Νέα

Συμβουλές για μπαρ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρει κανείς Μπαρ που υπάρχουν πιθανότητες να φύγεις με γκόμενα; Βέβαια διαθέτονται αρκετά χρήματα για κεράσματα. Είμαι απο επαρχία και θέλω γρήγορα αποτελέσματα!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν διαθέτεις αρκετά χρήματα νομίζω σε οποιοδήποτε μπαρ.

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σε μπαρ προς Κυψέλη είναι προτιμότερο;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πολλά χρήματα δίνεις όταν δεν έχεις τα κοννέ.
Αν τα έχεις δίνεις λιγότερα.
Οπότε και στις δύο περιπτώσεις παίρνεις την κοπέλα και φεύγεις.
Αξίζει όμως για τόσα λεφτά;
Εχω πάρει CG,εχω πάει σε studio αλλά την φυλής δεν την αλλάζω.Εχει μουναρες,πως να το κάνουμε.Εχει βελτιωθεί πολύ.

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε μου ευχαριστώ που διαθέτεις το χρόνο για τη συζητησούσα αυτή. Είμαι απο επαρχία και έρχομαι 3 μέρες στην Αθήνα. Μια μέρα θα πάρω πρώτη φορά από ct. Δεν ξέρω βέβαια αγγλικά αλλά πιστεύω να τα καταφέρω στη συννενόηση, μπορεί να βάλω και κανα άλλο να μιλήσει. Σχετικά με τα μπαρ μου αρέσει να βλέπω προκλητικά ξέκωλα και να κάνω παιχνίδι. Εγώ όταν έρχομαι πάω σε κάτι μπαράκια στην Κυψέλη. Μου έχουν τύχει κάτι περιπέτειες. Ξέρεις αλλα στέκια;

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Και γω από επαρχία είμαι.
Μόλις καταιβαίνω Αθήνα τα γαμάω όλα.
Τα μέρη τα βρίσκω μόνος μου από προσωπικό ψάξιμο.
Αυτό γιατι οι γνωστοί μου είναι αντίθετοι σε αυτά ή επείδη έχουν σχεσάρα μέχρι το κόκκαλο.
Και μένα μου αρέσει να κάνω παιχνίδι με τα ξέκολλα στα μπαρ, αλλά αυτο που μαρέσει περισσότερο είναι να κάνω καμάκι σε κομπλεξικές Ελληνίδες σε καφετέριες και σε άλλα μέρη για να σπάω τον τσαμπουκά τους.Εχει πολύ πλάκα επειδή το καμάκι στις μέρες μας έχει εκλείψει δεν το πιστεύουν ότι κάποιος τους κάνει καμάκι και κοιτάνε σαν ufo.
Καμια φορά κάθεται και κανένα γαμησακι.

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σαν και μένα είσαι και συ. Διάβασε αυτό που έγραψα με τίτλο "Διαβάστε όλοι Αυτό". Εγώ θα είμαι Αθήνα το 3μερο του Σαβ/κου. Για ένα Μπαρ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ" που γράφουν κάπου εδώ μέσα εχεις υπόψιν. Γενικά κανένα μπαρ-club να συστήσεις. Εγώ πηγαίνω σε αυτά της Κυψέλης αλλά τα βαρέθηκα και θέλω να το ψάξω και άλλου.

empistos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε και εγω απο επαρχια ειμαι και εχουμε μαλλον τα ιδια γουστα..γραξε κανενα που εχεις περασει καλα να παω και εγω.σε ευχαριστω και να περνας καλα

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και στα μπαρ κεντρικών ξενοδοχείων το βράδυ καμιά φορά παίζεται παιχνίδι τουλάχιστον παλιότερα. (Stanley, Titania, Park κλπ) Μη σας πάρω στο λαιμό μου γιατί τώρα δεν έχω εικόνα, αλλά συνήθως συχνάζουν διάφορες περιεργες και επίσης όπως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης καλό κονέ είναι ο νυχτερινός Μπαρμαν-και καμια φορά και ο doorman, αλλά θέλει με τρόπο και με το μαλακό.
Καλό βόλι

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η Επαρχία πρέπει να συσπειρωθεί.
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Κάποτε κυκλοφόρησε η φήμη περί εξω αριστερής γυναίκας σε μπαρ ή καφετέρια ότι ψάχνεται. Μετά ήρθε η φήμη περί του πακέτου τσιγάρων πάνω από το κινητό στο τραπέζι ή στη μπάρα. Το τι χαστούκι και τσάντα έπεσε δε το συζητάμε....ακόμα γελάω με διάφορους που έλεγαν ότι το προσπάθησαν. Φυσικά ένα % από όλες αυτές ίσως να το έκαναν-αναζητούσαν το γαμ...ι τους αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή είτε γιατί τέθηκε άτσαλα είτε για άλλο λόγο ούτε αυτές τσίμπησαν. Και από αυτές ένα % είναι - ήταν σίγουρα επαγγελματίες ένα άλλο λυσσαλέες παντρεμένες ή φετιχίστριες.
Τώρα για το σκάσιμο χρημάτων στα μπαρ (και στριπτιζάδικα) έχω ξαναπεί τη γνώμη μου και ίσως κουράζω. Προτιμώ να τα μαζέψω και να διαθέσω 1-3 χιλιάρικα ανάλογα για ένα καυτό σαββατοκύριακο κάθε 3-4 μήνες ίσως,  με κάτι εξαιρετικό και με υπηρεσίες σαν την κοπέλα μου αλλά με όλα όσα ήθελα να κάνω και να νιώσω κυρίως με ξένες ct από το να πηγαίνω κάθε βδομάδα να τα σκάω σε ένα μπαρ-στριπτιζάδικο και να δίνω μέσα στο 3-4μηνο τα ίδια λεφτά. Εκτός και κάποιους τους φτιάχνει το όλο κλίμα σκηνικό αυτό οπότε εκεί πάω πάσο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom