Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.996
- Πόντοι
- 3.506
Μια φορά μου έρυχε, πολλά χρόνια πίσω, έφαγε άκυρο, την έκραξα και μου έκοψε την καλημέρα...
Μεγάλη αλήθεια αυτόΑν το πεις το πολύ πολύ να τον χάσεις από φίλο..
Οι πουτανες τα φέρνουν όλα τουμπα
θα μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;Θα τη ξεφτυλιζα πιο δυνατά από κάθε άλλη γκόμενα
Το σκεπτικό μου είναι ότι αφού θέλει να γαμηθει μαζί μου θα γαμηθει με κάποιον.Οποτε επειδή με καυλώνει απίστευτα να πηδάω γυναίκες φίλων μου θα της έσκιζαν τον κωλο με μεγάλη χαρά χωρίς κανέναν ενδοιασμό.θα μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;
Να σε χαίρονται οι φίλοι σου παλικαρά μου...Το σκεπτικό μου είναι ότι αφού θέλει να γαμηθει μαζί μου θα γαμηθει με κάποιον.Οποτε επειδή με καυλώνει απίστευτα να πηδάω γυναίκες φίλων μου θα της έσκιζαν τον κωλο με μεγάλη χαρά χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
OK κατανοητό.Το σκεπτικό μου είναι ότι αφού θέλει να γαμηθει μαζί μου θα γαμηθει με κάποιον.Οποτε επειδή με καυλώνει απίστευτα να πηδάω γυναίκες φίλων μου θα της έσκιζαν τον κωλο με μεγάλη χαρά χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Άσε μας ρε τύπεΝα σε χαίρονται οι φίλοι σου παλικαρά μου...
το εχω κανει φιλε και το εχω μετανιωσει.Ημουν ομως 20 χρονων.Αυτος δεν το εμαθε ποτε.Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.