Νέα

Πώς να μάθω τους δρόμους στην Αθήνα; (συμβουλές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρραχίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.537
Πόντοι
456
και για να αστειευτουμε λιγο , παρε ενα ταξι απο την ομονοια να σε παει στο μοναστηρακι και μιλα του ταξιτζη στα αγγλικα . δεν μπορεις να φανταστεις ποσους δρομους θα γνωρισεις !!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.408
Πόντοι
2.356
και για να αστειευτουμε λιγο , παρε ενα ταξι απο την ομονοια να σε παει στο μοναστηρακι και μιλα του ταξιτζη στα αγγλικα . δεν μπορεις να φανταστεις ποσους δρομους θα γνωρισεις !!!
χαχαχα. Ωραίο. Εν τω μεταξύ Ομόνοια-Μοναστηράκι είναι ένα τσιγάρο δρόμος με τα πόδια.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Αν το έχεις λίγο με τον προσανατολισμό, το gps βοηθάει πολύ στην εκμάθηση, κοιτώντας φυσικά, όχι να ακούς τις φωνητικές εντολές.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Φίλε και συναγωνιστή , αν έχεις κατι να πείς να βοηθήσεις πέ'στο αλλιώς έχει και πιο καυτά θέματα να ασχοληθείς - μπαχαλέψεις .
Καλα.
Αμα θες παρε τον σωφερ του Νιπλη για κανα μηνα να σε πηγαινει βολτες και να στα εξηγει.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.537
Πόντοι
456
παντως μην ανησυχεις. με την κινηση που θα φας στους δρομους του κεντρου θα εχεις πολυ χρονο να κοιτας δεξια κι αριστερα τις ταμπελες . ειναι θεμα 2 μηνων το πολυ να γινεις ξεφτερι. εξαρχεια , ομονοια, κυψελη , αγιος παντελεημονας , πατησσια , κεραμεικος , αμπελοκηποι ειναι περιοχες σχετικα καλα ρυμοτομημενες με δρομους παραλληλους και καθετους σε κεντρικες οδους .πειραιως , πατησσιων, αχαρνων , λ. αλεξανδρας , ακαδημιας, 3ης σεπτεμβριου , κωνσταντινουπολεως , κηφισιας , πανεπιστημιου ,σταδιου κλπ κλπ θα ειναι τα σημεια αναφορας σου

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.537
Πόντοι
456
παρακαλα να μη σε στειλουν πειραια ή κανα αγιο δημητριο ...

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.190
Πόντοι
201
Μελέτησε προσεκτικά ένα χάρτη της Αθήνας και βάλε κάποιες πινέζες στο μυαλό σου. Που κοντά είναι πχ ο Άλιμος, η Καισαριανή, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη και πάει λέγοντας. Μετά, πάρε το αυτοκίνητο ιδανικά βράδυ και ξεκίνα τις βόλτες. Βάλε το gps σε λειτουργία, αλλά μη το κοιτάζεις καθόλου ώσπου να νιώσεις πως πλησιάζεις στο σημείο που θέλεις.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.995
Πόντοι
456
Η εποχή που παίρναμε το αμάξι και πηγαίναμε τσάρκα και το παρκάραμε στη 3η Σεπτεμβρίου εχει παρέλθει ανεπιστερπτί.
Γιατί ρε τύπε εγώ μια χαρά το κάνω ακόμα.
Που είναι το πρόβλημα;

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει :grin: καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Τύπε το GPS είναι μονόδρομος στη περίπτωση σου. Στην αρχή θα το χρησιμοποιείς συνεχώς και με την πάροδο του χρόνου θα μάθεις πλέον. Επίσης μπορείς να μελετήσεις συγκεκριμένες διαδρομές από χάρτες στον υπολογιστή για να έχεις μια κεντρική ιδέα που βρίσκεσαι

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.995
Πόντοι
456
Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει :grin: καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Τι χωρίς GPS ρε τύπε;
Για ποιό λόγο;
Πάρε χάρτη τότε, έτσι κυκλοφορούσαμε πριν τα GPS και σταμάτα κάθε 10 λεπτά να ψάχνεις τους δρόμους και ρώτα και τους περαστικούς :jerking:

bf2a0146-b8f7-44f0-b07b-72587632b33a.jpg

Roz Mounaki

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2024
Like
30
Πόντοι
0

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.218
Πόντοι
201
Εντελώς φιλικά θα στο πω, αν και στο είπαν και οι υπόλοιποι.
Προσπάθησε να αποφύγεις το αυτοκίνητο. Πλέον δεν είναι μια απλή διαδρομή, είναι επιβίωση. Δεν υπάρχει περίπτωση και τη πιο μικρή διαδρομή να πας και να μην νευριάσεις, τσακωθείς. Και ακόμα χειρότερο να τρακάρεις κτλ.
Ο καθένας πλέον κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ εκεί έξω. Τροχαία δεν υπάρχει. Και αν υπάρχει γράφει κάναν πιτσιρικά για θόρυβο εξάτμισης ή φιμέ ενώ έξω κυκλοφορούν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Τώρα αν δεν έχεις άλλη επιλογή, ξεκινάς με gps για μία εβδομάδα. Και τη δεύτερη εβδομάδα προσπαθείς να κάνεις την ίδια διαδρομή χωρίς το gps. Μόνο έτσι θα μάθεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Καλα.
Αμα θες παρε τον σωφερ του Νιπλη για κανα μηνα να σε πηγαινει βολτες και να στα εξηγει.
Ο Νίπλης είναι τελικά σαν τους Μητροπολίτες...
Έχει σοφέρ μπρατσωμένο νεαρό....
Γιατί άραγε?

:coffee:

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
203
Πόντοι
21
θα σου ελεγα να μαθεις καταρχην να κυκλοφορεις στους κεντρικους αξονες και ποιες περιοχες διασχιζουν. πατησιων αχαρνων κηφησιας βουλιαγμενης συγγρου, ποσειδωνος, μεσογειων, πειραιως γρ. λαμπρακη πετρου ραλη λ. αθηνων ιερα οδος κηφησου. και μετα μπαινε σιγα σιγα και στα ενδιαμεσα. πρπτομοτερη ωρα για αυτο σαββατο και κυριακη πρωι που εχει λιγη κινηση.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Αγαπητέ νηματοθέτη όπως λέει η γνωστή σε όλους μας παροιμία "το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη " .
Χρησιμοποίησε κάποιο GPS κατάλληλο για την δουλειά σου και βαριά σε κάνα χρόνο θα είσαι σε θέση να κινηθείς στην Αθήνα, χωρίς την βοήθεια του διαβολικού μηχανήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom