Νέα

Έχει χτίσει κανείς σπίτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.565
Πόντοι
456
Σε νερωμα πανω στη βαρελα δε μπορει να πεσει.Η βαρελα γυριζει απο την ωρα που θα φορτωθει μεχρι την ωρα που θα αδειασει
Το στρωσιμο δε γινεται με νερο.
Οταν ριχνουν μπετα οι καλουπατζηδες εχουν ενα εργαλειο που ονομαζεται δονητης οχι αυτος για τις μουνιτσες.
Ο δονητης για παραδειγμα εχει μεγαλο μηκος πανω απο 4μετρα.
Με τη δονηση που παραγει και σε συνδιασμο το χτυπημα που τρωει το καλουπι απο τα μαστορια με το σκεπαρνει στρωνει.
Και αν θες το καλο στρωσιμο ειναι αυτο που λενε εμφανη μπετα τα οποια εχουν μια μικρη διαφορα ως προς το καλουπωμα

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.316
Πόντοι
2.836
Γνωστός μου έχτισε και βλαστήμισε την ώρα και την στιγμή. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά όποτε μιλούσαμε μου έλεγε τον πόνο του. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα ήταν ότι για κάθε εργασία άλλα συμφωνούσαν αλλά του ζητούσαν πάντα περισσότερα. Είχε χάσει τον ύπνο του. Από τότε όποτε ακούω για χτισίματα αυτόν θυμάμαι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Γνωστός μου έχτισε και βλαστήμισε την ώρα και την στιγμή. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά όποτε μιλούσαμε μου έλεγε τον πόνο του. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα ήταν ότι για κάθε εργασία άλλα συμφωνούσαν αλλά του ζητούσαν πάντα περισσότερα. Είχε χάσει τον ύπνο του. Από τότε όποτε ακούω για χτισίματα αυτόν θυμάμαι.
Ρε τυπε το αλλο συμφωνήσαμε αλλα θα ζητήσουμε στο τελος ειναι ΝΟΜΟΣ στο χτίσιμο σπιτιού... το ξερω και εγω ακόμα που δεν εχω χτίσει ουτε πύργο στην άμμο:grin:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.679
Πόντοι
5.946
Υπάρχει εναλλακτική αν δεν έχεις το κεφάλαιο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις τι ποσοστά μένουν στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στην αναιτπαροχη;
Αντιπαροχη ειναι μονοδρομος .Βρες εναν καλο κατασκευαστη να στην σηκωσει και τιποτε αλλο κανονισε και τι θα παρεις και ολα πενα .

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.565
Πόντοι
456
Εκανε μαλακια ο γνωστος σου.
Προσφορα παντα γραπτα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.679
Πόντοι
5.946
Μονοκατοικια σε επαρχια αν πιανουν τα χερια σου την σηκωνεις μονο σου στο μπαμ μπουμ .Νεα υλικα νεα κολπα και γρηγορα.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Καλα λεει ο τυπος απο πανω δεν το πουλας το οικόπεδο να πας επαρχία και να χτίσεις εκει μια ωραια μονοκατοικία να περάσεις και ήσυχη ζωη με τον καθαρο σου αερα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Υπάρχει εναλλακτική αν δεν έχεις το κεφάλαιο;

Ξέρεις τι ποσοστά μένουν στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στην αναιτπαροχη;
ναι,υπαρχει,δεν το κανεις!
-αντιπαροχη αυτη τη στιγμη δινουν πολυ χαμηλη,ολοι οι κατασκευαστες εχουν χρημα και αγοραζουν...ακομα τα οικοπεδα ειναι σε λογικες τιμες σε σχεση με τα ακινητα!

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Δεν θα το σκότωνα το οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας, σε τόσο καλο σημείο.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι πόσο θα μου κοστίσει να το σκαψω και να ρίξω μπετά για 500τμ. Από εκεί και πέρα μπορώ να το προχωρήσω σιγά σιγά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.236
Πόντοι
12.756
ναι,υπαρχει,δεν το κανεις!
-αντιπαροχη αυτη τη στιγμη δινουν πολυ χαμηλη,ολοι οι κατασκευαστες εχουν χρημα και αγοραζουν...ακομα τα οικοπεδα ειναι σε λογικες τιμες σε σχεση με τα ακινητα!
γιατι να μην το κανει ;; οι τοκογλυφοι να μεινουν χωρις δουλεια δηλαδη ;; ειναι καλοι ανθρωποι , δανειζουν ευκολα :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Θέλω να χτισω πολυκατοικία αρχηγέ μου. Δεν με βολεύει το προκάτ δυστυχώς
λοιπον αρχηγε ,θησειο εχει συντελεστη και με 3 και με 2,6 και με 1,4....τεσπα ας πουμε οτι εχεις 2,6 χ 200 μετρα ,χοντρικα ριχνεις 520μετρα με καλυψη στα 200μετρα οικοπεδο 0,6 ....βαλε περιπου αδειες ,αμοιβη μηχανικου και εσκαφη (αν εχει κτισμα ηδη μεσα +κατεδαφιση)...ριχνεις 4 οροφους ισως και πεντε αναλογα το επιτρεπομενο υψος λογικα μπορεις και 5 (21μετρα).....οποτε υπολογισε 2000χιλιαρικα το μετρο χ 520 εισαι χοντρικα στο μυριο ...βαλε οτι θα εχεις καποιες παρεκλισεις παντα προς τα πανω ,θελεις σιγουρα 1,200,000......αν τα εχεις το κανεις......
υγ...στο θησειο παιζεις βεβαια ρωσικη ρουλετα να ξερεις με την εσκαφη και την αρχαιολογια....αν κατα την εσκαφη βρεθουν αρχαια ,τον ηπιες να ξερεις!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
παντα προσφορες γραπτες...τα μιλητα ειναι ειπα ξειπα

γιατι να μην το κανει ;; οι τοκογλυφοι να μεινουν χωρις δουλεια δηλαδη ;; ειναι καλοι ανθρωποι , δανειζουν ευκολα :coffee:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.236
Πόντοι
12.756
λοιπον αρχηγε ,θησειο εχει συντελεστη και με 3 και με 2,6 και με 1,4....τεσπα ας πουμε οτι εχεις 2,6 χ 200 μετρα ,χοντρικα ριχνεις 520μετρα με καλυψη στα 200μετρα οικοπεδο 0,6 ....βαλε περιπου αδειες ,αμοιβη μηχανικου και εσκαφη (αν εχει κτισμα ηδη μεσα +κατεδαφιση)...ριχνεις 4 οροφους ισως και πεντε αναλογα το επιτρεπομενο υψος λογικα μπορεις και 5 (21μετρα).....οποτε υπολογισε 2000χιλιαρικα το μετρο χ 520 εισαι χοντρικα στο μυριο ...βαλε οτι θα εχεις καποιες παρεκλισεις παντα προς τα πανω ,θελεις σιγουρα 1,200,000......αν τα εχεις το κανεις......
υγ...στο θησειο παιζεις βεβαια ρωσικη ρουλετα να ξερεις με την εσκαφη και την αρχαιολογια....αν κατα την εσκαφη βρεθουν αρχαια ,τον ηπιες να ξερεις!!!
2χιλιαρικα το μετρο ;; χαμηλα σε κόβω

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
354
Πόντοι
21
Ax
Μην χτίσεις

Κοίτα για αντιπαροχή
Μπορει να μην βρεις και κανέναν

Πούλα το και αγόρασε έτοιμα
Ψάξε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Ax
Μην χτίσεις

Κοίτα για αντιπαροχή
Μπορει να μην βρεις και κανέναν

Πούλα το και αγόρασε έτοιμα
Ψάξε
παιχτη για κανε εναν υπολογισμο ποσο θα δωσει 520 μετρα με 4500-4800 ευρω μ.ο το τετραγωνικο αν το φτιαξει και το πουλησει....αναρπαστα θα γινουν αυτη τη στιγμη!

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
354
Πόντοι
21
παιχτη για κανε εναν υπολογισμο ποσο θα δωσει 520 μετρα με 4500-4800 ευρω μ.ο το τετραγωνικο αν το φτιαξει και το πουλησει....αναρπαστα θα γινουν αυτη τη στιγμη!
Aυτον περιμένανε
Μηχανικός είμαι.

ΥΓ
Αν έχεις το χρήμα για να χτίσεις
Πάρτο και κούνα το
Για να αγοράσεις παλιότερα
10-15 χρονων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom