kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.537
- Πόντοι
- 456
αν δεν χαθεις δε μαθαινεις
100% αληθές αυτό που έγραψες. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.αν δεν χαθεις δε μαθαινεις
Είδες καθόλου το αρχικό πόστ μου ή παπάρια ?.Πάρε το μετρό ρε βλάχο ... τι φταίμε εμείς να κινδυνευουμε να κυκλοφορούμε ??
χαχαχα. Ωραίο. Εν τω μεταξύ Ομόνοια-Μοναστηράκι είναι ένα τσιγάρο δρόμος με τα πόδια.και για να αστειευτουμε λιγο , παρε ενα ταξι απο την ομονοια να σε παει στο μοναστηρακι και μιλα του ταξιτζη στα αγγλικα . δεν μπορεις να φανταστεις ποσους δρομους θα γνωρισεις !!!
Καλα.Φίλε και συναγωνιστή , αν έχεις κατι να πείς να βοηθήσεις πέ'στο αλλιώς έχει και πιο καυτά θέματα να ασχοληθείς - μπαχαλέψεις .
Γιατί ρε τύπε εγώ μια χαρά το κάνω ακόμα.Η εποχή που παίρναμε το αμάξι και πηγαίναμε τσάρκα και το παρκάραμε στη 3η Σεπτεμβρίου εχει παρέλθει ανεπιστερπτί.
Τύπε το GPS είναι μονόδρομος στη περίπτωση σου. Στην αρχή θα το χρησιμοποιείς συνεχώς και με την πάροδο του χρόνου θα μάθεις πλέον. Επίσης μπορείς να μελετήσεις συγκεκριμένες διαδρομές από χάρτες στον υπολογιστή για να έχεις μια κεντρική ιδέα που βρίσκεσαιΚαλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Τι χωρίς GPS ρε τύπε;Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Αυτό μου θυμίζει έναν γνωστό καλλιτέχνη που έλεγε τον έφαγα για να δω αν θα μου αρέσει... μόνο έτσι θα το μάθω.100% αληθές αυτό που έγραψες. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.
Ο Νίπλης είναι τελικά σαν τους Μητροπολίτες...Καλα.
Αμα θες παρε τον σωφερ του Νιπλη για κανα μηνα να σε πηγαινει βολτες και να στα εξηγει.