Νέα

Έχει χτίσει κανείς σπίτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
1.997
Πόντοι
506
Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο:grin:
ε ναι σαμπως τι θα κανεις μετα θα το γκρεμισεις? οσα σε πουν θα δωσεις αλλα και να μη δωσεις τι θα κανεις θα το αφησεις με μισες δουλειες?

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
ε ναι σαμπως τι θα κανεις μετα θα το γκρεμισεις? οσα σε πουν θα δωσεις αλλα και να μη δωσεις τι θα κανεις θα το αφησεις με μισες δουλειες?
Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο:grin:
Μάγκες αυτά συμβαίνουν ανάμεσα σε πονηριδήδες , στην προσπάθεια τους να δαγκώσει ο ένας τον άλλον.
Η παροιμία λέει " ο βλάχος ντρέπεται να συμφωνήσει αλλά δεν ντρέπεται να τσακωθεί " .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.519
Πόντοι
9.931
Δεν γίνεται να μην βγει εκτος προϋπολογισμού η ανέγερση ενος σπιτιού η ακομα και η ανακαίνιση ενος μονο ορόφου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
ΠΙΤΙΑ , οχι σπίτι , σπίτιΑ :rockon::rockon:
Πόσο χαζός είσαι τελικά....
Αντί να φτιάξεις ένα of με οικονομικές συμβουλές και να σώσεις κοσμάκη ασχολείσαι εδώ....
Θα έβγαζες και ένα καλό ποσό....
Σε λάθος χώρα ζεις και σε λάθος κοινό απευθύνεσαι....

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
Περιμένω Νίπλη να πεί το αυτονόητο....
Γιατί να χτίσεις σπίτι,με όλη την ταλιπωρία,αφού μπορείς να το πάρεις με το κλειδί στο χέρι του κουτιού...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.247
Πόντοι
12.756
Δεν γίνεται να μην βγει εκτος προϋπολογισμού η ανέγερση ενος σπιτιού η ακομα και η ανακαίνιση ενος μονο ορόφου.
μια χαρα βγαινει εντος προυπολογισμου , απλά πρέπει να πάρεις κάποια μέτρα.
Και σε μενα το πρωτο βγηκε εκτος , το δευτερο ομως βγηκε στο σεντ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Περιμένω Νίπλη να πεί το αυτονόητο....
Γιατί να χτίσεις σπίτι,με όλη την ταλιπωρία,αφού μπορείς να το πάρεις με το κλειδί στο χέρι του κουτιού...

γιά να το φτιάξεις όπως θες

με τα υλικά που θες και όχι με το πως του βγήκε εμ φτηνά εμ καλά του εργολάβου που το σήκωσε για εκμετάλλευση....

εξαρτάται την περιοχή βέβαια....σε μερικές αξίζει να το αγοράσεις κούτα και μόνο για το οικόπεδο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
γιά να το φτιάξεις όπως θες

με τα υλικά που θες και όχι με το πως του βγήκε εμ φτηνά εμ καλά του εργολάβου που το σήκωσε για εκμετάλλευση....

εξαρτάται την περιοχή βέβαια....σε μερικές αξίζει να το αγοράσεις κούτα και μόνο για το οικόπεδο.
Ότι θες βρίσκεις.
Ότι θες....

:wink:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.766
Πόντοι
6.536
θέλω το top floor σε έναν από τους πύργους του Ελληνικού

που υποβάλλω εκδήλωση ενδιαφέροντος? :coffee:
Αυτες οι πληροφορίες πληρώνονται αδρά...
Τι το πέρασες εδώ,αμέρικαν μπάρ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
280
Πόντοι
21
εχεις αντερα και υπομονη με τους μαστορους?

αν ναι εμπα
αν οχι παρτο ετοιμο

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.614
Πόντοι
206
Ωραίο θέμα! Έχει κάποιος κάνα γνωστό εργολάβο που να είναι καλός. Θέλω να χτίσω κάτι. Όσους είχα βρει παλιότερα, αυτήν την εποχή είναι απασχολημένοι. Θα είμαι ευγνώμων!

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Εαν ήμουν στην θέση σου θα έκανα το εξης !
(Βασικά δεν ξεκαθαρίζεις τι θες να χτίσεις ....μονοκατοικία ,διπλοκατοικία ...πολυκατοικία ....τα θες όλα τα διαμερίσματα για πάρτη σου ;)
Θα έκανα συζήτηση με αρχιτέκτονα να μου βγάλει και ωραια σχέδια και μελέτη σε κάθε λεπτομερια του οικοδομήματος ( φυσικος φώτισμος -αερισμός ηλιόλουστο Κ.ο.κ .....οι πολιτικοί μηχανικοί κατα την άποψη μου φτιάχνουν κλουβιά !
Αφου τα έβρισκα μαζί του αμοιβές και ολες τις λεπτομεριες ......μετά με βάση το ωραιο σχέδιο και την μελέτη θα κράταγα τα δικά μου διαμερίσματα ( οποίο μου κάνει γούστο )και θα πούλαγα απο τα σχέδια με συμβόλαιο σε υποψηφιουσ Αγοραστές ...βέβαια με διαφάνεια και ειλικρίνεια όχι πονηριές και λαμογιες ......ειδικα εαν βλέπει και λίγο Ακρόπολη η οικοδομή .....μιλάμε θα βρεις πολλούς τρελούς να στα προ αγοράσουν ! Και γενικά θα προσεχείς του αετονύχηδες σε κάθε στάδιο ....συμβόλαιο έναρξης και λήξης με προσφορές για τις εργασίες και λεπτομεριες σε ότι θα κάνουν τα μαστορια !
Δέσμευση με υπογραφή και όχι λόγια στον αέρα !
Επειδη έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα του RBNB .... έχω βρει αχούρια και στην παράδοση δεν πίστευαν στα μάτια τους το αποτέλεσμα !
Έχω και εμπειρία και γνώση να σου προσφέρω για κάθε εργασία !
Αναλαμβάνω πλέον ολόκληρη οικοδομή με τα συνέργια που έχω ....όποτε ειμαι στην διάθεση σου !

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ευχαριστώ όσους έχουν μπει στη διαδικασία να απαντήσουν. Αυτό που δεν έχω πάρει ως απάντηση είναι μία εκτίμηση για την εκσκαφή 200τμ (στο χειρότερο σενάριο της πέτρας). Και μια ιδέα πόσο θα μου κοστίσουν 500τμ (για τα μπετά μόνο).

Έχει κανένας ιδέα;

Πολυκατοικία σκεφτόμουν να χτισω, να κρατήσω 2 διαμερίσματα για μένα και τα υπόλοιπα να τα πουλήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom