος.Οπως παίρνω εγώ το ρίσκο και πληρώνω κάτι που αύριο οι τιμές μπορεί να πέσουν και κανείς δεν θα μου επιστρέψει πίσω λεφτά έτσι δυστυχώς πρέπει να πάρει και αυτός το ρίσκο του. Αυτοί που κατηγόρησα εγώ είναι οι κουτοπόνηροι που δίνουν επίτηδες πολλοί μικρότερες τιμές και μόλις πάρουν τις δουλειές τις ανεβάζουν με ηλίθιες δικαιολογίες όπως μέτρησα λάθος δεν περίμενα το ένα δεν περίμενα το άλλο θα χρειαστώ και αυτό και 1002 ακόμα μαλακίες αν έκανε λάθος να το φάει αυτός υποτίθεται είναι επαγγελματίας.Ο σοβαρός επαγγελματίας όταν δίνει τιμή τα έχει υπολογίσει όλα δεν είναι επαγγελματίας αυτός που μέτρησε λάθος και είναι +5κ.τα υδραυλικά +9κ.τα ηλεκτρολογικά +8κτα κουφώματα κ.α. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλές εταιρίες και ανεξάρτητοι μάστορες στην αγορά που κάνουν τίμια δουλειά σου λέει αυτή είναι η τιμή ισχύει μέχρι τότε και άμα θες προχωράς ε τα λαμόγια δεν πειράζει ας πάνε στα καφενεία.Συγγνωμη για το σεντόνι που έγραψα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom