CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
ευκαιρια να ξαναρχισεις ρε συ...ωραια δουλιτσα ,μικρο οικοπεδακι ,γρηγορα λεφτα....παιχνιδακι!Παπάρα
Εχω σταματήσει
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει
ευκαιρια να ξαναρχισεις ρε συ...ωραια δουλιτσα ,μικρο οικοπεδακι ,γρηγορα λεφτα....παιχνιδακι!Παπάρα
Εχω σταματήσει
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει
ε ναι σαμπως τι θα κανεις μετα θα το γκρεμισεις? οσα σε πουν θα δωσεις αλλα και να μη δωσεις τι θα κανεις θα το αφησεις με μισες δουλειες?Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο
ε ναι σαμπως τι θα κανεις μετα θα το γκρεμισεις? οσα σε πουν θα δωσεις αλλα και να μη δωσεις τι θα κανεις θα το αφησεις με μισες δουλειες?
Μάγκες αυτά συμβαίνουν ανάμεσα σε πονηριδήδες , στην προσπάθεια τους να δαγκώσει ο ένας τον άλλον.Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο
Πόσο χαζός είσαι τελικά....ΠΙΤΙΑ , οχι σπίτι , σπίτιΑ
μια χαρα βγαινει εντος προυπολογισμου , απλά πρέπει να πάρεις κάποια μέτρα.Δεν γίνεται να μην βγει εκτος προϋπολογισμού η ανέγερση ενος σπιτιού η ακομα και η ανακαίνιση ενος μονο ορόφου.
γιά να το φτιάξεις όπως θεςΠεριμένω Νίπλη να πεί το αυτονόητο....
Γιατί να χτίσεις σπίτι,με όλη την ταλιπωρία,αφού μπορείς να το πάρεις με το κλειδί στο χέρι του κουτιού...
Ότι θες βρίσκεις.γιά να το φτιάξεις όπως θες
με τα υλικά που θες και όχι με το πως του βγήκε εμ φτηνά εμ καλά του εργολάβου που το σήκωσε για εκμετάλλευση....
εξαρτάται την περιοχή βέβαια....σε μερικές αξίζει να το αγοράσεις κούτα και μόνο για το οικόπεδο.
θέλω το top floor σε έναν από τους πύργους του ΕλληνικούΌτι θες βρίσκεις.
Ότι θες....
Αυτες οι πληροφορίες πληρώνονται αδρά...θέλω το top floor σε έναν από τους πύργους του Ελληνικού
που υποβάλλω εκδήλωση ενδιαφέροντος?
θα σου κόψω μια επιταγή ελαφρώς μεταχρονολογημένηΑυτες οι πληροφορίες πληρώνονται αδρά...
Τι το πέρασες εδώ,αμέρικαν μπάρ?
αρκει να μην εμπλακει η γυναικα ......Δεν γίνεται να μην βγει εκτος προϋπολογισμού η ανέγερση ενος σπιτιού η ακομα και η ανακαίνιση ενος μονο ορόφου.
και αρκει πρωτα να ξερεις τι σου γινεται και να μην δειχνεις απλας του τυπου πλερωνω οσο οσοαρκει να μην εμπλακει η γυναικα ......